Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Aktivitelerİ (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=218)
-   -   HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25131)

ENGİNEER 04-08-2008 22:15

HEP BİRLİKTE HİKAYE YAZALIM

gerçekten bittiği iyi oldu ama en güzel yeri neresidi onu söyleyelim bari...

Bak benim en çok güldüğüm yeri kopyalıcam bi dakka..:)

ENGİNEER 04-08-2008 22:17

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
büyükkanıt komutanım diye başladı söze ve başından geçenleri bir bir anlatacaktı ki o da ne telefon dııııt dııııt evet telefon yüzüne kapanmıstı sinirlendi sinirden delirecek gibiydi bir kez daha hayal kırıklıgına ugramıstı işte

Evet işte burası..

:)))))))))

BaDe_EsNa 04-08-2008 22:20

:D :D bende gözün fırlamasıyla adamın balyozla hayata dönmesinde koptum ;D bizden yazar falan olmaz biz yine sadece okumakla kalalım en iyisi ;)

parabol 04-08-2008 22:22

rezil ettiniz canııım hikayeyi >:( herkesden sanatcı olmazki kardeşim.....

ENGİNEER 04-08-2008 22:24

şansımı farklı kulvarlarda denemek istiyorum artık:)

BaDe_EsNa 04-08-2008 22:24

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
rezil ettiniz canııım hikayeyi >:( herkesden sanatcı olmazki kardeşim.....

biz rezil etmesek konuda yazan bile yoktu adam yola çıkmış koşuyomuş iki gündür koşuyo adam o da sıkıldıydı bizde hiç degilse hikaye yazıldıda bitti tesekkür etmeniz lazım bikere hıhhh

Duygu'Seli~ 04-08-2008 23:02

Kim bitirdi ya..Aklımda bir sürü senrayo vardı üstelik.. >:( Uffff yaaaaa... >:( Bu hikaya burda bitmez..Devam edecek.. >:(
Genç adam yanlış bir işe girdiğini farkedip mafya olmaktan vazgeçti..Hayatını daha güzel yerlerde ve daha güzel şekillerde kazanmaya karar verdi..Ve iş aramaya başladı..Şehirde dolaşmaya başladı.. Mutlaka güzel bir iş bulacaktı..Nitekim dilediğide olmuştu..Bir iş ilanını görüp yavaşça yaklaştı........ :-X

BaDe_EsNa 04-08-2008 23:04

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Kim bitirdi ya..Aklımda bir sürü senrayo vardı üstelik.. >:( Uffff yaaaaa... >:( Bu hikaya burda bitmez..Devam edecek.. >:(
Genç adam yanlış bir işe girdiğini farkedip mafya olmaktan vazgeçti..Hayatını daha güzel yerlerde ve daha güzel şekillerde kazanmaya karar verdi..Ve iş aramaya başladı..Şehirde dolaşmaya başladı.. Mutlaka güzel bir iş bulacaktı..Nitekim dilediğide olmuştu..Bir iş ilanını görüp yavaşça yaklaştı........ :-X

katılmak isterdim ama sonra rezil oluyo hikaye :D size başarılar dileyiim en azından ;)

ümitli_bekleyis 04-08-2008 23:06

Adam ilana yaklaşmıştı yaklaşmasına ama bir yandan da nefsiyle mücadele ediyordu.

Duygu'Seli~ 04-08-2008 23:08

O belki benim kahramanım bade ben yaşatıcam onu.. ;) :-X Böyle araya girip müdahale edenlere inat hayatını kazanacak,artı başarılarla büyük işlere imza atacaktı..Hemen iş ilanındaki numarayı çevirdi..O da ne.. ''aradığınız numara geçici olarak servis dışı bırakılmıştır lütfen''.... :o :(

parabol 04-08-2008 23:14

Tüm hayalleri bir kez daha suya düşmüşken O sırada arkasından omzuna biri dokundu..kafasını çevirdiğinde bu adamın hayatını değiştireceğini onun elinden tutacağını anlamıştı...Adam;

-Merhaba...Ben Abdullah Kaç..dedi.

