![]() |
Hizbullah Mücadelesini İyi Anlamak
Alıntı:
Sizin demenize göre Abd bizim ülkemizde istediği şekilde tasarrufta bulunabiliyor,bizim söylemimiz ise Amerika sadece bizim çıkarlarımız dogrultusunda bizimle anlaşma yapabilir.Ülkemiz bulunduğu konum itibarıyla tüm ülkeleri kendine muhtaç edebilecek kapasiteye sahip ve zamanla sizler dahi göreceksiniz hiç merak etmeyin,ayrıca Abd bizi daha cok övüyor(gecen demokrasimizi örnek gösterdi ;) )... zaman,zaman sadece birazcık zaman ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
LAdinin ne kadar zengin olduğunu biliyorum ayrıca :) |
Alıntı:
|
Hamas ve Hizbullah'a laf edenler unutmasın ki şu anda Ortadoğu'da yaşanan işgal 90 yıl önce bizim topraklarımızda uygulanmaya konulmak üzere gelmişti fakat bizde ufak tefek çeteler kurup bunlara karşı mücadele ettik...!
Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale ne ise Hamas ve Hizbullah'ın mücadeleside odur...! |
HAngi örgüt yaparsa yapsın canlı bomba olayını tasvip etmiyorum.Bu tür davranışlar İslam'ın adını lekeliyor
|
Alıntı:
Hizbullah ''Allah'ın askerleri'' anlamındadır..Allah'ın askeri olman İslam'ın askeri olmaktır ve gerçekten İslam'a uymuş biri canlı bomba olayına asla girmez..Türkiye'de ki Hizbullahın tamamen batı desteğiyle kurulmuş saçma bir örgüt olduğunuda düşünüyorum.Ama Hizbullah zaten canlı bomba olayından ziyade ürettiği füzelerle adını duyuruyor...Bizim medya yanlış tanıtıyor malesef... |
Alıntı:
|
Uluslararası ilişkileri askerlik arkadaşlınla aranda ki ilişkiler gibi sanıyosanız eğer sizin iktidara gelmeniz için heralde asırlar geçmesi lazım.Amerika'ya rest çekerek, AB'ye kafa tutarak, Rusya'ya tavır alarak bir yere varılmayacağını anlayın...
Sevdiğimiz için onlarla ilişki içinde değiliz mecburiyetten! |
Alıntı:
|
Zaten İslamda canlı bamba olayı yok.Ortadoğudaki örgütleirn bunu yapmalarının sebebi marksist etkilerdir.
SOğuk savaş yıllarında marksizm ortadoğuda epey etkiliydi.Örgütlerin isimlerine bakıldığında bile bu göze çarpar.Filistin HAlk Kurtuluş ORdusu vs...Türkiye'deki komunistler de bu tüp isimler kullanırlar.HALK Kurtuluş ordusu, devrimci cephe vs... HAtta Filistin Kurtuluş Ordusu Filistinden kaçında LİBya'ya gitmştir.Lİbya ise nasyonel sosyalist bir arap cumhuriyetidir... HAtta deniz Gezmiş yaklanmasından kısa süre önce Filistin kurtuluş Ordusu kamplarında gerilla eğitimi almıştır.HAtta O'na bir pasaport bile vermişlerdir.İŞte o pasaport; http://denizgezmis.turksolu.org/resi...hkc-kimlik.jpg Hatta NAsrallah: 'Deniz benim kabimde'' ve 'zalimlere karşı denmizler bekliyoruz'' demişti http://www.8sutun.com/files/NASRALLAH-MANŞET_2.gif HAtta Ortadoğuda NASRALLAH ile CHe'nin posteleri kolkola gezer http://www.avrupagazete.com/upload/mahirtan4.jpg YAni şunu söylemek istiyorum; Ortadoğudaki müslüman direniş örgütleri amaçlarına ulaşmak istiyorlarsa komunism özentisinden kurtulmalı.Marksizmin ' HEdefe ulaşmak için her yol mübah'' anlayışını bırakmalı.Gerçek İslam'ı benimsemeli.YOksa,hem amaçlarına ulaşamazlar hem de İslam'ın adını lekelerler... |
Alıntı:
Kardeşim bizimde bir Ortadoğu ülkesi olarak sorunlarımızı var.Evet Müslüman kardeşimin katledilmesine bende üzülüyorum ama bu sorunlar sadece konuşup slogan atmaklada çözülmüyor ki...Elinde aslında dünyanın en güçlü silahı ''petrol'ü barındıran Araplar bugünlere düştülerse kurtulmasınıda bilecekler... Onlar doğru olanı yaptıklarında biz dahil bütün İslam alemi zaten yanlarında olacaktır emin ol... |
Alıntı:
Irak'ta 100 bin askeri bulunan ülke kim? biz miyiz? Yoksa Amerika mı? Irak kimin elindeyse onunla diyalog kurarsın Atatürk Musul meselesini IRak ile görüşerek mi çözdü bre cahil!!! İngiltere ile görüşüldü elbette..! BUgün de bölgede bir sorun varsa onu Amerika ile görüşüp çözmek zorundasın...! |
Alıntı:
