![]() |
DTP’liler Kuran-ı Kerimleri parçaladı..!
>:( Rabbim hidayet versin onlara yaa...Bunlara ancak "esfele safilin" diyorum...Rabbim de "la yehdi"derse sonları hüsran olur... :'(
|
Cahil Kürtler yapmaz bunu Karaeşref'in de dediği gibi eğitimli bu işi yapmaktan utanmayan korkmayan şerefsizlerdir bunu yapanlar. Allah ıslah eylesin. Ne zaman yola gelecek bunlar bilemiyorum ya offffffff!
|
Bence kürt kavramını kullanmayalım onlarda müslüman onlarda bizim bi parçamız onları neden ayırıyoruz ki...bunu yapanlar cahil imansız insanlar...
|
O zaman bunu yapanlar gerçi sen bilirsin sanırım teröristler aşağılık teröristler >:(
|
dtp Kürtleri temsil ediyoruz diye koca bir palavra sıkıyor cahil olanlar ardından gidiyor neüdüü belirsiz cibilliyetsiz kuklalardan her şey beklenir. onlara duada gecmez RABBİM EN İYİSİNİ BİLENDİR.
|
Kürt sorununu KÖRDÜĞÜM YAPTIRMAK / ÇÖZÜMSÜZ HALE GETİRMEK - STATÜKONUN KORUYUCU DİKENLİ TELİ VAZİFESİ GÖRMEK - KÜRTLERİ PKKYA KAZANDIRMAK - PROVAKASYON SENARYOLARINDA GÖREV ALMAK için uydurulan bu insan şeytanlarını, cehennemde karınlarıda eriyen madenlerle kaynar suılarla çılgın ateşte yakılırlarkende göreceğiz onları :-*
|
Alıntı:
|
size insan diyen hayvanda da aşağılıktır benim için...
bide o meclisteki teröristlere lafım... Kurana el uzattınız ya... özgürlükten bahsediyorsunuz ya... hepinizi kurşuna dizmek bizim için büyük zevk olacak elinde Kuran ile mitinge gelip din istismarcılığı yaparak kandıracaksınız ... eğer ordakiler bu görüntülerle resimlerle dtpye hala oy veriyorsa onlarda sizin gibi teröristtir... |
Tevbe estağfirullah :'( Allah hidayet etsin, ne olacak bu insanların hali...
|
yazııık!... yazıkkk!.. |
Ben kürt değilim ama çok sevdiğim arkadaşlarım var kürt olan.. Akrabalarım, komşularım var.. Bu dağa çıkanlar ya da biz kürtleri savunuyoruz diyenlerin hiçbirinin kürt olduğuna inanmıyorum..Bunlar başka bişey insan değil bunlar.. Bunlar kukla.. Hiç bişeyin farkında olmayan cahil kuklalar..Sorsan neden dağdasın neden eylem yapıyosun diye cevap veremezler.. Yazık yazık.. Eğitim şart diyoruz ama bunlara oda yaramaz..İnanmıyosan geç bitarafa otur..Ne kalkıpda bizim dinimize o pis ellerini uzatıyosun.. >:(
|
Türk Millet'i Malazgirt'te,Trablusgarp'ta,Ergenekon'da,Çanakkale 'de ve diğer önemli savaşlarda iman'ın verdiği inanç sayesinde savaşları kazandı.İnancını kaybetmiş topluluk kaybolmaya mahkumdur.Bu hainler insanların inançlarıyla da oynamaya başladılar.Demokrasi ile özgürlüğü paravan yapanlar şimdi kutsal dinimizi istismar etmektedir.Rabbim onların cezalarını verecektir.Allah Milletimizi ve İslam'i korusun.Amin.
|
bu yaptıkları yenilir yutulur bişey değil pkk dan nefret ediyorum onlara ebu cehilin makamı yakışır
|
Bu olayı yapan insanların cezasını biz veremeyiz .
Allah cc Onların Cezasını Verecektir. |
bana göre zaten başından beri ((eğer akparti olmasa ülkenin hali hristiyanlığa yürürdü ama allahtan akp var onu kapanmasına izin verilmeyecek)) ::) ??? :-X :-*
|
Alıntı:
aptal aptal yorumlar yazmayın bu kadar da muhalefet olmayın terbiyesizleşmeyin |
gereksiz kisilerin yorumlari silinmistir, kimse ortami germeye calismasin, biz buralardayiz 8)
|
Pis herifler ! Allah belanızı versin.
|
bunu yapan insan olamaz allh hepsini nasıl biliorsa öyle yapsın
|
[i]Bunlara insan demeye bin şahit gerek. Ama üzülmeyin bu Dünya' da olmadı ahirette yaptıklarının karşılıklarını alacaklar. >:( >:(
(kırmızı rengini kullanmamaya dikkat edelim lütfen) |
söylenecek hiç birşey yok bence adamlarda Allah inancı olsa zaten kendi vatanlarına kurşun sıkmazlar..
bu zmana kadar kim Cenab-ı Hakka savaş açmışsa helak olmuş bunlarında yakındır..... |
Halsiyet ve şerefleri,namusları mütemadiyen olmayan insan demeye bin şahit yaratıklara ne denir bilinmez.Görüşünüşleri
insan,fakat kişilikleri eksinin altında olan kişi denilmeyecek yaratıkların islam dinine yaptıkları hakaretin hem Allah tarafından,hem de toplum tarafından cezalarını çekeceklerinden eminim.Yaptıkları yanlarına kalmayacak.Onların fiziki durumları nasılmış,adları neymiş ve fotografları sizde olan var mı?Bu 3 sorunun cevabını alayım yeter! |
YAPILANLARI ESEFLE KINIYORUM
|
All times are GMT +3. The time now is 19:02. |