Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SAADET PARTİSİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23177)

kasım 03-30-2009 14:44

Akp hezimete uğradı.
38 küsür oy alması hezimetin alasıdır neden mi?
millettin bazıları istemediği halde akpye verdi.
Kılıçtaroğlu gelmesin,kararyalçın gelmesi yani chp korkusuyla akpye verdi.
hür iradesiyle oy atsaydı akp bugün %35 altında oy alacaktı.

Kimse kimseyui kandırmasın.
Seçimi doğru okumak gerekir
Hezimeti bahanelerle örtmeyin.

Saadet partisine gelince, iyi bir sonuç aldı.
Chp korkusuyla illerde bundan yüksek beklenemezdi.
Seçimlere ilçeler bazında hesaplarsan saadet partisinin oy oranı %8-9 dur.
Saadet partisi iyi sonuç almıştır.

Morte 03-30-2009 14:45

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563941)
fark var derken oy oranını kastetmedik zaten zaten böyle bişe olamaz çünkü bu slogan seçimden önce çıktı.İşbirlikçilerle aramızda farkvar

Ben halka göre konuşmuştum. Halka göre Ak Parti ile SP arasında kocamaaaaaaan bir fark var :w:

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 14:45

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563942)
yavaş yavaş yükselmemiz zorunuza gitmiş olabilir mi.tabi birde sizin yavaş yavaş düşmeniz?

biz bi anda yükseldik o sizin ne kadar zorunuza gitmişse artık çekememezlik hatsafhada düşmüş olabiliriz normal
kınan yoksa adresini ver gönderiyim

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 14:47

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563951)
Akp hezimete uğradı.

hadi lan ordan siz nasıl adamsınız ki %40 az diyorsunuz.

sevdesu 03-30-2009 14:48

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563951)
Akp hezimete uğradı.

hezimetin ne olduğunu siz çok iyi bilirsiniz biraz anlatında bizde empati yapıp sizin yerinizde kendimizi koyup acınızı paylaşalım :D :D hala açık ara öndeyiz bizim mutsuzluğumuz sizin mutlulugunuz olacaktı ama olmadı üzgünüz :D

kasım 03-30-2009 14:50

Alıntı:

sevdesu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563957)
hezimetin ne olduğunu siz çok iyi bilirsiniz biraz anlatında bizde empati yapıp sizin yerinizde kendimizi koyup acınızı paylaşalım :D :D hala açık ara öndeyiz bizim mutsuzluğumuz sizin mutlulugunuz olacaktı ama olmadı üzgünüz :D

zavallıya baksana yaw.
Seçim sonuçlarının yenilgisini bastırmak istiyor.
Sizin gibi akpliler cumartesi günü çok gördüm, şimdidışarı çıkamıyorlar.

sevdesu 03-30-2009 14:52

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563959)
zavallıya baksana yaw.

walla daha yeni dışadan giridim süper tepkiler aldım mhliler hep tebrik ettiler... %40 gibi bi oyu sen rüyanda görebilr misin acaba ezik oldunuz iyden yazzık

Beyazgülüm 03-30-2009 14:53

kim çıkamıyormuş çok komiksin biz hatalarımı kabulde ederiz dimdikte ayaktayız o zavallı sizzisiniz asıl bi fakıbabanız aldı ya urfayı yetinin o size çok bile :D:D

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 14:53

Alıntı:

kasım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563959)
zavallıya baksana yaw.

siz kendinize bakın önce sanki bizi geçtiniz yahu siz yerlerde sürünüyorsunuz
kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş sizinkide o misal %5lerde sürtüyorsunuz gelmiş bizim %40 a laf atıyorsunuz. çok acı....

