![]() |
Başörtüsü Düzenlemesi İptal Edildi
Ezilmekten bıkmayan parti cumhuriyet halk partisi..
sizin layık olduğunuz yer çöplüktür .. ki orayıda kirletirsiniz.sonrada gelip bu ŞEREF dolu siteye üye olup çöplükten beter ediyorlar burayı . ben bu yaşımla biliyorum geçmişi adama bak |
Alıntı:
Seni kim sözcü seçti? İnsanların akıllıları değil belli ki. Bakırköy adına mı katılıyorsun? |
Sakin, sakin sakin ... Tamam... Ortalığı karıştırmak isteyen, Başka görüşlü şahıslar rahat dursunlar.
Alıntı:
|
ancak gelirler bizim foruma vıdı vıdı boş boş gerçek olmayan mantıksız şeylerle konuşurlar doğru gerçek şeyler söylediğimizde onları kapak yaptığımızda da iftiralarla kaçarlar
SİZ BÖYLE GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEYECEK KADAR **** |
Alıntı:
çok güsel bakırköy adına çok güldüm iyi temsil edebilse bari :D |
Bunlar liderlerine benzeyerek aızaıhmer hastası olmuşlar
|
YAAAAAAAAAA çıldırcam yaa nasıl halkın iradesinin tercihinin önüne geçebilirsiniz......
ama durun size yine cevabı vereceğizzzzzzz |
Eminim bu söylediklerimiz yazad_ da yankı yapıyodur .. Adamın içi boş olunca yankıdan başka bişey beklenmez zaten :D
|
bizi zor durumda bırakacak mesajlardan lütfen kaçınalım
malum sitemizde farklı kesimlerden bol bol çanak yalayıcılar var bide onlara koz vermeyelim sonra bir yerlere sipariş ediyorlar... |
Alıntı:
:-* Sakin olalım ve bize yakışan vakar ve sabırla insanlar ne kadar küçülebilirmiş onu seyre dalalım. Yalanları bir daha açığa çıktı, bırakalım onlar endişelensinler. |
Alıntı:
Gelip burada çene yapma, yalancılar. |
bu ülkeyi medya gücü ve borsa ile yönetmeye çalışanlar; baba beni okula gönder yada yaşasın okulumuz naraları yetmiyor kız çocuklarının okumasına. bunların faydası sadece sizler adına vergi muafiyeti bilesiniz. :-X :-X :-X
heeeeeeeeeeeeeeeeey sen evet evet sen; hadi laiklik diye k.ç.n. yırt ve eksile durma. :-X :-X :-X ÖNEMLİ BİR NOOOT:BU MESAJDAN KİMSELERE BİR ZARAR GELMEZ.... |
Haberlerde de diyolardı mahkeme yine şaşırtmadı diye öyle oldu işte..kapatma davasında da şaşırtmaz bizleri bu üyeler Rabbim sabır versin hepimize
|
"Ey genç adam,bu düstur sana emanet olsun:
ÖTELERDEN HABERSİZ NİZAMA LANET OLSUN..." |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Amin...
|
Beklemiyordum demeyeyim ama bu kararın çıkacağından bazı arkadaşlar kadar emin değildim. Gerçi ben 367'nin çıkacağını da sanmıyordum.. Off nalet olsun içimdeki bu iyi niyet göstergesine.. Konuyu onlar açısından da düşünüyordum, bir laikçi olsam nasıl bir oy kullanırdım?? Bir laikçi olsam ben de bunu yapar mıydım?? Laikim ama aynı zamanda hukukçuyum hayır bunu yapamazdım, hukuku çiğneyemezdim; hukuka saygım olmasa bile aklım olduğu için çiğneyemezdim çünkü o hukuk gün gelecek karşıt görüşün egemenliğine girecek. Ben bugün bu hukuku çiğnersem gün gelir karşıt görüşüm güçlenince o da bu hukuku çiğner...
