Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   en sevmediğiniz hangisi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16524)

merve 04-19-2008 00:59

en sevmediğiniz hangisi?

star tv de bi kadın var benim en sevmediğim o kadın >:( >:( >:(

akrebin kıskacı 04-19-2008 14:40

en sevmediğiniz hangisi?

DEVLET BAHÇELİ..SAĞ GÖSTERİP SOL VURANLARI HİÇ SEVMEM...

ENGİNEER 04-19-2008 14:43

en sevmediğiniz hangisi?

Sitenin başına TARHAN ERDEM geçsin bence...O kadar çok anket yapıyoruz ki bunları bütün ülkeyle paylaşmalıyız (:

ANS dedim ben...

unnamed 04-19-2008 14:47

en sevmediğiniz hangisi?

şık önerisi HEPSİ :D :D

mavera 04-19-2008 14:51

en sevmediğiniz hangisi?

Al birini, vur ötekine..bir tanesinin bu ülkeye yarari yok hadi yarardan gectim zarari olmasa o bile kardir!...

Sukut-u Hayal 04-19-2008 17:02

en sevmediğiniz hangisi?

Hic birini sevmiyorum

RDönmezs 04-20-2008 11:36

en sevmediğiniz hangisi?

Tuncaycıka verdim oyumu :D
ama devlet bahçeli iki kez yazılmış dikkat edelim ;)

Begimay 04-20-2008 15:49

en sevmediğiniz hangisi?

deniz baykal
tuncay özkan
Ama deniz baykalı işaretledim.

sesli34 04-20-2008 15:51

en sevmediğiniz hangisi?

ahmet necdet sezer

bu ülke için hiç bir faydası olmamıştır

Enfal 04-20-2008 18:05

en sevmediğiniz hangisi?

Ya karar vermekte çok zorlandım ama Tuncay Özkan'ı işaretledim.

turkiyeyim 04-27-2008 19:20

en sevmediğiniz hangisi?

EN SEVMEDİİMİ RECEP TAYİP ERDOGAN ŞIKLARA KOYMAMISINIZ AMA FİKİR

kemalalibey 04-30-2008 20:49

en sevmediğiniz hangisi?

EN SEVMEDİGİM TAYYEAB'TIR

politikaci 04-30-2008 20:50

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

kemalalibey Nickli Üyeden Alıntı
EN SEVMEDİGİM TAYYEAB'TIR

ezik baykalı tuttuğun belli yanlış yazılarından :-*

MaU_95 05-01-2008 09:31

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

semamert Nickli Üyeden Alıntı
EN SEVMEDİGİM MUHTAR TAYYİPTIR BİTİT ARTIL O

3-5 kuruşa kendini satanları hiç sevmem, bir de ulaşamadığı ciğere mındar diyenleri.

Kendini neyle doldurursan öyle bir insan olursun.

Tuncay Özkan favorim.

rikopasa 05-01-2008 11:27

en sevmediğiniz hangisi?

aaaa bu liste sizin gibi demokrasi hayranlarına yakışmamış ama ... neden sadece sizin karşıt olduklarınızı listelemişsiniz ...
neden farklı görüşlere sahip insanlarda yok , mesela Fettullah Gülen .... hani demokratsınız ya ondan söyledim yanlış anlamayın.

Sukut-u Hayal 05-01-2008 12:23

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
aaaa bu liste sizin gibi demokrasi hayranlarına yakışmamış ama ... neden sadece sizin karşıt olduklarınızı listelemişsiniz ...
neden farklı görüşlere sahip insanlarda yok , mesela Fettullah Gülen .... hani demokratsınız ya ondan söyledim yanlış anlamayın.

Fethullah gulen siyasetcimide koyalim kardesim?

rikopasa 05-01-2008 12:37

en sevmediğiniz hangisi?

mine kırıkkanat siyasetçimi sence ?

artı "en sevmediğiniz hangisi" diye açılmış başlık , "en sevmediğiniz siyaseçi hangisi" diye değil ...

