![]() |
SİZCE TÜRKİYEDE HANGİ TAKIMIN TARAFTARI DAHA FAZLA
bu anket ne zaman düzenlencek merakla bekliyorum
hangisinin kupası daha fazla anketi değil bu... neden beşiktaş başta olmak üzere trabzon bursa eskişehir bolu yok futbol dünyasını önce 4 takıma ardında 3 takıma şimdide 2 takıma mı indirdiler! spor medyasına hayranım gizli ve sinsi kamuoyunda neler de başarıyorlar! |
Alıntı:
|
evet zaten tüm takımları alman gerekirdi ama neyse!
ikinizinki de fazla ama boş! buda benim yorumum... |
zaten anket amacı kalabalıklıktı. özgürce yorumunu yapabilirsin tabi
|
beşiktaş taraftarının bu ankette yer almaması çok doğal zaten birinci (1.) belli (!) bu ankette 2. belli oluyor !! :D |
sizde biliyorsunuz en çok taraftar bu iki takımda var ;)
|
Alıntı:
boşuna sinirlendim :D :D |
Taraftarın fazlalığı bize bir şey kazandırmaz.
Galatasaray'la mutluluk yaşayan taraftar az olsun ki daha da değer kazanalım. |
Bu çok adaletsiz bir oylama...
BJK'nin olmadığı bir oylama oylama değildir! Ayrıca GS'yi genelde kadınlar ve çocuklar tutar! Türkiye'de ne kadar genç ateşli spordan anlayan varsa hep BJK'lidir...Biz lise de ve şu anda üni'de daha fazlayız... |
Alıntı:
İşte bu ya! (x emre'nin kartal aşkı kabardı tebrik ediyorum çok doğru bir yaklaşım +1 |
Alıntı:
engineer ben ikili rekabet amacıyla konuyu açtım en çok taraftar bu iki takımda var .. ayrıca bizim sınıftada 1 bjk li var 15 gs li var ne alaka |
Alıntı:
tamam zaten ateşli taraftar beşiktaş'ta var demiş kadınlarda ve çocuklarda bir eksikliğin olduğunu söylememiş ki! doğrdur kadınlar çocuklar en fazla gs'yi tutar en ateşli gerçek taraftar beşiktaşımızda vardır bu arada babadan gelme olayına da katılmıyorum canım benim babam takım tutmaz sorulduğunda gs der ;) ama allaha şükür ki hiçbir evladı bu veraset sistemine uymadı 8) |
benim çevremde hem aileden geçmedir takım.. kadınlar ve çocukları tutar demesinin sonuna ünlem işareti konulması benim öyle düşünmemi sağlar taraftar önemli değildir birdah asoruya bakılırsa ikili rekabet amacıyla açılan bir ankettir
|
Hele bir koşu say gel hadi be oradan sende nerde bilek >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
|
Alıntı:
|
Kaç kişi olduğun anket yapıp araştırana dedim sana dedim.
|
eee anlama kabiliyeti meselesi insanlara soruyoruz herhalde
|
Eskiler genelde fenerlidir.Benim babam, amcalarım, dayılarım hep fenerli.15-25 yaş arasındakilerin çoğuda cimcomlu.Çünkü o dönemde Galatasaray Avrupa'da büyük başarı elde etti.O dönemin çocuklarının çoğu cimbomlu. :-*
|
Alıntı:
|
ozaman diğer tüm anketlerde boşa değilmi.? bu sitedeki insanların görüşünü öğrenmeye çalışıyoruz .. sitede nasıl açacak konu yok? akpartinin forum sitesinde açacak konu yok dersen gerçekten şaşaırm
|
Alıntı:
|
bende şunu anlatmaya çalışıyorum..tüm türkiyenin görüşünü değil.tüm forumun görüşünü öğrenmeye çalışıyorum.tüm türkiyenin görüşünü öğrenemeyiz elbet
|
hiperaktif biraz saygılı ol öncelikle zaten bu bir anket ve sizce diye başlıyor soruya sana göre hangisiyse onu işaretle yorumunu yap ve sus bana göre bir seçenek yoktu işaretlemedim ''insan'' gibi de şikayetimi belirttim sustum burada komuoyu araştırması yapmıyoruz sana hangisi fazla geliyor diye soruyoruz buradan haber bültenlerine de vermeyceğiz sonucunu ''anket'' bu açacak konu bulamadığından diyorsun işte bu önyargıdır forumda birşeyler öğrenmek istersen yüzlerce başlık var gir içine bak bunlardan bir yenisini eklemek için de gayret göster madem yeterli değil açılan konulara hakaret etmekle biryere geleceğini sanıyorsan artık buna yorum yok!!! |
Alıntı:
|
Ne Beşiktaş Ne Fenerbahçe
Nede Galatasaray Laylay lalay lay Kalbimizde ölene kadar ŞANLI GÖZTEPEMİZ VAR :-* :-* :-* |
Alıntı:
|
Karşılıklı hoşgörü oldukça kimsenin kimseyle problemi olmaz biz nasıl buradaki chp lilere karşı hoşgörülü davranıyosak birbirimizede o şekilde yaklaşabiliriz inş. Gerilimin yeri burası değil olmamalı :-*
|
haklısın zaten şimdi birlik olma zamanı ülkemizde neler neler oluyor
|
buda anketmi sonuç belli 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı: