![]() |
Verdiğiniz oy neden Ak Parti?
Ülke için en faydalısı olduğunu düşündüğüm için
illede akparti akparti |
Ak parti kapatılınca iktidar olmayı hayal edebiliyorsunuz anca :-*
Ak parti yokken iktidar olamazdınız,Ak parti olduğu sürece de olamıcaksınız. Kusura bakma arkadaş ama 22 Temmuzda salya sümük ağlayan,kendini yerden yere vuran,çok sevdiğin aşık olduğun deniz baykala 22 Temmuz akşamı küfür edip istifaya çağıran,merkez binanızın önünde kavgaya tutuşup önder sava hakaret eden sizlerdiniz :-* 22 Temmuz'u sindirin diye çok tavsiye ettik sodayı ama içmediniz,yerel seçimlerde kezzabı deneyin :-* |
Alıntı:
"Biz yapacaktık da savcı kapattı" değil. Biz yaptık savcı kapattı. Ve savcı kapatsa da yapmaya devam edeceğiz. Yani homosapien politikaların sonu geldi. Asıl siz korkun ama korkunun ecele faydası yok. |
Yaptıklarımız yapacaklarımızdır ... kapatsalarda yapılır. yapılanlar yapanı değil, yapılandan ötürü kapatan zihniyeti bağlar. Bağlayıcı tarafı meşruiyet içermiyorsa bir gün hesabı çetin olur ... ;)
|
Türkçe yazarsan anlaşılır, anlaşılmak için anlamlı konuşmak lazım ... Anlamlandırabildiysen eğer ... ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kusura bakma oyuncagini aldim ama son kullanma tarihi gecmis abi o yüzden cöpe atmak lazim :) |
En başta başbakan Ve Birkaç değerli insan(vekil)...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben Hulki Cvizoğlu'na atmıştım...
Şimdi Büyükşehir için isme bakıcam....Çankaya'da bilmiyorum...Orada da isme bakarım...Muhtarda da dedem kime atarsa ona atarım pek ilgi alanıma girmiyor..Genel seçimde de boş galiba bu defa... :) :) :) |
Ülke için en faydalısı olduğunu düşündüğüm için. ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hiç bırakın haberleri izlemeyi yada icraatleri takip etmeyi. Bizzat öğrenci olarak bile Ak Parti'nin ülkemize ne kadar faydalı olduğunu anlıyorum
|
Tam TKP'ye oy veriyordum dalgınlığıma gelmiş Ampule bastım...Şansa bak...Tesadüfen verdik işte... :)
|
oy kullanabilcek yaşta değilim ama eğer bugun burdaysam bunun nedeni kendi düşüncelerimi barındıran tek parti Adalet ve Kalkınma Partisi.... |
ülkem için en faydalısı oldugunu düşündügüm için ;)
|
All times are GMT +3. The time now is 03:24. |