Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyasi Değerlendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=128)
-   -   İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=2978)

Kemalist59 07-31-2008 13:49

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Partili o-la-cak...

Bak kardeşim ben de 22 yaşındayım az ya da çok bişeyler biliyorum.Ben Ankara'da belediyenin değil ODTÜ'nün sözlerine inanırım.İzmirdeki yapılanıda kesinlikle benimsemiyorum.Eleştiririm ama bunu şöyle düşnüyorum.Benim pisliğim gizli kalsın senin ki açıklansın olmaz.İzmir de ki de insan Ankara'da ki de yani önce insan diyebilmeliyiz.Sağlık işin içine girdimi siyaset değil insana saygı ön plana çıkmalıdır.

Meftun 07-31-2008 14:00

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Bak kardeşim ben de 22 yaşındayım az ya da çok bişeyler biliyorum.Ben Ankara'da belediyenin değil ODTÜ'nün sözlerine inanırım.İzmirdeki yapılanıda kesinlikle benimsemiyorum.Eleştiririm ama bunu şöyle düşnüyorum.Benim pisliğim gizli kalsın senin ki açıklansın olmaz.İzmir de ki de insan Ankara'da ki de yani önce insan diyebilmeliyiz.Sağlık işin içine girdimi siyaset değil insana saygı ön plana çıkmalıdır.

Yalnız şöyle bir sorun var ben sağlık bakanlığına güvenirim.Neden güvenmeyeyim? Her suda olduğu

gibi ankarada da arsenik var..3yıl önceki değişmeyle arsenik oranı 10a çekilmiş ve belediyelere 3 yıl

mühlet verilmiş..Sence sadece kim test yaptırıp sonuçlarını vermemiş?Tabii ki de izmir belediyesi.Ama

ankaranınki 10u biraz aşıyorsa bile izmir 50 küsür...Aradaki uçurumun farkında mısınız?

CHP belediyeleri ideolojik olarak alıyor..İçler acısı Çankaydan belli ;)

Ak_Kelebek 07-31-2008 14:02

Alıntı:

Meftun Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı

Yalnız şöyle bir sorun var ben sağlık bakanlığına güvenirim.Neden güvenmeyeyim? Her suda olduğu

gibi ankarada da arsenik var..3yıl önceki değişmeyle arsenik oranı 10a çekilmiş ve belediyelere 3 yıl

mühlet verilmiş..Sence sadece kim test yaptırıp sonuçlarını vermemiş?Tabii ki de izmir belediyesi.Ama

ankaranınki 10u biraz aşıyorsa bile izmir 50 küsür...Aradaki uçurumun farkında mısınız?

CHP belediyeleri ideolojik olarak alıyor..İçler acısı Çankaydan belli ;)

bu yazıdan anlıyoruz ki kemalist kardeşimiz konuyu tam anlamıyla araştırmamış olmalı ;)

Meftun 07-31-2008 14:05

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı
bu yazıdan anlıyoruz ki kemalist kardeşimiz konuyu tam anlamıyla araştırmamış olmalı ;)

Canım kelebekcim insan çankayayı almayı aklına koyunca herşeyi derinlemesine araştırıyor ;)

Bizde slogan siyaset yok,başbakanımız gibi delillerle konuşmayı severiz ;)

Ak_Kelebek 07-31-2008 14:09

Alıntı:

Alıntı:

Canım kelebekcim insan çankayayı almayı aklına koyunca herşeyi derinlemesine araştırıyor ;)

arkadaşlar adet yerine getirmişler ortaya laf atıp dereyi bulandırmayı ama senin de dediğin gibi canım biz delillerle herşeyi ispat edebiliyoruz çok şükür... :-*

Meftun 07-31-2008 14:10

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

arkadaşlar adet yerine getirmişler ortaya laf atıp dereyi bulandırmayı ama senin de dediğin gibi canım biz delillerle herşeyi ispat edebiliyoruz çok şükür... :-*

:-* :-* :-* :-*

politikaci 07-31-2008 14:17

yine tartışmayı ideolojiye çevirmiş kemalist arkadaşımız.neden sadece ankarayı örnek verdi peki? neden başka illerden chp belediyesinden örnek vermedi..İZMİR AKPARTİNİN OLACAKTIR.ben olayı ankarayla kıyaslamıyorum ama artık bizim duraklarımızda bile suyu içmeyin yazıcakmış vede su faturalarında bile

tayyeab 08-20-2008 15:19

hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci akp başka kapıya

Feride 08-20-2008 15:25

Alıntı:

tayyeab Nickli Üyeden Alıntı
hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci Ak Parti başka kapıya

ne kadar densizce bir konuşma tarzı. modern ve aydın insan profilini başarıyla
gösteriyorsun.

tayyeab 08-20-2008 15:42

Alıntı:

Feride Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hani izmir tayyip gavur dediye gavur izmir asla sizin olmaz ruyanızda hade hade koktendinci Ak Parti başka kapıya

gösteriyorsun.

gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu akp icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz

Feride 08-20-2008 15:45

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

gösteriyorsun.

gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu Ak Parti icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz

çağdaşlık ve modern hayat anlayışım kıyafete ya da görünüşe bağlı değil. insanların fikirleri onların aydın olup olmadığını belli eder. tabi sizin anladığınız hep bu bağlamda, hep bu dar çerçevede olduğu için, başka türlü bir anlayış ortaya koyamıyorsunuz..

