![]() |
TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Alıntı:
Hazret-İ Yusuf’un Babası, Hazret-İ yakup’a gönderdiği gömlektir • Hazret-İ İbrahim’i Nemrut’un ateşinde koruyan gömlektir • Hazret-İ Davut’un kendi eli ile diktiği ve zalim calut’u yendiği gün giydiği gömlektir. • Alparslan’ın Malazgirt’te ölürsem bana kefen edin dediği gömlektir. • Hocası Akşemsettin’in hediyesi. Fatih’in İstanbul’u Feth ettiği gün giydiği gömlektir, • Erbakan Hocamızın çare var konferansında ekmek arabasının ardından koşan yalın ayaklı çocuğun dramının anlatırken gözyaşları ile ıslattığı gömlektir, • Milli Görüş gömleği, giyenin çıkarmadığı, çıkardık diyenin ise hiç giymediği gömlektir… |
Alıntı:
Kusura bakma ama kimse fatih sultan mehmeti, alparslani,hz davudu, hz ibrahimi artik esamesi okunmayan bir davayla karsilastiramaz, halk nezdinde itibari yerle bir olmus davayi sen nasil olurda onlarin devami gösterirsin, iftira, karalama, yalanin kol gezdigi bir davayi nasil hak dava diye bize yutturmaya calisrsin.. Öyle gömlegi giymektense, ciplak dolasmayi tercih ederim..siz kimsiniz ey mezalimler, nereden kendinizde bu yetkiyi buluyorsunuz, hak dava sizin gibilerin eline kaldiysa isimiz var.. Sanal alemde sövelyelik yapan hak dava savunuculari, secim zamani düsmaninin düsmani dostumdur diyen inanc ehilleri, benden olmayan batildir diyerek bütün cemaat, tarikat ve siyasilere önüne geleni söyleyen bu davanin benim atalarimla hic bir alakasi yoktur ve olmayacaktirda!.. |
Alıntı:
|
Demekki zamaninda israil, erbakan hocadan korkuyordu o yüzden filistine saldirmiyordu..Allah askina bu yazdiklariniza kendiniz inaniyor musunuz?..
Ne diyeyim Rabbim herkesin ne oldugunu biliyor o yüzden diyorum ki görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.. |
doğru gömlek ama yıkanması gereken gömlek ve yine birsey anladım bu ülke senin gibilerin eline ve dilene düşdü ya vay ülkenin haline sen işine bak. ülke eminellerde ülkenin %47 si güvenmiş ve tek başına çıkarmış. yoksa milletidemi beyenmiyorsun doğru bu ülkeye başbakan olmak kolay ama gönüllerin başbakanı olmak zor. bunu birkez daha anladım |
Alıntı:
|
Alıntı:
ögretmis ama ahh hocam ahh tahmin edememıs işte davasından dönecegini...Ama sunu hiçbir zaman unutma bir seyın coklugu o davanın hak olup olmadıgını ıspatlamaz...Örnek dünyada 6 milyar insan toplulugu var ve bunun 1.5 milyarı müslüman 4.5 kafir...Hak olan nedir İslamiyet bu sadece küçük bir örnekti...Ama bu örnegin üzerinde kelime oyunu yapmayın anlatmak istedigim cok olan herzaman dogru degıldır anlatmak ıstedıgım budur wesseam |
YAPMA ARKADASIM BUNA SEN İNANIYORMUSUN YA KALKAR BİRİ KENDİNİ MEHDİ İLAN EDER YA KALKAR BİRİ KENDİNİ PEYGAMBER İLAN EDER BU ÜLKE HEPSİNİ GÖRDÜ TANIDI YAŞADI HALA NEYİ ANLATMAYA ÇALISYORSUN NEYİ ISPATLAMAYA CALISYORSUN ELİNİZDE FIRSATMI YOKTU VARDI YAPSAYDINIZ
LÜTFEN NEYİN PEŞİNDESİN NE YAPMAYA ÇALISYORSUN NEYİ ISPATLAMAYA ÇALISYORSUN SANA DİYORUM VARSA BİR FİKRİN SUN ONUD YAPMIYORSUN SADECE KELİME ÜRETİYORSUN... :D ;D :D :) |
Alıntı:
Birileri kalkıp Milli Görüşçü olduğunu söyleyerek, Milli Görüşle bağdaşmayan sözler edebilir. Bu Milli Görüşü bağlarmı? Elbette hayır! Bu konuda gerçek duruşu görmek için Milli Görüş için yani bu ülkenin yeniden büyük Türkiye olması için mücadele veren insanların söylemlerine bakmak gereklidir. Mesela Liderimizi ne diyor, genel başkan yardımcılaırmız ne diyor, yöneticilerimiz ne diyor, ona bakmalı. Yoksa burda bir Milli Görüş düşmanı çıkar, ben Milli Görüşçüyüm deyip, Milli Görüşe yakışmayan laflar sarfedince bu Milli Görüşe ait olmaz. Eğer böyle bir duruma inanıyorsan bu senin saflığın ona bişey diyemem. Ve şunuda özellikle vurgulamak istiyoırum. Bu gömleği giymek, öyle herkesin harcı değildir. Bu gömlek; sadakat, sabır, umut ve zafer gömleğidir. Bu hasletleri barındırmayan yada bu bedelleri ödemeyen hiçkimse bu gömleği giyemez. Giyse bile Allah bu kişilerden, haketmedikleri için onu alır. Zaten almıştır. |
Siz burada ne anlatirsaniz anlatin bu saatten sonra zerre kadar fayda etmez..Siz degil, sizin genel baskaniniz secim öncesi demedigini birakmadi sonuc nedir halk oylarinin zekatini verdi..
Sizin anlamdiginiz nokta sizi kimse samimi bulmuyor, size kimse inanmiyor o yüzdende ne yazarsaniz yazin inandiriciliginiz yok.. Kiminiz Erbakan hocayi mehdi ilan eder, kiminiz halife, kiminiz islam ülkelerinin lideri, kiminiz dünya lideri ama daha kendi kücük azinliginin bile lideri olamamstir.. Siz buraya gelip akli sira Hak davayi anlattiginizi saniyorsunuz ama size olan birazcik sevgimizide alip getiriyorsunuz cünkü siz sizden baskasini tanimayan, ayrilikci, tutucu bir yapiya sahipsiniz.. Sadece kendinizi hak gören, kendinizi müjdelenmis nesil gören, sanli tarihimizin mirasina sahip cikan kücük bir azinliksiniz ama sizi bunu idrak etmemek icin cirpinip duruyorsunuz... Bu halk eger sizi samimi bulsaydi degil iki torba kömüre dünyalari verselerdi sizin arkanizdan giderdi, lideri bile emanetci olan, saltanatin hüküm sürdügü bir yapiyla siz günden güne erir, böyle populist söylemlerle ancak kendinizi avutabilirsiniz.. Yaldizli kelimeler, duygu sömürüsü bu saatten sonra hic bir fayda etmez cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz. Burada bize yok erbakan zamaninda israil erbakandan korktugu icin filistine saldirmiyor derseniz komik duruma düser, inandiriciliginizi kaybeder, ciddiye alinmazsiniz.. Siz ancak kendi kücük dünyanizdan olaylara bakiyor, herkesi kendi kalibiniza sokmaya calisiyorsunuz ancak bunun basarili olmadigi asikardir.. Buraya gelip biz teblig yapiyoruz diyerek akli sira bizi batil olarak göstermeye calismaniz resmen ve aleni sekilde bir inanc sorgulayiciligi yapmaktir.. Haddinizi asarak insanlari belli kaliplara sokmak, insanlar hakkinda suizanda bulunmak sizin en temel desturunuzdur.. Evet size karsi doluyum, size karsi antipatiliyim, agzinizla kus tutsaniz sizi anlamayacagim, size göre cehennemligim, size göre batilim ama lütfen beni, bizi rahat birakin, artik gerceklerle yüzlesin ve düsün yakamizdan!... Gösterdigimiz hosgörüyü artniyetli kullanmaya devam ederseniz malesef bu tartismalar cok uzun sürmeyecektir.. Selametle.. |
D-8 Milli görüşe de atfedilemez o zaman... İlham kaynağı başka olmuştur. Milli görüşü yakından tanıyoruz. Sayın Başbakan bunun ilerisine giderek global bir yaklaşımla dünayaya talip olma ve bunu ülke menfaati adına kullanma yolunda. Ama milli görüşün Türkiyede siyaset yapma şansı kalmamıştır bana göre. halk artık anlayış ve kavrayış farkı olan, orta ve uzun vadede politikalar ve öngörüler üretebilen, yerinde adımlar atabilen siyasi oluşumu özler duruma gelmişti. Ak Parti de aldığı her tabandan oy ile bu şablona uyduğunu kanıtladı. Bu siyasi oluşumu artık bir pencereden, dar bir pencereden değerlendirmek de yanlış olur sanki. Topluma mal olmuş, her kesimden insanı tabanında barındırmış, ideolojik olmaktan çok haktan ve değerlerden yana tavır koymuş, öncü bir siyasi oluşumdur.
"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız" tavrı, misyonu olan bir anlayışı dar zihinlerin tariflerine de hapsetmek, davanın büyüklüğüne haksızlık olur. Sevgilerimle... |
Alıntı:
yapılması gerekenlerin en iyisi yapıldı zaten ama siz naaptınız kartel medyanızla ekonomının iyiye gittini soyleyıp milleti kandırmaya devam inş durmak yok degıl mı?Sonra vatandasıma ananı al da git demeler babalar gibi satarım demeler dıyebılır degıl mı ne de olsa kasımpasalı..Sadece sunları gorenlerın hala nasıl bu hükümeti destekledıgını anlamakta zorlanıyorum...Hani dedin ya neyi ıspatlamaya calısıyorsun dıye zaten hersey ortada. |
Alıntı:
Bizim at gözlüklerimiz yok, biz körü körüne birseylerin pesinden gitmiyoruz, biz ideolojik saplantilar icinde degiliz..Burada neyi ispat etmeye calisiyorsunuz, görmüyor musunuz her yaptiginiz hareket geri tepiyor, ciddiyetsizlesiyorsunuz, prestij kaybediyorsunuz, eriyorsunuz, siliniyorsunuz.. Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayiniz!.. |
Ben zaten bu açıklamaları sen anlayasın diye yazmadım.
Anlayamayacağını zaten defalarca gösterdin. Erbakan Hoca, seçim döneminde ne dediyse şuandada aynını diyoruz. Ekonomiden dışpolitikaya, siyasetin her noktasında yapılan yanlışlıkları anlattı anlatmaya devam ediyor. Bu Milli Görüşün mecburi görevidir. Hüküm sahibiyse doğru işleri yapar, yok böyle bir konumda değilse varsa yanlışları ifade eder. Fakat işin ilginç yönü de var. Erbakan Hoca 22 temmuz öncesi pek çok panel, konferans ve mitingte Türkiyenin sorunlarını anlattı, açıkladı. Bunları bütün AKP yöneticileri dinledi, işitti. Fakat hiçbiri çıkıp bu denenler yanlış demedi. Sükut ikrardandır gereği, kabul ettiler. Bu yanlışları, sadece Milli Görüş değil, AKP içinde üst kadrolarda bulunmuş pek çok kişide dedi sonraki süreçte. Onlarda yalanlanmadı. Gerçeklere ne kadar duygu sömürüsü yapıyorsunuz! etiketi vurursanız vurun! Gerçek gerçektir. Değiştiremezseniz. Ne kadar değişirseniz değişin, onlar değişmezler. Siz bizi kötülüyorsunuz diye de, bu gerçekleri açıklamaktan asla vazgeçmeyiz. Dinlersiniz, öğüt alırsınız yada kale almazsınız bu tamamen sizle alakalıdır. Fakat bizim bu millet için, insanlık için görev bilincimiz olduğu sürece bir yandan size nasihat edeceğiz, öte yandan Yeniden Büyük Türkiye için ve dolayısıyla adalet ve huzur dolu bir dünya için mücadeleye devam edeceğiz. Allah, Kurani Kerimde "nice az toplulukların sabır ve sadakatle yürümeleri sonucu, onları sürekli zafere ulaştırmasını" çok yerde buyurmuştur. İşte bizi ayakta tutan, siyonizme karşı ve dünyayı fesat yuvasına çeviren zalimliklere karşı bize güç veren tek kaynak budur. Siyonizm, bizim üzerimizde son 10 yıl boyunca en dehşetli ve en korkunç planlarını uyguluyor. Ama sonuna geldi. Yapabileceği birşey kalmadı. Bu saatten sonra hiçbir hükmü yok. Ve inşallah, bu yaptıklarını ona misliyle ödetip, hakettiğine kavuşacak. |
HAAA SİZ ŞİMDİ KENDİNİZİ MÜCAHİD Mİ İLAN EDİYORSUNUZ HAA
GÜLÜYORUM YA BIRAKIN BU UCUZ ROMAN KAHRAMANLIĞINI |
Sen kimsin Diyanet isleri baskani?, Ulema? sen kimsin ki fetva verme konumunda görüyorsun kendini, sen kimsin ki beni sorgulama konumunda görüyorsun kendini, sen kimsin ki kendini hak, beni batil görüyorsun..