Morte 03-30-2009 14:56

Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D

Beyazgülüm 03-30-2009 14:57

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563967)
Bir şey soracağım ya... Bizim şimdiye kadarki en düşük oyumuz %34... O seçimedn bu yana 4 seçim geçti. Bu dördünü toplasak SP'nin oy oranı %34 eder mi? Merak ettim açıkçası :D

el cevap : malesef :D:D

sevdesu 03-30-2009 14:58

Alıntı:

yazık onalrın da gururu var abisi dalga geçmeyin ağlarlar şimdi :D

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:00

Alıntı:

KAPAK çok güzeldi

&eylül& 03-30-2009 15:25

Alıntı:

oda olacak inş birgün

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:30

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564008)
oda olacak inş birgün

3011de olur

&eylül& 03-30-2009 15:32

siz ne kadar kabullenmesenizde olacak inş

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:39

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564024)
siz ne kadar kabullenmesenizde olacak inş

yapma beah fazla yükselmeyin haddinizi bilin bizim ulaştığımız %ye sizin rüyalarınız imkan vermez

&eylül& 03-30-2009 15:41

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564034)
yapma beah fazla yükselmeyin haddinizi bilin bizim ulaştığımız %ye sizin rüyalarınız imkan vermez

hıhı peki...senin dediğin olsun.:D:D:D

MertcAn_1903 03-30-2009 15:43

Dün sandıklar sayılırken sempatizanlarının epey kulaklarını çınlattığım şu saatten sonra benim için chp'den farkı olmayan parti olur s.p.

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 15:43

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564041)
hıhı peki...senin dediğin olsun.:D:D:D

ben demiyorum hayatın gerçekleri bu
ZORUNA MI GİTTİ?

Morte 03-30-2009 15:58

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564008)
oda olacak inş birgün

Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D

&eylül& 03-30-2009 16:11

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564074)
Evet, her seçimde %5-6 alan bir parti ortalama olarak 6-7 seçimde toplam olarak %34'ü geçebilir, yani az kaldı arkadaşlar merak etmeyin :D

biz inanıyoruzz elhamdülillah.
davamıza güveniyoruz

Beyazgülüm 03-30-2009 16:12

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564115)
davamıza güveniyoruz

YANDAŞ MEDYA VE CHP KARIŞIMI DAVA NASIL OLUYOSA ???

Necip Fazıl 03-30-2009 16:14

Daha mantıklı davranabilirlerdi sandık başında... fakat inat olsun diye ak parti başarısız olsun diye izledikleri yol kendilerine de yaramamış gezüküyor...

Morte 03-30-2009 16:14

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564115)
davamıza güveniyoruz

Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:

el mücahidin 03-30-2009 17:24

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564125)
Bir dahaki genel ve yerel seçimlerle birlikte son 6 seçim toplamınızın %34 olabileceğine ben de inanabilirim açıkçası :w:

bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:25

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564252)
ya kardeş sizdede ne sp düşmanlığı var sanki israiloğullarına düşmansınız anlıyrum ama seçim şoku..............bu arada biz son 3 seçim %2 oy aldık şimdi %5.5 bu bir başarıdır bu oyları yeni bir genel başkan 3 ayda topladı ama diyorum ben işte allah sizi kuranda ne güzel anlatmış dünyada gözleri var görmez kulakları var duymaz ........................sakın şimdide HAŞA ALLAH AYETİ YANLIŞ GÖNDERMİŞ DEMEYİN...................

Yerelde %4'le girdiniz seçime.. 5'le çıktınız...
Acayip kıvırıyorsunuz... ;1

Ayet yorumlamada da pek mahirsiniz, ama bir türlü tutturamıyorsunuz. GÖZLERNİZ GÖRÜYORSA ŞÖYLE ETRAFINIZA BİR BAKIN ;;)

NS 03-30-2009 17:26

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564257)
bence sen sakalından utanmalısın iftira siyaseti ile bir yere varamıycağınızı dün size hal anlattı oylarınızdan tam 8 puan kaybettiniz.................inşallah devamı geliyor bugün birisi ile karşılaştım keşke akp ye oy vermeseydim saadet yine %2 alır diye vermemiştim ama ilk seçimlerde ailemin ve benim oyum saadetin diyordu...................eeeeeeeee erken seçime az kaldı akape bu düşüşe dayanamaz KAONJÖTÜR PARTİLERİN İKTİDAR SÜRESİ 9-10 SENEDİR SİZİNKİ DOLMAK ÜZERE

sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:26

Alıntı:

el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564257)

Heh..
Yine aynı mavallar..

