![]() |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Al işte bi ajan daha (:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
hem halka hemde hakka hizmet ettiği için
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
ben şaka yapmıyorum
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Başbakan bizden biri bize kulelerden bakmayan biri halkı için çalışan. Yani muhteşem bir başbakan Daha ne olsun.
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Ailem ve akrabalarım genelde Milli görüşçüydü...Ben ise bir türlü sevemedim o çizgiyi... Kendime demokrat partiyi hep yakın hissetmiştim. Ak partinin girdiği ilk seçimde yani 2002 seçiminde de oyumu dyp ye vermiştim doğruyu söylemek gerekirse... Adnan menderes e karşı borcum olduğu düşüncesi ile bunu yapmıştım. Gelişen olaylar neticesinde 2004 yerel seçimlerinde sultanbeylide ak partiye verdim -ancak belediye başkanından memnun değiliz-
22 temmuz seçimlerinde ise adeta yemin etmiştim 1 seneden fazla kendi içimde tutuyordum öfkemi, 22 temmuz günü büyük bir keyifle oyumu ak parti ye verdim ve akşam tv de gururla bu tabloyu izledim. Ve işte Türkiye böyle olmalı, 2 kişiden diğeri de bunu görmeli artık dedim... |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Doğru işler yaptığı ve dürüst oldukları için+dindar;)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
halkın partisi,köyden şehire halkın sesi,sesini duyuramayanların sesi,muhafazakar anadolu çocukları akparti evlatları... :)
genel başkanımız sağolsun :-* |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
ben akpartiyi insan sevgisi olduğu için dava adamları içinde olduğu için islama yakın olduğu için ak parti gerçekten ak bir parti olduğu için genel başkana zamanında çok haksızlık yapıuldığı için türkiye nin hizmete doyacağını bildiğim için seçtim vede yanılmadım
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
hakıkat için hak için mılet için türkiye için dünya için gerekli olduğundan düzügun akııllı yenılıkçi kişiler olduğundan vede türkiyeye bir daha recep tayip erdoğan gibi bırısının gelmeyeceğini düşündüğümden ülkeyi yanlızca bu kişilerin düzlüğe cıkaracağnı düşündüğümden sectim ve bu onuru hayatım boyuınca taşımak için elımden gelen her şeyi yapacağımm
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
doğrı düşünce birliği olduğu için
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Selamün Aleyküm Arkadaşlar AKP yi yeni seçmedim kurulduğundan beri sempatim var.Çünkü kurucuların hepsi dürüst namuslu insanlar.Yeni üye olmamın nedeni,daha önce bilgisayar ve internetim yoktu
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
Ilk artin benden olsun + :) |
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
sağolasın amacımız + değil :-* 8)
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
AKPARTIYI EMEIR ALDIGI ICIN DEGIL VERDIGI ICIN BASKA DDEVLETLERE ONUN ICIN SECTIM....... DESEM YANLIS OLUR SEVDIMMM ILERIKI SECIMDE SECECEM
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
bende seçimde seçmedim daha ::) bidahaki seçimlere inş
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
Alıntı:
|
AK PARTİYİ NİYE SEÇTİNİZ
görüşleri bana uygun olduğu ve bişeyler yapabileceklerine inandığım için akp yi seçtim
|
Ak Partiyi Niye Seçtiniz?
ben se ak partiyi niye seçtim ak parti çatısı altın da toplanan insanların allah dan korkup kimseye kötülük yapmıyacakları için SEÇTİMMMMMM
|
Alıntı:
|
Forumda en azından 4-5 tane ak partiyi niye seçtiniz konusu var nerdeyse..Gına geldi artık :)
|
Alıntı:
ama bayagi bir kusurlu |
SEÇİLECEK BAŞKA PARTİMİ VARR YAAAAA...
|
Türkiye'de adam akıllı siyaset yapan, Muhafazakâr Milliyetçi Demokrat bir çizgisi olup tüm görüştekileri bünyesinde barındırabilen, ülke içerisinde hemen her konuda neredeyse kusursuz politika izleyen, dış siyasette bakış açısı ülke menfaatinde başka bir şey olmayan....... başka bir parti mi var?
|
s.a arkadaşlar ben akp li değilim milli ve dini hassasiyetleri olan bir gencim sizin düşüncelerinizi merak ettiğim için burdayım.
umarım akp li olamayanlar burda fikirlerini söyleyemez ve tartılma açamaz gibi bir engelleme yoktur |
Alıntı:
|
feyza mine hanım sağolun teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olur ve bende tüm fikirlerimi nezaket sınırları içerisinde sizlerle paylaşırım sizde bu çerçevede beni hakka uygun bir şekilde ağarlarsınız
|
Ben Ak Parti Sadece bi Kişi İçin Seçtim Oda Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğandır.
|
Demekrasının lokomatifleri
menderes den sonra aynı cızgının devamı olarak gordugum için once ANAVATAN ve birici özal ve ıkıncı ozal donemı vede şimdi AKP olarak gordugum için akp liyim yolunuz açıkolsun allah utandırmasın. BUYUK TURKIYE İÇİN ELELEE.
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 16:48. |