Siz kendiniz calin, kendiniz oynayin düsturunu edinmissiniz daha elindeki kücük azinliga sahip cikamayanlarin ne haddine ülke yönetmek, ne haddine ögüt vermek, ne haddine is ögretmek.. Sen kimsin bu isin ehlimisin madem ehliydin bu halk seni niye kenara atti, yoksa iki kömüre seni, fikirlerini sattimi bu halk.. Siz sunu anlamak istemiyorsunuz agzinizla kus tutsaniz ciddiye alinmiyorsunuz cünkü sizinki elestiriden cok kuyruk acisinin vermis oldugu cirpinislar olarak algilaniyor, boynuzun kulagi gecmesinin vermis oldugu eziklik olarak algilaniyor.. öyle bir durum aldiki olay daha dün küfrettiklerinizin kanalina cikip ak partiye salvolar salliyorsunuz, ak partide ne koparirsak kardir diyerek ayak oyunlari yapiyrosunuz, milli, manevi duygulari ön plana cikararak insanlari provoke etmeye calisiyorsunuz.. Bizim size ses cikarmamamiz sizin dediklerimizi kabul etmememizden dolayi degildri edebtendir, üstüme camur sicramasin diyedir, ciddiye almayisamizdandir, azda olsa kalan saygimizdandir ama siz bizim bu güzelliklerimizi uysal koyunluga yorarsaniz gereken cevabida alirsiniz.. Onun icin burada ne yazsaniz bizim icin kifayetsiz kaliyor, tebliginizi kendi icinizde yapinizki icinizdeki cürük yumurtalar temizlensin!.. selametle.. |
Alıntı:
Haksızlık gördüğünde elinle, dilinle oda olmazsa kalbinle karşı koy. Ve inan ucuz kahramanlık değil, büyük bir kahramanlıktır. Ondan öte Allah'ın emridir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Siyonist israil ve ABD'ye had bildirmek, hüküm sahibi olmaktan geçer. Ama biz bunu yaptık. Refahyol döneminde kurduğumuz ve 1945te Yaltada dünyayı paylaşan küresel güçlere "yeni bir dünya kuracağız, sizi hizaya getireceğiz" dedik. Bunu yaptıkta. 1 milyar müslüman toplumu, 8 büyük İslam devleti etrafında bir araya getirip startı verdik. O dönem, bütün dünyada olduğu gibi Filistindede baskının ve zulmün en az olduğu dönemdir. Diğer İSlam ülkelerinde de böyleydi. İnşallah bunu bıraktığımız yerden gene yapacağız. Bu milletle yapacağız. |
Alıntı:
zorunda kalırım sen benim bu söylediklerimi karalama gibi göreceksin çünki objektıf degılsın halbuki bunlar birer gercektir...Suanda yazın hakaretlerle dolu ki sen her goruse saygı duydugunu söyleyip yalanın en katmerlısını söyleyip kendini küçük duruma düşürüyorsun...Size sunulanlar bir nakarat degıl acık bir sekılde dıle getırılebılen bırseydır ki en kolay bir sekılde anlasılabılsın dıye... |
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin.. |
Alıntı:
Hazımsızlık, kuyruk acısı... Sanıyorum bizi farklı bir görüşten zannettin sen. Defalarca söyledim. Bu gibi tabirler yada iteleyici kelimelerle sürekli muhatap oluyoruz zaten. Eğer bunlara takılıp kalsaydık bunca şeyi yazamazdık değilmi? Seni tarafından ciddiye alınıp alınmaması da çok önemli değil. Sen almazsan birileri alacaktır elbet. Yada hiç kimse bile almasa sorun değil. Önemli olan denilebilmesidir. Sizin yolunuz eğer bu milletin yeniden dünyaya nizam verecek yolda ilerlemesi için gerekli planların yapılması için yapılacak çalışmalarsa, sizden çok biz buna destek oluruz. Yok bu milleti rayından ve ana olundan çıkarmak için dahili ve harici odaklarla bilerek yada bilmeyerek birlik olursanız, işte o zaman yolunuzda taş