Bu onun hayatında bir dönüm noktası olacaktı.....(hadı forum üyelerinide dahil edelim :D)

Duygu'Seli~ 04-08-2008 23:25

Olmaz Abdullah başkan sinirli kahramanıma yani kahramanımıza bişe eder.. :( :'(

parabol 04-08-2008 23:33

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Olmaz Abdullah başkan sinirli kahramanıma yani kahramanımıza bişe eder.. :( :'(

Hiçde sinirli değil...dur bak şimdi hayatını kurtarcak Abdullah başkan kahramanımızın...

Gziemli yabancı kahramanımızla konuşmaya başlar

Seni uzun zamandır takip ediyorum genç adam...Duydum ki Duyguda sana + vermış bak bu kız öyle her önüne gelene + vermez demekki var bir potansiyel...Seni ekibimize almaya karar verdik........

Gizemli yabancı bunları söylerken adam şaşkınlıktan birazda yorgunluktan düşer bayılır...

sumeyra 04-09-2008 00:26

Gözlerini açtığında kendini çok farklı bir ortamda bulur
Bütün üyeler artık onun daha önce fark edemedikleri güzellikleri anlamış ve ona daha bir sıcak davranır olmuşlardır
Onun küçük dünyası sevgiyle doludur fakat önemsediği ilkeler sert olmasını savunmak için acımısız davranmasını gerektirir
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir beyefendidir
o ...

parabol 04-09-2008 00:31

Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
Bütün üyeler artık onun daha önce fark edemedikleri güzellikleri anlamış ve ona daha bir sıcak davranır olmuşlardır
Onun küçük dünyası sevgiyle doludur fakat önemsediği ilkeler sert olmasını savunmak için acımısız davranmasını gerektirir
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir hanfendidir
o Berildir ...

Hikaye kahramanı mı beril yani..ama kahraman erkek beril kız (yani ben :D) ::)

sumeyra 04-09-2008 00:32

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sumeyra Nickli Üyeden Alıntı
O, adı kadar büyük güzelliklere sahip bir hanfendidir
o Berildir ...

Hikaye kahramanı mı beril yani..ama kahraman erkek beril kız (yani ben :D) ::)

:D :D
aaa çaktırma beril devam et
düzeltirim ben :-[ :-[

BaDe_EsNa 04-09-2008 00:34

:D :D sizde bizden beter ettiniz hııı ;D hikayenin sonu nasıl olcak merakla bekliyorum

çağlar 04-11-2008 11:10

bu uzun gecenin sabahında yaşadıklarının rüya olduğunu anlayan genç adam derin bir ohh çeker.... şükürler olsun rüya imiş Allahım beni böyle musibetlerden koru diye dua eder.... O gün büyük gündü çünkü aylardır konuştuğu ama bir türlü göremediği sevdiğini görecekti.....Güç bela ikna etmişti Elifini buluşmaya Fatih..... yalnızca resimlerini görmüşlerdi birbirlerinin internetten tanışdıkları için Elif kolay ikna olmamıştı buluşmaya...Fatih heyecandan ne yapacağını bilmiyordu yürümüyordu adeta uçuyordu....kahvaltının ardından hazırlıklarını yapmaya başladı... not: lütfen fatih kaza geçirmesin kızda çirkin falan olmasın :D evet devam edelim

Kırık_Çocuk 04-11-2008 11:57

bulusma yerine gelen fatih elifin oturması gereken bankta 60 yaşında bi teyzecik in oturduğunu gordu Şaşkınlıkla geri geri kaçmaya çalışırken kendini bir bayanın üzerine düşmüş olarak bulduu..

çağlar 04-11-2008 12:19

o bayan elifmiydi? :D

Kırık_Çocuk 04-11-2008 12:37

Sanırım evet,,,

Gönülden 04-11-2008 13:50

ya bir şey diyeyim arada yazmıştık... adamın adam adı Berildi sonra değişti Hüsnü oldu..bir köye yerleşmişti ..o kısımlar nerde..

sessizlik 04-11-2008 13:56

Çevrenin şaşkın ve kızgın bakışları içinde kendini toparlayan kahramanımız daha tam doğrulmuşken kafasına yediği çantanın etkisiyle bir den afalladı.Bu yediği çantanın sahibi üzetine düştüğü yaşlı kadındı ve mahcup bir şekilde süratle oradan kaçarcasına uzaklaştı.

