Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25427)

Akıncı_Gençlik 04-16-2008 00:04

SİZİN GAZETENİZ HANGİSİ?...

Öncelikle Milli Gazete Olmazsa olmazımızdır

ama elimize geçtikçe vakit,zaman,yeni şafak,türkiye,taraf gibi gazeteleride okuyorum

DURMAK YOK 04-16-2008 10:04

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
gazete okumam. internet varken gazeteye ne gerek :D

DEGİL Mİ .... :D

akgenclik56 04-16-2008 17:10

ZAMAN

Necip Fazıl 04-16-2008 17:37

tabiki ZAMAN

aslanimdo 04-17-2008 01:18

Vakit, Zaman, Yeni Safak, Türkiye 4 süper gazete, ayrica inter siteden www.habervaktim.com ve www.haber7.com

cihan24rte 04-19-2008 13:34

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Cumhuriyet, Milliyet,Birgün,Milli gazete, yeni mesaj...

sen nesin ya.

mavera 04-19-2008 13:36

Alıntı:

cihan24rte Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sen nesin ya.

fani bir beser neden ki ;)

cihan24rte 04-19-2008 14:05

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

sen nesin ya.

sen herşeye böyle muhalefet olmak zorundamısın kardeşim.kıllık yapma.chplimisin nesin ya muhalefetten başka bi iş görmüyon...

mavera 04-19-2008 14:08

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

sen nesin ya.

sen herşeye böyle muhalefet olmak zorundamısın kardeşim.kıllık yapma.chplimisin nesin ya muhalefetten başka bi iş görmüyon...

Chp li olmak suc mu :)..ayrica mesajima atifta bulunan sensin, hosuna gitmeyen cevap alinca laf yetistirmeye calisanda sensin..
Biraz genis bakis acisiyla bakalim lütfen, herkes sizin bakis acinizdan bakmak zorunda degildir ;)

cihan24rte 04-19-2008 14:10

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

sen nesin ya.

Chp li olmak suc mu :)..ayrica mesajima atifta bulunan sensin, hosuna gitmeyen cevap alinca laf yetistirmeye calisanda sensin..
Biraz genis bakis acisiyla bakalim lütfen, herkes sizin bakis acinizdan bakmak zorunda degildir ;)

yok chpli olmak suç diil hatta sana çok yakışır.:d

mavera 04-19-2008 14:17

Anladigim kadariyla yasin ufak..kendini ispatlama cabasindasin, ne diyelim kolay gelsin o zaman ;)..
Birde bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma yoksa böyle gülünc duruma düsersin yani bir sekilde benim hakkimda fikir yürütecegine önde bilgi sahibi olsaydin böyle populist yaklasmazdin 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:20

Alıntı:

Anladigim kadariyla yasin ufak..kendini ispatlama cabasindasin, ne diyelim kolay gelsin o zaman ;)..
Birde bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olma yoksa böyle gülünc duruma düsersin yani bir sekilde benim hakkimda fikir yürütecegine önde bilgi sahibi olsaydin böyle populist yaklasmazdin 8)

senin bildiğin şeyler kadar benim unutmuşluğum var..ama sen eğer böyle kıllık yapmayı bilgi olarak algılıyosan deniz baykaldan bilgili adam yok çünkü oda aynı senin gibi.illa bi cinslik yapıo..sosyal işleri söledim bide okulumu ve yasımı söliyim istersen.yaşım 21 kendimi ispatlama gibi bi cabam olamaz.ayrıca erzincan üniversitesi hukuk fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim.

mavera 04-19-2008 14:23

Vay vay cok önemli bir sahsiyetle muhatabiz...ben ettim sen eyleme ben ne bileyim sizin böyle bir sahsiyet oldugunuzu :)..
afedersin ama basbakan olsa benim nazarimda bir ehemiyyeti yok ben yine dogru bildigimi söylerim, sanada tavsiyem kendini tanitmaktan cok insanlari tanimayi ögren önce..
madem sosyal islerle ilgileniyorsun biraz sosyoloji ögrende sosyal bir ortamda herkesin farkli düsünebilecegini idrak et yoksa ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:26

Alıntı:

