![]() |
Sonuna Kadar Partimizin Yanındayız,Destek Veriyoruz
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yaz sen yaz cevabını veremiyecek icraatımız yoktur....
|
Yine ayni muhabbetler, yine ayni laflar bu kücük azinlik hic mi vazgecmeyecek!..halk hakedene degerini verir, o yüzden müsrerih olunuz ekleyeceginiz seyleri tahmin ediyorum..
Ak parti kuran kursu yikti bop esbaskani israil baskani mecliste konustu cuma hutbelerinden ayet kaldirdi ülkeyi yabancilara satti misyonerleri yaygilanstirdi erdogan sayin dedi, kelle dedi.. rotaryon ödülü aldilar irakta abd zulmüne göz yumdular gibi bu forumda defalarca cürütülmüs hikayeler aktarilacak 8) |
Bu pravakatörün actigi konu tarafimca kilitlendi, bundan sonrada bunun gibilerin mesajlarina aninda müdahale edilecektir..
Elestirmek baska birseydir yalan, iftira ve camur atmak baska birseydir birde dindariz diye geciniyorlar ya ona kiziyorum!.. kopyala, yapistir zihniyetine sahip bu kisilikler kendi fikirlerini beyan edemeyecek kadar aciz kisiliklerdir.. Arkadas uyari puani almistir, pravakatörlüge devam ederse ömrü cok uzun sürmeyecektir! |
Alıntı:
yalancıda olmuşsunuz bu aralar... |
Alıntı:
Cünkü sizler dindar gecinip iftira ve camur atmaktan cekinmeyen kisilersiniz..samimi degilsiniz bu nedenla halk size haddinizi öyle bir bildirdiki simdi nereye saldiracaginizi sasiriyorsunuz!.. Senin belge dediklerin milli gazete haberleri en basitinden bana basbakanin ciftciye toprak doyurdun dedigini ispatla burada senden özür dileyecegim yok ispatlayamazsan yalanci, iftiraci bir kisisin!.. buyur ispatla bekliyorum.. |
Alıntı:
|
Arkadaşınızda gelmiş..
|
Alıntı:
|
Yardimci kuvvet cagirmis, arkadasta selam sabah vermeden direkt konuya atlamis nede olsa onlara göre cihad yapiyorlar!
|
:)
|
arkadaşınıda getirmiş :D :D
|
O zaman serefini kurtar ve özür dile orada basbakan orada "gözünü toprak doyursun lafini nerede demis, o lafi eski tarim bakani sami güclü demistir ve o laf hakkinda aciklama yapmistir, serefin varsa özür dilersin ki ben sanmiyorum dileyecegini!..
Basbakanimiz o pravakatöre ananida al git demistir!.. Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü'nün, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin alım fiyatlarına tepkilerin artması nedeniyle düzenlediği basın toplantısında 'gözlerini toprak doyurur' şeklindeki sözleri yoğun tepkilere neden olunca, 'yanlış anlaşıldım' dedi. Kendisinin de tarım kesiminden geldiğini hatırlatan Güçlü, 'gözlerini toprak doyurur' sözüyle, insanoğlunun genel olarak doyumsuz bir yapıya sahip olduğunu anlatmak istediğini söyledi. Güçlü, '6 aydır ifadelerimi, düşüncelerimi ve sektörle ilgili açıklamalarımı takip eden insanlar, benim böyle bir şeyi özel olarak ifade etmeyeceğimi bilirler. Bunun doğru bir şekilde anlaşılacağına inanıyorum' dedi. aksam |
yok arkadaşınızın selamsız hemen konuya girişi ile size yardıma geldiği seyrinde düşüncemiz oluştu da :-X
|
yooo hiçde öyle değil.. daha gelecekler varmı? :D :D
|
Evet serefin varsa özür dile bana basbakanin "gözünü toprak doyursun" dedigi lafi, bul kanitla ama kanitlayamazsan sen ne olacagini söylemissin..
