![]() |
Nostalji
Alıntı:
Ben kaptanı alırdım onun bi ayak hareketi vardı herkesi öldürürdü :D |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
Yokuşun sonuna da kardan tümsek yapardık..Ona çarpınca uçuyodum resmen...Özledim ya :'( |
Nostalji
Hayalet Avıları vardı birde.
Arkadaşlarla izledikten sonra elektirik süpürgesini çalıştırır seçtiğimiz bir oyuncağı hayalet olarak seçip makinenin içine çekmeye çalışırdık,bazılarımızda ellerindeki sopayla oyuncağa vurudu :D Çocukluk işte ;D |
Nostalji
Ben bazen futbolcu kartlarını kaybettim diye hayata küsüyordum sabahına babamdan para koparmak için defter kitap bahanesi uydurup sabah erkenden gidip yeni kartlar alıyordum sonra küçücük sermaye ile herkesi ütmenin hayalini kuraraktan dersin bitmesini bekliyordum :D :D
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
arkadaslar Nostaljiye burdan devam edelim umarim yanlis bir sey yapmamisimdir :p
KUSURA BAKMAYIN |
Nostalji
İlkokula başladığımızda cin ali serisi vardı hatırlarsınız
Cinalinin kuzusu cin alinin köpeği cin alini arkadaşı cinali yaz tatilinde |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Alıntı:
"Ali topu at" ayşe topu ona at pelin su içti Kardeşim bana ne? |
Nostalji
Cimcime Ayşe de vardı...Ama siz onu bilmezsiniz sizden baya sonra... 8)
|
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Ninja kaplumbağaları izlediktensonrada kabuk niyetine bakkaldan aldığımız kartonların alt kısmını yırtıp içine girerdik,sonra birbirimize vur Allah vur vur Allah vur :D
|
Nostalji
Alıntı:
bunu heryerde anlatma leonardo :) |
Nostalji
Bazen böyle saçlarını iki tarafa bağlayan kızlara uzaylı zekiye derler
Heralde az çok hatırlayan vardır uzaylı zekiye yi :D |
Nostalji
EVET UZAYLI ZEKIYEYI BIRINCI SINIFTA IZLERDIM COK SEVERDIM
|
Nostalji
Ben o zamanların şarkısı olrak yeni türkünün telli telli şu telli turna ve
Osman yağmur derelinin birbir birilerine bakar bakar bakar dururum şarkısını hatırlıyorum burnumuzu sıkıp söylerdik :D Burnum kıpkırmızı olurdu |
Nostalji
Siz heybelide her gece mehtaba da çıkardınız demi :-X
|
Nostalji
Alıntı:
hep telli telliyi söylermişim beni şimdi gören uzaktaki akrabalar,murat hadi bir telli telli yi söyle diyorlar :D |
Nostalji
bu arada nostalji topicini haritaci acmis gibi gozuktu
amma ballisin hee :D |
Nostalji
Alıntı:
http://youtube.com/watch?v=Gy4kvfkDAEw Osman yagmurderelinin şarkısı merak eden varsa dinleyebilir çok süper 89 yılnda çok gençmiş :D |
Nostalji
Alıntı:
|
Nostalji
Babamlar Altınoluka abone idiler.Bize de çocuklar için dergi eki vardı,o dergileri önce okumak için kavga ederdik,Hep Taner Yüncüoğlu,Ömer Karaoğlu,...dinler,kanal 7 den başkasını izlemezdik
|
Nostalji
hoca ne diyor beyler*
*Haydin namaza... |
All times are GMT +3. The time now is 06:08. |