![]() |
İstanbul Büyükşehir: 2 Beşiktaş: 1
vallah paf takıma bişey demiyorum ama a takım kesin bu sene şampıyon iddallı knş sezon sonu grş
|
Alıntı:
ama sen dert etme ben seni anlıcam haftaya alcanız yenigiden sonra :-X :-X :-X |
Alıntı:
burak, ibrahim hic bosu yok adamlarin.. |
Alıntı:
gayet bir normal sonuç ama sen de haklısın alıştın 14 maçta 13 galibiyet e ikinci yarı (rakamlar yanlış olabilir) sen de uhde kalmış galiba |
Alıntı:
|
Alıntı:
zor olduğunu sende biliosun.. :D :D senin boboda yok ayrıca |
şakacı oğuz
kimle konuştuğunu unuttun galiba :D biz BEŞİKTAŞLIYIZ senin yaşın yetmiyor galiba "kadıköy panteri" ni hatırlamaya ve daha nicelerini :D ya da senin uykun geldi |
biz haftaya fenere 3 atacaz goreceksiniz
|
Alıntı:
|
[quote=mavera ]
Alıntı:
[ yok abi siz haftaya gorursunuz 3 tane nasıl atıyoruz fenere ondan basket maçında da atarız fener 3 lük merak etmeyin sizz |
[quote=akparti_selcuklu ]
Alıntı:
Ben fenerli degilim ki bana kalsa benim gönlüm 5 atmanizi ister ama gercekci olmak lazim yoksa haftaya burada hayal kirikliklariyla yazacak birsey bulamayiz kardes ;) |
Alıntı:
zor mu ;D ;D tamam hadi öyle olsun ;) yok ama ya gerçekten zor olacak çünkü bz yine 10'a karşı 12 ile oynayacağız :'( :'( bobo konusuna gelince ; bobo tabiki çok değerli ve önemli bir oyunucumuz ama bobo olmadan bjk olmaz die bişey yok bakınız 2. yarı aldığımız sonuçlara sen bobonun olmamasına sevineceğine iyi form tutmuş holosko ve nobreden kork... :D :D yada korkma ya ;D ;D GEL BEKLERİZ İNÖNÜYE KORKMA! SEVERİZ İNÖNÜDE KAL BU GECE DOLMABAHÇEDE GEL!!! YİNE BEKLERİZ |
Alıntı:
ayrıca 7 attığımız da oldu ;) futbol maçları bu stadda oynanıyor tüm hepsi 90 dakka ;) |
Alıntı:
4 attiniz ama 3 tanede yediniz..gecmisi degil, simdiyi konusmak lazim bjk bu oyunla fenere karsi hic birsey yapamaz bana göre beraberlik bile basaridir.. Fener formda, bjk her hafta farkli bir oyun sekliyle oynuyor tek sansi inönü faktörü ve seyirci avantaji.. |
ahmet abi işh haftaya fener yeniriz ve burda ğüzel bi kutlama yaparız olmazmı arkadaşlar ?
|
tamam abi biz yenemeyiz
Fener de Türkiye kupası nı alır :D hatta şampiyonda olur şampiyonlar ligi şampiyonu da :D :P |
Alıntı:
yok biz baskette 3 ile yetinmiyoruz bak sonuçlara: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* [size=25pt]ERKEKLER FİKSTÜR Beşiktaş Cola Turka 84 Fenerbahçe - Ülker 61 |
Alıntı:
vallah fener ne kadar oldu türkiye kupasını ne kadar zamandır alamıyor hatırlamadımda :D |
Alıntı:
chelsae yi gecerse neden olmasin..avrupa sampiyonu olmasinida gönülden isterim hep böyle dalga geciliyor ama adamalr her sene öyle yada böyle sampiyon oluyor hatirlatirim siz en son 100. yilda oldunuz bir 100 yil daha beklemenin anlami yok. Evet türkiye kupasi alamiyorlar ama o kadarda sorun degil sonucta lig sampiyonlugu yaninda o kupanin pekte önemi yok... |
Alıntı:
:) |
Alıntı:
|
abi sen eski dedin de merak ettim baktım
biz ligde en farklı galibiyetimizi 5-1 ile 1990 da almışız fener ise 1976 da 3-0 ile almış kimin atabileceği gayet açık Türkiye kupasına hiç girmeyelim uykuları kaçar yoksa :D |
Alıntı:
|
neyse uzatmanin anlami yok bir hafta kaldi surada ama simdi aklima ilk yaridaki mac geldi yine böyle iddali konusuyordunuz, yine mangalda kül birakmiyrodunuz ve mac sonrasi burada matem havasi vardi, insallah bu sefer öyle olmaz..
|
Alıntı:
Niyeki ben 3 lük mü atiyorsun dedim, adet belirtmedim ki 8) |
Alıntı:
oldu o zaman türkiye kupası meselesini daha sonra tartışırız :) yok sa kim uymaz herkezin uykusu kaçar çunku kimse bilmiyorki fener ne zaman aldını türkiye kupasını :D |
Alıntı:
|
nese beşiktaşlılar sohbette devam edelim çok kabardı bu konu
|
Alıntı:
geçen maç neler olduğunu hatırlayabilecek kapasitede olduğunu tahmin ettiğimden hatırlatma gereği duymuyorum olanlardan sonra hangi yüzle hatırlatabilyorsunuz anlayamıyorum.. ayrıca beşiktaşımızın hiçbir aldığ yenilgi ardından matem havası olmamıştır.. bakınız 2-1 yenildik ve yendiğimizde hekes bir kutlama msjı yazıp çıkarken şimdi 6 sayfadr bunu konuşuyoruz ;) ;) |
Bilmem hatirlamiyorum nasil yenilmisti bjk...öyle yada böyle yenildimi gerisi bos malum hakem kararlari mutlaka birilerinin canini yakiyor, feneri zerre kadar sevmem haftayada besiktasin kazanmasini isterim ama böyle iddali konusanlar nedense mac sonrasi sus, pus oluyorda..
Ben haftaya fb nin yenecegini idda ediyorum aksini idda eden varsa buyursun haftaya burada bulusalim kaybedersem bjk nin yenmesi nedeniyle sevinecegim, kazanirsamda vaybe bu isten anliyromusum diyerek havaya girecegim :D :D |
sümeyye... öncelikle naber nasılısn...
sonraaaa geçmiş olsun.. :D :D :D |
Alıntı:
sonraaaa sağol :-X :-X |
İYİ olmana sevindim.... :D
|
Alıntı:
sağol ;) ;) neyse bu muhabbet böyle uzar gider... ben çıkıyorum birbirinize iyi davranın ;D ;D kavga etmeyin ;D uslu durun ;D hakarete varan sözlerden uzak durun... BEŞİKTAŞIMIZI KISKANMAYIN ;D ;D ;D iyi geceler... |
hemen kaç zaten.... :D
hadi iyi geceler... allah rahatlık versin... |
Alıntı:
ne kaçması canım zamanında gelseydin ;D ;D |
Özeti izledim,bjk'nin eski futbolcusu ve Galatasarayın kiralık olarak verdiği Necati Ateş ile öne geçmeleri ilginç baya :)
Geçmiş olsun :D |
dur daha geçmedi... bi de biz bu akşam yenersek o zaman gör sen.. :D :D
|
Alıntı:
bizi SİZ değil biz ilgilendiriyor.. HER ZAMAN İÇİN ;) ;) ;) bnce sizide 'siz' ilgilendirsin |
hayır her zaman bizi siz sizi biz bizi de başkaları ilgilendirir.... rakibine göre kendini ayarlarsın.... :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:12. |