Bu arada ben Fettullah Gülen i örnek olarak verdim , Bülent Arınç ta olabilir ... Konu demokrat duruş , sizleride demokrasi aşığı insanlar olarak gördüğüm için böyle bir yorum getirdim ... isimlere takılı kalmayın ...

Müntesip 05-01-2008 13:43

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

merve Nickli Üyeden Alıntı
star tv de bi kadın var benim en sevmediğim o kadın >:( >:( >:(

ruhat mengi :-*

Müntesip 05-01-2008 13:56

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
mine kırıkkanat siyasetçimi sence ?

artı "en sevmediğiniz hangisi" diye açılmış başlık , "en sevmediğiniz siyaseçi hangisi" diye değil ...

Bu arada ben Fettullah Gülen i örnek olarak verdim , Bülent Arınç ta olabilir ... Konu demokrat duruş , sizleride demokrasi aşığı insanlar olarak gördüğüm için böyle bir yorum getirdim ... isimlere takılı kalmayın ...

söylesene güzel gözlüm senin m.fethullah gülen 'le alıp veremedigin ne ??niye bu kadar içerliyorsun ?yoksa siz türklüğü ve türkceyi türkiye'den cıkaramadınız da hocaefendiye itibar edenler dünyaya anlattı diye mi bu acın ?
ülkücüsün sanırım eger basbugunuzu seviyorsan alparslan türkeş'in hocaefendi hakkında ki yorumunu dinle.yok eger senin basbugun ne oldugunu alparslan türkeş'in mektubunda belirttigi devlet bahceli(ailesi osmaniye de saglam chp'li teşkilat baskanları ) ise sana diyecek sözüm yok
ayrıca dikkatimi ceken birsey daha ,en sevmedikleri kişiye basbakanımızı yazanların bir kısmı klavye kullanmasını veya yazı yazmasını bilmeyecek kadar küçükler mi ki her seferinde yanlış yazıyorlar

ayrıca anket güzel olmuş liste cogaltılabilir ama gerek yok benim cevabım HEPSİ...

ethemkara1 05-01-2008 14:23

en sevmediğiniz hangisi?

eeeevet BAY-KAL kardeşim öyle şıklar vermişinizki al birini vur ötekine :P :P :P

rikopasa 05-01-2008 14:57

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

söylesene güzel gözlüm senin m.fethullah gülen 'le alıp veremedigin ne ??niye bu kadar içerliyorsun ?yoksa siz türklüğü ve türkceyi türkiye'den cıkaramadınız da hocaefendiye itibar edenler dünyaya anlattı diye mi bu acın ?
ülkücüsün sanırım eger basbugunuzu seviyorsan alparslan türkeş'in hocaefendi hakkında ki yorumunu dinle.yok eger senin basbugun ne oldugunu alparslan türkeş'in mektubunda belirttigi devlet bahceli(ailesi osmaniye de saglam chp'li teşkilat baskanları ) ise sana diyecek sözüm yok
Söyliyim güzelciğim söyliyim ... Yukarıda yazdıklarıma bakarsan "isimlere takılmayın sadece örnek olsun diye yazdım Fettullah Gülen i" demişim , dimi canım arkadaşım benim ... neden hala isimlerdesin , hüzünlerdesin.
Alparslan Türkeş in destek verdiğini yazmışsın ama talihsizlik etmişsin ... O destek Fettullah Gülen in Türki Cumhuriyetlerde açtığı okullar zamanında verilmiş bir destekti ki Fettullah Gülen konseptinin anlaşılmasıyla o destek geri çekilmişti , tammamı kuzum ...

Başbuğ konusunda benim düşüncelerim biraz farklıdır ve ayrı başlık konusudur ...

MaU_95 05-01-2008 16:04

en sevmediğiniz hangisi?

Listeyi beğenmeyenler kendileri nasıl fikirlerini açıklayabiliyorsa ankette açabilirler. Bir de onların demokratlığını görelim bakalım.
"Dinime küfreden müslüman olsa." diye bir atasözü vardı bir de "Ayağını yorganına göre uzat." kısa gelirse ayağın açıkta kalır "BÖYLE KABUSLAR" görürsün. Ha sen onlara inanıyorsun o başka mesele....

