![]() |
utanmaz Türk! kızının ahlaksız teklifi
Alıntı:
Haberin başlığı nedir bilmem,ben kendim yazdım koydum. Türk kelimesini bilerek ilave ettim,ünlem işaretinide. Kendi başıma istediğim gibi başlık atabilirim.Bu konuya attığım gibi. Her açtığım konuda ünlem işareti kullanmam her açtığım konuya kendi başlığımı yazmadığım için. Tatmin oldun mu ? Tatmin olamadıysan başka bir konu başlığı ile tatmin olmanı sağlayabilirim. Bir konu başlığına takılıp kalman akıl dışı. Konu başlığı ortada,yanına koyduğum ünlem işaretini koymamın sebebini anlamamış olacaksın ki boş laf gebeliği yapıp durmaktasın. Ünlem işaretini araştırman ve seviyeni daha fazla düşürmemen dileği ile. Sabır bir yere kadar. |
boyle terbiyesizlik olmaz >:(
|
görüyorumki bazı arkadaşlar haberin içeriğinden çok başlığından başka manalar çıkarmak için bihayli gayret sarfetmekteler >:( >:( olayda birlik olup evet biz türküz ve bu ahlaksızlığın bitmesi için neler yapabiliriz kaygısına düşüleceği yerde haberi paylaşan kardeşimize saldırılması çok anlamsız >:( >:(uyanın artık ayrıntılara değil milletçe yok olmaya maruz kalan yaşamımıza tarihimize ahlakımıza sahip çıkın. >:(Bu pisliğinde damarlarında türk kanı olduğuna inanmıyorum ahlaksız kadın... >:( >:(
|
bence bu olayda o kızı suçladığımız kadar çevresini de suçlamak gerekir.yani bir insan nasıl bir çevrede yetişiyorsa ,nasıl bir ailesi ya da arkadaşları varsa onlar da en az bu kız kadar suçludur.o kız böyle bir olayı çok normal karşılayabiliyorsa kimse buna bir şey diyemez.dese ne olacak ki...
burada önemli olan insanların eğitimsizliğidir.bir şey talep ettiği ya da söylediği zaman sonuçlarının ne olacağını bilmemesidir.bu olayın kendisine ne tür zararlar verebileceğinin hatta hayatını mahvedebileceğinin farkında olmamasıdır.dinimizin anlatıldığı kitabı bir kere olsun Türkçe'sinden okumamasıdır.dinimizin emrettiği şeyler zaten insanlar için iyi olan,yasakladıkları da insanların zararına olan şeylerdir. bu olayın laiklikle de alakası yoktur karaesref.bu medeniyet zannedilen medeniyetsizliktir. evet ben de bu kızı kınıyorum. Ama Müslüman ya da Türk olduğu için değil, İNSAN olduğu için. |
Alıntı:
"su-izan edip isabet etmektense hüsn-ü zan edip yanılmayı tercih ederim (M.F.G)" inan hiçbirşey kaybetmezsin !! |
Türkiyemin medeni cesareti yüksek insanları ...
Aslında olay bukadarıyla kalmamalı idi, bu cinsel objeyi Mehmet Ali Birand Kanal D habere konuk edip, olayın nasıl gerçekleştiğini, o anda neler hissettiğini, ve bu adamdan bir de veled-ü zina isteyip, istemediğini de sorması gerekirdi. Ve sonrada " Yorum " bölümünde ; " İşte Türkiyemin medeni insanları, sizde böyle açık yürekli olun. Haydi kızlar konserlere, dağıtmaya ve sonrada veled-ü zina sahibi olmaya " ... demesini bekerdim. Türkiyemin boynuzlu medenileri ... VesseLam |
Müslüman bir ülkeden bir kız bu teklifi öneriyor ve Müslüman olmayan biri bu karşılığı veriyor...!
