Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Videoları - AK Parti Klipleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=134)
-   -   ŞEVKİ YILMAZ, SP'nin İKİ YÜZLÜLÜĞÜNÜ ANLATTI ! (video) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=20351)

Osmancik 11-23-2008 17:32

ne oldu mechul bey evet onun gibi davasindan dönüp tükürdüklerini yalayanlara karsi zorum var ,iste iyi ya tepe tepe kullanin,yukaridaki ekledigim Linkte ki konusmayi yaptiktan 1 yil sonra erbakan hocayi elestiriyor ,madem okadar destekliyorsunuz neden akp nin cayzisi bile yapmiyorsunuz?

Osmancik 11-23-2008 17:34

milli görüşçüyken başınızın üstünde tutardınız demissininiz bu da Milli görüssü hicbi zaman olmadiginizin kaniti

Sanirim akp yi istila eden ve yönetimi ele geciren Diyagculardan birisiniz

balbal 11-23-2008 18:34

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460277)
Niye bu kadar gocundunuz..kötü bi şey dememişkii ...siz ak partili değilmisiniz yoksa...

akpli olması her şeye eyvallah demek midir. eğer öyleyse şahsen ben değilim... bu açıklamayı tasvip etmiyorum. bu açıklamaya bakarak da insanın hangi partiden olduğuna karar veremezsiniz.

Osmancik 11-24-2008 01:26

Alıntı:

akgençlk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460278)
Video'yu izlemediler herhalde.. Şevki hoca çok doğru konuşmuş. Hem Erbakan hakkında da kötü birşey söylemedi. Sadece Erbakan'ın yanlış konuştuğunu dinimize göre açıkladı. Müslüman olan birinin gocunacağına takdir etmesi lazım.

kötü birsey konusmadi sadece Erbakan Hoca nin dediklerini dinimize göre yorumladi demissin ?, Müslümansa eger Müslüman mahallesinde Salyangoz satilmasi misali Müslüman ülkede kasaplarda Domuz eti satilmasi cikarildi bunu ise domuz eti yiyenlerde var diye yorumlamaktadir buna ne diyeceksiniz hem muhalefeti yani chp lileri Reklam yaparcasina Müslüman Mahallede Salyangoz sattirmayiz diyeceksiniz bir de yiyenlerde var diyerek kasaplara domuz eti sattiracaksiniz bu hükümet 47% nin mi yoksa azinlik olan bir kesimin mi hükümeti

ahmetermiş 11-24-2008 02:10

Bu kadar dar düşünmeyiniz..

AVRUPADA islami kesim yapmıyorlarmı..?

orada camilerimiz yokmu..?
yapmayın yav dar düşünmeyin..islami kesim yapan avrupada oluyorda ..!domuz kesimi niye yasak..!
kafanızdan din uydurmayın..din domuz etini yemeyi yasaklamıştır.kesilmesine yasak yoktur.
domuz eti müslümana yasaktır dinen..hiristiyana değildir. bu ülkede bıl hassada istanbulda yaşayan yahudi,hiristiyan vatandaşlarımız olduğuna göre kesilmesine izin verilmelidir..kaçak kesmektense aleni olursa daha iyi olur vede islamın hoş görüsü fatıhın hoş görüsünü anlamış olurlar.
ayrıca..bu ülkeye her yıl 20 milyon yabancı turist geliyor..bunlara satmakta kesimine izin vermekte dinen hiç bir behis yoktur..
kişi bilmediğinin düşmanıdır.

Osmancik 11-24-2008 02:37

kardesim nereye Tosladin kafayi

yok bilmem avrupada camii yokmu demissin burada da kilise yokmu ?yüzde 90 Müslüman ülkedekasaplarda domuz eti satilmasi nedemektir biliyormusun ?,bu kafayla sizingibileredahacook kuzu eti yerine domuz eti yedirirler ,20 Milyon turistgelecek diye yüzde 90 Müslüman olan ülkede kasaplara domuz etimi kestireceksin .

ayrica onlarin herhangi eti yememe gibi sorunu yok

ahmetermiş 11-24-2008 02:50

Alıntı:

Osmancik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 460704)
kardesim nereye Tosladin kafayi

yok bilmem avrupada camii yokmu demissin burada da kilise yokmu ?yüzde 90 Müslüman ülkedekasaplarda domuz eti satilmasi nedemektir biliyormusun ?,bu kafayla sizingibileredahacook kuzu eti yerine domuz eti yedirirler ,20 Milyon turistgelecek diye yüzde 90 Müslüman olan ülkede kasaplara domuz etimi kestireceksin .

ayrica onlarin herhangi eti yememe gibi sorunu yok

Yav hekketende ne kadar yanlış düşünüyorsun..ben turizmin bel kemiği olan kapadokyadayım.senın şu yalan lafların beni güldürüyor..
1- şu anda bizim burada satan yok..
2- olsa isterim..çünki kaçak kesimi önlemiş olursun ve turistlerin yada hiristiyan vatandaşının temel ihtiyacına cevap verirsin
3- bu ülkede bır daha söyleyeyim senın kafa bıraz basmıyor bu ülkede ermenı,rum,yahudi,süryani, vatandaşımız var mılyonlarca..onlarda bu ülkenın vatandaşıdır bunlarada bir domuz eti satılan kasap olsa ne kaybedersin..?
4-fatıh sultan mehmet han H.z cami kilise havra yan yana idi hiç duymadınmı..?
5-allah akıl fıkır versin sana.

