![]() |
POSTA GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM
Alıntı:
ayrıca iddianızın yenilir yutulur bir tarafı yok yaklasık 600 000 gazetenin bedava dagıtıldıgından bahsediyorsunuz.Allah aşkına hesaplayın bakalım böylesine muazzam bir bedelin altından hangi güç kalkabilir.ayrıca bende zaman abonesiyim bir ay ödemediğim taktirde anında gazeteyi kesiyorlar. |
Alıntı:
|
bu düşmanlık neden ? biriniz öncelikle bunu acıklayın ? yani posta gazetesini protesto etme yeri neden zaman gazetesinin tirajının polemik oldugu yere dönüşüyor anlamıyorum.gercekten bunun tek sebebi oldugunu düşünüyorum o da insanlarda ki kin ve nefret duygularının akıl ve mantıgın dahi kabullenemeyecegi haddeye gelmiş olması...yani şimdi diyelim ki zaman gazetesi 800 küsür bin satmıyorda 10 bin satıyor ve bununda 9 bin'i bedava dagıtılıyor..bu seni niye sıkıntıya sokuyor ki ? yoksa insanların gercekleri ögrenmesine karsı bir hazımsızlığın mı var ?cünkü zaman gazetesi sayesinde kamu vicdanını yaralayan ve birçogu da din aleyhinde olan yalan haber acıklıga kavusturuldu.yoksa bunlara mı tahammül edemiyorsun ?
hocaefendi'ye gelen paralar zaman ve samanyolu'na akıyor demişssin ...söylermisin hocaefendiye nereden para gidiyor ?ben 5 senedir bu işle ilgileniyorum ama hocaefendiye para gittiğini duymadım.bu konuda beni bilgilendir.yok hani yurtdısındaki okullara giden paralardan bahsediyorsan o paralar zaten o okulları acmaya anca yeter.. evet çocuk; ATATÜRK'ün bize bıraktıgı bu ülkeyi birbirimizin kuyusunu kazarak mı muasır medeniyetler seviyesine cıkaracagız yoksa dogru ve haklıyı düşmanımız dahi olsa savunmakla,yanlış ve haksızı kardeşimiz dahi olsa uyarmakla mı ?şimdi adil oldugunu düşün ve adil bir karar ver.ben cok iyi biliyorum ki senin düşünce sisteminin temel taşlarından birisi de ADALET'tir. |
bu gaztenin içerik olarak habercilik niyeti taşımadığı herkesce malüm... kadınları teşir ederek abuk sabuk yazarlarla müstehcen köselerle bulmacalarla birincilik alsa ne olur varsın onlar birinci olsun onlar gazete değiller....türkiyede hangi gazete sağlam ki.... aman..........
|
Alıntı:
güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır. bunlar senin güzelliğinin bizlere aksetmesidir güzel kardesim... |
Alıntı:
|
kendin bile diyorsun malteede 1 yerde öylesine veriyor yarısı öylemi oluyor mantıklı düşün bir 1 yerde bedava diye tamamı şişme trajmı >:( >:( >:(
|
Alıntı:
sınırları zorlama istersen.cahilliğinden utanmamak en büyük utanmazlıktır.maltepe'nin neresinde bedava dagıtılıyor söyle yarın gidip bakacagım.ispatlayamazsan namertsin ?koskoca villa dedigin yer dayısının ogullarına ait güzel çocuk. |
[quote=asimov ]
Alıntı:
feytullah hoca samayolundan para almıyor zamandanda kendi yazdığı kitaplardan alıyor bilip bileden konuşma |
Yolda dağıtıyor dedikleri sanırım abonelere dağıtılan gazeteler :-*
Halka dağıtıyorlarsa bile bunda bir sorun olduğunu sanmam.Halkın okuma kültürü zaten zayıf,bu sayede hiç değilse okumuş oluyorlar bir şeyi.Zaman gazetesini bende okumam etmem ama kartelozların gazetesine göre daha faydalı olduğu kesin,en azından tarafsızyayın yaptıkalrını biliyorum,görüyorum. Çamhuriyet gibi kampüslerin içinde bedava veya yarı fiyatına dağıtılmıyor. |
Cumhuriyet okumam ama add den kovulmadan önce gençlerin en şikayetçi olduğu konu gazetenin fiyatıydı bedava dağıtıldı gibi yalanlar ayıptır.
