![]() |
İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...
Bak kardeşim ben de 22 yaşındayım az ya da çok bişeyler biliyorum.Ben Ankara'da belediyenin değil ODTÜ'nün sözlerine inanırım.İzmirdeki yapılanıda kesinlikle benimsemiyorum.Eleştiririm ama bunu şöyle düşnüyorum.Benim pisliğim gizli kalsın senin ki açıklansın olmaz.İzmir de ki de insan Ankara'da ki de yani önce insan diyebilmeliyiz.Sağlık işin içine girdimi siyaset değil insana saygı ön plana çıkmalıdır.
|
Alıntı:
gibi ankarada da arsenik var..3yıl önceki değişmeyle arsenik oranı 10a çekilmiş ve belediyelere 3 yıl mühlet verilmiş..Sence sadece kim test yaptırıp sonuçlarını vermemiş?Tabii ki de izmir belediyesi.Ama ankaranınki 10u biraz aşıyorsa bile izmir 50 küsür...Aradaki uçurumun farkında mısınız? CHP belediyeleri ideolojik olarak alıyor..İçler acısı Çankaydan belli ;) |
Alıntı:
bu yazıdan anlıyoruz ki kemalist kardeşimiz konuyu tam anlamıyla araştırmamış olmalı ;) |
Alıntı:
Bizde slogan siyaset yok,başbakanımız gibi delillerle konuşmayı severiz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yine tartışmayı ideolojiye çevirmiş kemalist arkadaşımız.neden sadece ankarayı örnek verdi peki? neden başka illerden chp belediyesinden örnek vermedi..İZMİR AKPARTİNİN OLACAKTIR.ben olayı ankarayla kıyaslamıyorum ama artık bizim duraklarımızda bile suyu içmeyin yazıcakmış vede su faturalarında bile
|
hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci akp başka kapıya
|
Alıntı:
gösteriyorsun. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
her yazın akıl mantık dışı hakaretlerle dolu..insan böylemi olur sence..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENCE BUNA CEVAP VERMEYİN..BELLİKİ BİR AMACI VAR..
BİZLER ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ.. AMA SİZLER İSMET İNÖNÜ VE İTTİHAT ARTIKLARININ HEDEFLERİNE KOŞUYORSUNUZ.. BİR ADINIZDA ERGENEKON..DÜNYA BİLİYOR ARTIK BUNU |
akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz |
Alıntı:
İzmir-alınırsa-her yer- özelliştilecek..(!) Siz kimdiniz ki, bu izmiri alamayanlar olarak ??? |
inşallah arkdaslar izmirinde sılkelenmesı lazım yıllardır bunların hali ortada içimden bi ses dıyorki yakındır ak beledıyecilik..başbakanımızın daha çok ziyaret etmesi lazım..mesela yani beledıyeleri..izmirin uzak ılçelerını..bucayı,bozyakayı,gaziemiri,karsıyaakyı ....
|
Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız. 22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda. İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız. %40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor. |
saadet partisi alacak
|
Alıntı:
Başarmak iddia sahibi olmak demektir. Seçim yarışında tevazu, kaybetmeyi doğurur. Zaten medyada, izmir'in Chp li olduğu yeterince yazılarak, milletin beyni şartlandırılıyor. Nabız tutmayı bilmemekle beraber, İzmir/çiğli de, Ömür Kabak seçimi kazanmıştır diyebilirim. Benim çevremde sola oy verenlerin yarısı bugün Ak parti ye oy verecek. Allah aşkına Saadetin izmir de oyu varmıydı zaten? İzmir de Ak parti (diğer bölgelerin tersine) Saadet oylarıyla mı bu rakama gelmiştir. İzmir de saadet oylarına göz dikmek büyük hata olur. İzmir de bugüne değin öne çıkan partiler şunlardı; CHP,DSP,ANAP,GENÇ PARTİ,DYP ve diğerleri. (diğerleri içinde Saadet geleneği de vardır. ) selam ve saygılarımla. |
Haydi İzmir, en güzel hediyeyi sen ver...
29 Mart'ın olay şehri sen ol... Başbakanımız'ın yanında olduğunu göster... Seçim akşamı "AK KADRO" ile dol... |
secimden sonra nerdesin :) 35 belediyenin 34 unu chp birini dp aldı :)
|
All times are GMT +3. The time now is 01:37. |