sumeyra 04-11-2008 14:00

fatih düştüğü yerden büyük bir utangaçlıkla kalktı
ve özür dilemeye başladı karşısındaki bayan pek anlayışlı değildi
nefes almaksızın fatihe ''dikkat etsene be adam aklın nerde'' diye serzenişlerde bulunuyordu.
bilmiyorduki fatih nasıl bir bunalımın içindeydi hayal kırıklığına uğramıştı saatlerdir beklediği kızın yerinde bir teyze oturuyordu. yoksa elif gelmeyecekmiydi bu seferdemi akş kapısın çalıp içeri girmeden esip gidecekti.
fatih bu düşüncelerle boğuşurken kendini bitkin hissetip bir banka oturdu başını ellerin arasına alıp erkekler ağlamaz kuralını bozup yanaklarında yaşlar inmesine izin verdi. içinden bir ümit dedi belki gelir diyip ve bütün yükünü yorgun omuzlarında silkip sevginin gücüne inanıp tekrar beklemeye başladı....
ve gözleri masmavi denize takıldı o deryada kaybolup gitti biran

sumeyra 04-11-2008 14:02

sanırım peşpeşe yazdık :(

Kırık_Çocuk 04-11-2008 18:21

ve şu cümle geldi aklına..
Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan direncin son bir feryadıdır.Ağlayamadığımız zamanlarda ise o kuvvetinde olmadığı anlardır ki bunun yerine geçen tesirli bir sükunet en yakıcı elem gözyaşlarından daha acıdır..
Hüngür hüngür ağlamaya başlamasın mı alllah alllaaaah...

çağlar 04-12-2008 01:01

Fatih in okulunda onu çok seven ve arkadaş gibi gören bir hocası vardı... ertesi gün okula geldiğinde mehmet hocayı görünce dudaklarından şu ifadeler dökülüverdi..
".Yanıyorum hocam!"
" Elif'i olmayan, Elif'ini kaybetmiş bir fetih'im ben!" dedi. Hiçbirşey anlamamıştı mehmet hoca Sonra önündeki kâğıda Arapça feth kelimesini yazdı.

"Bak hocam, bu kelimenin içinde Elif olmadığı sürece Fatih olmuyor.Bende Elifsiz Fatih olamayacağım. Ben bende değilim hocam. Nereyebaksam onu görüyorum… Yerde Elif, gökte Elif, kağıt'ta Elif, defterde Elif, kitapta Elif… Sağımda Elif, solumda Elif… Bazen nefesim kesiliyorhocam… Ne yapacağımı bilmiyorum ."

İçindeki yangınla yazdığı şiirleri okuyordu. "Gözümde öylesine tütüyorsun ki; duman'dan hiçbir şey göremez oldum "cümlesi hocayı çok etkilemişti

çağlar 04-15-2008 13:43

hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok

sumeyra 04-15-2008 15:25

Alıntı:

çağlar Nickli Üyeden Alıntı
hikaye sonamı erdi ?kimsenin ilgilendiği yok

hocası ile olan konuşmasını sen devam et
ben karşılıklı konuşmalarda iyi değilimdir
ben devam etmeye çalışırım elimden geldiğince

gülsima 04-15-2008 15:48

fatih'in içini hüzün kaplamıştı ve yalvarırcasına dua etmeye başladı,Rabbim,dedi,gözlerimden bu acıyı kim silecek benim?Kim yıkayacak gözlerimin içini?kim yıkıyacak acılarla dolup taşan kalbimi?Hemen arkasındanda olsun,dedi.Rabbim,her şeye razıyım.Hepsine razıyım.Yeter ki aşktan azad etme kallbimi.Yeter ki göz yaşlarımın serininde yıka içimi.Göz yaşlarımı ve aşkımı ama,onlar bende kalsın.Bedel olsun.Ödül olsun.Bağış olsun.Yoksulluğum zenginliğim olsun. (gerçi böyle bi Fatih yoktur ama adı üstünde işte hikaye) :'(

çağlar 04-15-2008 19:57

Mehmet hoca hayranlıkla dinliyordu Fatih i.... Düşünüyordu Fatih bu aşk ile neler yapmazdı.... Yeterki doğru yönlendirilsin içindeki aşk eğitilsin.... İSTANBUL u Fatih e feth ettirende içindeki aşk değilmiydi? ve o günden sonra Fatihle daha yakından ilgilendi... Eğitecekti Fatih i eğitecekti içindeki aşkı....

