![]() |
ADİL DÜZEN
Görüşe saygımız sonsuz ... Ancak görüş sloganvari olmamalı. Formata ters düşmemeli ... :)
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
Sizde haklısınız. TÜRKİYE'de 2 parti var. Bir SAADET PARTİSİ (MİLLÎ GÖRÜŞ) birde diğerleri.... :D Selametle... |
ADİL DÜZEN
Nisan da acilmis konuya haziranda yorum yapilmayacak diye bir kaidemi var!... biz sadece görüsümüzü belirtik birileri gocunacak, alinacak diye dogru bildigimizi söylememezlik yapmayiz herhalde 8)..
ben kafama esince yorum yaparim buna itirazi olan var mi 8) |
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
bana samimi gelmediğini daha önce on milyom kez söyledim ama neyse :-X levent abiye katılıyorum (tayyipleyiz) :-* |
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Büyük harfle yazınca Parti büyümez. Büyüklük kıstasınız bu değildir umarım. :)
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
:D :D :D :D |
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Saadet partisine saygılıyız ama cahil adamlarla müslümanlık ilerleyemez...
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
ya neyse konuyu saptırmayalım yine klasik milli görüş akparti tartışmasına dönmesin konu bunda benim suçumda var kabul ediyorum. tartış tartış bir yere varılmıyor. sıfıra sıfır elde var sıfır. o yüzden kimsenin kalbini kırmaya ve kimseyi üzmeye değmez :-*
|
ADİL DÜZEN
AKP'den önce siz neciydiniz merak ediyorum...
Solcu mu, Kominist mi, Kapitalist Burjuva mı, yoksa diğerleri mi? Değerli Kardeşlerim, yorumlarınızda gerçekçi olursanız sevinirim. Yeni doğan bir bebek bile MİLLÎ GÖRÜŞ'ün SAADET PARTİSİ'nin ne demek olduğunu bilir.... Selametle... |
ADİL DÜZEN
Anlaştığımıza göre; başlığı siliyoruz. :)
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
artık değiştim sanaldaki insanlar için kendimi hiçte üzecek değilim. hakkımda istediğinizi düşünebilirsiniz? benim neden döndüğümü bilenler biliyor. siz bilmesenğize olur :-* |
ADİL DÜZEN
benim canima minnet ben tartismaya yer ariyorum zaten 8).. ama birileri bilsin ki "Müslüman mahallesinde salyangoz satilmaz", "ya bu deveyi bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin" 8)
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
Hocam hiç milli görüşçü olmadım. Olmayı da düşünmedim. Kırmızı çizince ne oluyor buda nutkumu zorluyor. :) |
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Alıntı:
|
ADİL DÜZEN
Konu gördügüm lüzum üzerine tarafimca kilitlenmistir :)...
Hadi hep beraber ne diyoruz "durmak yok, yola devam" "kiskananlar catlasin" 8) |
ADİL DÜZEN
Bu "sloganla" devam edebiliriz ... :)
|
ADİL DÜZEN
Üstadim konuyu kilitleyerek olasi tartismalarin önünü almakla beraber bu güzelim mekani birilerinin reklam alanina cevirmesini engellemeye calistik acizane. Tabiki buraya vurulan kilitler dünyalik olmakla beraber, kisilerin fikirlerine pranga vurmak gibi bir gaflete asla düsmeyiz ancak sizinde vakif oldugunuz gibi iyi niyetimiz cogu zaman istismar ediliyor..
Abicim konu kilitlenmedi mi sen nasil yaziyosun ya :) |
All times are GMT +3. The time now is 13:24. |