![]() |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
bak kardeşim.. marifet "siz kimi seviyorsanız onunla haşrolursunuz" ayetini umursamakta.. marifet " Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. HYMAN RICKOVER " özdeyişini benimsemekte.. marifet uhud ve bedir savaşının içeriğini iyi bilmekte..yani sayının önemi olmadığının en iyi ıspatı olan savaşlar.. marifet "Haklı olduğu halde bile çekişmeyi bırakan kimseye Cennet'in avlusunda bir köşk verileceğine, yalan söylemekten kaçınan kimseye Cennet'in ortasında bir köşk takdim edileceğine, ahlâkı güzel olan kimseye de Cennet'in en güzel yerinde bir köşk sunulacağına ben kefilim. " (Ebû Dâvud, Edeb, 7)" hadisini kabul etmekte.. marifet " Ey Peygamber! Müminleri cihada teşvik eyle. Eğer sizden sabredecek yirmi kişi olursa ikiyüze galip gelirler ve eğer sizden yüz kişi olursa kâfirlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar hakkı ve akıbeti düşünmeyen anlayışsız bir kavimdirler..enfal 65 " ayetine iman etmekte.. |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
Bu aslında sizin gözünüzde Erbakan'ın insan değil farklı bir varlık haline gelmesi gibi... |
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
Muhalefete inat kurulan adaletsiz mahkemelere inat böyle bir başbakanın AKGENCİ olmaktan gurur onur ve şeref duyuyorum.Rabbim sizlere hidayet versin eğer ıslah olmayacaksanız da helak etsin ibret olasınız >:(
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
|
'Kızım ben Başbakan...'
Halkın içinden olmak böyle bir şey olsa gerek...
|
'Kızım ben Başbakan...'
Başbakanımızın bunun gibi dah önceden yaptığı çok şey vardı
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
[b]ne diyorsun sen be sinek vızıltısından başka birşey değilsin yazık diyebilmek için ne üstün vasfın var çok merak ettim biçare zavallı >:([/b] |
'Kızım ben Başbakan...'
nedense tüm oklar bize çevrildimi forumumuzun yeni üyeleri artmakta >:(
|
'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
sonra bir kayıp trilyon davası da bize açılsın demi :-X arkadaşlar o sorun olmaz bence...yani genel merkez binası için ben de çok üzülüyorum ama genel olarak düşünürsek parti kapatılırsa bağışlar artacaktır ve biz DİŞİMİZLE TIRNAĞIMIZLA YENİ BİR PARTİ KURACAĞIZ... |
'Kızım ben Başbakan...'
ayy yerim ben onu kimin başbakanı tabiiii :D :D :D :D :D :D :P :P :P
|
'Kızım ben Başbakan...'
sen hangi bölümdesin reddiye...
anlıyorum atanmak istiyorsun ama ya gerçekten ihtiyaç yoksa devlette... mesela ben lise mat öğretmeni olacağım inş.. atamamız geçen sene 30 mu neydi bu sene daha da azalacak... yapacak bişey yok :( |
'Kızım ben Başbakan...'
reddiye şimdi bütün sinirini senden alabilir ;D
|
'Kızım ben Başbakan...'
farkındayım :-X korkuyorum aslında ::)
|
'Kızım ben Başbakan...'
anladım canım...sanırım sistem içinde devlet kendini koruyor, ilk önce vatandaşlarını koruması gerekirken...
sözleşmeli alınanlar yeni personel alındıkça kadroya aktarılıyorlar bildiğim kadarıyla ama üniversiteliler dururken açıkların lise mezunu ile kapatılması yanlış elbette.... Allah yardımcımız olsun :) şu eğitim sistemini düzeltsek süper olacak ama bir keşmekeş içinde :( |
All times are GMT +3. The time now is 06:52. |