Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum Anketleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=309)
-   -   Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30580)

Yâren 06-01-2008 01:38

Forumun En İyi Trabzonsporlusunu Seçiyoruz!!!

Tek oy kullandım.. Hayırlı uğurlu olsun uşağum

Düş Sokağı Sakini 06-01-2008 01:39

3 oy hakkımız varmış ben değiştiriyorum o zaman

Demokrat 06-01-2008 01:39

Alıntı:

ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Ben de kullandım hayırlı olsun ... Ama açıklayacak kadar cesur değilim ... :D

neden levent bey cesurlukla ne alakası var ;)
açıklayın

Ben onu Ahmet Bey' e yazmıştım ... :)

Levent Bey Abi diğer bir oyunuz maverya tamam :P diğer oyunuzu öğrenmek isterim şahsen ??

Lütfen üyeler üzerinde psikolojik baski uygulamayalim :) 10 begeni yüzünden cingenlik yapmanin alemi yok 8)

Üç mevsim 06-01-2008 01:39

Ya arkadaşalr hiç olmazsa en azından avatarlara bakın benim avatarım maveranın avatarını dövmez mi :D ;D :-* Destek Destek Destek

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:40

10 beğeniyse burada bulunan tüm adaylara vereyim 1 er +

Demokrat 06-01-2008 01:40

eger sen en iyi trabzonsporlu secilirsen kahrimdan uyuyamam :)..kanitla bana iyi bir trabzonsporlu oldugunu say bakalim 75-76 kadroumuzu ezbere :P

Demokrat 06-01-2008 01:41

mehmet aferin ilk benden vermeye basladin :) sen bir saate kalmaz, digerlerini unutursun biz karli ciktik arada :)

Üç mevsim 06-01-2008 01:42

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı

Sende mi jonathan sen de mi? >:( Avazı çok çıkan oyları kapıyor bizim sesimiz çıkmıyo diye altlarda kalıyoruz :'(

Üç mevsim 06-01-2008 01:43

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
eger sen en iyi trabzonsporlu secilirsen kahrimdan uyuyamam :)..kanitla bana iyi bir trabzonsporlu oldugunu say bakalim 75-76 kadroumuzu ezbere :P

SWen 70li yılları bırak da günümüze gel ;D. Çağa ayak uyduramadığımız için onca sene başarısız olduk. Yeni trnaferleri say bakalım da görelim >:(

Demokrat 06-01-2008 01:43

Alıntı:

Alıntı:

Sende mi jonathan sen de mi? >:( Avazı çok çıkan oyları kapıyor bizim sesimiz çıkmıyo diye altlarda kalıyoruz :'(

usagim adam sana verdi, daha ne istiyorsun :)..ömer ben olsam bunun üstüne oyumu geri alirdim :)

Demokrat 06-01-2008 01:44

Alıntı:

Alıntı:

SWen 70li yılları bırak da günümüze gel ;D. Çağa ayak uyduramadığımız için onca sene başarısız olduk. Yeni trnaferleri say bakalım da görelim >:(

sadri baskan o kadar adam aldiki, hangini sayayim :)

KAmusal mışş 06-01-2008 01:45

İlk aklıma gelen özgün genç oldu Trabzon deyince :)
diğerlerini de yorumlarına göre verdim :)

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:45

Ahmet abi Birde Fenerbahçe bölümünü siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün yöneticisi hiç açık değil

Üç mevsim 06-01-2008 01:46

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

usagim adam sana verdi, daha ne istiyorsun :)..ömer ben olsam bunun üstüne oyumu geri alirdim :)

Abi çinganlığın böylesini görmedim ya >:( Şirinliklerle milletin beynini yıkayıop oyları topluyor usulsuz ve naetik propagandalarla :( Yetmedi benim haklı alınmış oylarıma da göz dikti. >:(

Demokrat 06-01-2008 01:47

Alıntı:

Akmehmet_Akif Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet abi Birde Fenrbahçe bölümüne siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün moderötörü hiç açık deyil

fener bölümünde acildiki böyle bir baslik, bir besiktas bölümünce acilmadi arkadaslar gerekeni yapar o bölümde 8)

