![]() |
TEKBİR giyim boykot edilmeli mi?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ama reklama dini alet etme,etmeme diye bi şey vardır.Bu adam burda bence o defileyi yapmaması lazımdı.
Tekbir Giyim boykot edilmeli. |
adam parasına bakar dini korumak yaşamak ona kalmımıs.boykot ;)
|
bunlar para noyaklar şu dönemde kartel medyasına malzeme veren zavallı esnaf bozuntusu yukarda arkadaşın dediği gibi zaten fahiş fiyatlarla satış yapıyorlarmış sanırım iyibir müslüman ticarettede ölçülü olmalıdır fırsatcı deil bende kapalıyım ama onlarla işim olmaz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ayrıca firma tanıtımı yapmak için böyle bir şey yapıyor olması saçma bu adam senelerdir aynı şekilde tanıtımını yapıyor. Her yaz ve kış sezonunda aynı ünlü mankenlerle aynı tarz kıyafetlerle. |
O zaman süreç olgunlaşmamıştı, ama şimdi yeni bir 28 şubat oluşturmak için zemin hazır, malzeme ürtende çok, O gazetelerin amacını zaten biliyoruz, ama bizi üzen bu firmanın reklam amaçlı yaptıkları.. Ne demişler Aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun.
Allah Resulü; " Mü'min, bir defa ısırıldığı delikten tekrar ısırılmaz ," buyuruyor |
bence bu adam Yahudi.
|
Alıntı:
|
bence boykot edilmeli..
|
benim düşüncem şu herkezin kendine özgü bir giyim tartızı hatta bir tessettür tarzı vardır. kimi sadece başını kapatır altına pantolon giyer kimi pantalon üzeri tunik giyer kimi etek üzeri tunik giyer kimi dar pardesü giyer kimi geniş pardesü giyer kimi hatta çarşaf giyer. yani eğer benim kendi öngördüğüm tessettür tarzı bir kıyafet tekbirde varsa niye alıp giymeyeyim ki? annemde bende tekbirden giyiniriz sonuçta tekbirin sattığı kıyfetleride kişi kendisi seçer tekbir tunikte satar pardesüde. ikisinden birini almak sana kalmış boykot edilecek o kadar çok İsrail malı varki israil mallarına verdiğin her para Filistinli kardeşlerimize mermi olarak dönüyor. sanki bütün bu israil ve amerika boykotlarına uydukta sıra tekbire geldi. bu benim kendi düşüncem katılıp katılmamak size kalmış :-*
|
Alıntı:
|
edilmezmi ayşe hanım her fırsatta yeri gelmişken bidaha bidaha dedik yoksa boykot yeni deil.
|
dini someren din taciri protesto ediyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
gibi birşey oldu :D Ne kadar gerçekçi bir protesto olurdu bu...Ahh Türkçe'miz ahh!! |
Pantolon demişken,pantolon erkek elbisesi,kadınların erkek elbisesi giymesi hoş mu acaba ::)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ustelik etek giyince sahsen ben hic bir is yapamiyorum. Isyapabilmek icin de pantalon giymek gerekiyor, hem bosuna salvari bulmamis Kadinlarimiz |
Alıntı:
şahsen bir bayanda en hoş olmayanı ben pantolon olarak görüyorum.. hadisi şariftede buyruluyor ( erkeğe benzeyen kadın...yazmak nekadar doğru olur bilmediğim için bakarsanız anlarsınız :) ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Üstelik yağmur çamur demeden dersaneye gidiyoruz, çalışan bayanlar da var... |
Pantolon kolaylık olabiliyordur ancak pantolon erkek giysisidir..onun olabildiğince bol olmasıda bu durumu değiştirmez... :) (benim düşüncem :) )
bu konuda birçok kitablar okudum giysi hakkında benim için uygun değil sizin için aksi görüşte ise saygı duyarım :) şüpheli bir durumdan uzak durmak en iyidir .. :) ama siz bilirsiniz.. :) |
Alıntı:
|
hareket edememe gibi bir durumda ortada yoktur..şahsi görüşüm pantolon giyen arkadaşlarım genellikle eteğe alışık olmadıkları için sizin gibi düşünüyorlardı ama öyle bir durum yok :) :-*
|
Sağlık için pantolonun şart olduğunu sanmıyorum. Ayrıca etek dar olmadıktan sora geri kalan insanın aklında bunu yenmesidir. Kaldı ki bir şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsak bu neden dinimizin istediği şekildeki kıyafetimiz oluyor acaba?
|
Alıntı:
|
Artık günümüzde alimlerin birçoğu başörtünün de bir gelenekten ibaret olduğunu söylüyorlar ama.
|
Alıntı:
canım hadis-i şerifte buyruluyor;Kadın elbisesi giyen erkeğe, erkek elbisesi giyen kadına lanet olsun! [Hakim] ama sizin düşünceniz o yönde ise siz bilirsiniz.. :) (yanlış anlamayacağınızı umarak hadisi yazdım ) yalnız burda sizi ve sizin durumunuzda olanlara hesap sorma (yanlış yapıyorsunuz,biz haklıyız ..)gibi bir durum hiçbir zaman olamaz..beni anladığınızı umuyorum :) |
oo tekbir baştan kayıp zaten ;D ;D ;D hiç güzel birşey yok + pahalı + adam dini kullanarak mağazasının reklamını yapıyor! ayrıca pantolon konusuna gelince bence etekten daha çok yakışıyor pantolon hem daha şık hem daha kullanışlı :-* |
Alıntı:
|
akkparti öyle düşünüyorsan öyledir..(sana göre :) )
hüdaverdi ortalığı karıştırdı gitti :D |
Canım alimler deyince arkadaş öyle yazdım ben de diyanet alimleri bile bunu bu şekilde söyledi.
Yoksa kıyaslamanın farkındayım yani :) |
Alıntı:
allahım bu nasıl hoşgörülülük böyle :-* :-* |
En azından hatamızı kabul edelim... :'(
O hadis sebebiyle ben hep vicdan azabı çekiyorum aslında....Bol da giysen, üstüne birşey de giysen pantolon pantolondur... Evet Mehmet hep sen ortalığı karıştırdın... :) |
Alıntı:
kırılan olmadığına sevindim ::) :) |
Alıntı:
Ben de Arabayla bir yere gidebilecegimiz ya da baska insanlarla bulusulacagim zaman etek giymeye calisiyorum fakat diger zamanlarda pantalon giymek zorunda kaliyorum burasi cok ruzgarli ve etek her seferinde aciliyor.. Ayrica benim icin haraket edebilmek cok onemli kendi basima kaldigimda ya da bayan arkadaslarin yaninda rahat haraket edebilmek icin pantalon giymek istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
ya ama arabistanda da erkekler etek gibi bişey giymiyor mu?? :o :o |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 13:34. |