AK_Genclik 12-16-2008 14:24

Allah bunun hesabını sorar Şevki Yılmaz'dan... Almanya'ya kaçınca cebinde beş kuruş para yokken Milli Görüşçü ağabeyler cebine para koydu. Evlerinde misafir ettiler. Erbakan Hoca'nın ne demek istediğini gayet iyi biliyor ama çarpıtıyor!

islam 12-16-2008 14:26

Waybe ... Yazıklar olsun... Hayat Kahpe...

Üç mevsim 12-16-2008 14:36

Ne oldu hoşunuza gitmedi mi? Biz işte insanları bu kadar kolay afaroz eden bir yaklaşıma karşıyız. Bu görüş, hoşuna gitmeyen herkesi çok değerli insanlar bile olsalar bir çırpıda karalar.

islam 12-16-2008 14:42

bEN hAYATIM hİÇ bİR dÖNEMİNDE... şEYkİ yILMAZI hİÇ sEVMEDİM...
Kabenin karşısında Ona buna Küfür Etmek Laf Atmak... Türkiye siyasetinde... Dokunulmamması gereken mihenk taşlarına sövmek akıl kari değildir...
Sen beni Anlayamazsın Anlasan AKPLİ Olmazdın canım...
Benim MilliGörüş İçinden Hala olup Sevmediğim İnsanlar var... Ben herkezi Sevmek Zorunda Değilim... BirSiyasi Lider Olarak Baykalı Sevmem, Başbakanı Sevmem.... VE Şevki Yılmazıda Sevmem Eğer MilliGörüşe Her Ayak Basmısı Sevse idim... İşim Var idi... :(

AK_Genclik 12-16-2008 14:48

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465251)
bEN hAYATIM hİÇ bİR dÖNEMİNDE... şEYkİ yILMAZI hİÇ sEVMEDİM...
Kabenin karşısında Ona buna Küfür Etmek Laf Atmak... Türkiye siyasetinde... Dokunulmamması gereken mihenk taşlarına sövmek akıl kari değildir...
Sen beni Anlayamazsın Anlasan AKPLİ Olmazdın canım...
Benim MilliGörüş İçinden Hala olup Sevmediğim İnsanlar var... Ben herkezi Sevmek Zorunda Değilim... BirSiyasi Lider Olarak Baykalı Sevmem, Başbakanı Sevmem.... VE Şevki Yılmazıda Sevmem Eğer MilliGörüşe Her Ayak Basmısı Sevse idim... İşim Var idi... :(

Eski Şevki Yılmaz'ı severdim. Bir konuşması yeterdi. Ama zaman şevki yılmaz'ıda değiştirdi. AK Partili olunca bizde değiştik.. Aslında Saadet'te değişti. Kabul etmesenizde... Milli Selamet'teki Milli Görüş ile Saadet'teki Milli Görüş bir değil... Akıncılar'la Anadolu Gençlik bir değil... Allah Milli Görüşçüleri Milli Selamet ruhuna yeniden kavuştursun.

islam 12-16-2008 14:53

Bakın Benim Yaşım 20 Benim İlk Gördüğüm MilliGöRüşçüler Refah Yol Zamanı... Eskisini bilmem... Ama milliDavadan Millişuurda ve Millşbilinçten hiçbir şey kaybetmedik...
SAyın Şevki Yılmaz Diyorki; Bizim zamanımızda onu kapadık niya kapadın Yılmaz Bey Sen Çok konuştundan ondan... Bu ülkede Birilerinin Suyuna Gitmeden Omurgalı yaşamak bu kadar mı zor... Yazık... Yine Aynı Soğuk Aş... Ani Akplilerin ISItıp Isıtıp Önümüze koyduğu cehennem Muhabbetii... Yapma Hoca Bu lafları Sen söyleme Seninde neler konuştuğunu senin söylediğin lafları.. Unutmadık....

AK_Genclik 12-16-2008 15:02

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465265)
Bakın Benim Yaşım 20 Benim İlk Gördüğüm MilliGöRüşçüler Refah Yol Zamanı... Eskisini bilmem... Ama milliDavadan Millişuurda ve Millşbilinçten hiçbir şey kaybetmedik...
SAyın Şevki Yılmaz Diyorki; Bizim zamanımızda onu kapadık niya kapadın Yılmaz Bey Sen Çok konuştundan ondan... Bu ülkede Birilerinin Suyuna Gitmeden Omurgalı yaşamak bu kadar mı zor... Yazık... Yine Aynı Soğuk Aş... Ani Akplilerin ISItıp Isıtıp Önümüze koyduğu cehennem Muhabbetii... Yapma Hoca Bu lafları Sen söyleme Seninde neler konuştuğunu senin söylediğin lafları.. Unutmadık....