Demokrat 06-01-2008 01:48

farki yavas, yavas aciyorum...kazandigim begenilerin bir kismini begenisi az olan üyelere bagislayacagim, ona göre oy kullanin 8)

Arkadaşlarım en sakıncalı kişiler işte böyle meşru güzel doğru bir söylemin ardına saklanıp sonra hiçbir dürüstlük kuralı tanımadan, hilelerin albenisine kendini kaptıran kendine oy veren işte böyle kişilerdir. :-X :-X Şimdi de beni Karadeniz'in serin dalgalarına salmaya başladı. >:( Beni mahcup etmeyin ???

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:48

10 + kavgasını yapmayalım ben 1 verdim başka arkadaşlarda her adaya 1 verse tamam

Yâren 06-01-2008 01:48

Alıntı:

Alıntı:

Kardeş tek oyum sanaydı zaten, sessiz çığlıları destekliyoruz :)

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:49

Alıntı:

Alıntı:

Ahmet abi Birde Fenrbahçe bölümüne siz düzenleseniz Fenerbaçe bölmünün moderötörü hiç açık deyil

fener bölümünde acildiki böyle bir baslik, bir besiktas bölümünce acilmadi arkadaslar gerekeni yapar o bölümde 8)

tamam

Demokrat 06-01-2008 01:49

Alıntı:

10 + kavgasını yapmayalım ben 1 verdim başka arkadaşlarda her adaya 1 verse tamam

iste pratik türk zekasi budur :) sen artilarin zekatini veriyorsun herhalde memedim :)

Eşref 06-01-2008 01:49

Alıntı:

mehmet aferin ilk benden vermeye basladin :) sen bir saate kalmaz, digerlerini unutursun biz karli ciktik arada :)

Sanırım haklı çıktın. ;)

Alıntı:

:)

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:51

Alıntı:

Alıntı:

iste pratik türk zekasi budur :) sen artilarin zekatini veriyorsun herhalde memedim :)

artılarda yüzde kaç zekat?:)
En iyisi yeni üyelere vereyim yada ak üyelere

Demokrat 06-01-2008 01:54

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sanırım haklı çıktın. ;)

Alıntı:

:)

Bunu bilmek icin alim olmaya gerek yoik :)

Üç mevsim 06-01-2008 01:55

Alıntı:

farki yavas, yavas aciyorum...kazandigim begenilerin bir kismini begenisi az olan üyelere bagislayacagim, ona göre oy kullanin 8)

Arkadaşlarım en sakıncalı kişiler işte böyle meşru güzel doğru bir söylemin ardına saklanıp sonra hiçbir dürüstlük kuralı tanımadan, hilelerin albenisine kendini kaptıran kendine oy veren işte böyle kişilerdir. :-X :-X Şimdi de beni Karadeniz'in serin dalgalarına salmaya başladı. >:( Beni mahcup etmeyin ???

Yahu bu mesaj benim mesajım, mesjalarımı da çalmaya başladı. Buna bir dur diyecek yok mu ? Yok mu bir cesur yürek

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:56

aman en iyisi zekatın şakasını yapmayalım

Akmehmet_Akif 06-01-2008 01:57

herkez radioda

tayyipleyiz 06-01-2008 01:58

CHP havası estirmeyin arkadaşlar ... :D

Demokrat 06-01-2008 01:58

özgün sana yagmurlu havada su yok adamim...her platformda arkamda kalmaya mahkumsun 8) sen otobüsle adam tasimaya basla :)

Üç mevsim 06-01-2008 01:58

Arkadaşlar en iyi trabzonsporlu en iyi trabzonspor avatarını bulur. Arar arar bulur böyle sıradan resimler almakla olmaz o iş. Benim avatarım mavera'nın avatarını kaça katlar :D ;D

Demokrat 06-01-2008 01:59

Alıntı:

herkez radioda

Mehmet benim reklamimi yapiyorsun degil mi, bana gelen her oy senin istikbalin icin bir tugladir memedim 8)

Mehmet sen de mi bu kendine oy veren kişinin yanındasın. Ama ben biliyorum ki hayır sen onun yanında değilsin, aklını çelmeye çalışıyor zaten yaptığı en iyi iş yalan yanlış vaatler dağıtarak insanları ve de özellikle genç dimağları etkileyip kendi çarpık yöneüne kanalize etmek.