gülsima 04-15-2008 23:25

Mehmet hoca Fatihe beşeri aşkını ilahi aşka çevirebilmek için şu sözleri söylüyordu:"Kimi zaman sevdiğimizin kim olduğunu bilmeden
severiz.ve insan henüz neyi sevdiğini bilmediği böyle zamanlarda ondan başkasını sevdiğini zannedebilir.bu yüzden değil mi ki kendini kaybetmek gibi görünen aşk aslında kendini bilmek. istesede insan ondan özgeyi sevme şansı yok. küçük bir biliş farkı mülk gibi aşkta Allahtan ruhunda o kalbin de o aklında o.Sevginin yanılgısı yok yanlış olan neyi sevdiğini bilmemek ve yolunu yanlış çizmek."Fatih ilk başta bu sözleri anlayamamıştı sonra evine doğru yol aldı ve kulağında hocasının sözleri çınlıyordu.Fatih düşünmeye başladı ve en sonunda hocanın ne demek istediğini anladı.Kalbi sanki yerinden fırlıyacakmışçasına atıyordu.titremeye başladı ve vücudundan terler boşalıyordu evin içine kendini zor atttı

ENGİNEER 04-16-2008 21:10

Kabul edin ben daha yaratıcıydım...

BaDe_EsNa 04-16-2008 21:14

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı

:D :D yaa yaa çok yaratıcıydın gözler kulaklar havada uçusuyordu ;D yalnız hikayeyi yeniden batırmamak için zor duruyorum ben ;D

ENGİNEER 04-19-2008 13:42

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı

:D :D yaa yaa çok yaratıcıydın gözler kulaklar havada uçusuyordu ;D yalnız hikayeyi yeniden batırmamak için zor duruyorum ben ;D

Bende zor sabrediyorum ama....Neyyyysee... (:

dilek 04-19-2008 14:38

mehmet hocayla konusmak fatihe iyi gelmişti, kendini dinlemeye karar verdi.bir süre psikolojık tedavi için dinlediği ney sesine hayranlıgını anladı.kurslara gitmeye karar verdi. bu onun için hem meşgale olacak hemde nerdeyse aynı şeyleri yaşamış olan o ayşeyle tanışacaktı .artık elifi unutmak istiyodu hayatı akıp giderken hiç bişey yapmamak daha beter ediyodu onu,ayşeyse tam aradığı kişiydi.artık bi karar vermeliydi. günler günleri,aylar ayları,mevsimler mevsimleri bıraktı ardında.
ve bi gün fatih....

çağlar 04-28-2008 04:24

Hikayemizi unuttuk...

canlandıralım biraz....

Ayşe güzel,saygılı,kültürlü kendi halinde sempatik bir genç kızdı....

Bir gün Onu seveceği aklına gelirmiydi...

sümeyra 04-28-2008 12:49

ne yaptınız arkadaşlar hemen unuttu elifi :'(

Ayşe....
gözleri iri iri bakan,yüzündeki masumiyet yüreklere güven veren, ''Dilinden bal damlıyor'' derler ya o tabirde tatlı dilli, güler yüzlü bir genç kız....
Fatih......
gönlünün yıkıntılarını yorgun omuzlarına yüklemiş, uzun bir yoldan gelen yolcu misali bir han arıyor, yıkıntılarını tekrar asaletle dikebilmek için.
Sanırım zaman ona göre oldukca yavaş ilerliyor....
Taaaa derinlerde hissettiği acı anlam veremesede kabuk bağlamaya yüz tutmuş...
Elif ismi, kulaklarını uğuldatmıyor artık.
Belkide yeni deryalara yelken açtı umut gemisi
Ayşe ismi sanki derinlerde bir yerde can çekişen fatih'i hayata tekrar dönmesi için çekiştiriyor.
Fatih şaşkın, öyleki kendini akıntıya bırakan yaprak misali hareketsiz olacakları bekliyor....
Zaman en güzel ilaçtır ya oda bunu melhem edinmiş.
Bekliyor sadece........

çağlar 07-06-2008 15:37

Arkadaşlar hikayemiz yarım kalmış tamamlayalım elbirliği ile....

Ömer_Furkan 07-08-2008 17:00

sonra ayse bi anda evde ekmek ve yoğurtun bittiğini fark ediyor ve soğuk kanlı bi şeklide fatihe bunu sölüyor ve işler dahada karısıyor.....( :D :D :D :)

All times are GMT +3. The time now is 18:29.