Ya kardeşim size siyaseti AK Parti üzerinden mi yapın diyorlar hep?..
AK Parti düşüle geçse ne oluuur geçmese ne olur.. SaP'tan haber ver???

FarukARSLAN. 03-30-2009 17:27

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564261)
sen de nickinden utansan iyi edersin
%2 ydik %5 olduk deyip kendini basarılı addeden zihniyet ne denli sağlıklıdır orasını siz düşünün :yehoo::yehoo:

Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası..

Balık gözüyle bakılmaz ki bu kadar da

Morte 03-30-2009 19:54

Bu fakir edebiyatıyla anca kendilerini avuturlar, sonra da böyle banlanırlar siteden... İçlerinden daha çok mantıklı insan çıkar diye düşünürdüm ben açıkçası, ya da bize denk gelenler hep bunlar gibi...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 19:57

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564263)
Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk en büyük biziz kafası..

gıdımıda hiç geçemediler zaten

LotuS 03-30-2009 20:13

En çokta saadet partili kardeşlerimiz dediğimiz bu insanların chp için çalıştıklarını bilemeden verdikleri zarar üzüyor insanı. Bugün şunu açıkça ilan edebiliriz ki saadet partisi = chp. İkiside basma kalıpçı, ikisi de yeniliğe uzak ve ben bilirim sen bilmezci.

Sevgili ak partili kardeşlerim, iyi dövüşebilmek için arada sırada yumruk yemek gerekli asla üzülmeyin. Şunu bilsinler ki; daha çok çalışacağız, şunu bilsinler ki bu seçim rehavete çöken bedenlerimizi canlandırmak için en büyük fırsat olmuştur. Bizi yıkmak yere düşürmek için istedikleri kadar vursunlar hiç önemli değil. Biz hala sınıfın en genç, en dinamik, en yenilikçi ve en çalışkan öğrencisiyiz. En yakın rakiplerimizin aldığı notların toplamı bile bize yetişmiyor.

Rezil bunlar sevgili kardeşlerim, eskiden her maçta 5 yiyorlardı şimdi 3 yedikleri için seviniyorlar. Bir insan yenilmek için maça çıkar mı?

Sevgi, saygı dileklerimle...

Beritan 03-30-2009 21:25

Alıntı:

LotuS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564548)
En çokta saadet partili kardeşlerimiz dediğimiz bu insanların chp için çalıştıklarını bilemeden verdikleri zarar üzüyor insanı. Bugün şunu açıkça ilan edebiliriz ki saadet partisi = chp. İkiside basma kalıpçı, ikisi de yeniliğe uzak ve ben bilirim sen bilmezci.

Sevgili ak partili kardeşlerim, iyi dövüşebilmek için arada sırada yumruk yemek gerekli asla üzülmeyin. Şunu bilsinler ki; daha çok çalışacağız, şunu bilsinler ki bu seçim rehavete çöken bedenlerimizi canlandırmak için en büyük fırsat olmuştur. Bizi yıkmak yere düşürmek için istedikleri kadar vursunlar hiç önemli değil. Biz hala sınıfın en genç, en dinamik, en yenilikçi ve en çalışkan öğrencisiyiz. En yakın rakiplerimizin aldığı notların toplamı bile bize yetişmiyor.

Rezil bunlar sevgili kardeşlerim, eskiden her maçta 5 yiyorlardı şimdi 3 yedikleri için seviniyorlar. Bir insan yenilmek için maça çıkar mı?

Sevgi, saygı dileklerimle...

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564263)

:hihi2::hihi2::hihi2: bu cevabı kullanamalıyım

yosun123 03-30-2009 23:04

lotus arkadaşım teşekkür ederim adam gibi cevap yazdığın için...
burda hayatında 1 kerecik oy kullanan küçük kardeşlerimizin saçma ,bir o kadar da magazin ağzı cevaplarını okumaktan gına gelmişti....
ayrıca şu da bilinmeli ki oyların bölündüğünü iddia ediyorsanız bu akp nin açılışıyla başlar...