değil kaya oluruz. Bu milletin başka mecralara ve yanlışlara gitmemesi için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele ederiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak ne güzel ciddiye alinmadigini anlamaya basladin, bazi seyleri anlaman zaman aliyor farkindayim ama anlamadigin bir nokta ise sizin uyarilariniz ciddiye alinmadigidir.. Yalan söyleyen kavalci misali dogruda söyleseniz, bozuk saat gibi günde iki kere dogruyuda söyleseniz istisnalarin kaideyi bozmayacagi kurali geregi dogrularinizda arada kayniyor.. Siz buyrun size göre Hak olan davayi anlatin ama onu anlatirken bana, degerlerime laf atmaya calisirsan su anda oldugu gibi cevabini alirsin, haddini asarsan gereken hic cekinmeden yapilir.. Cünkü beni, degerlerimi, inanclarimi sorgulama hakkina sahip olmayan bir kesimin yapmis oldugu elestirileri dikkate almak gibi vahim bir hatanin icinde bulunmam.. Kendilerini sanki müjdelenmis altin nesil olarak gören sizler, kendi kücük dünyanizdan olaylara baktiginiz icin olaylari kavramiyor, degisen dünyayi hala daha 40 yil önceki siyasi söylem ve eylemlerle yönetmeye calisiyorsunuz.. Buyrun yolunuza devam edin ama benden size kücük bir öneri siz önce icinizdeki cürük yumurtalari temizleyin malum Allah göstermesin ama Erbakan sonrasini hic ama hic hayirli görmüyorum ;) |
bizi anlamaiyorsan bize birseyler anlatmak icinde yirtinma kardesim..biz sizin anlatmak istediklerinizi ciddiye almiyoruz bunu anlayabildin mi!..
Bizim at gözlüklerimiz yok, biz körü körüne birseylerin pesinden gitmiyoruz, biz ideolojik saplantilar icinde degiliz..Burada neyi ispat etmeye calisiyorsunuz, görmüyor musunuz her yaptiginiz hareket geri tepiyor, ciddiyetsizlesiyorsunuz, prestij kaybediyorsunuz, eriyorsunuz, siliniyorsunuz.. Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayinin sevgili kardeşim eğer biz siliniyo olsaydık şu anda hala ayakta duruyo olmazdık bu körü körüne peşinden gidiyosunuz dediğiniz yola bir gün herkes gelicektir eğer bu yolda at gözlüğü taktığımız kabul ediliyosa biz o at gözlüklerini daha fazla takmaya devam edicez siz gibiler her ne kadar bişeyleri anlamıyo olsalarda bir gün herkes anlıyacak eğer işin doğrusu abd ye boyun eğmekse her adımını abd ye göre atmaksa sizin doğru yol dediğiniz buysa bizde vatanımızı bölmeye çalışan müslümanlığı inkar eden vatanımıza her türlü zararı vermeye çalışan insafsızlara vericek tavizimizde eğicek boynumuzda yok buda sizlere biraz düşünme payı olsun artık |
Alıntı:
Cünkü sizin gibilere gösterdigimiz hosgörü yüzünden en yorgan kaldi, ne astar, gösterdigimiz hosgörü karsisinda hep ayni hikayeler, ayni ithamlar, ayni argümanlar, ayni söylemler.. Sizi anlayamadigimizi herhalde anlamakta zorlaniyorsunuz..sizi analamak istemedigimizi bilmek isinize gelmiyorki kendinizi uyarici bir mevki olarak görüyor hala daha fetva veriyor bazen bizi batil yapiyor, bazen vatan haini ilan ediyor bazen cehennemin en dibine yolluyorsunuz.. Bizde diyoruzki sizin boyunuzu asan bu islere hic bulasmayin cünkü battikca batiyor, eridikce eriyor, azda olan itibarinizi yerle bir ediyorsunuz.. Buyrun mücahid kardeslerim cihadiniza devam edin, tebliginize devam edin ;) |
Diğer kızgın boğa gelsin toro oğlum haydi toro..
