![]() |
TÜM ZAMANLARIN EN İYİ SİYASETÇİSİ KİMDİR?
Alıntı:
|
ali babacan beyefendileri,ekonomiden sorumlu devlet bakanı iken,,alman başbakanı merkel ,türkiyeyi ziyeret etmiş ve cumhurbaşkanımızın konuğu olmuştu,,yüz ifadesini herkeslerin bildiği cumhurbaşkanımız ahmet necdet sezer malesef merkelinde bulunduğu masada bir cumhurbaşkanına yakıştırılamayacak sertlikte pozlar vermiştir,,işte bu esnada ALİ BABACAN BEYEFENDİLERİ ŞİRİN VE POZİTİF BAKIŞLARLA ALMAN BAŞBAKANININ DİKKATLERİNİ KENDİ ÜZERİNE BİR ŞEKİLDE ÇEKEREK,FİYASKOYLA NOKTALANACAK OLAN BU TOPLANTIYI NORMAL ZEMİNNİNE TAŞIMIŞTIR,,,EVETT,,,sayın başbakanımız recep tayyip erdoğan, ali babacanın bu olgun ve yüksek karakterini bildiği için,,şimdiki cumhurbaşkanımız abdullah gül beyefendilerinin cumhurbaşkanı seçilmesi sürecinde ali babacanın sırtını sıvazlamış ve bir rivayete göre şöyle söylemiş,,,(hadi hadi,,,yolun açıldı,,,),,bu iki anlama gelmektedir,,ya, ali babacanın abdullah beyden boşalan dışişleri makımına geçişini,,ya da sayın başbakanımızdan sonraki genel başkanın ali babacan olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu gösterir,,bu bakımdan tüm zamanların siyasetçisi kategorisine bir sonraki dönemide katacak olursak,,,ben ALİ BABACAN DERİM,,BAŞKADA Bİ ŞEY DEMEM,,SONRASI ALLAH KERİM,,O KİŞİNİNDE SIRTINI ALİ BABACAN SIVAZLASIN,,DEĞİL Mİ YAA ??
|
Alıntı:
2.si "PARABOL daha az tutuculuk daha fazla özgürlük" ınanın çok komık kacmıs...istersenız biraz takıp edın yazlılarımı sonra konusalım..... |
sevgili kardeşlerim parabolle aramızda sadece bir iletişim kopuklugu yaşandı. ve bunu hallettik aramızda... ayrica tekrar ve tekrar söylüyorum. Bu ankette atamızın yer alması gerekiyor.burada iyi yada kötü ülke tarihimize yön vermiş şahsiyetler yer alıyor bana göre iyi olan sana göre belki iyi şeyler yapmamıştır ayrıca burada hangi siyasetçiyi seviyorsunuz yada hangi siyasetçiyi beğeniyorsunuz diye bir ibare kullanmadım... ülkemizin degişik tarihlerinde başta kurucumuz ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sonrasında gerek sol düşünce olsun gerek sağ düşünce olsun her türlü liderimizi ankete koymuş bulunmaktayım... burada önünüzde 2 seçenek sunmuşum dilediğinizi seçmekte özgürsünüz
SAYGILARIMLA CEMKAPTAN |
Aykırı görüşlere rağmen anketteki isimleri çok yerinde buluyorum. Atatürk ankette olmasın diyenlere katılmıyorum. Çünkü Atatürk' te iyi bir siyasetçiydi. Kimseye ululuk atfetmemeliyiz. (daha az tutuculuk derken burayı kastettim) Cumhuriyet Tarihimizin en önemli siyasetçileri şıklarda bulunuyor. Ancak gördüğüm kadarıyla anket objektif olarak, yani soruya uygun değil de gönüllerden geçen liderlerin ismi işaretlenerek dolduruluyor...
|
Arkadaşlar bu site AK PArti Gençliğinin buluşma noktası olan bir forum, yanılıyor muyum? Bir nev-i Ak Parti' yi temsil etmiyor muyuz? Şimdi, bu ankette farzı misal Recep Tayyip Erdoğan açık ara farkla lider olsa. Sonra değerli medyamızın değerli muhabirlerinden biri bu siteyi ziyaret etse. Bu ankete tıklasa. Sonuçları görüntülese. Sonra ki gün kü gazetelere manşet olmaz mıyız? AK Parti gençliği kendi sitesinde yaptığı anketin sonuçlarına göre Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk' ten daha iyi siyasetçi seçildi. Ve arkasından gelecek olan çarpıtmalar...