|
1 Mart tezkeresini geçirmeye biziz hala utanmadan söylediklerine bak şunun...Bu kadar olmaz!
Bundan sonra tek bir hakaret yazarsan sana verilen cevapları bırakır senin cevaplarınıda yazdığın anda silerim haberin olsun..Öyle boşa kürek çekersin! Saygılı ol biraz! |
Türkiye destek verse de vermese de Amerika Irak'ı zaten işgal edecekti
Peki erbakan hoca başbakan olsaydı ne yapardı? söyler misin?Amerikaya savaş mı açardı ;D |
Alıntı:
1 Mart tezkeresini gecirmeyen siz degil son secimde tasfiye ettiginiz Milli görüssüler idi kaldiki tezkereyi Tbmm getiren Amerikalilar degildi heralde |
Başbakan isteseydi teskereyi milletvekillerine rağmen kabul ettirirdi.Grup kararı aldırırdı.Başbakanın tek emrine bakar :-*
|
Ooo süpersin sen kardeş zaten iyi olan ne varsa Milli Görüşçüler yapıyor ama kötü olan herşeyi biz yapıyoruz..Ne kadar akıllsınız siz öyle (:
Zeka küpü bunlar maşallah... Yukarıda maviinsan'a cahil diye hitap etmişsin hoşuma gitmedi her siteye girişince hakaret yağdırıyorsun bir milli görüşçüye göre konuş hocana layık ol ;) |
Alıntı:
erbakan hoca Engel olamaz ise de,yardimci da olarak Bunu Vebalini üzerine alacak kadar da cahil degil |
Alıntı:
Alıntı:
|
benim hatami görene kadar maviinsan in bre cahil sözünü neden görmezden geliyon
|
Irak savaşı'nda yaşananları hatırlamıyorsun sanırım.
Amerikalılar firdevs meydanında Saddam'ın heykelini devririrken Iraklılar 'ı love you amerika' 'ı love you bush' diye bağırıyorlardı.. Adamlar kendi vatanlarını savunmadılar.Şİmdi direnişçilik oynuyorlar.Amerika 2 haftada bağdat'a girdi.Onlar kendi vatanlarını savunmuyorsa ben mi savuncam=? :-* |
Bence önceki sayfalarda laflarına bi bakta konuş.Sen her girdiğin konuda kavga çıkartıyor sonrada mazlum ayaklarına yatıyorsun..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla ben adamın karakterine bakarım kardeşim...
Sen her tartışmada millete İsrail işbirlikçisi, kafir muamelesi yapıp adamın sabrını taşırıyorsun sonrada karşıda ki dayanamayıp laf edince Küçük Emrah havalarına giriyorsun! Sana daha önce bende gayet güzel bir şekilde hakaret ettim ama benden önce sen bana o kadar çok laf etmiştin ki benim dediklerim hiçbirşeydi... Neyse devam et şimdi gidiyorum ama bir zahmet hiç değilse savunduğun görüş hatrına biraz terbiyeli ol... |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:00. |