![]() |
Kanal D Haberi Ve MEHMET ALİ BİRAND'I Protesto Ediyorum!!!!!!!!!!!!
MAB ermeni diyorlar... Türkiye'yi ayağa kaldırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çok gericiler. Ortamın huzuru kaçsın diye her türlü pislik yapıyorlar..
|
Alıntı:
|
bende protesto ediyorum
|
ne zaman sokağın nabzını tuttuk diye bir haber çıksa nedense hep chpli seçmenlerin nabzını tutuyorlar.Bir de objektif habercilikten bahsediyorlar.
|
Alıntı:
|
Türkiye yi kaos batağına sürüklemeye çalışnalrın başında medya gelmiyor mu? Hani herkesin evine giren, saatlerce başından ayrılamadığımız görsel yayın...
Başbakanımız da vurgu yaptı, ülkeyi daha fazla kötüleştirmeyin dedi... Ama bu medya tabi bazı sağduyulu güzide kanallarımız hariç, itici güç, bir kinetik ortaya koyma adına var güçleri ile çalışıyorlar.... Ne adına peki bu... Kimseyi zan altında bırakmayalım ama ülke menfaatine değil... Biz kendi içimizdeki düşmanları saptayıp, oana göre davranabilsek belki bu kadar da darbe yemeyeceğiz dış güçlerden... |
Alıntı:
|
ben bütün kanal d olaylarını protesto ediyorum.ne zaman o kanalı izlesem hep bi şey bana ters.
|
bende protesto ediyorum hemde doğan grubunu
|
Ben de protestonuza destek veriyorum.
|
Alıntı:
|
ben izlememeye çalışıyorum yoksa psikolojim bozuluyo :'(
diyorum ülke battı :D |
star,atv,kanal d vs...
şöyle ki çocukların bu yaşta kargaşanın içine sürüklemek çok yanlış.onlar geleceğin mühendisleri,doktorları,anneleri ve babalarıysa onları -her çocuğun hak ettiği gibi- kargaşadan uzak tutmak gerekir.çocuğu bırakacak yerin yoksa o da senin problemin .o zavallı ve mahsun çocukların yeri ne nevruz kutlamaları ne layık mitingleri ne başörtüsü problemlerinin tartışıldığı yerdir.onların yeri mahalle araların futfol -evcilik oynamak.bunlar çocuğun gelişmi aşmasında onları etkileyen bi süreç,ama size katılamadan da edemiycem. umarın düşüncelerinmi düşündüğüm gibi anlatmışımdır :-*
|
Alıntı:
5 liralık YÖK ücretini 15 lira yaptılar bu kadarına pes. Bırak bunları SKY türk emeklilerle roportaj gibi bir şey yaptı. Ne Allah'sız adamlar varya.. Göstermiyorlarda MEB'den ve YÖK'ten gelen açıklamaları... |
Ben, Mehmet Ali Birand'ı objektiflikten bahsedip objektif olmadığı için protesto etmiyorum. Çünkü objektif tarafsız habercilik diye bir şey yok.
Onu protesto ediyorum çünkü her programında sırf reyting için ortamı kızıştırıyor . Bu ortamda söylenenlerin üzerinden rant elde etmeye çalışıyor. Bu yaptığı çok ayıp! |
Alıntı:
arklr siz önce BİRAND yazmayi ve d smart yazmayi ögrenin forum bu yüzden çirkinleşiyor |
Alıntı:
|
Dikkat edin...Eğer Ak Parti aleyhine bir durum varsa Birand çok sevinçli oluyor...
|
Doğan Medya'sının yalan haberlerini protesto ediyoruz...!
Bu kadar ağır hakaretlerle sevgili başbakanımıza saldıran ak partiyi halkın gözünde düşürmek için geceli gündüzlü çalışan bu medya grubuna karşı protesto başlatıyoruz....
|
zaten mehmet ali birant kriz tellali yabancı kültüre enpoze olmuş.....
|
evet ya yalan haber yapıo expo bizim oldu die sevinmiştik ama meğerse...
diceniz şimdi politikacı hala orda kalmış :D |
Şahsen bende kınıyorum hem bence sadece olayları abartması ya da yalan haber yapmasını degil.Bir ana haberi sunan enkırmen öyle mi olur ya beceremiyo bence bıraksın en iyisi bu işi bizde kurtulmus olalım :D
|
BAŞBAKANIMIZI SEVİYORSAK HÜRRİYET POSTA VE VATAN ALMAYINIZ ALDIRMAYINIZ
Almıyoruz destekk :)
|
Alan varmı ki aramızda >:(
|
ben sadece bulmaca için alıyordum ama artık bundan sonra bu gazeteyi almıyacağım, zaman ve fotospor okuyacağım. :) ;)
|
Almıyorum tabi,aldırmamayada gayet ediyorum.