Yoksa çok mu uç düşünüyorum??? |
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve ADNAN MENDERES dedim
Atatürk zamanında ne siyaseti yaa ülke yeni kuruluyor :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
düsüncenize katiliyorum arkadaslar, medyanin her nedenden haber yapma durumunda oldugu bu zamanda... ancak hicbir neden kimsenin sevgisini ambargo altina alamamali, ve kimsede icinde barindirdigi sevgiyi disariya vurmaktan cekiniyor olmamali. neyden, hangi sebepten cekinmekteysek, hakli olarak, bu sebeplerin üzerinden ise baslanilmali diye düsünüyorum. sevmek, sevebildigimizi söyleyebilmek icin. saygilarimla... |
yoğun istek üzerine birinci seçeneği değiştirdim değerli arkadaslar
|
Alıntı:
bu tavrin saygiya layik ancak hic gerek yoktu, herkez tayyip erdogan basbakanimizi sevdigini söyleyebilmeli, ve basarili bulma hakkina sahip saygilarla... |
[i][b]Çok güzel...
Putumuz hayırlı olsun... |
Alıntı:
Dediklerimiz bu yönde anlaşılmışsa üzüldüm doğrusu... |
1- Recep Tayyip ERDOĞAN
2- Adnan MENDERES |
CUMHURİYETİN EN BÜYÜK DEVLET ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR...50 YIL SONRA KIYMETİ ANLAŞILACAK,OKULLARDA ÖVÜLEN BİR EFSANE OLACAKTIR..BUNU BİR KENARA NOT EDİN..
|
Alıntı:
Herhalde anlaşılmıştır artık... |
arkadaslar anlamıyorum tabıkı de ATATÜRK onun ustune kımse yok ama nıye tabloya yazılmamıs cok ayıp etmıssınız
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben :D :D
|
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ve ADNAN MENDERES
|
Alıntı:
Nusret, parabol; Hürriyet olayı çıktığında bu konu aklınıza geldi mi?.. |
Atatürktü..dahada iyi birisi yok
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığım Ak Partinin,web sitesinde gördüklerim benim şevkimi nasıl bu kadar kırabilir. Nasıl olurda bu yorumlar yazılabilir ? Nasıl yapılabilirde bu tartışmalar bu noktalara getirilebilir ? Hayır Hayır anlamadığım şu ; Arkadaşın yukarıda bahsettiği konu ; Başbakanımız R.Tayyip Erdoğan'ın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten açık ara farkla önde olması söz konusu olabilir mi ? Siz neyden bahsediyorsunuz ? Nedir bu saçmalık ? Başbakanımız bu halinizi görse sizlere ne söyler ? Yada ne söylemez ? Sn Başbakanımız ismini telaffuz etmeden önce 'ULU ÖNDER' dediği Mustafa Kemal Atatürk ile kendisinin kıyaslanmasına ne söyler ? Üstelik kendisinin üstün görülme ihtimalinin onun gençleri tarafından tartışılmasına ve söz konusu edilmesine ! Üstüne üstük 2 seçenek varken 1 Numaraya Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 2 Numaraya ise Sn Başbakanımımızı işaretlemekten bu kadar aciz bu kadar düşüncesiz ve bu kadar mentalistmiyiz biz ? Bu benim için büyük bir şok oldu.İlk kez böyle bir eksantrik konuyu bu sitede gördüm.Gerçekten hepinize teşekkür ediyorum.40 kişi bu kadar düşüncesizce bunları tartışabildiyseniz,gerçekten sizlere teşekkür ediyorum.Çünkü gördüğüm en büyük '' Siyaset Çöplüğü '' sizin bu düşünceleriniz. |
Alıntı:
|
Sayın Hakan Cantürk, ben o uyarıyı yaptıktan yaklaşık 1 ay sonra Hürriyetin internet sitesine kapak olduk....
