![]() |
Kazan; Ak Parti ,Gülcüler Tayyipçiler diye ikiye bölünecek
Ne oldu arkadaslar Türkiye ile Avrupa daki maas ile benzin fiyatlarini kiyaslamak bu kadar zormu
|
Alıntı:
|
Buradak maksat Türkiye deki Pembe tablolar in ne kadar sahte oldugu mesela basbakan olsun akp liler olsun Borclanma söz konusu oldugunda yok Amerika nin veya avrup nin da Borz lari oldugundan söz ederek Türkiye ile kiyasliyorlar,kaldiki amerika ni Borc oldugu kadar kaynaklari da var ,Türkiye deki Gider gelir den daha fazla,millet dedigim gibi Kredi karti ,Cumhurbaskanligi Secimi,simdi de kapatmadavasi ile öyalatiyor,bir diktatöre sormuslar bu milleti bu zamana kadar nasil idare ettin diye diktatör Top ,eglence diye cevap vermis
|
Dam üstünde saksagan, gel bize bazi bazi :)... sen yine var öyle bil biz yolumuza devam edelim, senin cebinde yeni türk lirasi olmadigi icin sifirlarida sayamayacaksin :)..
artik ak tablo mu, pembe tamlomu var onun takdirinide halk veriyor o halk adinada sen konusma istersen ;).. Siz gidin kendi kücük kitlenizi elde tutmaya calisin :) |
yaa yormayın kendinizi arkadaşlar bunlara laf anlatırsınız da onlar anlar mı acep ???
şevket kazana bir örnek vereyim... daha önce bir göreve hem abdullah gül hem arınç aday gösterilmişken ikisini bir odaya kapatmışlar kendiniz karar verin demişler... ikisinden de çıt çıkmıyor..ikisi de 'ben' diyemiyorlar çünkü 'biz' mantığıyla yaşamışlar...en sonunda arınç konuşuyor ve 'sen daha layıksın sen yap diyor'...gül de diyor ki 'abi sen önce davranmasan aynısını ben diyecektim' daha çarpıcı bir örnek... türkiyenin en üst mevkisi cumhurbaşkanlığı... başbakan 'adayım abdullah KARDEŞİM' diyerek takdim etmiştir... son nokta budur :-* biz farklı görüş sunan partili kardeşlerimizi duyunca koltuklarımıza yapışıp 'git burdan' diyemeyiz...o bakımdan fazilette olduğu gibi bir ayrılma Allahın izniyle olmayacaktır.... kusura bakmayın AKPARTİ sizin beklentilerinize cevap veremez.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen avrupa da yasayan birisi olarak faydasini görüyormusun |
sağol berikacığım...
arkadaş da bu örnekleri umarım anlar kardeşliğin ne olduğunun farkına varır :-\ |
Alıntı:
|
ak saliha kardeslik kavramindann söz ederken kardeslik te kendi menfati ugruna kardesinin sirtindan vurmakta oluyormu
|
Rencide edici yazılar, KUL HAKKINA giren ifadeler, yazana değer katmaz. İspatlayamazsa elinde delili yoksa, müfteri konuma iter. :)
|
al iste ispatlariz isterseniz ben iyi hatirliyorum o dönemi ;)
|
Alıntı:
|
sen bir araştır şu secereni mhp den gen geçmiş olabilir mi diye?
arkadaşım somut şeylerden bahset bana... tbmm başkanı olmak için çırpınan! arınç nasıl sade vekil olabilir... bişeyler gelmez miydi elinden ha!!! o bu partinin troykasının bir ayağı bunu sakın unutma... unakıtan neyi hortumlamış bana bir anlat da bileyim... eğer hortumlansa bu ülkede hiç birşey yapılamzdı.. yatırım yapılacak para bulunamazdı...tıpkı devraldığımız hükümette olduğu gibi... yatırımlar yapılıyor,fabrikalar kuruluyor,barajlar yapılıyor... bu değirmenin suyu hortumlayarak gelmez... ama sen gülmeye devam et...AKPARTİnin başarısı böyledir işte...hazmedemeyenlerde önce gülme daha sonra delirme yapar ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Al işte bir muhalif daha yahu ... :D
|
sen iste abi basiretsiz yöneticiler gibi devalüasyon yaparız :D
|
Alıntı:
|
simdi siz bu arkadasin derdini anladiniz mi arkadasta biliyro hükümet basta durursa bizim izinler güme gidecek :) yok artik avrupadan cikolota, seker, sampuan, cay da getiremiyoruz mübarek en kalitesi Türkiye de var
|
Bir arkadasimiz cok komiklik yapiyor ,elbette ki Paramizin degeri euro veya Dolar karsisinda artsin isteriz, evet Türkiye de eskisi gibi euro nun karsiligi yok dogru amma malesef karsiligi olmadigi gibi biz avrupalilarin eskisi gibi alis veris edemedigimiz gibi Türkiye deki Kardeslerimiz de pek iyi durumda degil mesela biz bile asgari üzreti 1500 Euro alan Avrupadaki kardesleriniz Türkiye de zorlanirken Türkiye deki asgari üzreti kat kat az olan kardeslerimizin durumu da ha da vahim ;)
|
Alıntı:
sen önce ne anlatmak istedigini güzel bir dille anlatta bizde meramina care bulalim, suraya bakarmisiniz celiski dolu bir yazi :) |
Alıntı:
|
ayriza deginmek istedigim Ve gördügüm Türkiye deki kardeslerimiz Paramizin deger kazanmasi veya enflasyon düstü hikayelerinden dolayi degilde gidip gördügümde Kredi karti sayelerinde birseylere sahip olup borc batagina sürüklenmesde olmalarini gördüm
