![]() |
Ahmet özyer ve katade abim hüsnü zannınızdan ötürü teşekkür ederim :)
Meçhul abim ayın en sinirli üyesi seçtiğin için sana daha bir ayrı teşekkür ederim :) |
Arkadaşlar bana da en'lerinde yer verenlere teşekkür ederim.
Lakin ben en yapma konusunda çok zorlanıyorum şimdiden affola... |
En Aktif Üye: ....... Mechul
En Çok Rastladığınız Üye: ....... Mechul EyvALLAH muhterem hocam... :) |
En iyi İmza: .......Armağan
Teşekkürler Hocam.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Unuttuklarım varsa affola hiç beceremedim şu işi :)
En Aktif Üye: .......Mechul-Onurcan-Mechul Adam-Ertuğrul Özgül-Cihannur-Ahmet Özyer-Edna-Benhur En Ciddi Üye: .......Yalçın Karaca-Gönülden-HaArp-Ertuğrul Özgül-Cihannur En Tatlı Başbelası üye: .......Akif(bilenler bilir) En Karizmatik Üye: ....... Yalçın Karaca-Ahmet Özyer-Onurcan En Paylaşımcı Üye: ....... Mechul bu konuda üstatlığı hak ediyor :) En iyi İmza: ....... Mechul En iyi Kullanıcı Adı: ....... Terennüm En Efendi Üye: ....... Terennüm-Yalçın Karaca-Ahmet Özyer-HaArP-Onurcan-Gönülden ve Eşref abi neredesin? En Muhalefet üye: ....... Garibüzzaman En iyi Yorum yapan Üye: ....... Terennüm-Yalçın Karaca-HaArP |
Alıntı:
Ben yarım saaten fazla uğraştım zor mesele |
Alıntı:
|
vaybe bir zamanlar ne listeler yapardik.. son zamanlarda pek arkadaslari takip edemedigim icin yapmam pek gercekci olmaz.
|
[QUOTE=Yıldırım;1029399]Unuttuklarım varsa affola hiç beceremedim şu işi :)
En Aktif Üye: .......Mechul-Onurcan-Mechul Adam-Ertuğrul Özgül-Cihannur-Ahmet Özyer-Edna-Benhur En Paylaşımcı Üye: ....... Mechul bu konuda üstatlığı hak ediyor :) En iyi İmza: ....... Mechul Teşekkür ederim muhterem kardeşim... :saygılar: |
İsmimizi görmek hoş...
Bana En'lerinde yer veren arkadaşlara Tek tek teşekkür ederim... Ben kendimce bir kaç "En" yazacağım. En Saygın Üye: Yalçın Karaca En Birleştirici Üye: Ahmet Özyer En Aktif Üye: Meçhul En Öngörülü Ve Özeleştirel Üye: El Emin En Çok Özlenen Üyeler: Redyellow, Özgün Duruş, Mavera, ALmi, Eşref En Radikal Üye: HaArP Paylaşımlarına En Özen Gösteren Üye: Ertuğrul Özgül En Kibar Üye: Gönülden En Yeni Ve Dikkat Çeken Üye: q.Klavye En Hararetli Bayan Üye: Feride En Hararetli Erkek Üyeler: Özgür Suriye, Meçhul Adam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
AK Parti Forum'un eskiden olduğu gibi paylaşımların çok olduğu bir ortam hâline gelmesi sevindirici. Bu forum daha da çok paylaşımları hak ediyor. Umarım ki foruma etkin katılımda bulunan üye sayımız artar ve kaliteli paylaşımlarla daha güzel ve daha yararlı bir forum olarak yolumuza devam ederiz.