İçimizdeki beyinsizlerin yaptıklarından dolayı bizi helak edecek misin?(Araf/155) Bu ayeti din kültürü dersinde hocmıza sormuştuk.. Oda bize ''EVET'' demişti.. Bir kaç beyinsiz yüzünden bütün bir halk mahvolabilir... |
Alıntı:
Alıntı:
Türk olduğu bile şüpheli olan bir fahişeninki ,Türk olsa bile bacılarımızı rencide edebilecek şekilde öyle başlık atamazsın. Bizde herşeyleri görüyoruz hiç bir millet sütten çıkmış ak kaşık değildir. Sırf böyle yaptığın için kızıyorum yoksa başka bir sorun olmazdı. |
konunun gidişatına karışmayacağım. bir çift lafım var arkadaşa. sen önce kullandığın kelimelere dikkat et sonra burda bizi kına. o dediğin şeyi bende demesini biliyorum, bayanları rencide etmemek konusunda söylediklerin boşa. çünkü o lafla başta sen onları rencide ediyorsun. ne demek ulu orta yerde f... kelimesi. haddini bilmeni tavsiye ederim...
|
Alıntı:
Bana laf atıncaya kadar gitte konu başlığını atan insana haykır. Ben neyin peşindeyim sen ne diyorsun. |
Bak Akpartili arkadaşlar.Seviyesini bilen yayın kuruluşları bile buna benzer haberleri isme bir halel gelmesin diye sadece baş harflerini yazarlar.Hiç dikkat etmedinizmi.
Bu hüdaverdi denen kilşi birde koca bir milletin ismi olan Türk kelimesini oraya hemde kendi aklı ile yazmış.Ne demek bu ya. |
Göktürk arkadasimizin ne demek istedigini az, cok anliyorum..bu isin Türklükle pek alakasi yok insanin ar damari patladiktan sonra irk filan önemli degil..
Basligi acan arkadasimizsa nasil bir dejenerasyon gecirdigimize dikkat cekmek istemis...yani biz böylemiydik demek istemis!...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yoksa benim onun açtığı konu ile ilgili bir sorunum yok. Dediğim gibi yeri gelince bende çok eleştiririm.Çürümüşlüğün olduğunu zaten bende biliyorum ve benim yorumlarımı okuduysan çok defa eleştirmişimdir. Bir ingiliz veya başka millet bile adi bir olayda yada tecavüz olaylarında kendi milletinin ismine bir zarar gelmesin diye medyada dahil hemen olayı ört bas ederler. Sen birader kimsin ki yüce bir milletin ismini oraya ilave ediyorsun. Birde üstelik üzerine basa basa. >:( Az çok beni anladığın için sana teşekkür ederim. |
Alıntı:
Yurtdisinda yasadigim icini seni cok iyi anliyorum..tabiki senin milliyetcilik damarin biraz daha agir bastigi icin biraz daha hasassin.. Ben simdi bir örnek vereyim, ben avusturya da yasiyorum burada buranin yerlileri cinayet,hirsizlik, tecavüz gibi seyler yapsa ufak satir arasi, haberlerle gecistirirler ama yabancilar özellikle müslümanlar ve dahada özele inersek türkler yaptigi zaman "19 yasindaki Türk banka soydu" "Bir türk katliam yapti" gibi onun türklügünü öne cikaran ögeler kullanirlar.. Simdi senin pencerenden bakacak olursa bu kendini bilmezin yaptigi bütün Türk bayanlari kapsamaz o yüzden kinayelide olsa o bayanlari zan altinda birakmak yanlis anlamalara neden olabilir.. Ama birde olaya konuyu acan arkadasin acisindan bakarsak toplum dejenere olmus, hadi kendinden utanmiyorsun bari müslümanligindan, türklügünden mi utanmiyorsun gibi bir gönderme olmus ;) |
Ne Müslümana Ne de Türke Yakışmayan Tavırlar Sergileyen Utanmaz !
Konu başlığı tarafımdan değişilmiştir. Bunun münakaşasını yaparak birbirimizi daha fazla üzmeyelim. Yeni konu başlığı hakkında sıkıntısı olan var ise, özelden benimle görüşsün.
VesseLam |
Alıntı:
Alıntı:
Allah razı olsun. |
Ne Türk Ne Müslüman Bu kadın kudurmuş >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Artık konunun içeriği ile ilgilenmenizde fayda var. |
Alıntı:
|
Tartışmadan uzak duralarım..;) Haberin içeriğine yorum yapalım..
