![]() |
Bundan tam 20 sene önce 1994 yılında, Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday iken onun hakkında kötüler tarafından yalan söylenmiş, iftiralar atılmış ve kara propagandalar yapılmıştı. O yalan, iftira ve kara propagandalara hiç aldırmadan 27 Mart 1994 Yerel Seçiminde oyumu İl Genel Meclisi'nde Refah Partisi'ne, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminde de Refah Partisi'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim. Şimdi 2014 yılındayız. 1994 yılından 20 sene sonrasındayız. Şimdi de AK Parti'ye karşı kötüler; yalan, iftira ve kara propagandalarla saldırıyorlar. Kötülerin, AK Parti'ye karşı; yalan, iftira ve kara propagandalara saldırmalarına aldırmadan, 30 Mart 2014 Yerel Seçiminde Allah nasip ederse oyumu AK Parti'ye, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminde de oyumu AK Parti'nin adayı Kadir Topbaş'a vereceğim inşaallah.
|
Anlamadığınız ve anlamayacağınız şu
40 günü geçti 2 Bakan çocuğu hırsızlıktan içeride 3 Bakan istifa etti Bir bakan görevden alındı Sizler bütün bu somut gerçekleri konuşmak eleştirmek AK bünyede böylesi kişilerin ne işi var demek yerine Haftalarıdır paralel devlet masalları ile insanları kandırabileceğinizi sanıyorsunuz Masum insanları karalayarak kendi suçlarını örtebileceklerini sanıyorlar En başta Başbakan öyle sanıyor Bu yalana sadece partizan kitlesi inanır Hiç bir delil ortaya koymadan binlerce polisi savcıyı hakimi oradan oraya sürmek Darbe rejimlerinde bile böylesi yaşanmamıştır Eğer bu insanlar suçlu ise çete ise Tayin değiş yargı yolunu açarsın Eğer bir çete var ise kanal kanal dolaşıp çete var demek yerine sen iktidarsın somut deliller ortaya koyar işte çete burada der insanlara gerçeği anlatırsın Bütün bu gürültü pis koku gargara cebreze dağıldığında somut gerçek ile karşı karşıya kalacaksınız Hırsızlar Ve yolsuzlukları Meclise gelecek olan bakanlar |
Ak Parti Van Milletvekili'nin haykırışını dinledim ve gıpta ettim... Korkmuyoruz diye bağırdı ! MaşaAllah...
http://www.sehrivangazetesi.com/resi...122_005830.png http://videonuz.ensonhaber.com/izle/...ini-tasladilar |
Kimi kime şikayet edicen?
Gülen örgütü yargıyı da ele geçirmiş. Üst düzey yargıdaki Cemaat yapılanması temizlendikten sonra, Gülen örgütünün talimatıyla hareket eden polis ve yargı mensupları meslekten men edilip yargılanacaklar , Allah'ın izniyle. yolsuzluk meselesine gelirsek neden 3 sene bekleyip seçimlerden hemen önce harekete geçiyorsunuz izmir deki olaydaki gibi? eğer ortada bir suç varsa bu suça göz yummak da suçtur. Ama ben iddia edilen yolsuzlukların olduğuna inanmıyorum. Eğer ak parti içinde yolsuzluk yapan varsa da cezasını çekmeli. yolsuzluk demek fakirlik demek , geri kalmışlık demek. Eğer söylendiği gibi bu iktidar yolsuzluklara batmış olsaydı, türkiye son 10 senede böyle zenginleşebilir miydi , böyle kalkınabilir miydi? yolsuzluk arıyorsan, yardım paralarını papaz okuluna bağışlayan senin de sempatizanı olduğun gülen örgütüne bakabilirsin. Yolsuzluk arıyorsan, savcı-hakim tehdidiyle anadolu esnafından zorla yardım toplayan gülen örgütüne bakabilirsin. Yolsuzluk arıyorsan emniyetteki ödül paralarını kendi yandaşlarına dağıtan bundan da himmet adı altında para kesen gülen örgütüne bakabilirsin. |
|
Milyonlarca doları görmez