fütüvvet 08-20-2008 15:46

her yazın akıl mantık dışı hakaretlerle dolu..insan böylemi olur sence..

tayyeab 08-20-2008 15:51

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

gösteriyorsun.

gavur degilmiyiz başbaknınız oyle dedi eger sanırsam bayansınız eger beni gorursenizz ne kadar çagdaş modern aydın halimizi gorursunuz ama bu Ak Parti icin gecrli degildir insan olanla insann gibi konusuruz

BENİM GERCEK FİKİRLERİ ASLA BURDA SOYLEMEM FİKİRLERİ GORMENİZ SİZLERİN İMKANSIZ ÇAGDAŞLIK AZ ÇOK GORUNUŞUNUZLE İLGİLİDİR

çağdaşlık ve modern hayat anlayışım kıyafete ya da görünüşe bağlı değil. insanların fikirleri onların aydın olup olmadığını belli eder. tabi sizin anladığınız hep bu bağlamda, hep bu dar çerçevede olduğu için, başka türlü bir anlayış ortaya koyamıyorsunuz..

tayyeab 08-20-2008 15:52

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı

SENCE NASIL ACABA

oguzdesouza 08-20-2008 16:00

Alıntı:

Alıntı:

fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı

SENCE NASIL ACABA

Senin gibi olmayan şekilde ;)

fütüvvet 08-20-2008 16:08

BENCE BUNA CEVAP VERMEYİN..BELLİKİ BİR AMACI VAR..

BİZLER ATATÜRK CUMHURİYETİNE BAĞLIYIZ..

AMA SİZLER İSMET İNÖNÜ VE İTTİHAT ARTIKLARININ HEDEFLERİNE KOŞUYORSUNUZ..

BİR ADINIZDA ERGENEKON..DÜNYA BİLİYOR ARTIK BUNU

feda35 01-02-2009 13:49

akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz

FarukARSLAN. 01-02-2009 14:06

Alıntı:

feda35 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 488111)
akp izmiri alırsa heryeri özelleştircek
işte biz bu yüzden izmiri alamıyoruz

İzmir-alınırsa-her yer- özelliştilecek..(!)

Siz kimdiniz ki, bu izmiri alamayanlar olarak ???

kocamaz_35 02-01-2009 16:42

inşallah arkdaslar izmirinde sılkelenmesı lazım yıllardır bunların hali ortada içimden bi ses dıyorki yakındır ak beledıyecilik..başbakanımızın daha çok ziyaret etmesi lazım..mesela yani beledıyeleri..izmirin uzak ılçelerını..bucayı,bozyakayı,gaziemiri,karsıyaakyı ....

ak61 02-02-2009 00:08

Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız.
22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda.
İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız.
%40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP
İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor.

sivaslı 03-04-2009 13:06

saadet partisi alacak

Marlon3535 03-04-2009 13:32

Alıntı:

ak61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 502619)
Arkadaşlar tekrarlıyorum İzmirde yaşıyorum tam 18 senedir. Buranın nabzı nı biliyorum.
İzmirde çok ilginç bir tablo çıkacak benim söylemeye dilim varmıyor.Ancak şunu söyliyim İzmiri %99 alamayacağız.
22 Temmuzda bize verenlerden elimle sayacak kadar kişi kaldı etrafımda insanlar birden vazgeçti.Saadet Partisine kaydı oylarımızın yarısı burda.
İzmir Tahminimi yineliyorum. 80 ili alsak dahi bu seçimde İzmiri alamaycağız.
%40-45 chp(bu oran artabilir) %25-30 AKP
İzmirde hiç çalışmayan Aziz Kocaoğlu nedense fazla seviliyor.

Kardeşimizin, Şubat tarihinde, yazdıkları genel olarak doğruydu. Ama şimdi Mart ayına geldik. Seçime 25 gün kaldı. İbre, Ak adaylar lehine dönüyor.

Başarmak iddia sahibi olmak demektir. Seçim yarışında tevazu, kaybetmeyi doğurur. Zaten medyada, izmir'in Chp li olduğu yeterince yazılarak, milletin beyni şartlandırılıyor.

Nabız tutmayı bilmemekle beraber, İzmir/çiğli de, Ömür Kabak seçimi kazanmıştır diyebilirim. Benim çevremde sola oy verenlerin yarısı bugün Ak parti ye oy verecek. Allah aşkına Saadetin izmir de oyu varmıydı zaten?
İzmir de Ak parti (diğer bölgelerin tersine) Saadet oylarıyla mı bu rakama gelmiştir. İzmir de saadet oylarına göz dikmek büyük hata olur.
İzmir de bugüne değin öne çıkan partiler şunlardı; CHP,DSP,ANAP,GENÇ PARTİ,DYP ve diğerleri. (diğerleri içinde Saadet geleneği de vardır. )

selam ve saygılarımla.

Manga_Sym 03-04-2009 17:59

Haydi İzmir, en güzel hediyeyi sen ver...
29 Mart'ın olay şehri sen ol...
Başbakanımız'ın yanında olduğunu göster...
Seçim akşamı "AK KADRO" ile dol...

son_ses 03-31-2009 01:53

secimden sonra nerdesin :) 35 belediyenin 34 unu chp birini dp aldı :)

All times are GMT +3. The time now is 01:37.