![]() |
Akp hezimete uğradı.
38 küsür oy alması hezimetin alasıdır neden mi? millettin bazıları istemediği halde akpye verdi. Kılıçtaroğlu gelmesin,kararyalçın gelmesi yani chp korkusuyla akpye verdi. hür iradesiyle oy atsaydı akp bugün %35 altında oy alacaktı. Kimse kimseyui kandırmasın. Seçimi doğru okumak gerekir Hezimeti bahanelerle örtmeyin. Saadet partisine gelince, iyi bir sonuç aldı. Chp korkusuyla illerde bundan yüksek beklenemezdi. Seçimlere ilçeler bazında hesaplarsan saadet partisinin oy oranı %8-9 dur. Saadet partisi iyi sonuç almıştır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kınan yoksa adresini ver gönderiyim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seçim sonuçlarının yenilgisini bastırmak istiyor. Sizin gibi akpliler cumartesi günü çok gördüm, şimdidışarı çıkamıyorlar. |
Alıntı:
|
kim çıkamıyormuş çok komiksin biz hatalarımı kabulde ederiz dimdikte ayaktayız o zavallı sizzisiniz asıl bi fakıbabanız aldı ya urfayı yetinin o size çok bile :D:D
|
Alıntı:
kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş sizinkide o misal %5lerde sürtüyorsunuz gelmiş bizim %40 a laf atıyorsunuz. çok acı.... |
Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D
|
Alıntı:
el cevap : malesef :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz ne kadar kabullenmesenizde olacak inş
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hıhı peki...senin dediğin olsun.:D:D:D |
Dün sandıklar sayılırken sempatizanlarının epey kulaklarını çınlattığım şu saatten sonra benim için chp'den farkı olmayan parti olur s.p.
|
Alıntı:
ZORUNA MI GİTTİ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
davamıza güveniyoruz |
Alıntı:
YANDAŞ MEDYA VE CHP KARIŞIMI DAVA NASIL OLUYOSA ??? |
Daha mantıklı davranabilirlerdi sandık başında... fakat inat olsun diye ak parti başarısız olsun diye izledikleri yol kendilerine de yaramamış gezüküyor...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yerelde %4'le girdiniz seçime.. 5'le çıktınız... Acayip kıvırıyorsunuz... ;1 Ayet yorumlamada da pek mahirsiniz, ama bir türlü tutturamıyorsunuz. GÖZLERNİZ GÖRÜYORSA ŞÖYLE ETRAFINIZA BİR BAKIN ;;) |
Alıntı:
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo: |
Alıntı:
Yine aynı mavallar.. Ya kardeşim size siyaseti AK Parti üzerinden mi yapın diyorlar hep?.. AK Parti düşüle geçse ne oluuur geçmese ne olur.. SaP'tan haber ver??? |
Alıntı:
Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası.. Balık gözüyle bakılmaz ki bu kadar da |
Bu fakir edebiyatıyla anca kendilerini avuturlar, sonra da böyle banlanırlar siteden... İçlerinden daha çok mantıklı insan çıkar diye düşünürdüm ben açıkçası, ya da bize denk gelenler hep bunlar gibi...
|
Alıntı:
|
En çokta saadet partili kardeşlerimiz dediğimiz bu insanların chp için çalıştıklarını bilemeden verdikleri zarar üzüyor insanı. Bugün şunu açıkça ilan edebiliriz ki saadet partisi = chp. İkiside basma kalıpçı, ikisi de yeniliğe uzak ve ben bilirim sen bilmezci.
Sevgili ak partili kardeşlerim, iyi dövüşebilmek için arada sırada yumruk yemek gerekli asla üzülmeyin. Şunu bilsinler ki; daha çok çalışacağız, şunu bilsinler ki bu seçim rehavete çöken bedenlerimizi canlandırmak için en büyük fırsat olmuştur. Bizi yıkmak yere düşürmek için istedikleri kadar vursunlar hiç önemli değil. Biz hala sınıfın en genç, en dinamik, en yenilikçi ve en çalışkan öğrencisiyiz. En yakın rakiplerimizin aldığı notların toplamı bile bize yetişmiyor. Rezil bunlar sevgili kardeşlerim, eskiden her maçta 5 yiyorlardı şimdi 3 yedikleri için seviniyorlar. Bir insan yenilmek için maça çıkar mı? Sevgi, saygı dileklerimle... |
Alıntı:
Alıntı:
|
lotus arkadaşım teşekkür ederim adam gibi cevap yazdığın için...
burda hayatında 1 kerecik oy kullanan küçük kardeşlerimizin saçma ,bir o kadar da magazin ağzı cevaplarını okumaktan gına gelmişti.... ayrıca şu da bilinmeli ki oyların bölündüğünü iddia ediyorsanız bu akp nin açılışıyla başlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bende senin samimi bir şekilde milli görüşlü olduğuna inanmam |
Alıntı:
|
Alıntı:
"Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk, en büyük biziz kafası.." |
All times are GMT +3. The time now is 10:47. |