Türkiye'de olan son 2 darbe islamcılara yapılmıştır.

1.si 12 Eylül Darbesi- 6 Eylül 1980 tarihinde Meşhur Konya Kudüs'ü Kurtarma Mitingindeki provakasyonlar sebep gösterilerek darbe yapılmıştır. Eğer bu darbe olmasaydı. Eminim Türkiye İslam Devleti olacaktı. Ama darbe'den sonra islamcıların beynide darbe almış olmalıki 1980 öncesini hafızalarından silmişler.

2.si 28 Şubat Darbesi bu darbede islamcılara yapılmış bir darbe

Başörtü'den taviz verilerek okullara girilmesi, Modern Tesettür(!) denilen kavramın çıkması, Takiyye adı altında bir çok haksızlığa göz yumulması..

Her ne kadar değişmedik diyelim ama gerçek ortada biz gerçektende değiştik..

Eğer bir gün yeniden bir ışık doğarda bir ümit ortaya çıkarsa Millî Görüşte o zaman inşallah gerçek ideallere ulaşır.

Bizde koşa koşa yuvaya döneriz.

islam 12-16-2008 15:22

Yav bakın... İslama DArbe Hiç Bitmeyecek... Arif NihayAsyalı Ne Güzel Söylemiş "Ebrehe Ölmedi !!! Ebu Cehil Kıtalar dolaşıyor... "Kıtamızda Başımızda Ebu Cehiller Olduğu sürece Ebu CEhillere El uzatanlar bulunduğu sürece islama DArbe Sürecek... Ama Biz MilliDava Sahipleri Bunun bilincini İdrak İle...Tüm Savunma Kalkanımızı Buna Göre ayarlıyor ve buna göre yapıyoruz...
1980 Darbesi Meşru olmamakla beraber...Hazırlanmış Bir düzenek olarak Darbe İhtiyaç haline Getirildi.... Erbakanın iki, üçgünde önce Yaptığı bir açıklamada; Ogünü olaylarını 124 tur yapılıp yine seçilemeyen bir Cumhurbaşkanlığı olayını anlattı....
"12 Mart muhtırasının altında imzası bulunan Muhsin Batur'un 1980'de CHP'den Köşk'e aday olduğunu hatırlattı. İlk turlarda beklediği oyu alamaması üzerine Batur'un MSP'yi ziyaret ederek destek istediğini belirtti. Emekli orgeneralin, "Ecevit diyor ki MSP size oy vereceğini söylemesine rağmen vermiyor. Ben sizin oy verdiğinize inanıyorum. Ancak bunu onlara ispat edebilmem için bana bir ipucu verir misin?" dediğini aktaran Erbakan, Batur'a şu cevabı vermiş: "Oy pusulalarının başına bir adamınızı yerleştirin. Bizim oylarımızda senin isminin baş harfi hiç kullanılmayan bir şekilde eğik olarak yazılacaktır."
Olayın nasıl gerçekleştiğinide şu şekilde açıkladı;
""Muhsin Batur bir gün parti merkezimize gelerek bizden oy istedi. 'Siz bana oy vermeseniz de ben kısaca yapmak istediklerimi size anlatmak istiyorum.' diyen Batur'a, 'Dur, bu kısaca olacak bir şey değil. Önce sen bizim isteklerimizi dinle!' dedik. 'Buyurun anlatın!' dedi. Biz de bunun bir toplantı halinde olmayacağını 2'şer saatten olmak üzere üç toplantı düzenlemek istediğimizi söyledik. Kabul etti. İlk günkü toplantıda İslam'ın zararlı bir din olmadığını, ikinci toplantıda İslam'ın faydalarını, üçüncü toplantıda ise İslamiyet olmadan olmayacağını anlattık. Bu toplantıların ardından Batur kalkıp şöyle dedi: 'Sayın Erbakan, öyle şeyler anlattınız ki siz oy verseniz de vermeseniz de seçildiğim takdirde bu anlattıklarınızı kendime ilke edineceğim." Batur'la anlaştıkları gibi oylarını şifreli kullandıklarını ifade eden Erbakan, böylece MSP'nin değil CHP'nin oy vermediğinin anlaşıldığını vurguladı. Bunun üzerine Batur'un Ecevit'e, "Hem aday gösteriyorsunuz hem de oy vermiyorsunuz." tepkisini gösterdiğini söyledi."

Ve bu olaylar Gösteriyor Sözde Demokrat Ecevit Yine gizli Ellerin Uşaklığını yapıyor...Ve derbeye zemin hazırladı.. Çözümsüzlük DarbeÇözümünü ortaya çıkardı.. Erbakan bunu Aşmak için nekadar uğraştıklartını her Arenada Hatırlatıyor...

28 Şubat Aşikar... Gizli ellerin Bu sefer Mesut,Süleyman'ın li ile çözümsüzlükleri ortaya çıkarması ile...
28 Şubat İktidarıda Sağı da Soluda Değiştirdi... Türk siyasi Tarihinde köklü değişiklikler yaptı... Milli Görüşüğ Gizli eller ile Böldü... Sağı Darmadağı Solu perişan bıraktı.. Ve Olan Müslümanıma... Türkiye haklıma oldu...
Ama 28 şubatın tetikçilerinde.. Şevki Yılmazıda Unutmamak lazım...