Zaman tarafsız mı Fethullah Gülen cemaatinden taraf...Üstelik bedava dağıtılıyor.Bizzat benim evime hemen hergün bahçe den bırakılıyor. |
Belli bir kesim aldığı için fiyatı hep üstte duruyor gazetenin.Satış durumu ortada.İÜ de okuyan arkadaşım bir çok kere şahit olmuştur bedva dağıtımına veya yarı fiyatına verilmesine.
Her gazete belli kesime hitap eder,dediğim gibi zaman gazetesi okumam almamda,pekte hoşuma gitmez,okucak bir şey bulamam.Tarafsız gözle baktığım için bayii de en tarafsız gazete olarak zaman gazetesini görüyorum.Gülen'in gazetesi olması hiç bir şey değiştirmez asla :-* Oturduğun aartmanda belki üye vardır,geçtim bunu belki adres karışıklığı yaşlandığı için bırakıyor olabilir.Hiç bir gazete durup duruken kapı önlerine bırakmaz,maddi açıdan bu onlara zarardır,bunu göze alcaklarını sanmam.Baskı makinesi yeni almış bir gazetenin yapacağını hiç sanmam,saat 6 da kalk bırakanı yakala şikayetini dile getir :-* En komik tarafı genelde ya devrimcilerin,ya kemalistlerin,ya da Ali'siz alevilerin kapılarının önüne bırakılması,şans mı yoksa iftira mı bilinmez :-* İstisnalar olur. Benim kapımada bıraksalar,okurum hiç değilse beleşten :-X |
Şimdi apartmanda değil üstakil bahçeli evde oturuyoruz.Ailem İngilterede evde dedem nenem kardeşim ve ben yaşıyoruz.Kardeşim ADD üyesi manyak düzeyde diyebiliriz.Dedem benim eve getirdiğim gazeteyi okur nenemin okuma yazması yok.Ben de milli gazete ya da yeniçağ alırım.Cumhuriyeti için gerçek söylediğime inanmanız için yanımdan kardeşim www.addgenclik.org adresinde cumhuriyet gaz.fiyat pol.tartışıldığını söyledi bakarak inanabileceğinizi söylüyor.
Benim yorumum tarı fiyata bedava dağıtan varsa bunu add-adt-cumok-bizkaçkişiyiz üyeleri gençler parasını kendi cebinden verip vatandaşa gazeteyi alıştırmak için yapıyordur. Zamanı bırakanı sabahın altısında yakalamaya çalışmam bende de alışkanlık oldu saat 8 de evden çıkarken alıyom dindar mı dinci mi onu allah bilir bir abimiz var bizim çok severiz Seyfullah abi çay ocağı var okula giderken uğrar gazeteyi okumadan ona bırakırım... |
Zamanin trajinin bu kader yuksek olmasi cok dogal..
Cok calisiyorlar :) |
zaten ben Zaman gazetesine o kadar cok alismisim ki diger gazteleri gorunce bir kac sene once agzim acik kalmisti
bu adamlar ne kadar basit bir dille konusuyorlar tum gazete resim dolu diye :D :D |
chpgençliği sitesindede rast geldim tartışıyorları fiyat konusunu.cumhuriyetin fiyatı ilgilendirmez beni :-*
ünilerde cumhuriyet gazetesinin dağıtılmasında öğretim üyelerinin payı olduğunu düşünüyorum,bunla ilgili bir yazı vardı bulabilirsem paylaşırım :-* 'dincimi dindar mı' olup olmadığını Allah'a bırakmanı değil gazeteyi verdiğin o kişiye sormanı tavsiye ederim,her inançlı kişiye manalı şekilde 'dinci' veya 'dindar' sıfatını takmak cahilce olur,kulun hakkına girmeyin hesabını vermek çok zordur :-* |
Yok hüdaverdi kardeş Seyfullah abimizi severiz... :) :)
|
eyer gerçekleri istiyorsanız.