Sukut-u Hayal 05-01-2008 16:08

en sevmediğiniz hangisi?

Al birini vur otekini

Necip Fazil 05-01-2008 16:09

en sevmediğiniz hangisi?

" Şu kadına haddini bildirin " diyen mahlukat ...

VesseLam

ATmaCA53 05-01-2008 18:18

en sevmediğiniz hangisi?

çeşke 2 şık olsaydıda tuncay özkan ile deniz baykalı işaretlerdim, birirnci tercihim tuncay özkandır.

Nagihan 05-02-2008 22:11

en sevmediğiniz hangisi?

Baykal

Kemalist59 05-02-2008 22:13

en sevmediğiniz hangisi?

Mine Kırıkkanat'a verdim.Ancak içlerinde Sezer'e saygı duymakla beraber hiçbirini sevmiyor dürüstlüğüne inanmıyorum.

akturkan 05-04-2008 12:13

en sevmediğiniz hangisi?

tayyip niye koymadınız demokrasi nerde

mavera 05-05-2008 19:31

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

akturkan Nickli Üyeden Alıntı
tayyip niye koymadınız demokrasi nerde

anayasa mahkemesi demokrasiyi oy birligiyle kapatti haberin yok mu ;)..herhalde demokrasiden bahsedecek en son kisi bir chp lidir..
demokratiz dediysek kendi mahallemizde size salyangoz sattiracak degiliz ya!..

akturkan 05-05-2008 22:50

en sevmediğiniz hangisi?

MAHKEMEDEN NİYE KOKUYOSUNUZ SUCUNUZ VARSA KPANIR YOKSA AKLANIR KURTULURSUNUZ:)

mavera 05-05-2008 22:53

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

mahkemeden korkan kim ki ;) o kadar cahilsin ki mahkemeyi hizlandirmak icin ek süre istemedigimizden bile bihabersin..
Biz mahkemeye güvenmiyoruz cünkü hukuki degil siyasi karar verecektir ama ne farkeder ki biz bir kapanir, bin aciliriz sizin gibi halk tarafindan kapatilmaksa atanmislar! tarafindan siyasi olarak kapatilmayi tercih ederiz!...

akturkan 05-05-2008 23:00

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mahkemeden korkan kim ki ;) o kadar cahilsin ki mahkemeyi hizlandirmak icin ek süre istemedigimizden bile bihabersin..
Biz mahkemeye güvenmiyoruz cünkü hukuki degil siyasi karar verecektir ama ne farkeder ki biz bir kapanir, bin aciliriz sizin gibi halk tarafindan kapatilmaksa atanmislar! tarafindan siyasi olarak kapatilmayi tercih ederiz!...

BEN HERSEYDAR HABERDARIM SADECE SUCSUZSANIZ AKLANIRSINIZ BU SİNİR NİYE SEVGİLERİMLE

mavera 05-05-2008 23:03

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

BEN HERSEYDAR HABERDARIM SADECE SUCSUZSANIZ AKLANIRSINIZ BU SİNİR NİYE SEVGİLERİMLE

pardon sen kimdin :)..oradan cok sinirlimi görünüyorum bak siritiyorum, iciniz rahat ettimi :)..siz kendiniz calin, kendiniz oynayin..
Tuzun bile koktugu bir ülkede adalete ancak o adaletten nemalanan sizin gibi azinlik güvenir ;)...meydanlarda alt edemediginiz ak partiyi, anayasa mahkemesinden medet umaram alt etmeye calisan sözde demokratlara daha dün ab tokat gibi cevap verdi...
solcular bile deniz baykalin solcu olmasindan utanirken burada neyi konusuyoruz ki ;)

akturkan 05-05-2008 23:08

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

pardon sen kimdin :)..oradan cok sinirlimi görünüyorum bak siritiyorum, iciniz rahat ettimi :)..siz kendiniz calin, kendiniz oynayin..
Tuzun bile koktugu bir ülkede adalete ancak o adaletten nemalanan sizin gibi azinlik güvenir ;)...meydanlarda alt edemediginiz ak partiyi, anayasa mahkemesinden medet umaram alt etmeye calisan sözde demokratlara daha dün ab tokat gibi cevap verdi...
solcular bile deniz baykalin solcu olmasindan utanirken burada neyi konusuyoruz ki ;)

