![]() |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
O aslında dert yanarken bi yandan kocasının özelliklerini sıralıyor abla (: |
Evlenmeyi Düşünenlere;
başkanım forum olarak yapın ne demek sen bu forumun başkanısın ilk senden başlayalım örnek ol
:D şöyle helal süt emmiş iyi aile kız bulalım bir tane AZİZ YARİN olsun haddimi aştım mı ne ::) ayrıca ömer ben evde kalmadım kendi tercihim :P |
Evlenmeyi Düşünenlere;
kendi tercihim ;D ;D ;D :D :D :D :D
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
şişşşttt :-X |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
AB ye uyum yasaları çerçevesinde "Kendi tercihim" de bir özgürlük... Saygımız var ;D |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
..DolunAy_Kadim.., jonathan749, ENGİNEER, ümitli_bekleyis, KAmusal mışş, feyza, dilek, ismihan, acizane44, yalçın, ozturks
Bir kaç kişi dışında kadro tamam.. Evlenmeyi düşünenlerin sayısı artıyor :) |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Remzi Başka eğer evlenmek istersen bizim yukarıda tosuncuk gibi bi kız var..Çok yer ama sempatiktir ve hiç para harcamaz..Hani zor gününzde şişman olmasına rağmen para harcatmak yerine karınını otla böcekle doldurabilecek kadar tasarrufludur...
İstersen hemen çıkarım yukarı bak bu saatte bile hazırdır o 8) |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
- Kaçarak evlendim ama eşim çalışmıyor iş beğenmiyor. Ailemde kaçtığım içi sahip çıkmıyor bir başka - Eşim sürekli dövüyor - Savcılığa başvuralım abla - Yok eşimdir döverde severde ama erzak yardımı felan verseniz. çalışmıyorda >:( daha çok örnekler var. |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
anaaa :o |
Evlenmeyi Düşünenlere;
ayyy feyza allah sabır versin sana yazık valla ohhh en güzeli gençlik kadınlarla ömür geçmez ;D
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
forum bugün çok neşeli maşAllah :D
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Neyse kızda evlenmişti zaten...
(: |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
bir kaç ay önce de sabah kadının biri caddede bayılmış bana getirdiler. 2 gündür sokaklarda yatıyormuş, Eşini akıl hastanesi ne yatırmışlar kayınları çocukları yuvaya vermiş kadınıda dışarı atmışlar. |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
:D Olmaz ki kardeşim ben konuda bi sorun var mı diye bakmaya geldim kilitlicektim de :P |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Feyzacım ne diyim Allah yardımcın olsun..ben bu evlenme işini bi daha düşiniyim :D :D :D
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Annemede sürekli erzak yardımı yapın diyenler gelirdi...Hatta bi kadın 2 katlı evi varken bile istemiş..Yuh dedim..Çok çıkarcı var...Kadın koları başkanı olmak çok zor...
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
ayyy feyza anlatma llütfen ya kadın programı gibi bu ne :(
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Ben sosyal işleri başkanıyken kadının biri kömür vermedim diye nerdeyse üzerime saldırıyordu...Aama ilginç olan kadın kömürü yazın istedi..Yazın kömür mü dağıtılar diyorum anlamıyor...Deliydi heralde...
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Benim yazdıklarımı okuduktan sonra hala evlenmeyi düşünen var mı? :D isteyene daha da anlatabilirim
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Feyza, karanlık bir odada ve diğer odanın aydınlık olabileceğini hiç düşünmüyor :)
O yüzden evliliğe karanlık oda da bakıyor. Tabi böyle düşünen çok bayan ve erkek var. |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
feyza başına taş düştü mü remzi başkan attı ;D
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
Evlenmek kötü birşey değildir ama şu var vakti zamanı ve evleneceğin insanı iyi seçmen gerek. Evlilik çok önemli birşey şakası yok. Boşanmada bütün arş titrer o yüzden dikkatli olmak gerek |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
|
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
Kişiler farklı, yaşayış anlayış farklı... Nişanlı olmak evliliğe hazırlanmak hayatın tüm zorluklarını (maddi manevi )paylaşmak, tek ruh olmak, sevmek sevilmek gibisi yok... Sıkıntılar yok mu? -Çook . Ama nereden baktığımıza, nasıl baktığımıza bağlı... |
Evlenmeyi Düşünenlere;
Alıntı:
:) Neyse tartışmak yok, tartışmak yok :-X |
All times are GMT +3. The time now is 02:43. |