Kasa kasa paraları görmez Suç üstü yakalanmış hırsızları görmez Ama polisin ikramiyelerinin peşindedir Partizanlık böyle bir şey Koskoca dağ gibi gerçeği inkar eder Kendi menfaatine ne gelirse onu söyler Yanlış yapıldı Türkiye PARTİ devleti oldu Devletin gücünü imkanlarını partinin çıkarlarını korumak için kullanamazsın Buna kimsenin hakkı yok Evladımı reddederim diyeceğine AKLAN GEL diyeceksin Camia bu örgüt çete ithamlarına alışık Dün 28 Şubatın çetecileri bu ithamları yapıyordu Şimdi haramileri korumak için Polisi iş göremez hale getirenler Mahkemeleri iş göremez hale getirenler söylüyor Oysa daha DÜN Çetelerle Darbecilerle hesaplaşıyoruz diye meydanlarda efeleniyorlardı |
Alıntı:
Biz, Ergenekoncular ve Balyozcular gibi yapmıyor, eski bakan çocukları masumdur, haklarında iddialar olan 4 eski bakan masumdur ve rüşvet ya da yolsuzluklara karışmamışlardır demiyoruz. Ya ne diyoruz? Bu kişilerden birkaçı da iddia edilen suçları işlemiş olabilirler, tamamı da iddia edilen suçları işlemiş olabilirler; ama belki birkaçı masum, diğerleri suçlu olabilir, ya da tamamı masum olabilirler. Yerel mahkemede açılacak dava sonucunda verilecek kararlar ve o kararların Yargıtay tarafından onaylanması sonucunda rüşvet ve yolsuzluk iddiaları hakkında kesin hüküm verilmiş olacak ve suçlu oldulkları tespit edilenler de hak ettikleri cezalara çarptırılacaklardır inşaallah. Bu yolsuzluk olayı ilk değildir; son da olmayacaktır. Bazı AK Partililerin olsun, bazı CHP'lilerin olsun, bazı MHP'lilerin olsun ve bazı diğer partilerin görevlilerinin olsun ileriki zamanlarda da yolsuzluklara bulaşmaları muhtemeldir. Paralel devlet iddialarının doğruluğu apaçık ve reddedilemez olarak kanıtlanmıştır. Son ortaya çıkan telefon kayıtlarından birinde Gülen Cemaati'nden üst düzey iki yetkili arasında Bank Asya'nın yaşadığı sıkıntıyla ilgili olarak yapmış oldukları telefon konuşmasında şunlar söyleniyor: "...olsa bile kademelerde arkadaşlar var; bunların hepsinden geçiyor olması lazım. ...ama normal şartlar altında endişeye mahal bir durum yok; çünkü orada (BDDK) başkan yardımcısını geçmeleri lazım, daire başkanını geçmeleri lazım, onun altında işte daire başkan yardımcısını geçmeleri lazım, bunların hepsi bizim arkadaş." |
Alıntı:
Senin de ADALET terazin şaşmış Adalet gitti Geriye bir kalkınma kaldı Gülen için "gelmişini geçmişini.." ifadesini kullananlar için burada yol açarken Hırsızlar için kullandığım "haramiler" lafını HAKARET diye silmişsin İşte ADALETTE geldiğiniz son nokta bu Değişen bizler değiliz sizlersiniz. Paralel Devlet iddiaları nasıl hangi kararlar ile kanıtlanmış? Dün DARBE planları yapanları içeri toplayan SAVCILARI Bugün ÇETECİLER diye hedef almak hangi vicdana sığar Hangi insafa sığar O savcılar işlerini yaparken bütün oyları iltifatları oysa AKP topluyordu Demek ki AKP de o yürek o irada o beceri ve kadro yokmuş. |
Şunu da hatırlatırım manifesto: Nasıl ki 1994 yılında; yalan, iftira ve kara propagandalara rağmen Refah Partisi'ni ve Refah Partisi'nin İstanbul Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemekle doğru yaptığımız gibi, Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde İstanbul; hava kirliliğinden, çöp dağlarından ve susuzluktan kurtulduğu gibi, şimdi 2014 yılında AK Parti'yi desteklemekle yine doğrusunu yapıyoruz inşaallah.