SZİNLE MU SİTEDE TARTIŞMAM BİZ SOLCUYUZ DENİZ BAYKALIDA COK SEVİYORUZ YOLSUZLUKLARIN HEASBI FALN DEMYECEGİM BAŞBAKNIZIN MİLLETVEKİLİGİ DUSTUGUNDE YUCE DİVANDA GORUSELİM:):)

mavera 05-05-2008 23:15

en sevmediğiniz hangisi?

sizler ici bos teneke gibisiniz..ses var icraat yok...deniz baykali siyasi bir lider olarak gören bir zatla siyaset konusma gafletinde bulundugumuz icin özür dilerim!..
bizim öyle yüce divandan, mahkemeden filan korkumuz yok bizim beyaz carsaflarimiz yanimizda bizim derdimiz ülke sevdasi o yüzden sen icini ferah tut..
atanmislarin verdigi kararlar gecmiste oldugu gibi simdide tokat gibi yüzünüze carpacaktir..nasil ki 367 karari sonrasi bu halk sizi rodosa kadar yüzdürdüyse, bu siyasi dava sonucuda saroza dogru yol alabilirsiniz ;)..
Sizler yüce divandan, anayasa mahkemesinden medet uman sözde solcu, sözde demokrat ama aslinda fasist, haset ve cikarci bir partinin mensublarisiniz!

akturkan 05-05-2008 23:18

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

sizler ici bos teneke gibisiniz..ses var icraat yok...deniz baykali siyasi bir lider olarak gören bir zatla siyaset konusma gafletinde bulundugumuz icin özür dilerim!..
bizim öyle yüce divandan, mahkemeden filan korkumuz yok bizim beyaz carsaflarimiz yanimizda bizim derdimiz ülke sevdasi o yüzden sen icini ferah tut..
atanmislarin verdigi kararlar gecmiste oldugu gibi simdide tokat gibi yüzünüze carpacaktir..nasil ki 367 karari sonrasi bu halk sizi rodosa kadar yüzdürdüyse, bu siyasi dava sonucuda saroza dogru yol alabilirsiniz ;)..
Sizler yüce divandan, anayasa mahkemesinden medet uman sözde solcu, sözde demokrat ama aslinda fasist, haset ve cikarci bir partinin mensublarisiniz!

HEKESİ KENDİ DUSUNCESİ BAGLAR SİTEMİZDEN ATILMSINIZ NİCK NE KONROL EDRİM

mavera 05-05-2008 23:27

en sevmediğiniz hangisi?

senin kim oldugunuda biliyorum..o sitede kerem_kemalist nickli sahsiyetsin bu siteden defalarca banlanan pravakatörsün simdide bayan nicki alip akli sira burada artistlik yapiyorsun..
ama herkesi kendin gibi cahil saniyorsun!..

akturkan 05-05-2008 23:34

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

senin kim oldugunuda biliyorum..o sitede kerem_kemalist nickli sahsiyetsin bu siteden defalarca banlanan pravakatörsün simdide bayan nicki alip akli sira burada artistlik yapiyorsun..

O KİM SİTEDE HİC GORMEDİM

mavera 05-05-2008 23:34

en sevmediğiniz hangisi?

Alıntı:

Alıntı:

O KİM SİTEDE HİC GORMEDİM

birazdan sende buralarda görünmeyeceksin!

akmerter 05-08-2008 21:35

en sevmediğiniz hangisi?

DEVLET BAHCELİ

All times are GMT +3. The time now is 19:17.