O halde bu kurumlar fethedilecektir. Sabrın ve aklın sonu selamet olacaktır.. Cümlemize geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Bir İsraillinin sözü "biz, müslümanların Cuma namazlarında camileri doldurmasından korkmayız; biz, müslümanların sabah namazlarında camileri doldurmasından korkarız" Arkadaşlar size bir çağrım olacak bu mübarek gecede gelin bu sabah camilere akın edelim. Sabah namazını camide eda edelim... Bu büyük imtihan için gerekli olan sabrı ilmik ilmik gönlümüze nakşedelim. |
Kendimize gelelim yaa.Ne oluyoruz?Herkes diyeceğini 2 kez düşünsün.Sonradan pişman olmayacağına emin olduktan sonra söylesin ne söyleyecekse.''Birileri''nin istediği olmasın...
|
Alıntı:
Kalbini kırarsam üzülürüm ama saygı diye birşey var değil mi?.. |
anayasa mahkemesinin anayasayı çiğnediği bir ülkede adaletin olduğuna, yargıya ve bilimum adli kurumların hiç birine [size=14pt]i-nan-mı-yo-rum gü-ven-mi-yo-rum[/size]
|
birkaç gün de böyle değişsin gündem...
Halkın iradesi diye bişey yok hiç olmadı ki...Demokrasi diye bişey yoktur..Hiç bir ülkede uygulanmıyor uygulanmayacak uygulanamayacaktır.. |
yargı siyasallaşmıştır ve yargıçlara güven azalmıştır.ak partinin kapanacağı bu siyasi kararla ortadadır şimdi ak parti yöneticileri bu darbeye karşı koymayarak kendilerini yenik mi sayacak!yoksa yeter karar milletindir diyerek karşı hamlelere mi yönelecek!bekleyip göreceğiz...mevlam ne eylerse,güzel eyler...başbakanım biz sizin cesur tavrınızı sevdik siz bu milleti yarı yolda bırakmıyacağınıza inanıyor sizden sivil ve demokratik bir darbe istiyoruz.
|
Bıktım artık...
Sevincim büyük bir düş kırıklığına dönüştü.. Bu ülkede okumak da istemiyorum çalışmak da istemiyorum... Hayallerim herşey bitti..İlk kez okulu sevmiştim.. Bu yasağa en küçük katkısı olan bir kişiye bile hakkımı helal etmiyorum.Rabbim bu dünyada da öbür dünya da perişan etsin. Bir avuç münafığın hayatımızı mahvettiğine inanamıyorum.Aklım mantığım almıyor. Bizden sonrakiler bu zulmü yaşamasın inşallah.. Kardelenler solmasın artık... |
Alıntı:
|
yargı halktan kopuk halkın ne dediğinin çoğunluğun hiç bir önemi yok önemli olan sesli azınlık zaten başka sonuç beklenemezdi siyasi görüşleriyle hareket eden insanlardan! yazıklar olsun 70 milyonu bir avuç insanın kalemine mahkum ediyorsunuz!! |
Biran önce protesto edilmesi şart :-*
Zamanında çok protestolar yapıldı,milyonlarca kişi insan zinciri yaparak sokaklara akın etti.Hala yapılıyor protestolar ama katılım sayısı ortada.Kırda gece geçiren birbirine yapışmış koyun gibi susmak-saldırıyı beklemek fayda değil,Fas'taki olayın aynısını yaşamamak için tepkimizi içimizdeki fransız soylarına karşı göstermek lazım :-* |
Alıntı:
|
Beddua etmeyelim arkadaşlar bize yakışmaz
|
Ağır abiler demokrasiyi bekleyin diyor..
boşuna bekliyoruz ve bekleyeceğiz...! O bi yanlışlık görünce eliyle düzelten insanlar nerede.. |
Alıntı:
Bir kere yapılcak oda tam olacak,sonrası Allah kerim :-* Gerçi onlar (kemalist faşistler) yine ekmeklerine yağ sürecek bir şeyler bulur :-X Saadet partisi güzel beceriyor bu tür protestoları,eğer hükümete karşı laf etmeyip tamamen bu karara karşı bir protesto yapacaklarsa katılım hiç sanmadığımız kadar fazla olur :-* |
Mesut Yılmazın yorumuna göre emsal karar varken 1 daha basörtüsünün serbest bırakılması teklif edilemezmis
simdi 550 milletvekili ile gelsekde degistiremeyecekmiyiz hic bir zaman? |
Anayasa Mahkemesi maçların 9'a 2 oynandığı hukuk üssü...
