![]() |
SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...
Öncelikle Milli Gazete Olmazsa olmazımızdır
ama elimize geçtikçe vakit,zaman,yeni şafak,türkiye,taraf gibi gazeteleride okuyorum |
Alıntı:
|
ZAMAN
|
tabiki ZAMAN
|
Vakit, Zaman, Yeni Safak, Türkiye 4 süper gazete, ayrica inter siteden www.habervaktim.com ve www.haber7.com
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Chp li olmak suc mu :)..ayrica mesajima atifta bulunan sensin, hosuna gitmeyen cevap alinca laf yetistirmeye calisanda sensin.. Biraz genis bakis acisiyla bakalim lütfen, herkes sizin bakis acinizdan bakmak zorunda degildir ;) |
Alıntı:
|
Anladigim kadariyla yasin ufak..kendini ispatlama cabasindasin, ne diyelim kolay gelsin o zaman ;)..
Birde bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma yoksa böyle gülünc duruma düsersin yani bir sekilde benim hakkimda fikir yürütecegine önde bilgi sahibi olsaydin böyle populist yaklasmazdin 8) |
Alıntı:
|
Vay vay cok önemli bir sahsiyetle muhatabiz...ben ettim sen eyleme ben ne bileyim sizin böyle bir sahsiyet oldugunuzu :)..
afedersin ama basbakan olsa benim nazarimda bir ehemiyyeti yok ben yine dogru bildigimi söylerim, sanada tavsiyem kendini tanitmaktan cok insanlari tanimayi ögren önce.. madem sosyal islerle ilgileniyorsun biraz sosyoloji ögrende sosyal bir ortamda herkesin farkli düsünebilecegini idrak et yoksa ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum 8) |
Alıntı:
|
seviye ve üslup farki demek ki icimizde yeterince cürük var 8)
|
sen ajansın ajan.ak partili falan diilsin.kesin chpli yada dtplisin sen...sizin içinizde tabiki çürük olacak hatta hepiniz çürüksünüz.ama ak parti içinde tek bi çürük bile yok.ayagını denk al.kendi çapında espriler falan yapıp durma ciddi ol.soytarımısın sen
|
Alıntı:
ayagimi denk almazam ne olacak söyle bakalim 8) |
Alıntı:
|
Niye ki belli olmak icin buraya seceremizi mi serelim...ben ajanim, ajan kimin ajanayim belli degil ama sen bittin yakinda ergenokandan iceri girersen sasma 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
hayrola bir anda bir dönüs oldu kardes sen yeni üyesin diye yoksa yorumuna cevap vermeyelim mi, katilmadigimizi belirtmeyelim mi madem yeni üyesin bir bak, ne nedir, ne degildir hemen öyle sen chp lisin diye niye atliyorsun 8).. ben sitenin polemik cikartmaktan sorumlu üyesiyim malum polemik cok reyting yapiyor o yüzden böyle oluyor, idare ediver artik cok degerli erzincan genclik kollari sosyal isler sorumlusu arkadasim! |
Alıntı:
|
zaman okurum ama cumhuriyet te okurum bakarım rakiplerimiz ne söylemiş onlara cevap bulurum düşmanını bilcenki ne yapçağını bil
|
:-*zaman gazetesi :-*
|
Alıntı:
|
|
|
zaman- yeni şafak tercihim
|
Alıntı:
|
Zaman(yalnız mizanpajı ödül almasına rağmen bana hep garip gelirdi..tabi alışmışım diğer gazetelere..alışmam zor oldu ;D)
Sabah Star |
ZAMAN ve TARAF...
Ama unutmayın arkadaşlar.Gerçekleri yazan gazeteler de var:Milliyet-Hürriyet-Akşam-Posta-Vatan :) :) :) :) :) :D :D |
Vakit Zaman Yeni Şafak
|
CUMHURİYET SOZCU POSTA
|
internet gazete ;D
|
Taraf gazetesini okuyorum.
|
Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bende zaman gazetesi hatta aboneyimdir hem eve gelir hem işyerine . .
Bu arada zaman gazetesının hiç bedava satıldığını görmedim.Doğru haber doğru yerde ve doğru ZAMAN' DA yer alıyor. Satışları gayet iyi. . . Onun şunun gazetesi diyede yadırgamamak lazım bence. . .Önemli olan gazetenın kalitesidir.En azından saçma sapan haber yok . . Yok şu şık bu rüküş şu şunla yakalandı bu bunla görüntülendi.Türkiyeyı bunlar kurtarmayacak yada yürütmeyecektir... Zaman gazetesine Helal olsun ve kendisinide çok bşarılı buluyorum. Üstelik gazetenın ekleri zaman gençlik olsun haftasonu eki olsun gayet muhteşem :-* |
Alıntı:
Magazin de bir Türkiye gerçeği. Bir gazetenin asgari de olsa magazin haberi vermesi gerektiğine inanıyorum. |
| All times are GMT +3. The time now is 14:43. |