HaMZaYüReKLi 12-24-2008 22:39

insanların diniyle oynamaktansa hassasiyetleriyle oynamak daha makbul gibi geliyor düşününce...tabi bunada dini hassasiyetleriyle oynamak denirse...

tek_hece 02-18-2009 00:43

Şevki Yılmaz Akparti hükümeti ve Saadet Hakkında neler söylemişti Hatırlayalım.

Her zaman Recep Tayyip Erdogan'ı ve onun nezdinde Ak Partiyi eleştiren , homoseksüel dernekleri açtı diyebilen , olayları acımasızca çarpıtan holigan Saadetsiz saadet partili arkadaşlar okusun ..

Şevki yılmaz.. Belki de Refah partisinin ve fazilet partisinin oylarının artmasında ve zamanında bir cogumuzun bu partilere oy vermesinde en cok payı bulunan, Erbakan Hoca'nın Şevket Kazan'ın Recai Kutan'ın en yakın yol arkadaşı.. bakın sayın Saadetli kardeşlerim 22 temmuz seçimlerinden önce Şevket kazan Akparti ve onun icraatlarını eleştiren Erbakan Hocanın acımasız eleştirilerinin yanlışlıgını nasıl yüzüne vuruyordu..

Şimdi cıkıp O da yolunu şaşırdı diyeceksiniz degil mi ???

-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

Bir zamanlar en çok konuşulan, kapatılan Refah Partisi Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, Saadet Partisi'ni sert bir şekilde eleştirerek pazar günü kime oy vereceğini ustaca açıkladı.

Kapatılan Refah Partisi Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz, pazar günkü seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Eski milletvekili Şevki Yılmaz, Rize'de yayın yapan Çay TV'ye ilginç açıklamalar yaptı.

Yılmaz, vatandaşların son döneme kadar sağduyusunu koruduğunu; ancak seçim süreciyle birlikte kavga ve kamplaşmaya sürüklendiğini söyledi. Eski bir siyasetçi ve ilahiyatçı kimliğiyle seçmene bir ölçü vermek istediğini belirten Yılmaz, muhalefet partilerine yüklendi. "Bildiğim çok şey var. Anlatsam birileri sokağa çıkamaz." diyen eski milletvekili, kimsenin "üç paralık dünya koltuğu için yanlış ve yalan bilgilerle insanları birbirine düşürmeye hakkının olmadığını" kaydetti. Bir dönem birlikte çalıştığı siyasilerin söylemini üstü kapalı eleştiren Yılmaz, cumhurbaşkanlığı seçimlerini mahkemelik yaparak bloke eden CHP'ye de göndermede bulundu. Halkın 22 Temmuz'da bu yanlışlığı düzelteceğine inandığını vurgulayan Yılmaz, bu seçimlere sadece 'bir başbakan seçimi' olarak bakmadığını anlattı: "Hükümetin benimle bir hukuku, bağlantısı yok; ama ben pazar günü vatandaş olarak hükümet seçmiyorum. Bu yanlışlığı düzeltecek çoğunluğa destek vermek için sandığa gidiyorum."

Memleketi Rize'de yerel Çay Televizyonu'na konuk olan Şevki Yılmaz, dinî söylemlerle hassas insanların aldatılmaya çalışılmasından şikayetçi. İsim vermeden Saadet Partisi'nin seçim kampanyasında kullandığı konulara değinen Yılmaz, eski arkadaşlarına sert tepki gösterdi: 'Başörtülüler hastanelerde tedavi olamıyor', nerede? Allah'tan korkun ya. '5 yaşındaki çocukları jandarma basmış'. Basmış da, senin Refahyol döneminde imzaladığın, jandarmaya verdiğin yetki ile, kendi imzan ile bu yapılıyor. Bunun hükümetle ne ilgisi var? 3 yıllık yasağı bunlar 1 yıla indirmiş, imamların memuriyeti gitmesin diye paraya çevirmiş. Derneklerin önündeki engelleri kaldırmışlar. 'İsteyen derneği kurar' demiş. Bunun adına 'homoseksüel derneği' demeye hakkınız var mı? 'Domuz eti kesimine izin vermiş', Allah Allah. Canım hem 'Fatih'in torunuyuz' diyeceksin hem buna karşı çıkacaksın. Hıristiyan'a domuz haram mı? Yüz binlerce Hıristiyan var. Fatih Sultan Mehmet'in kararnamelerine bakın bakalım, domuz kesimhanelerine nasıl izin verdiğine, kilise yapmalarına nasıl izin verdiğine. Taksim'de hangi kiliseyi yıkmıştır, Fatih ve diğerleri? İnancımızı istismar etmeye kimsenin hakkı yok. Ve 'millet dinini bilmiyor' diye kimsenin aldatmaya hakkı yok. Yüzlerce azınlık bu ülkede yaşıyorsa, kendine göre helal olan kesimi de bu ülkede yapacaktır. Bunun yasak edilmesi, insan hak ve hürriyetlerine aykırı bir durumdur."