LotuS 04-01-2009 21:27

Alıntı:

yosun123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564747)
lotus arkadaşım teşekkür ederim adam gibi cevap yazdığın için...
burda hayatında 1 kerecik oy kullanan küçük kardeşlerimizin saçma ,bir o kadar da magazin ağzı cevaplarını okumaktan gına gelmişti....
ayrıca şu da bilinmeli ki oyların bölündüğünü iddia ediyorsanız bu akp nin açılışıyla başlar...

28 şubat sürecini yemiş bir partinin bölünmesinden, o partinin küllerinden yeni bir parti oluşturulmasından daha doğal birşey yok. Eğer o gün bölünme olmasaydı şu an belkide türkiye'de nasyonal sosyalist ya da komünist bir rejim olacaktı. Gerçekleri insanların gözüne bir an da veremeyiz, geçmişte saadet partisinin kökü bu hatayı çok yaptı. Bu durum karanlıkta uykusundan yeni kalkan insanın ışıkla tanışması gibidir. Biz uyuyan devi yavaş yavaş uyandırıyoruz, tüm farkımız bu.

musab 04-04-2009 14:31

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563933)
Bu SaP'ları hala kaale mi alıyorsunuz arkadaşlar??..

Bunlara CHP vs. değil tek dertleri AK Parti..

Oyları bölmeyin felan geçin bunları BİZDEN görmeyin artık. Saygı amenna ama sevgimiz felan kalmamalı. Kalmadı da.
İşte bugünkü Milli Gazete'leri.

Hani derler ya ''yüzüne tükürsen Yarabbi şükür'' diyecek.. Aynı o tabir:

http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sdsac1a4c.jpg

Görüyorsunuz değil mi sıralama biçimlerini?..
Oy oranına göre olmadığından neye göre olacak? Hangi partiye ılımlılarsa ona göre sıralayacaklar, işte son sırada bakın kim var?..

İşte bu sıralama onların hangi partiye yakın olduklarını gösteriyor.

AMA NEDENSE 'FARK VAR' DİYEMİYORLAR...

MGF'DE NEDENSE ÜYE ALIMINI KAPATMIŞ...

Arkadaşlar da mecburen burada 'vaziyeti çaktırmama' derdindeler. Hoş görelim;1

AMA KAALE ALMAYALIM.
HERKESE 'ÇAPINA GÖRE' MUAMELE.

1 tane il belediyesi olan partinin (o da hala bağımsız veAK Parti'nin ELEDİĞİ kişi) mensubuna laf mı yetiştireceğim???

kardeşim bu yönden sana katılıyorum..ben saadet partiliyim ama içimizdeki hainler işten kaçanlar temizlenmediği müddetçe yönetim kadrosuna girmem sadece desteklerim..

&eylül& 04-04-2009 16:59

Alıntı:

musab Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570959)
kardeşim bu yönden sana katılıyorum..ben saadet partiliyim ama içimizdeki hainler işten kaçanlar temizlenmediği müddetçe yönetim kadrosuna girmem sadece desteklerim..

bende senin samimi bir şekilde milli görüşlü olduğuna inanmam

Morte 04-04-2009 17:18

Alıntı:

&eylül& Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 571113)
bende senin samimi bir şekilde milli görüşlü olduğuna inanmam

Yani sen diyorsun ki, "SP iyi de olsa, kötü de olsa ben onları savunurum. Ben takım tutar gibi parti tutarım". Doğru mudur?

FarukARSLAN. 04-04-2009 17:20

Alıntı:

Ümmü_Seleme Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564621)
:hihi2::hihi2::hihi2: bu cevabı kullanamalıyım

O alıntıladığınız sözümün bi üst cümlesini de'ben kullanmalıyım':

"Valla öyle.. Milimdik 'gıdım' olduk, en büyük biziz kafası.."

All times are GMT +3. The time now is 10:47.