![]() |
Ak Kardeşlerime Selamlar!
neyse bundan sonra sitedeki sp lilerle sen ilgileneceksin nede olsa eski sp lisin bizim gibi eski ülkücü degilsin 8)
|
benzerlik desek daha kolay olur ;D
|
Alıntı:
beni Kürt milliyetçisi yaptın şimdi de eski SP ci yapıyorsun. boşa uğraşma sinirlendiremeyeceksin beni ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ne yurdu yav. ilk dönem kaldım sadece. ne yapsaydım Kıbrıs gibi bi yerde kız erkek karışık yerde mi kalsaydım :) abicim adamlar çok sert yav. bir ara chp li olasım bile geldi :D zaten tayyip'i sevdiğim için hep mesafeli durdular bana ama çok faydam dokundu onlara. çok iş yaptım çok. helal olsun hakkım. adamların her biri günde 3 milli gazete alıyor. bana da rica edinceler bende 3 tane istettim :) neyse bakıyorum içine bomboş. yav ona kim gazete diyor. iyice anlaşılsın diye isminde bile gazete geçiyor. milli gazetede :) bir ara erdoğanın bir sözü vardı aynen şöyle: "deprem için ilahi adalet demek cahilliktir, acziyetliktir" adam çok başka şekilde söylemiş ama düşüncesi milli gazetede ilk sayfada böyle yer almıştı. arkadaş bu haberi görmeden okudum kendisine fakat bu sözü erdoğanın değilde erbakanın söylediğini anlattım :) bu başladı erbakanı övmeye. şu düşünceye bak ne de muhteşem konuşmuş harika söylemiş yok bilmem ne. sonra verdim gazeteyi kendisine okuyunca kızarmaya başladı. işin içeriğine pek dikkat etmiyorlar erbakan yapmışsa kesin doğru erdoğan yapmışsa genel olarak yanlıştır diye düşünüyorlar. |
Alıntı:
|
Hakan komedisin evlat
|
baba büyüksün. yaş kaç
|
Alıntı:
;D hadi cevap verin bakalım. niye böyle az yazmışsınız he? |
Alıntı:
Çünkü benim gibi popüler değil. |
hakan nedenini söyleyim..murat burada kalici sen bugün varsin, yarin yoksun o yüzden bir sayfaya herseyi sigdirdik 8)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ahmet nerdesin msn yi açsana bi dakka
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Allah cezanı vermesin :) az gel msn ye bişi soracam. bak elimde ülker çikolata da var. gel çikolata verecem sana :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
olmaz mı en Yahudilisinden var. nestle gel artık sabrımı taşırma :) |
tamam o zaman geliyorum...nestleye hayir demem 8)
|
Alıntı:
|
ben milka hastasiyim :D
|
hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar.
|
Alıntı:
|
var mısın yok musun da yarışmacı kadın 45.000 ytl yi kabul etti. devam etseydi ne kadar kazanırdı diye devam ettiler. son iki kutuya iki tane 500.000 ytl kaldı. gitti 455.000 ytl.
|
devam etseydi ne kadar kazanirdi mantigi kadar sacma bir mantik var mi ?
babam bile izliyor ya ona yanarim ;D |
Alıntı:
bana bakmayın. su içmeye mutfağa gidince tv yi açtım bir de baktım en sona iki 500.000 kalmış. şaşırdım. devam etseydi ne kadar kazanırdı mantığı programın uzun sürmesi için.düşünsene yarışmacı ilk teklifi kabul ediyor show tv de 2 buçuk saat boyunca bön bön durur artık yerinde :) yarışma sıkıcı olsa gerek. bir ara izlerken 10 dan geriye sayıyotlardı sonra 20 den saydılar bazen iyice cıvıtıp 30 dan geriye sayıyorlar ;D her gün aynı format bunaltıcı. çok kalmaz bitirirler yarışmayı |
evet yarismada baymaya basladi bize yeni heyacanlar, yeni idoller lazim 8)
|
.....
|
Kilitli yorum, desem ve kaçsam. 8)
|
;D
|
Aleykümselam...
Hoşgeldiniz... Faydalı paylaşımlarda bulunmanız ve paylaşımlardan faydalanmanız dileği ile iyi forumlar... |
hey gidi hey. çömezken ki mesajım :)
ilk mesajımda selamlamıştım forumu. koskoca bir ay geçti aradan ;D |
Hiçbir tanışma konusu bukadar gülümsetici olmamıştır :D
|
hoşgeldiniz
|
Alıntı:
:D tanışma konularında en çok benim msj rağbet görmüş ;D |
hey gidi hey. eski günlerim geldi aklıma. ;D
az nostalji yapayım dedim uzun uzun okudum sayfaları ne çabuk geçti 1.5 yıl :karasız: |
All times are GMT +3. The time now is 03:08. |