Papaz mıyız haham mı; yoksa cennet ve cehennem tapulu malımız mı?

"Değmez, dünyada insanları koltuk için aldatabilirsin; ama bunun hesabı toprak altında verilmeye başlanır. Allah'tan korkmak lazım ya. Geçmiş dönemlere bir bakın bakalım; özgürlükler arasındaki farkı fark edemiyor musunuz? Neden 'başkasına oy verenler cehenneme' diyorsun? Başka partiler yok mu bu ülkede? Cennet, cehennem bizim tapulu malımız mı, biz papaz mıyız, biz haham mıyız? Cennete sokmak, cehenneme sokmak ruhban sınıfının işidir. Allah'ın dilediğinin dışında kimse kimsenin cennete ya da cehenneme gideceğini bilemez. Bu gibi şeyler toplumda kavga meydana getirir. Biz kendi amellerimize bakalım. Refahyol döneminde kendi öğrenci yurtlarımızı kapattık. Ben milletvekiliydim. O zaman Rize'de iki tane öğrenci yurdum kapandı. Kurslar kapatıldı. Biz cennete gireceğiz, bunlar cehenneme girecek. Biz bunu bilerek mi kapattık; yok. O günkü şartlarda, 'efendim köprüyü geçelim, şu, bu' birtakım mülahazalar. Biz yaparsak 'helal', bir başkaları yapmadığı halde cehennemlik."

SEMTEM 02-18-2009 01:29

çok güzel olmuş yüreğine sağlık

islam 02-18-2009 03:41

Dün dündür Bügün Bugündür... Diyen Bir zihniyete Söyleyecek sözüm olamaz....

FarukARSLAN. 02-18-2009 03:50

Bu tespitleri 22 Temmuz öncesinde..
Yani gerçekten, 'gerçeği görür nitelikte' olduğunu 22 Temmuz seçim sonuçlarında görüyoruz..

Ancak koca bir konuşmada benim dikkatime celbeden iki yer oldu;

Alıntı:

"Bildiğim çok şey var. Anlatsam birileri sokağa çıkamaz."
Alıntı:

"üç paralık dünya koltuğu için yanlış ve yalan bilgilerle insanları birbirine düşürmeye hakkının olmadığını"
İlkinde nerelere gönderme yaptı çok merat ettim.. Hala da muamma.
Ancak ikinci alıntıladığım, güzel bir 'yapmayın, bu kadar CHP'leşmeye gerek yok yazık' der gibisinden bir cümle idi..

islam 02-18-2009 04:05

Bizimde Bildiklerimiz VAr ŞAhsı muhtrem Hakkında ; Mesela Kabe-i Muazzama Karşısında Mustafa Kemale Hakaretleri Babam etmedi... O Malüm ŞAhıs etti...
Yıllarca Boynumuza yafta olan kucaklayıcı olmayan siyaseti ile bizleri mahcup etmiş... Birinden Böyle sözler bizleri şaşıtmıyor... Bizim için orada kime sövüldüğü değil ... Haremeynde yapılan terbiyesizlik önemli... Allah Evinde Bunu yapandan Belkleyecek sözüm yok...
Şükürler Olsunki ; Artık Milli mücaleyi sözleri ile baltalayan bir kişiden kurtulduk...

FarukARSLAN. 02-18-2009 04:17

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514215)
Bizimde Bildiklerimiz VAr ŞAhsı muhtrem Hakkında ; Mesela Kabe-i Muazzama Karşısında Mustafa Kemale Hakaretleri Babam etmedi... O Malüm ŞAhıs etti...
Yıllarca Boynumuza yafta olan kucaklayıcı olmayan siyaseti ile bizleri mahcup etmiş... Birinden Böyle sözler bizleri şaşıtmıyor... Bizim için orada kime sövüldüğü değil ... Haremeynde yapılan terbiyesizlik önemli... Allah Evinde Bunu yapandan Belkleyecek sözüm yok...
Şükürler Olsunki ; Artık Milli mücaleyi sözleri ile baltalayan bir kişiden kurtulduk...

İşte..
Herkes bizden olsun sakına ayrı gayrı bir eleştiri gelmesin diyor gibisiniz bu mesajda.. Bunu bir özeleştiri olarak yorumlarsak hiç alınacak, gocunacak yanı olmaz kanımca..

Yahu adam yalnızca ''bildiklerimi söylersem'' demiş ayrıca onca zaman geçti çıkıp Milli Görüş camiasını töhmet altında bırakacak bir yorum yapmadı..

Şimdi sizin çıkıp bu yoruma hemen şurda bunu dedi bizimde bildiklerimiz felan lafınız bana 'savunmaya kılıf' gibi geldi kusura bakmayın..

Alıntı:

Hep der dururdım 'bu mücadele kimlere kaldı acep?' diye..

islam 02-18-2009 04:25

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514220)
İşte..
Herkes bizden olsun sakına ayrı gayrı bir eleştiri gelmesin diyor gibisiniz bu mesajda.. Bunu bir özeleştiri olarak yorumlarsak hiç alınacak, gocunacak yanı olmaz kanımca..