Vay vay cok önemli bir sahsiyetle muhatabiz...ben ettim sen eyleme ben ne bileyim sizin böyle bir sahsiyet oldugunuzu :)..
afedersin ama basbakan olsa benim nazarimda bir ehemiyyeti yok ben yine dogru bildigimi söylerim, sanada tavsiyem kendini tanitmaktan cok insanlari tanimayi ögren önce..
madem sosyal islerle ilgileniyorsun biraz sosyoloji ögrende sosyal bir ortamda herkesin farkli düsünebilecegini idrak et yoksa ben deveye hendek atlatmaya gidiyorum 8)

beni o göreve binali yıldırım layık gördü..3-5 çapulcu toplanarak beni biyerin sorumlusu yapmadı :D hadi eyvallah.

mavera 04-19-2008 14:28

seviye ve üslup farki demek ki icimizde yeterince cürük var 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:32

sen ajansın ajan.ak partili falan diilsin.kesin chpli yada dtplisin sen...sizin içinizde tabiki çürük olacak hatta hepiniz çürüksünüz.ama ak parti içinde tek bi çürük bile yok.ayagını denk al.kendi çapında espriler falan yapıp durma ciddi ol.soytarımısın sen

mavera 04-19-2008 14:34

Alıntı:

sen ajansın ajan.ak partili falan diilsin.kesin chpli yada dtplisin sen...sizin içinizde tabiki çürük olacak hatta hepiniz çürüksünüz.ama ak parti içinde tek bi çürük bile yok.ayagını denk al.kendi çapında espriler falan yapıp durma ciddi ol.soytarımısın sen

ajanim ben ajan bak fisledim seni, aldim bilgilerini hemen merkeze iletiyorum 8) ya cidden egitim niye sadece cehaleti aliyor ki, bu arkadas hukuk fakültesindeyse vah benim güzel ülkeme 8)
ayagimi denk almazam ne olacak söyle bakalim 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:35

Alıntı:

Alıntı:

ajanim ben ajan bak fisledim seni, aldim bilgilerini hemen merkeze iletiyorum 8) ya cidden egitim niye sadece cehaleti aliyor ki, bu arkadas hukuk fakültesindeyse vah benim güzel ülkeme 8)

ülkenin vay haline tabi.senin gibi adamlar var ne olduğu bellisiz.

mavera 04-19-2008 14:37

Niye ki belli olmak icin buraya seceremizi mi serelim...ben ajanim, ajan kimin ajanayim belli degil ama sen bittin yakinda ergenokandan iceri girersen sasma 8)

cihan24rte 04-19-2008 14:40

Alıntı:

Niye ki belli olmak icin buraya seceremizi mi serelim...ben ajanim, ajan kimin ajanayim belli degil ama sen bittin yakinda ergenokandan iceri girersen sasma 8)

birazcık adam olmayı dene.ben girdim kendi yorumumu yaptım.yeni bi üyeyim sen daha yazar yazmaz atladın.bi hoşgeldin de.madem ak partiliyiz burda buluşmusuz bundan güzel şeymi var.sen burda polemik yaratmak içinmi varsın.kardeşlik duyguların alındımı burda.

mavera 04-19-2008 14:43

Alıntı:

Alıntı:

birazcık adam olmayı dene.ben girdim kendi yorumumu yaptım.yeni bi üyeyim sen daha yazar yazmaz atladın.bi hoşgeldin de.madem ak partiliyiz burda buluşmusuz bundan güzel şeymi var.sen burda polemik yaratmak içinmi varsın.kardeşlik duyguların alındımı burda.

Hosgeldin 8)..
hayrola bir anda bir dönüs oldu kardes sen yeni üyesin diye yoksa yorumuna cevap vermeyelim mi, katilmadigimizi belirtmeyelim mi madem yeni üyesin bir bak, ne nedir, ne degildir hemen öyle sen chp lisin diye niye atliyorsun 8)..
ben sitenin polemik cikartmaktan sorumlu üyesiyim malum polemik cok reyting yapiyor o yüzden böyle oluyor, idare ediver artik cok degerli erzincan genclik kollari sosyal isler sorumlusu arkadasim!