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Ahmet Akgündüz'ün, İstanbul'un son 10-15 yıldaki gelişimini anlatan sözleri: "Şunu bilmenizi istiyorum: 2001 yılında ben, Amsterdam'dan İstanbul'a gelirken, şehirden köye gelmiş gibiydim; ama bugün (2013 yılında) İstanbul'dan Amsterdam'a giderken, Kur'an'a yemin ediyorumki, şehirden köye gitmiş gibi oluyorum."
|
BDDK olayında iktidarın BANK ASYA'yı batırmaya çalıştığını sağır sultan bile duydu
Ancak HUKUK içinde görevini namusu ile yapan insanlar da olacak Hırsızlığa alışmış insanlar bunlardan rahatsız olsa da Elbette BDDK'yı BANK ASYA'ya el koymak için kullanacaklardı Ama birilerinin talimatını yerine getirmek için işini namuslu şekilde yapan insanları aşamayacaklarını da anladılar |
Alıntı:
Adalet terazim şaşmamıştır Allah'a şükürler olsun. Adalet de var kalkınma da var. Biz bu yola çıkarken adaleti ve kalkınmayı sağlamayı temel hedefimiz olarak kabul ettiğimiz için partimizin adını Adalet ve Kalkınma Partisi olarak koyduk. Mesajında sildiğim kelime "harami" kelimesi değildi; başka bir kelimeydi. O kelimeyi burada tekrarlamak istemiyorum. Fethullah Gülen Hocaefendi'ye yapılmış olan hakaretlere de müdahalede bulunuyorum. Bahsettiğin mesajı görmedim. Bahsettiğin o mesajı şikâyette bulunursan gereğini yaparım inşaallah. |
Alıntı:
|
Manifesto bari yalan yazma.
hükümet bank asya yı batırmak istese şimdiye kadar 50 kez batırırdı. bu banka halkın cemaate tepki olarak çok yoğun bir şekilde para çekmesi üzerine zor duruma düşmüştü, hükümet geçen hafta merhamet edip bu bankayı batmaktan kurtarmış.. Sizin ahlakınız var mı peki? http://ekonomi.milliyet.com.tr/abdul...30/default.htm http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Abd...-ne-oldu/49458 Ayrıca dini bir cemaatin bankası olabilir mi? islami olduğunu iddia eden bir topluluk faize bulaşabilir mi? |
Anlayana sivrisinek saz
Anlamayana duvul zurna az Anlaşılan bu arkadaşada orkestra yetmez Boşuna yazıyorsunuz, siz ne derseniz deyin arkadaş hala cambaza bakın diyor, savunmuş oldugu insanlar, suriyedeki yaşanan katliamdan sorumludurlar gazetene bak kime hizmet ediyor... |
|
|
|
Suriye de cemaate kaldi
Cok zekisiniz Telekom ve Thy ye baski yapip paranizi bank asyadan cekin diyenler bank asyayi kurtarmis mis,yersen Basaramadilar İhlas finans gibi yapip bakin paranizi batirdilar diyceklerdi Olmadi Bu tartismalar propagandalar bittiginde insanlar bu hirsizlar cemaatin mi diye soracak Ayrica gecmiste esat ile saron ile el sikisan cemaat degil erdogan Hem suriye de masum insanlar icin aglayacaksin Hem de esadin destekcisi iranin kara parasini aklayacaksin İnsan samimi olmali |
Camia bindigi dali kesmekle kalmadi, o dal'in gövdesi olan agacida kesmeye kalkti...
Dolar rekor kiriyor, Euro rekor kiriyor... Gecen bir haberde görmüstüm... Bir yilan kendi kuyrugunu isirip yemeye calisiyor. Hayvan iste... ne anlasin...akil yok fikir yok... yuttugunun kendi kuyrugu oldugunu bilse hic yemek icin cabalarmiydi. Sizin halinizde bu yilana benziyor. Uyanin artik ... |
Muhafazakar bir vatandaş değilim.. gayet modern yasıyorum. Bi kere akp nin sadece muhafazakar insanlara hıtap ettigi zihniyetini sacma buluyorum.bunu bilin.. sonuc ıtıbarı ile benimde babanem ananem kapalı.Cemaate gelınce.. Akpnın cemaat sacmalıgından sıyrılmasını olumlu buluyorum. Cunku cemaatle yan yana yurumelerı bana her zaman itici gelmiştir.O bizim basbakanımız. Samimi güvenilir Liderimiz.. Gezı olaylarıyla baslayan komplolar skandallar tamamen kurulu tezgahtır.Bunu anlamamak ıcın ahmak olmak gerekır. Kemalıstlerın cekemedıgı bu adamın atatürk kadar iyi işler yapması..Menderesi donemın yasaların gerektırdıgı durumdan dolayı asabildiler.. o ımkanlara sahıp olsalardı RTErdogan ında ınfaz edebılrlerdı.Bu adam bizim kurtarıcımız dualarımız.. heybetlimiz. Türkıye altın cagını yasıyor.. kör olanlar bunu gormuyor hepsı bu.Biz baskanımızın sonuna kadar arkasındayız ve herkesın bu adama sahıp cıkmasını yurekden diliyorum..Oyunlara gelmeyin.
