Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   AK Parti'nin Ozellestirme Politikasi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=16737)

selahattin_ay 12-23-2007 22:19

AKP'nin Ozellestirme Politikasi

gitti bile coktan
YA BOYLE BOS BOS GELME ISTE
BOSSAN DA OGRENMEK ICIN GEL KACMA AMA ;)

bayonet 12-23-2007 22:19

arkadaslar cıkmıs offline suan neden acaba

parabol 12-23-2007 22:19

Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca Sosyalizmle Cumhuriyet birbirine zıt rejimler olduğuna göre bir insan nasıl hem sosyalist olup hemde adın ı Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk koyabilr?

guzeldı tebrıler..

TÜRK EVLADI 12-23-2007 22:20

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

TÜRK EVLADI Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca Sosyalizmle Cumhuriyet birbirine zıt rejimler olduğuna göre bir insan nasıl hem sosyalist olup hemde adın ı Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk koyabilr?

guzeldı tebrıler..

Gitti:)

mavera 12-23-2007 22:20

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

A_T_A_T_U_R_K Nickli Üyeden Alıntı
Ben CHP ve MHP li falan degilim.Ben Laik,Demokratik,Cagdas bir hukuk devleti olma yolunda ilerleyen Turkiye Cumhuriyetinin genciyim

http://www.partypaketi.com/images/pr...9620071090.jpg

ben tercüme edeyim sen bu masallari külahima anlat diyor arkadas :D :D :D :D

parabol 12-23-2007 22:20

ya buarada dıger konuyu sılmıssınız arkadaslar ben oarası ıcın kaynak bulmustum cevap yazcaktım aaa olmadı sımdı :D

ak_mavish 12-23-2007 22:20

size de eğlence çıktı ;D ne öyle hep birden saldırdınız kaçırdınız işte ;D daha benim söleyeceklerim vardı

parabol 12-23-2007 22:21

valla kacırdık cocugu...gazada gelmıstım olmadı kı bole kursagımda kaldı :D

selahattin_ay 12-23-2007 22:22

Alıntı:

ya buarada dıger konuyu sılmıssınız arkadaslar ben oarası ıcın kaynak bulmustum cevap yazcaktım aaa olmadı sımdı :D

evet silmesek iyi olur
zaten cevap verecek seyimiz cok ;)
onlar da gelir gelmez aman silmeyin naralari atmazlar ;)

maviinsan 12-23-2007 22:22

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

A_T_A_T_U_R_K Nickli Üyeden Alıntı
Ben CHP ve MHP li falan degilim.Ben Laik,Demokratik,Cagdas bir hukuk devleti olma yolunda ilerleyen Turkiye Cumhuriyetinin genciyim

http://www.partypaketi.com/images/pr...9620071090.jpg

ben tercüme edeyim sen bu masallari külahima anlat diyor arkadas :D :D :D :D

aynen öyle ;D

TÜRK EVLADI 12-23-2007 22:22

Şuraya bak millette o kadar özgüven var ki eskiden bizimkiler kaçardı tartışmadan artık kaçırtıyolar:)

bayonet 12-23-2007 22:23

eee napalım bizim üstün bilgi ve cenemize dayanamadı napalım farkımız bu arkadaslar durmak yok yola devam buarada reklem yapayım
herkesi yayınıma bekliyorum yayındayım suan radyodaa hehehehe

Duygu'Seli~ 12-23-2007 22:24

bidaha uğramaz buraya garanti..gerçi bu kıt beyinliler kolay pes etmezler..farklı kimliklerde gelir şimdi..

mavera 12-23-2007 22:28

Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

evet silmesek iyi olur

konuyu bilerek sildim cünkü konular dagilmasin diye bu konuyla alakaliydi arkadasin amaci degisik yerlere dikkati yaymakti bende dikkatin bir yere yogunlasmasini istedim ;)

selahattin_ay 12-23-2007 22:29

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

evet silmesek iyi olur

konuyu bilerek sildim cünkü konular dagilmasin diye bu konuyla alakaliydi arkadasin amaci degisik yerlere dikkati yaymakti bende dikkatin bir yere yogunlasmasini istedim ;)

eyvallah bilgilendirme icin tesekkurler

MaU_95 12-23-2007 22:33

Bu arkadaşlar niçin bu tür sorular için Bilgi Edinme veya Başbakanlık hatlarını kullanmazlar anlamıyorum.
Şimdiye kadar bir sürü soru sordum bu hatlara, siz yazın, cevap geliyor. Buralara bunları yazarak partimize olan desteğimizi sadece arttırıyorsunuz. Biz bu oyunları çok gördük.

eses 12-23-2007 23:44

şimdi arkadaşın nick ini görünce hüseyin çeliğin bir cümlesi geldi aklıma
bu ülkede üç çeşit insan var diye:
bir.... ATATÜRK'Ü HAKİKATEN SEVENLER
İKİİ.... ATATÜR'TEN GEÇİNENLER
ÜÇÇ... ATARTÜRK ÇÜ GEÇİNENLERR
akpartililer birileri gibi sözde değil özde ATATÜRK ÇÜDÜR.ATATÜRK'ÜN devletçilik politikasını okursan kardeş kafanda birşeyler oluşur.ozaman görürsün arkasından gittiğini zannetiğin kişinin TATÜRK OLMADIĞINI.
ATATÜRK DEĞİLMİ Kİ bu ülkeyi muaassır medeniyetler seviyesine çıkartmaya çalışan.bu gün akparti ne yapaıyor.akpartiden daha ATATÜRKÇÜ KİM VARDI BU ÜLKEDE MENDERES ASILDI.ÖZAL ÖLDÜRÜLDÜ(BENCE KESİN BÖYLE) VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN.ÜLKEYİ SATAN SATMIŞ ZAMANINDA AKPARTİ GERİ ALMAYA ÇALIŞIYOR.BANKA LAR ÖZELLEŞMİŞTE NE OLMUŞŞŞ AL ÜLKE SİZİN İÇİNE EDİNMİ DEDİKK.BİZİM TÜRKİYELİL! ZANNETTİĞİMİZ KİŞİLER VERDİKTE NE OLDU BANKALARIII.
İŞ BİLENİN KILIÇ KUŞANANIN.FİKİR ATTIN ORTAYA MADEM AÇIKLAYACAKSIN KARDEŞŞ.ATATÜRKK BÖYLE MİYDİ SENİN GİBİ HİÇ ZANNETMİYORUM.ATATÜRK'ÜN KİŞİLİĞİ ÖYLE NİCKLERDE YAZILINCA YÜCELMEZZ AKPARTİ GİBİ İCRAAT YAPINCA YÜCELİR.
AKPARTİNİN YAPTIKLARI SİZİN HAYALLERİNİZE BİLE SIĞMAZZZ. BIRAKINN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ

All times are GMT +3. The time now is 15:26.