|
Alıntı:
Burada maval okumak yerine, burada hikaye anlatmak yerine gercekleri konusalim, realiteyi konusalim, Türkiyenin gerceklerini konusalim evet kahrolsun emperyalizm diye bagiralim ama öyle iskembeyi kübradan atmayalim, olmayacak duaya amin demeyelim.. Bizde isteriz abd ye, israile rest cekmeyi, bizde isteriz din kardesimizin cihadina katilmayi ama bu ülkenin sorumluluklari, bu ülkenin mesuliyeti, bu ülkenin gercekleri, bu ülkenin icteki ve distaki düsmanlari, bu ülkemin sistemi gibi argümanlari nasil gözardi edebiliriz ki!.. Siz ayakta durdugunuz saniyorsunuz eger ayakta durmak emanetci bir lider esliginde tabela partisi olmakta, eger ayakta durmak ne koparirsak kardir diyerek dün küfrettiginle bugün isbirligi yapmaksa, eger ayakta durmak kendin cal, kendin oynamaksa ben yerle bir olmayi tercih ederim!.. |
Alıntı:
Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kolay gelsin..:) |
Alıntı:
|
hocam ben şuna şahid oldum seçim zamanında inanınki saadet partili sandık başkanları bile saadete oy atmamış kendim gördüm ve duydum
işte bunların kendi davalarına böyle sahip çıkıyorlar ilk önce kendi adamlarınıza milli görüşü anllatın demekki papaz aynı pilavı yemiyormuş dimi... |
Alıntı:
Ben milli görüsü anlamak istemiyorum anlamak istiyor olsaydim su anda burada olmazdim o yüzden kendini hic yorma senin burada yazacagin bir kac deli sacmasiylada kimse milli görüsü anlayamacaktir bundan emin ol.. Anlamak isteyen anlar, arastirir, bilgilenir ama burada gelip reklam yapmaniz her zaman ters tepmistir, tepecektirde!.. Daha siyaseti anlayacak, idrak edemeyecek kadar siyasi bilgiden yoksunsun israil basbakaninin neden davet edildigini, amacinin ne oldugunu ancak sizin gibi inanc sömürüsü yapanlar carpitabilirdi.. Siz herseyi siyasi ranta döküp buradan ne koparirsak kardir diyen siyasi akbabalarsiniz ama malesef bu stratejiniz her defasinda ters tepiyor ve bumerang gibi sizin basiniza musallat oluyor.. buyrun siz anlatmaya devam edin ;) |
Nedir bu sendeki hınç..?
NEdir bu Fikrinin üstünlüğünü kabul ettirme çabası..Bu egoizmin sebebi nedir? Senin fikrin nedir aslanım Alıntılarla konuşup gözlerimi yormayın.Bana özetle ne istediğini söyle ne istiyorsun ne bekliyorsun ? Buraya yüzlerce Milli görüşçü geldi hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda değil hiçbir üyemiz.Kimisi ben AKP liyim diye sokulur,kimisi çamur atar kaçar..Kimisi kendini Peygamber sanar tebliğe geldim der sanki burası dinsiz yuvası.. Amaç ne,neye ulaşmak istiyorsanız açıkça söyleyin.. |
Alıntı:
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;) Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;) |
1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep Tayyip Erdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında diğer siyasi partiler için de model olan yeni bir örgütsel yapı geliştiren Erdoğan, bu dönemde özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yaptı; siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda önemli adımlar attı. Bu yapılanma, mensubu bulunduğu Refah Partisi'ne 1989 Beyoğlu yerel seçimlerinde büyük bir başarı kazandırırken, yurt genelinde de parti çalışmaları için örnek teşkil etti.
BU SANA BİRŞEYİ HATIRLATTIMI... HANİ ESKİLERDEN DİYORDUNYA ÖDÜL FALAN |
Alıntı:
|
Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997'de Siirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere tavsiye edilen ve bir devlet kuruluşu tarafından yayınlanan bir kitapta yer alan bir şiiri okuduğu için hapis cezasına mahkum edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine son verildi.
HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN SEVGİSİ İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA FAZLASIYLA ARTMAYA BAŞLADIĞINI VE ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ERBAKAN HOCANIN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLARA BAŞVURDUĞUNU ASLINI İNKAR ETME GEÇMİŞİNE DÖNDE BİR BAK AMA ARŞİVİN SAĞLAM OLSUN |
All times are GMT +3. The time now is 21:05. |