|
Alıntı:
Benim durduğum yer ise, yaşanan bütün bu olaylara rağmen hâlâ aynıdır: Fethullah Gülen, muhterem bir din âlimidir; Gülen Cemaati de; ülkemize, milletimize ve insanlığa hizmetlerde bulunan değerli bir cemaatimizdir. Gülen Cemaati'nin medya organları konumunda bulunan Zaman Grubu ve Bugün Grubu, AK Parti'ye karşı başlatmış oldukları, "Dershanelerimi kapatırsın ha! Öyleyse ben de seni iktidardan düşürüp senin yerine iktidara CHP-MHP faşizm koalisyonunu getirmeye çalışırım." saldırılarına meşru sınırlar içinde kalarak devam edebilirler. Demokrasilerde bu tür siyasi saldırılar meşru sınırlar içinde kaldıkları müddetçe normal ve olağandır. Gülen Cemaati'nden bazılarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçiminde Biçare Sarıgül'ü destekleyerek bazı cemaat evlerinde Biçare Sarıgül propagandası yaptıkları söyleniyor. Türkiye, özgür ve demokratik bir ülkedir. İstanbul Belediye Başkanlığı Seçiminde isteyen, Kadir Topbaş'ı destekler, isteyen, Biçare Sarıgül'ü destekler, isteyen, Sırrı Süreyya Önder'i destekler, isteyen de başka bir adayı destekleyebilir. Zaman gazetesi de, 19 Ocak 2014 tarihli manşetiyle okuyucularına İstanbul Belediye Başkanlığı Seçiminde Biçare Sarıgül'e oy verilmesini gizliden gizliye ima edebilir: http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/713/rd88.jpg Eğer bir kısım Gülen Cemaati mensubunun beklediği sonuç gerçekleşir ve 30 Mart 2014 akşamı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Biçare Sarıgül seçilirse, o kişiler Biçare Sarıgül'le önce maklube yiyip sonra da kutlama yapmak için şampanya içmeye gidebilirler. http://img199.imageshack.us/img199/2199/wgdk.jpg 17 Aralık 2013 dostmodern darbesi, Türkiye için bir milattır. Susurluk kazasından sonra sıklıkla söylenildiği gibi, "artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"tır. Yeni durumu maddeler hâlinde şöyle izah edeyim: 1- AK Parti iktidarda olduğu müddetçe, Gülen Cemaati dâhil olmak üzere hiçbir cemaat ya da tarikatın mensuplarının devlet içinde gruplaşarak, çeteleşerek, hükümetin değil de bağlı oldukları cemaat ya da tarikatın çıkarlarını gözeterek hareket etmelerine müsaade edilmeyecek ve tespit edilen cemaatsel ya da tarikatsal gruplaşmalar, ülke ve millet için tehdit olarak algılanmaları hâlinde dağıtılacaklardır inşaallah. 2- Cemaatlerin ya da tarikatların mensuplarının gruplaşarak kendi cemaat ya da tarikatlarının çıkarlarını, hükümetin çıkarlarından önde tutmalarının önlenmesi sağlanırken aşırıya gidilmeyecek ve cemaat ve tarikat mensuplarının devlette görev yapmaları normal kabul edilerek engellenmemeye devam edilecektir. 3- AK Parti, kendisine karşı girişilmiş olan 17 Aralık dostmodern darbesini etkisiz bırakmak için, Müslüman Türk Milleti'nin ona vermiş olduğu meşru iktidar yetkisini 2015 Genel Seçiminden sonra kurulacak yeni hükümete kadar yani son âna kadar ve sonuna kadar kullanacaktır inşaallah. AK Parti, bazı müfterilerin, AK Parti yolsuzluk soruşturmasını aklıyor türü; yalan, iftira ve kara propagandalarına aldırmadan hem yolsuzluk soruşturmasının devam etmesini sağlayacak hem de iktidar yetkisini ülkemizin ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda kullanarak, askerî vesayeti ve yargı vesayetini bitirdiği gibi cemaat vesayetini de bitirecektir inşaallah. |
