![]() |
OCAK AYI ICIN AY'IN ÜYELERİ ANKETİ BAŞLAMIŞTIR
Bu değişiklikle ben de oylarımı yeniledim.Şimdi üç oyumu da kullandım ;)
Ama bir şeyi de söylemeden geçemeyeceğim: Foruma olumlu anlamda çok şey katan bir arkadaşımın adı nasıl oluyor da foruma zarar vermeye çalışan bir insanın yerine konabiliyor ancak siteye? ( Lütfen bu soruya da "her ay yeni isimler ekliyoruz,önümüzdeki ay o da olacaktır" diye cevap vermeyin.Böyle cevap verirseniz "nasıl oluyor da Scorpio, Türk Evladı'ndan önce geliyor aklınıza?" diye sorarım.Hadi ona da "bir anlık dikkatsizlik" dediniz diyelim, o zaman da "bu ilk değil" derim. ) |
[i][b]Valla oylamaya beni eklemişsiniz teşekkür ederim gurur duydum...
Oy verilsin verilmesin hiç önemli değil yani düşündüğünüzü bilmek yeter... Tunahan...Hocam saolasın bu arada... |
Hayırlı olsun oyumu 3 arkadaşıma kullandım ama 10 oy hakkımız olsa daha iyi olurdu be tunahan ;Dyetmedi bana ;D
|
Alıntı:
bunu senin daha iyi bilmen lazim ilk ayki oylamada yer almamistin bu senin o listede yer bulamayacagin anlaminami geliyordu!.. oylamaya 20 kisi katiliyor ve mümkün oldugunde eski, yeni karisimi yapilmaya calisiliyor bunun yani sira degisik görüslere sahip kisilerde oylamaya ekleniyor yoksa önce akla gelmekle alakasi yok!.. birde görüsler özneldir sana göre cok faydali olan bir arkadas baskasina göre faydali olmayabilir anketin amaci nedir zaten hic asina olmadigimiz üyeleri tanimak.. yoksa buraya sitede göze batan 20 kisiyi koyup kendin cal, kendin oyna mi yapalim güzel kardesim!..sen kendi kriterlerine göre oy verecek biri bulabiliyorsa buyur kullan oyunu yok bulamiyorsan yapabilecegimiz birsey yok.. saygilarimla.. |
Eyvallah abi...
|
anlayisin icin tesekkürler kardes ;)..
|
liste yenilenince oylarımızı değiştirdik ::) bilgilendirme için saolun...
|
evet arkadaslar bu bilgilendirmeyi lütfen gözardi etmeyelim ki arkadasa karsi bir kul hakki gecmesin ;)...
|
Saolun ya Allah raz olsun yani düşünmeniz çok hoşuma gidiyo valla ne diyim...Hani listenin sonuncusu olsam dahi memnunum şu anda laflarınızdan dolayı...
|
oyumu kullandım hayırlı olsun
|
Bende oyumu kullandim.Hayirlara vesile olmasi dilegiyle...
|
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN.HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ÜYELER.GÖNÜL OYLARIMIZ HEPSİNE.SELAMETLE.
|
BENDE İKİ OYUMU KULLANDIM ;D ÜÇÜNCÜYÜ DAHA KARAR VEREMEDİM :-[
|
Bu listeye 4 sayfa geçtikten sonra mavera gönlümü almak için eklemişti...Gözünü sevdiğim:)
Niye gitti anlamadım ki... |
bende kullandım hayırlı olsun ve oyunuzu kullanırken dj leri göz ardı etmeyelim onlarda bi emek harcıyor ;)
|
hayırlı olsun....
|
valla uzun zaman geçince bu anketteki çoğu üyeyi tanımıyorum....
|
oyumu kullandım.hayırlı olsun
|
hayırlı olsun......
|
(1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın üyesi) benim bunlardan birisi olmayacağım kesinde o yüzden ben oyumu başka arkadaşlara verdim gönül isterdi ki hepsine ayrım yapmadan birer oy vereyim ama öyle bir hakkımız yokmuş maalesef sağlık olsun .... Hayırlısı olsun birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın kardeşlerim Selam sevgi muhabbet ve dua ile .... |
Alıntı:
NEDEN OLAYAMASIN Kİ ;) |
Alıntı:
|
anket sonucu ne zaman açıklanıyor acaba_!, bana oyunu veren, vermeyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum, yarışmacı arkadaşlarımıda başarılar dilemiyorum çünkü ben kazanacağım ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D
|
Alıntı:
HAKKINIZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM ;) HAYIRLISI OLSUN. :) |
kendimize oy verebiliyormuyuz :)
bi kendime diğer ikisinide beğendiğim arkadaşlarıma verecem böle olurmu.? |
feyza, duyguseli, ben :)
|
Ynt: OCAK AYI ICIN AY'IN ÜYELERİ ANKETİ BAŞLAMIŞTIR
Feyza,TÜRK_EVLADI,İsmihan :)
|
Bazı konularda olduğu gibi, burada da yazdığım mesaj silinmiş, teknik bir hata var sanırım ...
Bizde kullandığımız oylardan iki tanesini feyza ve TÜRK EVLADI kardeşimize verdik. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. VesseLam |
[i][b]Hani bu oylamada sıralamam önemli değil de..
Değer verdiğim nerdeyse herkesin bana oy vermesi inanılmaz hoşuma gitti.. hıfz-ı lisan ve üstadım necip fazıl... saolun... |
|
bana oy veren sevgili arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum...Bir sonraki yarışmada daha fazla verin lüften...:) :) :D ;D
|
::) Tşkr ettim Nusret'ten daha az oy almışım ama Nusret yüzünden.. >:( o olmasa bir sürü oy almıştım şimdi.. ;D ;D
Veren,vermeyen vermek isteyipte oyu yetmeyen,vermeyipte sonradan kafasını pcye vuran ve pişman olan bütün forumdaşlarıma tşkr eder,küçüklerin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.. ;D ;D |
[i][b]mavera giderken ''seni sonradan ekledik ama şimdiden il 3 e girmek üzeresin'' demişti...
4. olmuşum:) Saolun arkadaşlar... Eyvallah... |
Tebrikler Feyza ve diğer arkadaşlar
|
bana oy veren,vermeyen,bunun bu listede ne işi var diyen,sana 1.lik yakışır diyen,demeyen herkes kısacası tüm AKPARTİFORUMa teşekkürler...
Feyza başkanımı tebrik ederim... Bana oy veren 20 kişiye benden birer beğeni :D :D :D :D |
Bu listede yer almak bile benim içim yeterliydi bana destek vern 5 arkadaşıma ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
Feyza,nusret,Duyguseli Tebrik ederim arkadaşlar hayırlı günler |
Feyza Hanım ve Nusret Bey'i tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.
VesseLam |
1.Ay'ın Yıldız Üyesi Feyza
2. Ay'ın AK Üyesi nusret 3. Ay'ın Üyesi Duyguseli Tebrik ederim arkadaşlar.... |
Bana oy veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Feyza arkadaşımı da tebrik ederim...
|
feyza ,nusret ve duyguseli tebrikler.
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:13. |