Bu kadar saçma bir yazıyı nasıl yazabildin... Cevap bile veremiyorum sana... |
EN İYİSİ TABİYKİDE BAYKAL.TARTIŞMAYA GEREK YOK.ENERJİ BAKANIYKEN MİLLİETTEN RÜŞVET ALAN.ÜLKEYE HİÇBİR YARARI OLMAYAN BİR SİYASETÇİ. :D :D
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Sayın Hakan Cantürk; gerçekçi değilsin, boş konuşuyorsun, saçmalıyorsun, sen benim dediklerimi anlamıyorsun( Bir daha oku )...
Benim yazdıklarımı, neye dayanarak hangi konu ve tartışma üzerine yazdığımı bilmiyorsun. Konuyu bütünüyle oku.... |
Hakan Cantürk özrüne ihtiyacım yok,
Ayrıca özür borcun bana değil, fikirlerini küçümsediğin insanlara... Fİkirlerini çöplüğe benzettiğin insanlara, Uslubun olmadığı için özür beklemek bile yanlış senden zaten. Söylediklerinin içersine Allah(cc) kavramını koyunca, haksız olduğun uslubunda haklımı olacağına zannediyorsun? |
Valla ben de Nusret ile paralel düşünüyorum...
Burada da üyelerin takdiri söz konusu, bunu da gözardı etmemek lazım... Mustafa KEMAL in hayatına bakıldığında İlm-i siyasi bir deha da görülecektir. Ama yine de kanaatlere saygı daha önemlidir... Ama sanki buraya konulmamasının nedeni; Mustafa Kemal in siyasi dehası yadsınamaz olması, karşılaştırılmaması şeklinde de yorumlanabilir. Yani nerden bakıldığına bağlı... Yoruma açık konunun, anket başlığı cumhuriyet tarihi diyor... Bence takdir forum sakinlerinin oylarına bırakılmalı... |
Evet Cumhuriyet tarihi demiş değiştirilmiş...
|
Atatürkün ismini göremediğim için çok üzüldüm ama anketi yapan arkadaşa kalmış birşey bu..o sebeple bende anketi yarım yapacağım
1.Atatürk 2.Şüphesiz Recep Tayyip Erdoğan |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sonradan değiştirildi... Konuya yorun yapmadan önce, bütünüyle okuyun ya da yorum yapmayın... |
Alıntı:
ben kendi fikrimi söyledim..hem Atatürkün isminin geçmişte olması da birşeyi değiştirmezdi aynnı yorumu yine yazardım eminn olun |
YA HYR OLAY ŞU; BAYKAL BİLE YAZILIYOR ARKADAŞ NEDEN ATATÜRK YAZILMIYOR
|
Alıntı:
Bu ankette Atatürk' de vardı ve Recep Tayyip Erdoğan Atatürk' ün önünde ilerliyordu. Bende dışardan birinin bu anketi görmesi üzerine yapılabilecek olan çarpıtmalara dikkat çekerek, Atatürk' ün ankete katılmasının yanlış olacağını düşündüğümü söyledim. Ayrıca, hiç kimseyi Recep Tayyip Erdoğan' ın siyaset bilgisini ve yeteneğini Atatürk' ten üstün görüyor diye yadırgamaya veya yermeye hakkımız yoktur. Sadece her görüş her yerde söylenmez mantalitesiyle bazı görüşlerimi belirttim... VE belirmek isterim ki, mamleketin başka hassas bir meselesi olan LAiklik konusunda bazı arkadaşların yorumları çarpıtılarak Hürriyete haber oldu. Ben bunun önüne geçmek istemiştim... |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 21:35. |