Verdigin linki iyi izle basbakan o pravakatöre ananida al git, artistlik yapma demistir ancak siz eski tarim bakaninin yanlis anlasilan sözlerini bile basbakan söyledi diyerek resmen ve aleni sekilde yalan, iftira atiyorsunuz bide müslümaniz diye geciniyorsunuz! |
yanlışa veya doğruya gittiğimizi sen nerden anlarsın sende aciz bir kulsun bunu bilemessin!
|
arkadaşlar hoşgelmedim sanırım:)...üye olduğum forumlarda geldiğimi herkese duyurmaya çalışmak gibi bi huyum olmadı alışamadım nedense.ama ona rağmen selam vermeyi düşünmedim değil...ne var ki iki dakika önce selam vermiş olup iki dakika sonra ise böyle bi konuda sizinle tartışmak abes kaçacak diye konu açmadım.
|
Haddini bil terbiyesiz..yalanin nasilda ortaya cikti, simdi kiviriyor, din, imandan bahsediyrosun iste siz busunuz siz yalanci, iftiraci, kiskanc insanlarsiniz, buyur serefini kurtar, evet iftirani kanitla diyorum bana yan cizme, o lafi basbakan nerde demis onu kanitla, herseyiniz yalan, halkta sizi yalanci buldugu icin yüzde 2 oy verdi ifitaci sahsiyet!...
basbakanimiz cok yerinde demis o pravakatör ciftci bozuntusuna bende sana diyorum ki yalananinda al git! |
Alıntı:
|
%2 oy aldınız bu demekkki her 100 kişiden 2 si size oy vermiş ne konuşuyorsunuz burda?
|
Alıntı:
|
hahahahahaa bir anda gülesim geldi .. şimdi %2 lik kesim %47 lik kesime biz haklıyız'ı kabul ettirmeye çalışıyor .. %2 zekide %48 zeki değilmi güldürmeyin beni allah aşkına
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Erbakan hoca senin gibiler icin ne güzel diyor "Hadi oradan, hadi oradan" |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizi gidi riyakar, iki yüzlüler sizi :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Solcular da Aziz Nesin'i örnek gösteriyordu bu konularda...Valla ortak noktalarınız belirmeye başladı..Maksat Ak Parti düşmanlığı olsun da sol birleşme çabalarına girsin, chp ye oy vermeyecekseniz mhp ye oy verin sloganları atılsın, şimdi de milli görüşçü kardeşlerimiz hazımsızlıkları sonucu solcularla aynı modası geçmiş tekerlemeleri dillerinden düşürmesin ;)
Aziz Nesin değil miydi Peygamber Efendimizi eleştirici nitelikteki bir kitabı çeviren, halka sunan...Ha burda kızalım ama bu özlü sözünü de unutmayalım değil mi? Çifte standarda bak sen ;) |
yeniden helal olsun öz söylemişsin haydi bunada cevap verin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Simdi siz aziz nesinin o sözüne katiliyorsunuz öyle mi? peki hangi yüzle o aptal dediginiz halktan oy isteyeceksiniz?
|
Alıntı:
Bu sözüm sana değil, Aziz Nesini haklı çıkaran arkadaşlarına, halka aptal damgası vuranlara! 22 Temmuzda ve öncesinde gördük ki Ak Partinin oyunu düşürmek için solda birleşme çabalarına girişildi, chp=mhp ilişkisi neredeyse gözümüze sokuluyordu... Bunları yapan milli görüşçüler değil....Ama milli görüşçülerin bir kısmı da şimdi Aziz Nesin benzetmesiyle Ak Parti kindarlığını kanıtlamış durumda.... Şimdi çıkıyorum, gelince cevap yazıcam... |
AK PARTİMİZİN SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİZ..................................... .....................................
AK PARTİ TEK PARTİ.......................... |
buraya da parazitler dolmuş rahat bırakın bir ya kına yakmanıza az kaldı :-\ >:(
|
sonuna kadar destekçiyiz
|
sonuna kadar hangi engel çıkarsa çıksın ak partinin ve başbakanımın yanındayım tek parti var oda AK PARTİ bu böyle biline...
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:37. |