![]() |
Gömlek farkı bu olsa gerek.. Mitinglerden kareler
Alıntı:
|
Ben niye anlayamadım bu yorumu ... :-\
|
Nedense senin yazilarin bana hep kedi, ciger olayini hatirlatiyor..secim öncesi yüzde 15 oyumuz var diyen sizler secim sonrasi nedense caldiginiz minareye kilif uydurmaya calisiyorsunuz..
Yarin secim olsa yine birsey degismeyecek oylariniz her gecen secim düsüyor, bekle gör yerel secimlerde ne olacak suna emin olabilirsin ak parti kapansa bile saadet partisinin esamesi okunmaz cünkü siyasi anlamda saadet partisi miladini doldurmustur, gerektigi zaman gerekli acilimlari yapamadigi icin her gecen gün erimis, simdi ise tamamen bir aile partisi olmustur.. Bu arada secim zamani kanaltürküm mitinglerinizi canli vermeside pek isinize yaramadi bu arada kanaltürkte gitti artik mitinglerinizi hangi kanal verecek 8) |
Alıntı:
|
Konya en güzel örnek yıllardır Saadetin kalesi idi ne oldu yüzde 65 akpartiye oy verdi ha millet aptal diyorsanız o başka artık bittiniz kapatın gelin bize hem biz sizin kardeşleriniz değilmiyiz...
|
Alıntı:
|
anlaTma kapasitesinden olabilir mi? :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Devam et bakalım ne kadar iyisin ... ;) |
Alıntı:
anlardın ama galiba sende anlama ve anlatma kapasitesi de yok buhrandasın gel açalım seni biraz engin fikirlerimiz var belki sana uyar... |
Alıntı:
|
demek ki millet aptal değil kime oy vereceğini biliyor
|
Alıntı:
Buda haberin girişi "Kutan, Kırıkkale'de umduğunu bulamadı Saadet Partisi lideri Recai Kutan 22 Temmuz'da yapılacak genel seçimlerin ''Türk toplumu ve Türkiye için var olma ya da yok olma seçimi'' olduğunu söyledi. Miting alanında az sayıda insan vardı." Bu habere taraflı! gözle bakarsak tabiki "yalan" olduğunu bir çırpıda söyleyiveririz.. Demekki neymiş... At gözlüklerini çıkarmamız gerekiyormuş.. En baştada söyledim konu fazla uzadı.. Herşey meydanda! arkadaşım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ahmedim boşuna anlatıyorsun kulakları var ama duymazz onun için gırtlağını yorma
kardeş sende ya adam gibi dur yada defol git... |
Alıntı:
onun için doğru bildiğini yap gelip burda kafa karıştırma biz salak değiliz... |
Alıntı:
Sizler kendinize demokrat, cikarci, menfaatci kisilersiniz size verince halk iyi, size vermeyince halka demedigini birakma az önce uzanamadiginiz cigere mundar diyorsunuz diye ima etmistim ya bu seferde nankörlük yaparak iyi bir kedilik yaptigini söylüyorum 8) |
bak söz verdim üstüme gelip duruyorsunuz ama gört bunları kadimbaşkan bak adam zorla asabi yapacak akşam akşam beni yahu....
|
Sabret kardeşim, beyin kıvrımlarını hesaplıyorum ben şimdi ... :)
|
yok daha fazla üstüme gelmesin diye dua ediyorum
ALLAH yar ve yardımcım olsun bundan sonra fazla asabi olmamaya çalışacağım... |
Alıntı:
|
Bende daha fazla üstüme gelsin diye dua ediyorum, severim böyle bos teneke gibi ses cikartan ama ici bos olan kisileri 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bakalım kaç gün sürecek böyle... |
Alıntı:
Ak partiyimi devirmeye çalışıyorlar sen bunu anlat millet millet sana neresiyle güler bilmem ama ben çok fena gülüyorum şu anda... |
Partiyi bile biz kurdurttuk diyorsun, kurdurttuğunuz partinin adını bile doğru yazamıyorsun ... ;) Yine mi anlayamadım, acaba ... :-X
|
Alıntı:
Hadi bir secim dedik, hadi iki secim dedik, hadi üc secim dedik her seferinde dahada kücüldünüz, her defasinda tabela partisi olma yolunda ilerlediniz bu halk eger sizi biraz samimi bulsaydi hic yoksa yüzde 10 bulurdu, biraz degeriniz vardi halkin gözünde onuda erbakan son secimde bitirdi ve su anda tabir yerindeyse üfleseniz, yikilacak durumdasiniz.. Ak parti kapansa bile size fayda etmez cünkü sizdeki bu mantelite bu sistem, bu yönetim oldugu sürüce ne dag olur, ne kasaba ondan sonrada yok abd böyle yapti yok ak parti kandirdi, yok iki cuvala oy sattilar diyerek kendinizi avutur durursunuz :) |
Alıntı:
|
şimdi fp kapatılmasaydı
Fazilet Partisinin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğandı o gun kılpayı kaybettik Kongreyi bilmem biliyormusun ben o gün ankarada idim... |
Alıntı:
Kimler geldi kimler geçti senin gibi... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bizde refaha verdik sonuçta o zaman o partide idik yüzde 21 oy almasının sebebine gelince güzel çalışmalar yapıldığı için ve teşkilatlanma iyi olduğu için verildi neyse orada bi tek senin verdiğin emek yok burada ki çoğu kişinin emeği var... |
Alıntı:
|
kaynak mı
araştır bulursun kaynağı öğrenmek istedikten sonra.... hem bi tek kırıkkale değil örnek eskişehir var |
Ağzımızı açtırmayın
.. Necmettin Erbakan 28 Şubatta gazete haberlerinden korkmasaydı koltuğu terketmeseydi müslümanlar başsız kalmayacaktı neler çektik o günlerde neden unuttunuz |
Alıntı:
|
| All times are GMT +3. The time now is 10:21. |