Kanmayın!!! >:(

Üç mevsim 06-01-2008 02:04

Alıntı:

Alıntı:

herkez radioda

Mehmet benim reklamimi yapiyorsun degil mi, bana gelen her oy senin istikbalin icin bir tugladir memedim 8)

Mehmet sen de mi bu kendine oy veren kişinin yanındasın. Ama ben biliyorum ki hayır sen onun yanında değilsin, aklını çelmeye çalışıyor zaten yaptığı en iyi iş yalan yanlış vaatler dağıtarak insanları ve de özellikle genç dimağları etkileyip kendi çarpık yöneüne kanalize etmek.

Berika 06-01-2008 02:05

bakalım kim kazanacak ;D

Demokrat 06-01-2008 02:08

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

herkez radioda

özgün sende benim reklamimi yap, ikinciligini garanti bil 8) bu kiyagi kimseye yapmam haberin olsun ;)

Üç mevsim 06-01-2008 02:09

Yahu Beerika bak üstteki iki aynı mesajı görüyor musunuz? İşte o mesajı ben yazdım ancak bu kendine oy vberen prim peşinde koşan malum yönlendirici propagandatör nasıl bir tazgah kurduysa mesajımı kendine mal ediyor. Eminim bu yöntem Ergenekon'un bile aklına gelmez. :(

Berika 06-01-2008 02:11

birbirinizin msjlarıyla mı oynuyorsunuz :o

:D :D

Demokrat 06-01-2008 02:11

özgün saka, maka 10 oy almissin daha ne istiyorsun.. yok sitede özgün genc diye bir üyenin varligindan 10 kisinin bile haberi yokken, nasil o kadar oy aldin enterasan bunu bir arastirmak lazim 8)

Demokrat 06-01-2008 02:12

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
birbirinizin msjlarıyla mı oynuyorsunuz :o

:D :D

iftira, yalan arkadas teknolojiden anlamiyor, mesajini acik birakmis ondan kaynaklaniyor inanmayana dökümanlari sunabilirim 8)

Üç mevsim 06-01-2008 02:15

Aha alınmııışşş, baksen kendine verdiği oyu geri almış. İşte buna gülerim hem de ne gülerim. Arkadaşlar mavera doğruya boyun eğmekte zorunda kaldı sonunda gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Başta kendine verdi oyu ne olur ne olmaz diye ama sonra 3 farkı görünce kendine verdiği oyu geri aldı. Görüyorsunuz ben anlatmakta zorlanıyorum. İşte böyle dolambaçlı yolarda yürüyen bir kişiye karşı canhıraş mücadele veriyorum 8)

Demokrat 06-01-2008 02:17

Alıntı:

Aha alınmııışşş, baksen kendine verdiği oyu geri almış. İşte buna gülerim hem de ne gülerim. Arkadaşlar mavera doğruya boyun eğmekte zorunda kaldı sonunda gibi görünüyor ama aslında öyle değil. Başta kendine verdi oyu ne olur ne olmaz diye ama sonra 3 farkı görünce kendine verdiği oyu geri aldı. Görüyorsunuz ben anlatmakta zorlanıyorum. İşte böyle dolambaçlı yolarda yürüyen bir kişiye karşı canhıraş mücadele veriyorum 8)

acaba kim oynadi oylarda, bak simdi senin oylarda eksilecek 8)..kendime oy vermekten onur duyarim :)

Demokrat 06-01-2008 02:18

sen beni birakta bak tolgayla, necip fazil seni yetisti haberin olsun, gidiyor ikincilik :)

All times are GMT +3. The time now is 08:59.