![]() |
TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ,NİZAM-I ALEM VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
|
Alıntı:
Bİ KERE NİZAMI ALEM OCAKLARI DİYE BİR OCAK YOK BU BİR! GERÇEK ÜLKÜCÜ DİYE BİR ŞEY YOK1 ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜDÜR. MHP DE OLAANA ÜLKÜCÜ DENİR...BU İKİ! BAHÇELİNİN KILI BİLE OLAMAYAN ADAMLARI BOŞ VER BU DA ÜÇ! KAL SAĞLICAKLA BUDA DÖRT! |
Ülkücü dediğin adamlar şu ''TEKBİİİİRRR'' diye bağırıp Allah'ın adını ağzına alan ama ne hikmetse o Allah'a birz olsun ibadet etmeye yanaşamayan adamlar mı?
Bahçeli dediğinde heralde Ecevit'in yaması olan adam... Ne Ülkücülük ne de Bahçeli'den bu vatana fayda yok..! |
Alıntı:
Bakın! Bir kere çamur yatmak kimseye yakışmaz! Tekbir çekmekten hoşlanmıyor olabilirsiniz.O ayrı bir konudur. Bakıyorumda elinde İMANOMETRE var. Kimin ibadet yapıp yapmadığına da test etmeye başlamışsın! Aferin sana! :-* İbadet etmeye yanaşan ve yanaşmayanı gösteren elindeki şu imanometre ve ibadetölçeri verde birazcık bizlerde kullanalaım,ne dersin? :D Milliyetçi Hareketin Liderinden bahsederken biraz saygılı olunuz,bu kolay değil belki sizler için biliriz ama genede inasan olna için zor olmasa gerek! Demekki Ülkücüler iyi yolda! Düşmanları çoğalıyor! iyi yoldayız... |
Kullanıcı adımla dalga geçme o Mühendis demek lütfen ama 8)
Ben ülkücüler hakkında ki görüşlerimi senden daha çok 100 metre ilerde ülkü ocağında ki çapulculara göre yapıyorum..Onları anlamak içinde metreli şeylere ihtiyaç yok..Adamın pis suratına bak..Yaptıklarını gör...Müslüman(!) olduğunu anla... |
Çok okkalı cevaplar yazardım ama...
Övülen göklere çıkarılan ülkücülük, öven ise ırkçı bi zavallı. iki ucu b.klu değnek misali. Kaale almayın şunları. Nimetten sayıyorlar kendilerini! |
Ne ülkücüsü yaaa sallayınnn
|
Bumu seviye?
Sallayın... İki ucu... Devam edin bakalım... Biz fikre siz küfre... :) |
Alıntı:
|
geçenlerde akpartiye destek veriyoruz dediler bugünde chpye.birgün akparti ayağına eğiliyor bir chp nin saygı maygı kalmadı halktan size ..bunlar sabah takbir getirirler akşama içki içerler döneklik ikiyüzlülük işte
|
mehepe kadar dönek parti varmı piyasada
|
Arkadaşlar alıntı yapmayın, isterseniz ... Mesaj silinse de sizinki kalıyor. Dikkatinize ... :)
|
bakınız her insanda vatan sevgisi vardır ama mhp bunu kötüye kullanıyor bizim lafımız ise milliyetçilere değil MHP yedir. sizde gerçekleri görmüşsünüzdür. birgün o partinin kölesi bir gün bu partinin kölesi oluyor dönekliği istewmiyoruz
|
Alıntı:
biz milliyetçiliğe karşı felan değiliz biz ırkçılığa karşıyız sizin gibi yada kimi tutuyorsan onlar gibi apoyu getirip asmayıpda imralı oteline yerleştiren bizler değiliz attığınız urgan hala ipde asılı unutma... |
Alıntı:
Vatana hakaret eden biri mi gördün...? |
bakınız öncelikle mhp lilerle milliyetçi insanları bir tutmanız temelden yanlıştır. sadece mhp lilerin milliyetçi olduğunu düşünüyorsanız şaşırdım
|
Alıntı:
ama bir kaçtane malın yaptığını bize komple mal edemezsin |
tamam ama bu tüm mhp liler için geçerli. ben çevremden biliyorum tanıdıklarımın tanıdıklarından biliyorum genelleme yapılmaması bu durumda saçma olur zaten
|
sevgili zımbırtıı arkadaş,mektubunu baştan sona kadar okudum.diyosun ki ben mhpli veya ülkücü(TÜRKÜCÜDE olabilir)değilim manasına getirsende kendime has bir cümleyle mektubuma son veriyorum...
ÖLDÜR KENDİNİ 100 PAKET SİGARAYLA,EMME REZİL OLMA BU İNSANLARA ;) |
[quote=ENGİNEER ]
[i][b]Nizam-ı Alem neyse ama Ülkü Ocakları hiç bir işe yaramaz artık... Zamanında devlet sivil bir darbe girişiminde bulunan kendi gençlerine karşı askerini ve polisini kullanamadı ve bu yüzden ülkü ocakları kuruldu.Sivil darbeyi sivil bir hareketle önlemek için.. Ülkücülerin bu ülkenin dinini, geleneklerini, ve mevcut sistemi koruduğu inkar edilemez fakat her ideoloji gibi ülkücülükte kuruluşundan sonra sapmış, yozlaşmış ve bir çeteleşme sürecine girmiştir...! Ülkemize her ne kadar bu konuda biraz haklı olsalarda mafyayı getiren ülkücülerdir..! Dolayısıyla yararlı yanları yoktur.Bugün Türkeş'in yolundan çoktan sapıldığını düşünüyorum... Neyse..Nasıl komünistler yokolup gittiyse birgün ülkücülükte bitecek... bunu yazan arkadaşım nasıl kominizm bittiyse birgün ülkücül,kte yok olup gidecek demişsin öncelikle kominizm gibi bir materyalist düşünceyle türklük gurur ve şuuru islam ahlak ve faziletinin neferleri olan ülkücüleri kıysaladığın için kendinden utanmalısın senden tüm ülküclerden özür dilemeni istiyorum bunu sen değil senin ağa babaların bile söyleyemez sen kimsinki ülkücü fikriyata bu kadar ağır bir hakaret ve benzetme yapıyorsun ülkücülüğün birgün bitmiş olmasından hoşnut olman senin nasıl bir dünya görüşüne iman ettiğinin göstergesi senin iktidarın değilmiki peyganber efendimize ve muslümanlara hakaret etmiş bir papazı uçağın kapısında karşıladı senin liderin değilmi yahudi cesaret ödülü aldı çocuklarını bir iş adamının okuttuğunu açık açık söyleyen gemiciklerle armatörlük yapanlar kimin oğlu al ananıda git diyen köylüyü azarlayan verilen onca şehide rağmen askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyende senin liderin abd askerleri için şükran duyan senin iktidarının bir bakanı papa heykelinin önünde ab anayasasına imza koyan da senin iktidarın halbuki dün siyonistlerdi değişim ve dönüşümün böylesi şehit askerlerimize kelle apo itine sayın diyen kimdi ülke topraklarını satan sonra dönüp ben satarım olur diyen sonra satıyorsak alıp gitmiyorlar ya diyen başörtüsünün çözümünü avrupa insan hakları mahkemesinde arayan senin bu iktidarın değilmiydi ecnebilerden müslümanlara ve türklere ne zaman bir yarar dokunmuşta onlardan medet bekler hale gelindi Bunların hiçmi birisini duymadınız görmediniz insanlar aç yokluk sefalet dizboyu esnaf hergün onlarca kepeng kapatıyor benzin zammı aldıbaşını gidiyor elektrik zammı otomatiğe bağlanacak geçen gün senin sanayii bakanın söyledi günde 416 esnaf kepenk kapatıyor bunları görmüyosunuz bunlardan haberdar değilsiniz takılmışsınız bir türban meselesine diğer konularda uyutulmuş bir halk böyle şey olurmu 20 milyonun üzerinde işsiz genç sokaklarda deli mayın gibi hepsi potansiyel suçlu konumunda bunların çözümü olmadan asayiş ve sukunet bu topraklarda hakimiyet bulamaz son olarak birazda insaf birazda izan ne olur |
[quote=Alemdar ]
Alıntı:
ama bir kaçtane malın yaptığını bize komple mal edemezsin Alemdar seleme akp afyojn teşkilatının yaptığını kaynağıyla sunmuş hemen silmişsiniz daha sonra birkaç kişinin yaptığını bize maal edemzsşiniz demişsin kızdınmı ne kötü oluyor değilmi birileri topyekün cezalandırılınca bu arada afyon teşkilatına mal demişsin hiç yakışırmı o adamlar bunu yaptı diye mal diyorsan akp nin ve lider kadrosunun yaptıklarını sıralarsam acaba onlarada aynı hakareti yapabilicekmisin bence bu mümkün değil |
Alıntı:
Irkçılık başlı başına materyalist bir düşüncedir."Aga babanız" nasyonalist Adolf hitlere sorun isterseniz ? Alıntı:
Şu ülkücülerin islam ahlakı neden siyaset ahlakına rastgelmez bir türlü anlamam. İftiraların, basitliklerin, kendini bilmezliklerin, çelişkilerin, gariplikleri hangi birini düzeltmeli ? Bir ipini çeksen kırk yaması dökülür. Ahlaklı muhalefet anlayışınızız suratında temiz bir yer varsa deyin de oraya tükürelim. Yapacak birşey yok zira ;) Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Ak partiye niye mi oy verdiler ? Günde yüzde 300 faiz olduğu için, İMF'ye avuç açıp kamu borcunu kabarttığı için, esbnafların meclise yazar kasa, cumhurbaşkanının başbakana anaysa fırlattığı için verdi. Bilemem tanıdık geldi mi? İnanmıyor musun? İnanma, sen sadece gül başka birşey yapma. |
Alıntı:
|
devlet bahçeliyi mi savunuyorsunuz yahu siz? türkeş değil miydi bahçeli için ajandır tehlikelidir diyen?
bahçeli değil mi başbakan yard. olarak o imzayı atabn? bahçeli değil mi bir taraftan ip sallarken diğer taraftan ahmet türkü kucaklayan? daha küçük kapsamlı sayayım.. üniversitede iken ülkü ocağına gittim.. topluca esrar çeken il teşkiltı mı istersin, yoksa çek senet tahsil eden eli silahlı çapulcu mu? istersen isim isim sayayım hepsini.. gözlerimle şahit oldum birader... solcuları dövüyoruz deyip "benim kız" dedikleri kızlarla çıkanları dövenler mi? bırakın bu işleri... ölünün ardından sadece fatiha okunur.. ülkücülüğün arkasından da fatiha okuyun... |
Alıntı:
kimileri kavga eder kimileride icraat yapar.. ALLAHIM BU ÜLKEYİ SİYASİ VE IRKÇI MİLLİYETÇİLERDEN KORU..AMİN |
Alıntı:
sıkar o |
Alıntı:
|
Alıntı:
farkında değilsin de fatiha değil sadece, millet hatim indiriyor bir daha halkın başına gelmeyin diye..sen uyumaya devam et! |
Alıntı:
|
Ağız dalaşı ve çamur atmat tartışmak değildir.Özellikle duayı dalaşmalarınıza alet etmeyin.
Hiç bir dua 'onun' veya 'bunun' duası değildir,'müslümanım' her insan istediği duayı istediği kişi için okuyabilir.Birbirinize saygınız yok bari 'dua'ya saygınız olsun. Allah'tan korkun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kaçma!!! |
Ne tür milli ?
Ramazanın ülkücülere ait olduğu konusunda mı ? Fatihaların milliyetçilerin okuduğu konusunda mı ? Milli olup dindar kesime hakaret etmek mi ? Milli görüş mü ? faşizm mi ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
''Üstünlük takvadadır'' Hadis-i Şerif Ve tarih boyunca en çok takva sahibi ve peygamber efendimizin sünnetinden giden millet TÜRK milletidir... Biz ülkücülere göre Türk milletinin diğer milletlerden daha da ayrıcalıklı konumda olmasının yegane nedenlerinden biri de budur... |
Alıntı:
Takvanin bizden gideli 100 yil oldu |
Alıntı:
Kutsal emanetlere Araplar mı sahip çıkıyor şu an? |
All times are GMT +3. The time now is 02:44. |