|
Alıntı:
|
Alıntı:
taktiniz bir kredi kartina :).. lütfen söylemek istediklerinizi daha uygun bir Türkceyle anlatin ki bizde sizi daha iyi anlayalim kendi diline bu kadar fransiz kalmis birinin halkini düsünmesi ne kadarda manidar! |
Alıntı:
|
Alıntı:
[/quote] Sen su yazdiklarinin Türkce oldugunu mu idda ediyorsun simdi? Kardes zaten sacmaliyorsun bari düzgün Türkceyle sacmalaki bir anlam kazansin :).. Bana ak partinin alternatifini söyleyebilir misin 8) |
En Komik yönüde Akp oy vereceklerin cogu kötünün iyisi diyerek kötü oldugunu kabul etmeleri :D
|
Alıntı:
Sen su yazdiklarinin Türkce oldugunu mu idda ediyorsun simdi? Kardes zaten sacmaliyorsun bari düzgün Türkceyle sacmalaki bir anlam kazansin :).. Bana ak partinin alternatifini söyleyebilir misin 8) [/quote] Türkce me neden taktin anlamis degilim cevap vermekte zorlanir oldun sanirim Alternatif konusuna gelecek olursak önce Destekleyen malum siyonist cevreler icinmi yoksa Türkiyede kandirilan masum vatandaslarimiz icinmi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alternatif konusuna gelecek olursak önce Destekleyen malum siyonist cevreler icinmi yoksa Türkiyede kandirilan masum vatandaslarimiz icinmi? [/quote] Senin icin Türkce hic birsey ifade etmeyebilir ama biz Ak genclik icin cok sey ifade eder, sen belki asimile olup Türkceyi unutmus olabilirsin ama burada Türkiye nin meselelerini konusuyoruz o halde Türkce ve anlasilri konusmak gerekir!.. Camur at, izi kalsinlara cevap vermeye ne gerek biz karanliga mum yakiyoruz üstüne birde ampül, bilmem anlatabildim mi 8) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Camur at, izi kalsinlara cevap vermeye ne gerek biz karanliga mum yakiyoruz üstüne birde ampül, bilmem anlatabildim mi 8) [/quote]Benim Türkcem zayifsa benim kabahatim ne devletimiz ögretmediyse neredeydi malum hoca nin türk okullari ögretseydi Camur atan senin gibi olsun,camur atmakla itham etmeden söylediklerimin aksini ispatla ki birsey biliyor sansinlar,gerci hos ispatlasamda camur atmakla itham edeceksiniz ya neyse,ampül dedinde Avrupa da artik Millet Ampül degil tassaruflu ampül kullaniyor,eskisi fazla masrafliydi sizin Türkiyeyi Cari acik,Borclanma yaptiginiz gibi |
Bu arada avrupa deyip durma ben avrupanin göbeginde yasiyorum neyin, ne oldugunu biliyorum evet farkindayim amacin camur atmak baksana simdide konuyla hic alakasi olmayan Fethullah Gülen e gönderme yaptin ;)
biz diyoruz ki halk bu kadar sikintiliysa, ekonomi bu kadar kötüyse nasil bundan öncekiler geldigi gibi gittiyse ak partide gider o yüzden siz bu kadar sikinti etmeyin bak zaten avrupa da yasiyor mussunuz :) Bu arada bende yillardir avrupa da yasiyorum ancak bu benim Türkceme etki etmedi biz öyle sözde maneviyat diyenlerden degiliz ;) Birde habire paradan, puldan bahsediyorsun bence sen rumuzunu Maneviyat yerine Maddiyat yap 8) |
Alıntı:
diyorsun ki halk nasil bu ekonomi den sikintiliysa o zaman öncekiler gibi akp de gider demissin, bir yanlisin var öncekilerde ekonomi kötüy dü amma sizin kadar birilerim yardimi ile uyduruk gündem yaratamiyorlardi, Tayyip bey in bush ile can kardes olduklari buradan belli , Bushher secim öncesi gündem yaratarak Savas cikarirdi,biryerlere vurudu ekonomileri kötü gittigi halde Bizim tayyip ayni ayaklarda gidiyor sanirim iyi ders aliyor, aklima chp li muhaliflerin Tayyip ve baykal in gizli bulusma idda si geldi ,dogru ise aceba neden bulustula ,ne görüstüler Erbakan hocanin dedigi gibi aceba horoz dövüsü icinmi bulustular ;) |
aklima geldi bir yazarimiz sunu yazmisti bir zamanlar ismi aklima gelmiyor ,,Chp simdiye kadar iktidara gelmedi ve gelemeyecegi icin su anki Ana muhalefet durumundan memnun onun icin ,göstermelik muhalefet yapmakta ,,
|
Güzel saçmalamış aferin...
|
Nato kafa, nato mermer!...yok siyasi tartisma yapacagim ama ortada tartisilacak fikir yok, ekonomik tartisma yapacagim daha benzin fiyatlarinin neden arttigini bilmiyor, sosyolojik tartisma yapacagim onada türkcesi yetmeyecek ;)...
kardes konumuz chp degil bilmem farkinda misin! 8) |
Alıntı:
ona bakacak olursan ekonomi de konumuz degil sabahtan berli tartisiyorsun, kardesim madem o kadar zekisin acikla bakim Türkiye ile Avrupa daki benzin fiyatlarinin sebebini ;) |
All times are GMT +3. The time now is 23:48. |