her zaman olduğu gibi bugün yine başörtülüleri kızdırcak bir fotoğraf koymuş. |
almıyarum alanın? elini yogunbakıma alsınlar :P
destekliyorum sayın basbakanımıza yapılan bu hakaretler ve saldırılar sonucu birde pişmiş kelle gibi geziyorlar |
mehmet ali birandı,,fikirlerini,yalan haberlerini,,taraflı gazeteciliğini,,teröristlerle yaptığı röportajları,,berbat türkçesini,,el kol hareketlerini ve kelini protesto ediyorum ben deee
|
star,atv,kanal d vs...
seninde dedigin gibi tarafsız bir kanal olsaydı bu kanallar biz Türk geçlerini oyalamak için y ok yunanistan bizim baklavayı calmış vs hiç bir şekilde yayınlamaz >:(
|
Alıntı:
zaten keline öyle ışık vuruyo ki ben seyrederken gözümü alıyo kanal değiştiriyorum |
Ben artık izlemiyorum. Onları ancak %20 lik kesim dikkate alır.
|
star,atv,kanal d vs...
ne yazık ki medyanın büyük bir bölümü aydın doğanın elinde...
ak parti agzıyla kuş tutsa bu medya grubuna yaranamaz zaten böyle bir derdide olmamalı... ama maalesef bu medya grubu yaptıgı çarpıtma ve yalan haberlerle belkide milyonlarca vatandaşımızın ak parti hakkında kötü izlenimlere sahip olmasını saglıyor... yani tamamen ak parti aleyhine çalışıyorlar... işte bunlardan bazıları VATAN HÜRRİYET POSTA GAZETELERİ ... star tv...kanal d....show tv... |
Birde tarafsız haber sunuyoruz derler.o zatan söylemişti solcu bir kesimin içinde büyüdüğünü etrafında çok dinle iç içe yaşayan insanların olmadığını vs o ortamda büyüyen bir insandan da öyle haberler çıkar! >:( >:(
|
Alıntı:
|
Ben Sabah alıyorum.
|
ben eminim birçok arkadaşımız farkında olmadan bu gazeteleri alıyor...
ama ak partimize ve başbakanımıza ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller... çünkü aydın dogan ve ozihniyettekı kesimin şuan ki en büyük silahı medya !!!! düşünsenize hürriyetin tirajının bir ay içerisinde 500 binlerden yüzbinlere düştüğünü işte ozaman çok şeyler değişir... ama ne yazık ki bu kadar basit bir protestoyu bile beceremiyor... POSTA almaya devam ediyoruz...yazık çok yazık... bu gazeteleri okumayan gerçek ak partili kardeşlerimi tenzih ederim... saygılarımla... |
doğan grubunun sahip olduğu basın ve yayın organlarını protesto ediyorum...
|
Ben okuyorum arkadaşım..Dostumuzu düşmanımızı bilelim bence.. ;) bak misal bizim değerli gazetemiz vakit bile okuyor..Neden..?Yazdıklarına cevap verebilmek açısından..Ben özellikle gidip almıyorum ama arada sırada aklıma geldikçe alır bakarım göz atarım.. ;) bu kişilerin şahsi fikirleridir..Bizde tasvip etmiyoruz Doğan gurubunu ama bilgilenmek,bilgilendirmek adına okuyorum..Kimseyi enterese etmez bu..
|
Alıntı:
kardeş fikrine saygı duyuyorum benden sana bir öneri...internet sitelerine girerek de merak ettiğin şeyleri öğrenıp okuyabilirsin... illa ki gidip bayiden bu gazeteleri satın alarak tirajlarını artırarak onlara prestij kazandırman gerekmez... saygılar... |
Ben zaten genellikle netten alıp okuyorum..Ben hiiç bir gazeteyi gidip para vererek almıyorum ki zaten.. ;) ama okumayın denmesine karşıyım..Okunmalı bence..insan neyin ne olduğunu daha güzel anlıyor..Neyse uzatmayalım bu benim şahsi fikrimdir..Ben tüm gazeteleri okuyorum..Kim nasıl isterse öyle yapar..
|
All times are GMT +3. The time now is 01:51. |