Bizim durduğumuz taraf eskiden olduğu gibi yine doğru olan taraftır şükürler olsun. Nasıl ki; 1994 Yerel Seçiminde Refah Partisi'ne oy vererek, 1995 Genel Seçiminde Refah Partisi'ne oy vererek, 1999 Genel ve Yerel Seçiminde Fazilet Partisi'ne oy vererek, 2002 Genel Seçiminde AK Parti'ye oy vererek, 2004 Yerel Seçiminde AK Parti'ye oy vererek, 2007 Genel Seçiminde AK Parti'ye oy vererek, 2007 Referandumunda Evet oyu vererek, 2009 Yerel Seçiminde AK Parti'ye oy vererek, 2010 Referandumunda Evet oyu vererek, 2011 Genel Seçiminde AK Parti'ye oy vererek doğru tarafta yer aldığımız gibi, doğru olan çizgisini koruduğu müddetçe bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti'yi destekleyerek yine doğru tarafta yer alacağız inşaallah.
Bizler, doğru yolda yürümeye devam edeceğiz inşaallah. Bu dava (İslam) ve bu davanın sahipleri (Müslümanlar) sonsuza kadar kesin olarak kazanmışlardır. Kötüler, belki AK Parti'yi devirebilirler ve böylelikle; Türkiye'ye, Müslüman Türk Milleti'ne ve insanlığa pek çok zararlar verebilirler; ama İslam'ı ve Müslümanları yok edemezler. İslam ile küfr, Müslümanlar ile kâfirler arasındaki mücadele kıyamete kadar sürecektir. İslam ile küfr, Müslümanlar ile kâfirler arasındaki mücadelede sonsuza kadar kazanananlar İslam ve Müslümanlar olmuşlardır; küfr ve kâfirler ise sonsuza kadar kaybetmişlerdir Allah'a şükürler olsun. Ne demişti şair, bir şiirinin son mısrasında: Ya Rab! Bizi mahşerde bu ikrar ile haşret. Amin. |
Cemaat ve Gülen bitmiştir. Açık ve NET!
|
Takvim ve Sabah gazeteleri, tamamen ve resmen tetikçilik yapıyor.
Tamamen kara propaganda işliyor. Toplumu ayrıştırmaktan ve bölmekten başka bir iş yapmıyorlar. İkisi de İktidarındır, ikisi de satılmıştır. İkisi de yalakanın önde gidenidir. O gazetelerde duranlar kendinden utanmalıdır bence. |
Alıntı:
tetikçi arıyorsan taraf , sözcü ve zaman paçavralarına bakmalısın. sabah ve takvim 17 ve 25 aralık taki hain darbe girişimlerine karşı bütün gücüyle meşru ve seçilmiş iktidarın yanında durarak destan yazmıştır. |
Alıntı:
Merak etme sizin gibi savunmuyorum bu kirli medya ve basını. |
FetuAllah Gülen' Son gülen iyi güler... :)
|
Hala Fethullah Gülen'i savunanlar var mı merak ediyorum...?
Lan Adam kendi gelmiyor bide utanmadan peygamberi s.a.v alet ediyorlar... Cemaat'in gökten Peygamberi indirebilecek mizanseni varken Fethullah Gülen'i niye getiremiyor amerikalardan yoksa benzin mi bitti...? |
Tabi birçok menfaatçi hain de Gülen örgütünden menfaat sağladığı için Fethullah Gülen'i savunuyor.
|
Alıntı:
|
Fethullah gülene nasıl istersem öyle hitap ederim bak cihannur benim mesajlarımı editleme editlenecek bir şey yazmam zaten...
şu adamı hala korumaya çalışan gözümde ajandır haindir defolup gitmelidir... ona göre... |
Paralel moderatör Cihannur, yine neden sildin benim yazdıklarımı?
