Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26154)

Akmehmet_Akif 05-02-2008 17:18

PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
BAHANE BU.PİRİNÇTEN BAŞKA YİYECEK BİRŞEY YOKMU.AFRİKA BİR BARDAK SU İÇİN NERELERE GİDİYOR.SEN PİRİNCİN DAVASINI AÇIYORSUN.ÇOK ŞÜKÜR KARNIN DOYUYORSA SORUN YOK.HEMDE YÜKSELMESİ YURT DUŞINDAKİ DAĞALANMADAN DOLAYI KARDEŞ.

mehmet bize söyleyecek söz bırakmamış teşekkürler mehmet :)

teşekürler

Akmehmet_Akif 05-02-2008 17:22

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
pirince zamı hükümet mi yapıyor ?

yani.Ozaman git Küresel Isınmayı protesto etme çözüm ara kardeş.Küresel ısnma için.Haşa summa Başbakanımızmı getiriyor küresel ısınmayı.Çözüm arayabiliriz.Onunla ilgili bir konu aç sen kardeş en iyisi.

Akmehmet_Akif 05-23-2008 16:36

Alıntı:

Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Benide_Kapatın Nickli Üyeden Alıntı
Şehriyeli bulgur pilavı yaptım bugün, fenada olmuyor hani :D

Nede olsa anadolu çocuğuyuz.!

MEMLEKET NERESİ KARDEŞ

Manisa Abi :)

siz politikacının yaşındamısınız?

parabol 05-26-2008 12:16

Kapatma davası açıldı....
Ülke resmen kaosa sürüklendi....
Dolar euro fırladı...
Veeeee noldu tüccarlar türk parasıyla yurt içine satış yapmaktansa yükselmiş olan dolarla yurt dışına satış yapmayı daha karlı buldu...Ve ülke içinde satacak pirinç kalmadı yada fiyatlar yüksaldi vs. vs.

Yani neymiş bu da lanet olası yanlız kendi menfaatnini düşünen savcı muhalefet ve benzeri insan topluluları yüzünden oldu...Yani bu konuda hükümeti suçlayana elini vicdanına koy be kardeş derim sadece.....

ATmaCA53 05-28-2008 20:11

1)türkiyenin en iyi pirincini 3 ytl alıyorum sudan ucuz, diğer pirinç fiyatlarıda 2 ve 2.5 ytl değişiyor.

2) elektirik fiyatının artmasının nedeni vatandaşımız 12 saat telebizyon ve internetin başından ayrılmıyor, bununla ilgili bir çok şey katabiliriz türkiyede elektirik çok kullanılıyor, elektiriğin ucuzlaması için derelerde hidroelektirik santralının kurulması gerekiyor ama vatandaşlar buna karşı çıkıyor, sabahdan akşama kadar 24 saat elektirik kullanıyorlar ama hiç düşünmüğyorlar bir elektiriğin biteceği ve pahalı olacağını kendi elektiriğimizi üretebilmek için hidroelektirik santralinin kurulması lazım.

3) benzin ve mazot fiyatlarının artmasının sebebi petrolün bitme noktasına gelmesidir zaten arap ülkesinden bu açıklama yapıldı.

4) su bitmesi demek hayatın bitme noktasına gelindiğinin habercisidir, halkımız mahlasef suyu iradeli kullanmıyor pahalılığın sebebi burdan kaynaklanıyor.

All times are GMT +3. The time now is 06:53.