![]() |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
sigara içmeyen arkadaşları kutluyorum.
içenleride inşallah yavş yavaş bırakır. isteyince olunmayacak tek şey; biraz daha fazla yaşamak. |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Alıntı:
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
içilmez mi
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
HAYIR İÇMİYORUM İÇMEYEDE NİYETİM YOK...
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
İçmiyorum. Hatta nefret ediyorum. Bir de kandimce sigaraya karşı savaş açtım. Arkadaşlarımı bu nalet şeyden korumaya, kollamaya çalışıyorum.
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Çok şükür sigara içmiyorum ve asla içmeyeceğimde ALLAH ömür verirse aklımdan zorum yok ki benim sigara içeyim ya da ben bu canı sokakta bulmadım ki sigara içerek onu zehirleyeyim bu can Rabbimden emanet bana ;) |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
İÇMİYORUM VE İÇENLERİN YANINDADA DURMUYORUM ÇÜNKÜ O SİGARANIN KOKUSU ÜZERİNE SİNDİĞİ ZAMAN İĞRENÇ KOKUYO
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
içmem içene yanımda içtirmem. içerse kabakuvvete başvururum
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Hayır içmiyorum. İçmeyip, hergün içenleri gördükçe şükrediyor, kardeşlerime de üzülüyorum :( İnş bırakırlar...
Bu arada sonuçlar çok güzell ;) İnş zamanla hiç içen kalmaz. (sadece bir ümit ) Bu arada pasif içiciler, içenlere göre 1' e 5 içiyorlarmış. Onların verdiği dumanı direk içimize çektiğimiz için. (Onlar çekip dışarı bırakıyorlar malum) O yüzden içenlerden ricam ne olur eğer elinizdeyse, mekan müsait olursa, sigaranızı içmeyenlerden ayrı yerde içiniz. |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
sigara haramdır
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
içiyorum.ayrıca sigara haramdır sözüne katılmıyorum.sadece sigara insanın kendine zarar vermesi açısından dinen de uygun değil.ama bir içki gibi haram da değil.sigara içilmesini savunmuyorum.çünkü vücuda o kadar yabancı bir madde ki ilk içtiğinde kabullenemiyor,tepki veriyor.aylarca itiraz ediyor.sonra da bul belanı deyip alışıyor.
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
ama şöyle bir durum var Allah ın yarattığı bedene sen zarar veriyosun ve bu bedende senin olmadığına göre emanete ihanet ediosun bundan dolayı haramdır hatta şöyle bişey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum bu yabacı sigaralar alkole batırılıyormu
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
[i][b]Hiç kötü alışkanlıklara bulaşmadım çok şükür!
Ama bazen sigara içesim geliyo.. Yinede içmem asla.. |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Alıntı:
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Alıntı:
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Malesef içiyom :(
Bırakçam ama sözüm var :) |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Vaaav sonuçlara bak. Çok güzel Çok güzel. Mayıs'ta, Sağlık Bakanlığı'nın kampanyası var ona katılarak bırakmayı düşünüyorum, ben. Psikolojik altyapımı 1.5 senedir Mayıs'a odakladım. Kampanyayı bekliyorum.
Ama belki yine de üzülürüm bıraktıktan sonra ya, nostalji niyetine yani.. :-( Hep şunu söylerim. İçtiğiniz şeyi adam gibi için, manyak gibi değil. Günde 2 paket sigara içebilen, (bunu başarabilen) insanlar var inanamıyorum ya. Yahu herhalde fazla gitmez sağlık sorunları yaşamaya başlar bu insanlar. Günde yarım paket dahi içilmemeli, sağlık sorunlarına neden olur. Ha 1-2-3 tane içersin, ama bırakmayı hep düşünerek... |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Alıntı:
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Çoğunluk içmiyormuŞ; ne güzel..:)
bende içimiyorum çok Şükür..;) |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkları hiç bir zaman özenmeyip kullanmadım....
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
HAYIR İÇMİYORUM kendimi bilerek öldürmeye hiç niyetim yok..
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
yaşasın yeşilay ;D
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Hayır Hamd eder şükrederim hiç içmedim merak bile etmedim içmeyide düşünmüyorum... :D
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Helal olsun size İçmeyin zaten :) :) :) Özenmeyinde!!!
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
Alıntı:
|
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
İçmiyorum ve de içirtmiyorum... :)
Bu kadar kolay ulaşılır olması ve içilme yaşı çook aşağılara düşmüş olan bu zehirin toplumumuzda yaygın kullanıır bir hal olması endişe verici de olsa, ümit ve çaba ile nesillerimizi bilinçlendiririsek bu zehirden kurtulabileceğimizi hazzı teselli verici... |
SİGARA İÇİYORMUSUNUZ?
İÇMİYORUM :)
|
All times are GMT +3. The time now is 04:18. |