Maçlar 9'a 2 oynanınca heyecanda olmuyor haliylen, maçın sonucu çoğunlukla baştan tahmin edilebiliyor... Rabbim inananların yardımcısı olsun Diğr yandan bu olayın En kötü tarafıda bu yasak Artık kanunla yasaklanmış oldu.Yani Başörtüsü ile ilgili düzenlemeler de yapılamaz. Refarandum ile Danıştay vb kurumlar kaldırılmadıktan sonra İHL olsun başörütüsü olsun sorunlar devam edecektir. Anayasa Mahkemesinin kararları 10 yıl süreyle bir daha yasalaşmıyordu ... Eskiden kanunda başörtüsü yasak değil yasak bir yoruma dayandırılıyor deniyordu şimdi kanunlaşmış oldu ... kaş ve göz meselesi ... |
Alıntı:
O kurumların kalkması imkansız olduguna göre 10 sene boyunca rahatız desenize :) Allah yargıclarımıza zeval vermesin Hepsine Tesekkurlerimizi sunuyorum Devrimci Süvari |
Alıntı:
Haydaa deyip başa döndüğümüz artık acı bir gerçek yani sil baştan... Onca senelik, meseleyi olgunlaştırıp sorunun suniliğini ve saçmalığını ortaya çıkarıp çözüm süerecini hızlandırma çabaları, yasakçıların savlarını çürtüme çabaları ve çürütme, hatta bazı laiklere bile 'ben bunun serbest olması gerektiğini düşünüyorum' dedirten süreç... hepsi bitti.. Çok yazık oldu bir 20 sene daha uğraşıp durulacak artık. Ama şunu bilsinler ki; hiçbir zaman yılmayacağız! Vazgeçmeyeceğiz! Ümitsizsek ümit biz olacağız, çaresizsek çare biz olacağız.... Bu söz sık sık aklıma gelir durur benim, duayla anarım sonra onu ve bugüne bakarak aslında ne yapmak istediğini anlarım.. Ümitsizlik Caiz Değildir Şeyh Said |
Alıntı:
|
turban ozgurluk istiyoruz ama açık birini gördügümüz zamn günah 19 mayıstan bile rahtsız olduk bu nedir acıklarmısnız konular çelisiyorda liklik aykırı oldugu icin iptal edildi neyini tartışıcaz
|
Siyaset siyaset diyorsunuz... Şu bir senedir Akp siyasetin S sinden anlamayan bir parti gibi davranmaya başladı...
tarafım bellidir Allah'a şükür... Keşke halledebilseydi şu meseleyi Olmayan bir yasağı (başörtüsü yasağı) anayasada bir yasa ile özgürlüğünü yürürlüğe sokmak kimin fikriydi acaba...Merak ediyorum? Yasama-yürütme-yargı çerçevesi içinde bu sorunun yargı ve yasama ile çözülemeyeceği çok bariz belliydi.. Neden bir yasama-yargı ile sorunu çözmeye çalıştılar? Bu düzenleme yapılmadan önce bütün millet bangır bangır bağrılmadımıı yanlış yapıyorsunuz bu yasağı yasal hale getireceksiniz diye? Neyse hani diyorsunuz ya siyasetin dahisi AKP diye.. Artık devir döndü sanırım..Siyasetin cahili AKP Partiyi savunmak güzel bir hadise fakat at gözlüğünüzü çıkarmak Lazım At gözlüğünü çıkaramayan Akp 28 Şubat sürecini yaşamıştı oysa.Sözde bir daha 28 Şubatlr yaşamamak için gömlek çıkarmıştı Nerde çıkardığı dersler??? Bugün burda yaşanılan hüsran AKPnin başarısızlığı ve beceriksizliğinden başka bir şey değildir |
Alıntı:
Alıntı:
Bu arada hoşgeldiniz arkadaşlar, nasıl buldunuz buraları, sadece böyle önemli günlerde değil her zaman bekleriz.. Ayrıca şunu ekleyeyim, yasa çıksaydı diyorsun ya; Yasa değil Anayasa Değişikliği ve çıktı: 400'ün üzerinde MİLLETVEKİLİ nin oyuyla çıktı, Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girmiş oldu tek eksiği vardı uygulanmadı |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 17:07. |