Ben Fethullah Gülen'e hakaret etmemiştim orada. Gerçekleri söylemek neden hakaret olsun? Sen gerçekleri silsen de o gerçeklerin varlığını ve doğruluğunu değiştiremezsin. |
Arkadaşlar, AK Parti Forum'un kurallarına göre hakaret etmek yasaktır; görüşlerinizi hakaret etmeden dile getirebilirsiniz.
|
fetho demek hakaret değil...
bana da ibo diyorlar hakaret olarak mı algılamalıyım yani... içinde varsa paralellik gidip sızıntı forumlarında yazabilirsin... |
Alıntı:
Fethullah Gülen'e eleştiride bulunabilirsin, buna itirazımız yok; benim de eleştirilerim olmuştur. AK Parti Forum'da daha önce yazmış olduğum mesajlarımı okursan, o mesajlarım arasında Fethullah Gülen'i eleştiren yorumlarıma rastlayabilirsin. 17 Aralık 2013 AK Parti'yi Bitirme Operasyonu'nun başlamasından bugüne kadar geçen 2 aylık sürede, AK Parti Forum'da paylaşmış olduğum tüm köşe yazılarını ve gazete manşetlerini ve bu 2 aylık süre içerisinde 17 Aralık dostmodern darbe teşebbüsüyle ilgili olarak açmış olduğum tüm konuları ve yazmış olduğum tüm mesajlarımı okursan, içimde paralellik olup olmadığını çok açık ve net olarak anlayacaksındır. |
İçindeki Fethullah sevgisi benim hacı dedelerimin sözlerini sansürleyecek kadar gözünü karartmış.
Gülen'e münafık ve vatan haini demek hakaret değildir. İfade özgürlüğüne girer bu. Gerçek birşeyi söylemek hakaret olmaz. Ama Fethullah Gülen isimli şarlatana ''değerli bir İslam alimi'' demek İslam'a ve gerçek İslam alimlarine hakaret ve saygısızlık olur. Bu saygısızlığından dolayı özür dilemelisin. Not: eğer tartışabiliyorsan yazdıklarımı sansürlemeden tartış. |
Alıntı:
Senin de değer verdiğin din âlimleri vardır. Birileri de çıksa ve senin sevdiğin ve değer verdiğin İslam âlimlerine münafık ve vatan haini diyerek hakaret etse mutlu olur musun, o hakaretler hoşuna gider mi? Bu soruma evet diyebilecek misin? |
Birileri Zekeriya Beyaz a değer veriyor diye, bu kişiye şarlatan diyemeyecek miyiz?
Ki Zekeriya Beyaz'ın zararı Fethullah'ın zararının yanında çok ufak kalır. Fethullah hem binlerce insanın imanıyla oynuyor hem de devlet içindeki adamlarını kullanarak vatana ve millete ihanet ediyor. Böyle zararlı bir kişinin gerçek yüzünü insanlara anlatmak boynumuzun borcudur. Eğer birisi benim değer verdiğim bir alime böyle ithamlarda bulunsa ondan bunu delillendirmesini isterim. Eğer o kişi de Fethullah gibi birşeyse o kişiyi savunmam zaten. Fethullah'ın hainliği hakkında ise onlarca olayı örnek verebilirim. |
benim açımdan değerli bir islam alimi falan değildir...
benim için artık değersiz bir islam şarlatanıdır... Adamlar peygambere hakaret ediyorlar resmen dalgaya alıyorlar forum yöneticisi kalkmış paralelci takılıyor... arkadaş git sevgini başka yerde göster... fetho değerli bir islam alimi falan değildir insanları ALLAH kitap soyan müsvettenin tekidir... |
Degerli bir islam alimimis bak bak bak :)
Aman canim ne demezsiniz hukumeti yikmaya tesebbus edecek kadar degerli beddua edecek kadar degerli 3 dinde haktir musluman olmak zorunlu degildir diyecek kadar ? Dinler bahcesi denen rezilligi kuracak kadar en buyuk fitne olan dinde reformu icat edecek kadar kafir papaya deger verecek kadar Sayayimmi daha ? Olimpiyatlara efendimizin geldigini iddia edip iftira edecek kadar Muzigin basi acik kadinlarin oldugu yerde efendimizin ne isi var kimi kandiriyorsunuz Sindi de kamyonete bundirdiler efendimizi Bunlara deger verende kıl kadar akil yoktur |
All times are GMT +3. The time now is 20:16. |