|
Alıntı:
Türkçülük oyunlarını bırakın.Ayıptır. Koyduğum 'Türk kızlarına hakaret' anlamını çıkarıyorsan bu sorun sende değil midir ? Diğer kişiler çıkardığın anlamı değilde benim anlatmak istediğimi anlamaları da sendeki sorunu ortaya çıkarmaz mı ? Ünlem işaretinin arkasına sığınıp bir kişi yüzünden Türk kızlarına hakaret etmek gibi bir derdim olsaydı şundan emin ol bunu yapmazdım.Açık sözlüyümdür,açık sözlülüğüm yüzünden yani başka bir sitede yazdığım ağır yorumlar yüzünden beni mahkemeye vermeleri an meselesiydi -ki yemedi-.Kısaca,ünlem işaretinin arkasına sığınmam söz konusu değil,ünlem işaretiyle birlikte vermek istediğim mesajı anlamaman deminde dediğim gibi senin sorunun. Anlayana ne ala. |
kusura bakmayın bu yapılan terbiyesizliktir. konuyu ben açmış olsam tavrım çok farklı olurdu. ayıptır. başlıkta müdaheleyi gerektirecek bir durum olmadığı halde arkadaşın paylaşımına müdale etmek ne kadar yakışı kalır bir durum. buna karar veren yöneticileri kınıyorum. arkadaşın yerinde olsam bu konudaki mesajımı siler konuyu çöp kutusu bölümüne göndertirdim. emeğe saygısızlığın bu kadarı olamaz...
|
Yavaş gelin bakalım tolay bey !
Burada sui zana mahal vermemek için bir düzenleme yaptık. Konuyu açan kişide rahatsız olursa bize bunu bildirir, açıklamayı yapar, gerekirse konuyu eski haline getirebiliriz. İyi niyetimiz ortada iken böyle ukalaca kelimeler kullanmak değil Müslümana, insan olanada yakışmaz. Kelimeleri seçerken dikkatli olalım. VesseLam |
Alıntı:
|
Tepki dile getirmek, " kınamak " ile olmuyor demek ki, herşey uslubunca söylenebilir. Neden konu ismi değişti diye sorulabilir. Biz yaklaşık 1 yıldır bu forumda birbirimizi tanıyan kişileriz. Bir tek kez olsun nefsimiz için veyahutta onun bunun hatrı için iş yaptığımızı gören varmıdır?
Bu konu başlığı da kişiler için değil, sui zana mahal vermemek için değiştirilmiştir. Forumda sui zana mahal verecek her konu, görebildiğim sürece düzenlenir, nedenleri de isteyen kişiye uzunca açıklanabilir. VesseLam |
Alıntı:
|
Bu konuyu duyduğumdan beri bu şiir geliyor aklıma...Eskide kalmış ne kadar değer var meğer insanlığımızı ortaya koyan... Beyaz Menekşe Eskiden utanınca yüzü kızarırdı tüm ergenlik kızların Şimdi yüzü kızarınca utanır oldularsa suçu kimde bunların Eminim anneleri yaprak kuruturlardı defterlerinde Adları Ayşe adları Fatma nesrin gülsüm en çokta masum İçinden ok geçen karalama kalpler çizerlerdi Utanır yine çizerlerdi Hepsi biraz kareli defter biraz kurşun kalem birazda teneffüs saati gülerlerdi Sevmek o zaman yaralı bir kalpti Sevmek o zaman utanmak demekti Aşk henüz ayağa düşmemişti Sevmek belkide biraz utanmaktı Eskiden utanınca yüzü kızarırdı tüm ergenlik kızların Şimdi yüzü kızarınca utanır oldularsa suçu kimde bunların Eminim eskiden anneleri okuldan çıkınca ilk adres eve giderlerdi Gölgelerine bile değmekten çekinir Sevdiği bile olsa bir oğlanın gözleri akı verse bakışlarından Kirlendiğini düşünüp gözyaşlarıyla silerdi Sevdiğinin hayalini gözlerinden Sevmek o zaman tertemiz bir hayaldi Sevmek o zaman yabanıl bir umudun değmediği Sevmek şıpsevdi bir iştah değil Sevmek uzaklarda çok uzak bir evin penceresinde Sabırlı bir beklemeyle sulanan bembeyaz bir menekşeydi Kuzum değişmeyen neydi eskiyen ne Zaman mıydı değişen yoksa değişmek kirlenmek için bir bahanemiydi Biz mi büyüdük ar yıkanmaz mı utançla Geçmi kaldık yoksa geçmi kaldık Avuçlarımızdan kayıp giden sabahla… Bedirhan GÖKÇE |
Alıntı:
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sanırım bu başlık daha uygun
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 09:12. |