|
En Aktif Üye: Meçhul
EyvALLAH Asi_isyankar kardeşim... :saygılar: |
Alıntı:
:) Ben bir f klavye olarak seni seviyorum hatta çok umarım bu yeter ama yanlış anlama hetoro bir kimliğim var sevgim kardeşçe lakin terçihlere saygılıyız.Kaos gl çalışmalarına katılmayada özen gösteririm..:w: F klavye bilimsel bir çalışma sonucu oluşturulmuştur dünyadaki en kullanışlı klavyedir öneririm. Asi isyankar abim güzel iltifatını umarım hakkedebiliriz.Seviyorum şahsını ,allahda beni sevsin :) |
Bende bu pazar yapacağım:)) (bilenler bilir bu sözü:)
|
Alıntı:
Beyler toplanın kaçıyoruz :) Ahmet abi candır ya başlı başına bir hareket bir akımdı :) |
Kadirizmden önce Ahmedizm vardı:)
|
Alıntı:
|
Konuyu sohbete çevirmeyelim arkadaşlar.. sohbet bölümü ayrı biliyorsunuz....
|
oldu o zaman.Allah ım sen büyüksün.
|
Alıntı:
bu pazar yapmasina yapardimda memlekte geliyorum zaman bulupda yapmam zor olur artik bir dahaki pazara kismet :) |
Alıntı:
Abi senin o hit enlerinden ziyade,pazar günleri sözlerinle zihnimizde kalbimizde yer verdik.. Biz seni onunla sevdik.. Memleketi bilmem lakin istanbula gelirsen eğer muhakkak haber bekliyorum. Yalovadayım,kaçar gelirim hemen..Bir iş güç olmazsa .. |
usagim o zaman simdiden söyleyim.. bir dahaki hafta sali gününden itibaren bir hafta istanbuldayim.. ben sana özelden tr numarami verecegim, haberlesiriz :)
|
Neden sustu bu konu... :)
|
Alıntı:
|
Bu ara yoğunluktan dolayı pek giremiyorum.
Katade ve Ahmet Özyer, enlerinizde yer vermenizden dolayı teşekkürler. Meçhul estğ. olur mu öyle şey: ) |
Yok mu başka en listesi???????????????
|
Yapacağım daha zamanı var ...
Bekliyorum beni yazmayanları tespit ediyorum :hihi2: |
Kasım Ayı için tek "en" Meçhul bence
Arı gibi |
Alıntı:
:utangaç: :utangaç: :utangaç: |
Enlere biraz daha ilgi göstersek yoksa yine unutulacak bu konu... :)
|
En Aktif Üye: Mechul-
En Ciddi Üye: HaArp-El Emin-q klavye En Çok Rastladığınız Üye: Mechul-q klavye-Terennüm-El Emin En Tatlı Başbelası üye: Mechul-q klavye-El Emin (ayrı şeyleri savunsak bile zevk alarak tartıştığım üyeler) En Paylaşımcı Üye: Mechul En Sevilen Üye:HaArp-El Emin-Terennüm-q klavye-Mechul-Aksevda En Sabırlı Üye: El Emin En Şair Üye: El Emin En Muhalefet üye: El Emin En Bilimsel üye: El Emin En Yardımsever Üye: Gönülden-Katade En Karizmatik Üye: Gönülden 04.12.2012 tarihinde üye oldum ve bu güne kadar ki izlenim tablom budur |
Eyvallah savaş pala teşekkürler hüsnü zannın için :)
Bu kadar iyi seyler söyleme bana dair zaten egosu yüksek biriyim aman diyeyim.. |
Alıntı:
Allah razı olsun kardeşim senin ve senin gibilerden.. Egonu bilmem ama yüreğin sağlam.. Böyle bir forumun açılmasında ve yayılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum ve bu foruma üye olan,kardeşlik,insanlık,dürüstlük,inanç,bilgi,vs.h er konuda örnek teşkil eden sen ve senin gibi arkadaşlarıma can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.. |
teşekkürler savaş pala
|
en sevilen üye olma kısmı hariç diğerleri doğru olabilir :) sağol savaş kardeş
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:35. |