DURMAK YOK 04-20-2008 23:35

Alıntı:

Alıntı:

KEŞKE TARTIŞMA KONUSU AÇSAYDIK....İYİ KONUYMUŞ BU... :D

MHAKANM 04-21-2008 00:02

zaman okurum ama cumhuriyet te okurum bakarım rakiplerimiz ne söylemiş onlara cevap bulurum düşmanını bilcenki ne yapçağını bil

iclal 04-23-2008 12:59

:-*zaman gazetesi :-*

AKPLİGENÇ 04-23-2008 20:20

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Sadece Anadolu'da http://img138.imageshack.us/img138/9789/vakitge0.gif
Gerisi fasafiso.

her zaman ''vakit''e güvenirim ve okurum.

fütüvvet 04-23-2008 20:22

http://medya.zaman.com.tr/zamantryen...amanonline.gif

Gönlümüzün Gazetesi..

mavera 04-24-2008 14:35

http://www.medyahaber.com/haber_imaj/cumhuriyet.jpg

Tehlikenin farkindayiz 8)

ercanak 04-24-2008 19:39

zaman- yeni şafak tercihim

Akmehmet_Akif 04-24-2008 21:51

Alıntı:

mehmetali Nickli Üyeden Alıntı
CUMHURİYET

İLAHAN SELÇUĞUDA OKUYORMUSUN YAZILARINI :D

jules 04-25-2008 13:53

Zaman(yalnız mizanpajı ödül almasına rağmen bana hep garip gelirdi..tabi alışmışım diğer gazetelere..alışmam zor oldu ;D)
Sabah
Star

ofli 05-07-2008 19:26

ZAMAN ve TARAF...
Ama unutmayın arkadaşlar.Gerçekleri yazan gazeteler de var:Milliyet-Hürriyet-Akşam-Posta-Vatan :) :) :) :) :) :D :D

Nurullah03 05-07-2008 19:31

Vakit Zaman Yeni Şafak

akmerter 05-08-2008 21:36

CUMHURİYET SOZCU POSTA

vuslata özlem 05-08-2008 21:48

internet gazete ;D

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:14

Taraf gazetesini okuyorum.

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:16

Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

fütüvvet 05-13-2008 13:23

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Zaman gazetesi okuyan arkadaşlara bir sorum var: Zaman neden bedava satılıyor? Fethullah Gülen'in gazetesi olduğu doğru mu?

SEN GERÇEKTEN SAÇMALAMA DÖNEMİNDESİN HERHALDE..

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:24

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı

SEN GERÇEKTEN SAÇMALAMA DÖNEMİNDESİN HERHALDE..

Hayır ciddi bir soru sordum. Neden cevaplamaktan kaçıyorsunuz?

NuR-eFSaN 05-13-2008 13:25

Bende zaman gazetesi hatta aboneyimdir hem eve gelir hem işyerine . .

Bu arada zaman gazetesının hiç bedava satıldığını görmedim.Doğru haber doğru yerde ve doğru ZAMAN' DA yer alıyor.

Satışları gayet iyi. . . Onun şunun gazetesi diyede yadırgamamak lazım bence. . .Önemli olan gazetenın kalitesidir.En azından saçma sapan haber yok . . Yok şu şık bu rüküş şu şunla yakalandı bu bunla görüntülendi.Türkiyeyı bunlar kurtarmayacak yada yürütmeyecektir... Zaman gazetesine Helal olsun ve kendisinide çok bşarılı buluyorum.

Üstelik gazetenın ekleri zaman gençlik olsun haftasonu eki olsun gayet muhteşem :-*

Liberal_Demokrat 05-13-2008 13:29

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
.En azından saçma sapan haber yok . . Yok şu şık bu rüküş şu şunla yakalandı bu bunla görüntülendi.Türkiyeyı bunlar kurtarmayacak yada yürütmeyecektir...

Yalan söylemeye gerek yok. Magazin haberleri zevkle okuyorum. En azından siyaset gibi hep aynı gündem yok. Sürekli değişen bir gündemi var. Magazin haberleri konusunda Hürriyet gazetesini ve Haftasonu dergisi hoşuma gider.

Magazin de bir Türkiye gerçeği. Bir gazetenin asgari de olsa magazin haberi vermesi gerektiğine inanıyorum.

All times are GMT +3. The time now is 14:43.