ZAMAN OKUYUN. |
yalçın kardeş ağzına sağlık..
|
Alıntı:
Feytullah hocanın ne suçu var.Asıl faşit sakın siz olmayasınız. >:( >:( >:( >:( >:( |
Alıntı:
Ayrica baska bir insan, ustelik cok degerli bir insan, hakkinda soylemis oldugunuz lakaplar hic hos degil. Sizi saygiya davet ediyorum, sevgiden anlamadiginiz asikar nitekim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Önyargıda bir faşistliktir. "Hakkında bilgi sahibi olmadığın bir şeyin ardına düşme. Çünkü kulak, göz ve kalpten her biri bundan sorumludur.'' (Kur'an, İsra/36) "Ey iman edenler! Çokça zan etmekten kaçınınız, şüphe yok ki, zannın bazısı günahtır ve birbirinizin kusurunu araştırmayınız ve bazınız, bazınızı gıybet etmeyiniz. Sizden biriniz, ölü kardeşinin etini yemeği sever mi? -Bilâkis- onu çirkin görmüş olursunuz. Artık Allah'tan korkunuz, şüphe yok ki, Allah tevbeleri kabul edicidir, çok esirgeyicidir." (Kur'an, Hucurat/12) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Tamam arkadaşım gelsin bende bir kaç yumurta atıcam onun suratına söz veriyorum sana :)
Tartışma forumuna bir konu açıp onun hakkında bir kaç bilgi yazarsan sayende bilgilenmeyi düşünüyorum. Alıntı değil kendi cümlelerini yazarsan çok sevinirim. Buyur link : http://www.akpartiforum.com/index.php?board=104.0 |
Alıntı:
Savcıların vesayeti halk ve hak adına oldukça, yargıya güven özbenliğini bulacak ve karalama niteliğindeki gerçek dışı iddialar çürük raporuna haiz olacaktır. Çürütülecek iddia tez ve anti-tez ortaya konarak yapılır. Ancak iddia gerçek dışı olursa, tezin varlığı kabul edilebilir olur mu? İnaşallah anlatabilmişimdir... sevgilerimle... ;) :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"De ki: Ey kâfirler! Tapmam o taptıklarınıza. Siz de tapanlardan değilsiniz benim Mabudum (Allah)'a. Hem ben tapıcı değilim sizin taptıklarınıza. Hem de siz tapıcı değilsiniz benim ibâdet ettiğim (Allah)'a. Size dîniniz, bana da dînim."
bir ideolojiye kendini kaptırıp gercekleri göremeyen ham ruhlu insanlarla tartışmak kişiyi sadece sinirlendirir.o sebeple sevgili arkadaslar size söylenebilecek birkaç söz var; ALLAH(C.C) herşeyi gören ve hakkıyla bilendir. şüphesiz dönüş yanlız O(c.c)na dır. her nefis ölümü tadacaktır. Fakat tartıları hafif gelen kimse.O vakit onun anası Haviyedir.Ve bildin mi, Haviye nedir? Kızışmış bir ateştir! zalimler için yaşasın CEHENNEM. |
Alıntı:
|
Alıntı:
birandın yazar olduğu bir paçavraya gazete demek mümkün mü? |
Alıntı:
|
Feytullah Gülen hocanın yarğılanma sebepleri:,
1:Dünyanın dört bir yanına Türk okulları açması ve bundan 1 kuruş para almaması. 2:Açtığı okullarda din dersi vermesi. 3:Mslüman olması 4:Vaazler vermesi. 5:Afrikalı aç çocuklara yardım yapması. bunların neyi suç bir annasam bunlar suç ise keşke bende bu suça ortak olsaydım. |
Alıntı:
orda ki adam seni paspas edecek kadar dirayetli sizin pek hoşunuza gitmeyen biri oda bir yobaz sana göre o ŞAMİL BASAYEV benim komutanımdı bi zamanlar |
:D :D sana ne resmindeki kimse kim konuyla alakasiz konusma :P
|
Alıntı:
bu ergenekoncuların,vatanseverlerin,provakatör rektörlerin,gülatalayların,halkın parasını birtakım kanallara aktaran partileri ve adını senin dahi bilmedigin ama senin düşünce sistemine sahip ve bu vatana sonradan gelmiş istanbul işgal altındayken beyoglunda eglenceler düzenleyenlerin cocuklarını daha birçok VATAN HAİN'i alacak içeri askeri savcı.bu vatan için canı ve malı ile kendi için degil sadece dini ve vatanı için calışanları degil.sunu da bil ki artık o eski savcılarınızın birazı toprakta birazınında bir ayagı mezarda ama arkadan bir nesli cedid geliyor.işte bu nesil sizin kökünüzü kazıyacak unutma.. |
ahmak kişiye verilecek cevap ancak susmaktır onunla konuşmaya çalışmaksa deliliktir hz. mevlana
|
Alıntı:
Bunun neyi laikliğe aykırı.Bunlar suçsa keşke bende bu suça ortak olabilseydim |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 03:25. |