Yahu adam yalnızca ''bildiklerimi söylersem'' demiş ayrıca onca zaman geçti çıkıp Milli Görüş camiasını töhmet altında bırakacak bir yorum yapmadı..

Şimdi sizin çıkıp bu yoruma hemen şurda bunu dedi bizimde bildiklerimiz felan lafınız bana 'savunmaya kılıf' gibi geldi kusura bakmayın..

Hep der dururdım 'bu mücadele kimlere kaldı acep?' diye..

Bak KArdeşim Taleşini Anlıyorum ... GEl ben Gidem, SAflar sık olsun....
Gel eyle dost bu kervan bizim...
Saflar sık belirli, zincirleri kırma vakti...
Saadetli yaşamaya yürümenin değil Koşmanın Tam Vakti....

Üç mevsim 02-18-2009 04:28

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514215)

Şevki Yılmaz, Milli Görüş'ün mücahidi olduysa bu yaptıklarından dolayı oldu. Şimdi Milli Görüşçülerin o günlere dönüp, o söylemleri üzerinden Şevki Yılmaz'a saldırması hiç mantıkla bağdaşmaz. "Yıllar boyu yafta olan kucaklayıcı olmayan" Ya bu şevki Yılmaz değil bu Milli Görüş, bu Refah Partisi.. Refah Partisi'nin ruhudur bu, Milli Görüş'ün ruhudur bu. Şevki Yılmaz'ın şahsına münhasır söylemler, davranışlar değildi ki bunlar. Şevki Yılmaz'a Milli Mücadeleyi baltalayan adam diyebilmek ancak bu kadar feci bir kuyruk acısının sancısı olabilir..

islam 02-18-2009 04:43

Söyle unutulur mu hacıların hacısı?
Sen de; kuyruk acısı , ben deyeyim; evlat acısı....

Buna hiç imkan yoktur, imkân varsa sen söyle
Ne kadar da istesek doğa kanunu böyle....

Biz Dünüde unutmadık, Yarına karşı görevlerimizide...

FarukARSLAN. 02-18-2009 04:52

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514224)
Bak KArdeşim Taleşini Anlıyorum ... GEl ben Gidem, SAflar sık olsun....
Gel eyle dost bu kervan bizim...
Saflar sık belirli, zincirleri kırma vakti...
Saadetli yaşamaya yürümenin değil Koşmanın Tam Vakti....

Telaş mı..
Benim mi?..
Valla olmayan telaşım olsa bile 'tabu'dan iyidir. Bi sığ düşünceye sahip olduğum yok çok şükür..

Yaşamımız da şükür çerçevesine zaten saadetli ve refah.. Ama partimiz ve davamız önce Hakk sonra da AK'tır ..
Bu böyle biline..

Ancak dediğim gibi, ne olursa olsun sığ düşüncelere kapatmayız kendimizi. Her şeyin en iyisi biziz, hatasız biziz, hata varsa bizden ayrılan yapmıştır, biz kusursuzuz, bu davanın yek yolcusuyuz DİYENLERDEN DE DEĞİLİZ...

Üç mevsim 02-18-2009 04:56

ilim ilim bilmektir..
ilim kendin bilmektir
sen kendin bilmez isen
Ya nice okumaktır?..

Şevki Yılmaz = Milli Görüş

geçmişini unutan geleceğini zor düşler..

islam 02-18-2009 05:02

Bırak bu davayı ne demek insan Allah’ı bırakır mı?
Söyle çile çekmeyen bedene cennet yakışır mı?

Gözler ağlıyor,biz ağlamışız çok mu??
Bize yobaz diyorlar haberin yok mu??
Desinler...Her ne derlerse desinler...
Allah için yobaz olmuşuz çok mu??

Hakk’a vefa, yükselmenin tek yolu..
yolda takılıp kalmak da vefasızlığın en sonu…
Vefaya susamış neslimizin vefa düşüncesinin korunması dileğiyle...

islam 02-18-2009 05:08

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514238)
ilim ilim bilmektir..
ilim kendin bilmektir
sen kendin bilmez isen
Ya nice okumaktır?..

Şevki Yılmaz = Milli Görüş

geçmişini unutan geleceğini zor düşler..

Şeyki Yılmaz Kim miş ?
Bizim Sevdamız Davamızda Allah kişiler ile değil Görüşe siyasetimiz....
Yanlış yapan geride kalır... Geride kalan unutulmaya mahkumdur...
Bizim sevdamız Görüşümüze Kişilere değil !!!
Naciza sizin fikriniz... Saygı duyarım fakat doğru değil !!!

Üç mevsim 02-18-2009 05:13

Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. Şevki Yılmaz'ın bahsettiğiniz söylem ve eylemleri Rehaf Partisi'nin ve dahi Milli Görüş'ün o dönemki genel havasını aynen yansıtmaktadır.

islam 02-18-2009 05:18

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514246)
Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. Şevki Yılmaz'ın bahsettiğiniz söylem ve eylemleri Rehaf Partisi'nin ve dahi Milli Görüş'ün o dönemki genel havasını aynen yansıtmaktadır.

