![]() |
First Lady'nin türbanına taktı
Alıntı:
|
ona uyma söz konusu değil aslında..Hayrunnisa Gül ün başörtülü olması nedeniyle bir başörtülü bayanın şık olması onun gibileri mutlu ediyor..çünkü yaşadığımız zamanda Tesettürlüler cahil,zevksiz kişiler olarak algılanıyor ve bunları görüyoruz :) abartı yapılmasa iyi olurdu ancak şahsi görüşü o yönde ise söz söyleyemeyiz.. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Aşırılık konusundaki görüşümü yazdım ... Bu da Kur' anın gerçek anlatmak istediği olsa gerek. Keskin hatları belirleyici yorum yapan beni bağalmıyor hani ... :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
smokinin kuyruğundan 3 yastık çıkıyomuş müjdeeeee :P
|
Alıntı:
|
Bu kadın milli değil ya ermeni midir nedir. Zaten başörtüsünden rahatsızlık duyanların % 85'ide öyle ;)
|
Alıntı:
|
umuyorum ki güzel şeyler söyledin :-*
|
evet haklısın ..
|
o konuştuğu programın hangi kanalda hangi guruba ait olduğunuda biliyoruz arkadaşlar... Aysun Kayacı'da neden benim oyum dağdakiyle aynı tutuluyor dedi... Bu ülkede eşitlik var. sen nasıl bölersin yok 1. sınıf insan yok 2. sınıf insan yok 3. sınıf insan... Allah sana akıl fikir versin Kayacı, inşallah süründürür seni...
Her neyse konuya dönelim Doğan gurubuna ait bir kanal böyle şeylerin olmasını artık normal karşılıyoruz. |
Alıntı:
Erbakanı örnek vermemin sebebi eğer 90 yıldır Cumhuriyetle yönetilen ve bu anlayışla kavrulmuş bir halka birden şeriat hükümlerini örnek gösterirsen yada ülkenin başındakiler olarak bu anlayışta bir yönetici olursan o zaman gerçek bir birlik braberlik yaratamayabilir ve asıl bölücülüğü yapmış olabilirsin... Yani yönetim şekli Cumhuriyet olan bir ülkede şeriat kanunlarından bahsedemeyiz... Anlarsın umarın bu kısmı..! Ayetleri yanlış yorumlamıyoruz hepimiz senin gibi düşünüyoruz en doğru kapanma şekli konusunda senle ayrı noktamız yok fakat demek istediğim ayetlerle yönetilmeye bir ülkede nasıl ayetlerin geçerli olabilecei bir yönetim düşünüyorsun? Ayrıca Cumhurbaşkanının herhangi birinden farkı olmadığı konusu komikti gerçekten...İngiltere Kraliçesi madem öyle Gül tarafından değil sen ben tarafından kaşılansaydı..Cumhurbaşkanı Cumhuriyeti simgeler ;) Ayetleri yanlış yorumlayan yok..Sadece herşeyin bir yeri ve zamanı var... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Önyargilarimiz oldugu sürece yikilacak cok tabu var! |
Alıntı:
Cumhurbaşkanına gelince ben sıfatını değil kendisinin sıradan bir insan olduğunu belirtmistim.Bazıları küçük tanrı yapıyor da kendisini.. Neyse seninle fikir alisverisi güzeldi kardesim :) |
Alıntı:
|
Allah kimseyi burnunun dikine yürütmesin :-*
|
Alıntı:
Su konuya bak birisi bana izah edebilir mi müjde arin hayrunnisa gülün basindakini elestirmesiyle, eskiden oynadigi filmlerin alakasi nedir.. Biz hep basbakanimizi elestirenleri o eskiye sünger cekti, o gelisti, degisti derken kisileri gecmisiyle yargiliyor, kisilerin elestirme hakkina bile saygisizlik yapiyoruz.. Müjde ar ne yapmistirda birisi bana izah etsin kendi bakis acisiyla bayan gülün giyinimi elestirmistir, aysun gibi demokrasiyimi katletmis yada sayin gülü neden basörtü takiyor diye mi yargilamis! |
Umarım birgün bnlar aşılır herkes üstadın üstinsan Modeline uyan niteliklerle bezenir :)
|
Eleştirmek için neden bulamamış
saçmalamış.... |
sanane be kadın . kendine bak sen ee işte insanın kalitesi burdan belli kıyafetine bakarak yorum yapıyor zeka ve beyin bunlar için hiç önemli değil (çünkü onlarda yok)
|
Ama ben de pek beğenmedim..
Başörtüsü başörtüsüdür Aşırı dikkat çekmemek gerek.. Ama "BAŞBAYAN"(bunu da beğenmedim bayan başı..kulağa kötü geliyor)istediğini giyebilir .. |
Alıntı:
biz çok garip bir milletiz ya baksanıza tesettür konusunda bile birbirimize girdik sanırım tahammülsüzüz |
Zeynep tamam ötekilesmeyelim ama birilerinide ötekelstirmeyelim!...Kimse kusura bakmasin basörtüsü nasil kisinin kendi tercihiyle, müjde arin giyimide onun tercihidir!..
Hani biz sekilci degildik, hani insanlari giyimine, kusamina göre yargilamiyorduk! |
isteyenn istediğini giyebilsin bunun yüzünden kavga mı olur yahu senelerdir bıktık
|
Ben kendi adıma yargılamıyorum.Ta ki bana yasak koyana kadar..Başörtünün saçma olduğunu düşünen çok yakın arkadaşlarım var benim ama asla tartışmaya girmedik.Burada uslup sorunu var bence.kaç gündür anlatmaya çalışıyorum hangimiz herşeyi doğru düzgün yapıyoruz ki başkasına bişey deme hakkını kendimizde buluyoruz.Özgürlük delisi bir insan olarak zaten yorumlarımda haddimi aşmadım.Hakaret edenlere soralım biraz da..
|
All times are GMT +3. The time now is 07:59. |