Kardeş evet "Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. "....
sen dediği isen doğru... Ne bu münazara.. Sen sonucu bellemisn.. Biz görüşlerimizi sunmaya geldik.. Görüşündür saygı duyarım ama sen söyledi isen kesin doğrudur ??? ;;)

Üç mevsim 02-18-2009 05:28

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514249)
Kardeş evet "Hayır benim fikrim değil ve kesinlikle doğru.. "....
sen dediği isen doğru... Ne bu münazara.. Sen sonucu bellemisn.. Biz görüşlerimizi sunmaya geldik.. Görüşündür saygı duyarım ama sen söyledi isen kesin doğrudur ??? ;;)

Biz boş atmayız, merakınız olmasın. O günleri dün gibi hatırlıyorum. Evet aynen öyle..

Dedem 12 Eylül'de, Milli Selamet çalışmalarından dolayı 10 gün hapis yattı. Biz de Refah'lıydık.. Refah Partisi bizim partimizdi, Fazilet Partisi de öyle.. Refah kapatıldıktan sonra Şevki Yılmaz'ın o Milli Görüş ruhu, yerini daha sakin bir havaya bıraktı. En sonunda Fazilet Partisi'de kapatıldı. Memleketin 50 senelik emeği 10 ayda heba olmuştu, artık farklı bir kulvardan koşmak gerekiyordu. Farklı bir metod geliştirmek gerekiyordu :güzel:

MARANDA 02-18-2009 12:53

bunu okumak benii ziyadesiyle üzmüştür. değer vermek! değeri görmek ! ve onu yaşamak için değerin ne olduğunu bilmek ! ama gördüm ki ! hak dava yalanmış ! hak dava da gitmek her türlü zorluğa karşı gelmek değil miydi ? ben şevki yılmazı bu şekilde bir oy için fikrinden hayatından vazgeçmesini gibi görüyorumm

islam 02-18-2009 13:53

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 514252)
Biz boş atmayız, merakınız olmasın. O günleri dün gibi hatırlıyorum. Evet aynen öyle..

Dedem 12 Eylül'de, Milli Selamet çalışmalarından dolayı 10 gün hapis yattı. Biz de Refah'lıydık.. Refah Partisi bizim partimizdi, Fazilet Partisi de öyle.. Refah kapatıldıktan sonra Şevki Yılmaz'ın o Milli Görüş ruhu, yerini daha sakin bir havaya bıraktı. En sonunda Fazilet Partisi'de kapatıldı. Memleketin 50 senelik emeği 10 ayda heba olmuştu, artık farklı bir kulvardan koşmak gerekiyordu. Farklı bir metod geliştirmek gerekiyordu :güzel:

Hapisleri Saymaylım... Ne uğruna nerde yattıklarını boş verelim onlar onların mükafatı idi...
Biz ne ettik ? Refah ile başladı sevdam.. Beni ben bilir .... Hocama sevgimi, bize siz diyip atıp tutanları ben bilirm...

DÜN:

Kaç kez açtı zambaklar?
Kaç kez koklandı sümbüller?
Geldi geçti, unutmadım.
Geri dönmedi, O yad edilenler!

Dün dünde kaldı...

BUGÜN:

Henüz tam yaşanmadı.
Yaşayacağız ve göreceğiz.
Daha sonra; bunun adına “kader ”
“Alına yazılmış ” deyip
Yürekleri teselli edeceğiz.

Bugün bugünde kaldı.

YARIN:

YARIN:

Güldük, ağladık.
Sevindik, üzüldük.
Başardık, yanıldık.
Vs, vs, vs…
Yarın yeni birgün
Her şey dünde kaldı
Mı diyeceğiz?
Sen öyle san!
Dur bakalım
Yarın daha gelmedi...

sivaslı 02-25-2009 11:25

ne günlere kaldık

Gursunet 03-02-2009 17:29

müslümanın örneği peygamberimiz (s.a.v) dir bizler ancak onu ashabını tabiin ve tebei tabiunu örnek alırız,bundan başka yinede örnek almamız gereken başka insanlar varsa onlarıda geçmişten ölüler diyarından seçeriz...
neden?
yarın yanlış yaptığında,saptığında,aslını ceddini inkar ettiğinde,sukutu hayale uğramayalım...
işte bu yüzden şevki yılmaz şöyle demiş şevki yılmaz böyle demiş müslüman bunları önemsemez,müslümanıda bu durum bağlamaz...
neden?
çünkü müslüman doğruyu bir papazda söylese onu alır,yalanı ve sahtekarlığı ise imam bile yapsa onu reddeder...
bu yüzden yarın yanlış yapma ihtimali olan bir dirinin dün öyle söylerken bugün böyle söylemesi pekde umursanacak bir durum değildir...
allah bizi hakikattan ayırmaya..
allah bize son nefesimizde imanla can vermeyi nasip eyleye...
hani nice belamlara nasip olmadıya son nefeste o iman..

düşünceli 03-03-2009 01:46

Alıntı:

Gursunet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521033)
müslümanın örneği peygamberimiz (s.a.v) dir bizler ancak onu ashabını tabiin ve tebei tabiunu örnek alırız,bundan başka yinede örnek almamız gereken başka insanlar varsa onlarıda geçmişten ölüler diyarından seçeriz...
neden?
yarın yanlış yaptığında,saptığında,aslını ceddini inkar ettiğinde,sukutu hayale uğramayalım...
işte bu yüzden şevki yılmaz şöyle demiş şevki yılmaz böyle demiş müslüman bunları önemsemez,müslümanıda bu durum bağlamaz...
neden?
çünkü müslüman doğruyu bir papazda söylese onu alır,yalanı ve sahtekarlığı ise imam bile yapsa onu reddeder...
bu yüzden yarın yanlış yapma ihtimali olan bir dirinin dün öyle söylerken bugün böyle söylemesi pekde umursanacak bir durum değildir...
allah bizi hakikattan ayırmaya..
allah bize son nefesimizde imanla can vermeyi nasip eyleye...
hani nice belamlara nasip olmadıya son nefeste o iman..

ağzına sağlık...

tek_hece 03-03-2009 02:38

"Bizden olan kim olursa olsun iyidir. bizden olmayan kim olursa olsun kötüdür " mantıgıyla devam edildigi sürece saadet partisi % 2.5- %3.5 arasında gidip gelmeye mahkumdur.

O gunleri ne cabuk unuttunuz..Ne cabuk unuttunuz evlerinizdeki Şevki Yılmaz'a ait vhs video kasetler.. Ne cabuk unuttunuz bi komşuya toplanıp diger komşulara Şevki yılmaz Hocanın konuşmalarını seyrettirdiginizi..

En ufak bir eleştiriden sonra hemen iki yüzlü ilan edildi.. sizin Müslümanlıgınız bu mudur....?? inanılacak gibi degil..

Gursunet 03-03-2009 04:13

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521507)
"Bizden olan kim olursa olsun iyidir. bizden olmayan kim olursa olsun kötüdür " mantıgıyla devam edildigi sürece saadet partisi % 2.5- %3.5 arasında gidip gelmeye mahkumdur.

O gunleri ne cabuk unuttunuz..Ne cabuk unuttunuz evlerinizdeki Şevki Yılmaz'a ait vhs video kasetler.. Ne cabuk unuttunuz bi komşuya toplanıp diger komşulara Şevki yılmaz Hocanın konuşmalarını seyrettirdiginizi..

En ufak bir eleştiriden sonra hemen iki yüzlü ilan edildi.. sizin Müslümanlıgınız bu mudur....?? inanılacak gibi degil..

: ))
siz derslerinize iyi çalışmamışsınız,bence forum yönetimi acil toplanmalı siz akp li üye kardeşlerim için bir bilgi paneli oluşturmalı..
en azından doğru okuyup doğru anlamak için bunu elzem gördüm...
sadede gelirsek...
benim yazımdan o mana çıkmaz kardeşim,bilakis ben yanlışı babamda söylese karşı olmak gerektiğini,doğruyu ise bir papaz bir çocuk bile söylese kabul etmek gerektiğini söyleyen biriyim,yanlış anlamışın genç kardeşim: ))

sonra insan hep yanlışlarla dolu olurmu?
şevki yılmazı düne kadar evlerde dinletiyor isek haktan yanaymış,dinletmişiz,
bugün ise söylediklerini tasvip etmemişiz,çünkü onlar dün söylediklerinin aksine konuşmaya başlamışlar,bizde onları reddetmişiz bu suçmudur?
bizler değişip dün dinlettiklerimizi bugün reddetmemişiz
bilakis onlar dün söylediklerini bugün yalanlamışlar,böylece sorgulanması gereken bizler değil şevki yılmaz gibi şahsiyetlerdir...
öyleya ne olduda dün inandıklarına bugün küfreder hale geldiler: ))
ve yarında başka birşeye inanıp size söylediklerine küfrederlerse ne yapacaksınız: ))
yanar döner insanlardan çekinmek gerektir efendi kardeşlerim
amman dikkat...

Üç mevsim 03-03-2009 18:05

Alıntı:

tek_hece Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 521507)

Tebrikler çok güzel dile getirmişsiniz.. Bu camia işte böyle bir camiadır, eleştiriye tahammülü yoktur, bugüne kadar kimleri kimleri afaroz etmediler ki...

Sırf, iki yüzlü bir tutumu ortaya koyarak eleştiride bulunan Şevki Yılmaz'ı dahi bir anda karalamaya yeltenirler. Neden ? Çünkü o onları eleştirmiştir, iki yüzlü tutumlarını suratlarına çarpmıştır, ondan...

İçlerinden en aklı başında olanları çıkıp der ki; biz kim olursa olsun doğru konuşanın yanındayız... Ama bunu dedikten hemen sonra da doğruyu konuşana hak vermek yerine "o doğru demiyor" ki der.....

All times are GMT +3. The time now is 03:41.