![]() |
bende milliyetçi muhafazakar bir insanım iki oyumu bu partiye attım ama yolsuzlukların üstüne niye gitmiyorlar
|
Alıntı:
En büyük yolsuzluklar Ak Parti döneminde gün ışığına çıkmışken ve hiç bir soru cevapsız kalmamışken hangi yolsuzluklardan bahsediyorsunuz..Yolsuzluklar elbette olacaktır..Önemli olan üstesinden alın akıyla çıkabilmek..Ve hükümetimiz bunu çok güzel başarıyor..:evet: |
yahu ben bir şey demedim ki son günlerde konuşulanlardan bahsettim sadece
|
Alıntı:
Allahtan dememişsiniz..:) Bende bişe demedim efem.. Sadece hükümetimizizn görüldüğü üzere hemen bütün yolsuzlukların hakkından geldiğini dile getirmek istedim..;;) |
bak sana bir şey anlatacağım dinle sene 2003 ecevit bahceli ve yılmaz hükümeti var abd bu esnada ıraka girmek istedi geldi ecevit ve bahceli ile görüştü izin istedi ve hükümet dediki bizim ülkemiz 90 operasyonunda 50 milyar dolar zarar etti bu operasyondada 50 milyar zarar edecek karşılayın dedi abd geri döndü baktı olmayacak bu 57.hükümeti devirmek için faliyete geçti hemen dsp yi ikiye böldürttü onndan sonra fazilet partisini ikiye böldü şu anda hükümet yapanlar sonra bir şu anda başbakanın kavga ettiği aydın doğan varya bir gün avrupada tv kanalı acarken bir toplantı yaptılar bu toplantının amacı ecevitsiz ve bahcelisiz bir hükümet kurmaktı ve toplandılar karar aldılar bak bu toplantıda kimler vardı aydın doğan hisarcıklı oğlu mesut yılmaz tansu ciller yayyip erdoğan ismail cem sen şimdi başbakanın kavga ettiğine o zaman araları cok iyiydi neyse o esnada bahceli bunu anlayınca beş kişinin karararına bırakmam ben bu hükümet devirme işini dedi bursanın koca yaylasından millet iradesine gideriz dedi ve secim kararı aldılar ve büyük dış güclerin desteği ile opartiler gittiler ve yerine büyük bir coğunlukla bu hükümet iş başına geldi bende o hükümete kızdım ve oyumu bu partiye attım nedenmi cünkü erken secim kararlarına kızmıştım
|
sağcı ve milliyetçi kesim :kiss:
|
duyguseli bu dediklerime ne dersin
|
melek tube sz ne dersiniz
|
Alıntı:
BEN ŞU ANDA MEŞGULÜM LÜTFEN BUNLARI KÜLAHIMA ANLATIN..O BANA DAHA SONRA BRİFİNG VERİR..:lipsrsealed: :tongue: |
ne oldu dün dündür bu gün bu gündür değilmi ya kardeşim bu memleket bizim işine geldiği gibi konuşmayacaksın ben her şeyi anlattım hem ben bunları bu partiye oy vermiş kişi olarak söylüyorum bu oylar amerikadan gelmedi
|
Alıntı:
Verdiysen verdin..Madem sana hitap etmiyor verme birdaha..;) Bu memleket bizim evet.. Bizimki biz yüzde kırkyediyiz..(Sizi tenzih ediyorum çünkü inanmıyorum) Ufak bir zümre yüzde 47ye tahakküm edemez..:shades: |
duyguseli seni bu davranışından dolayı kınıyorum bilmiyorum külahın varmı ama külaha saygısızlık yapıyorsun
|
kardesim sende tart ve düşün allah askına bu adamlar size ne yaptı? ilericilik anlayısını bize getirdiler.ekonomimiz düzeldi. ama sizin gibi insanlara yaranılmıyor sizler türkiye cumhuriyeti devletinin ileri gitmesini degil geride kalmasını isityorsunuz.. kardesim sende oy vermişşin o zaman vermeseydin simdi biz sana ne yapalım oylarını gerimi postayalım allah askına biraz mantıklı ve anlayıslı konusun... sizin gibiler oldukca bu devlet kalkınamaaz.. kalkındıgımızı görüyorlar hemen ayaga bi celme takma pesindeler.. nden insanlar kendi egolarını tatmin etmek için ugrasıyorlar.. camur at izi kalsın hesabı
|
hem burdaki konu akp ye en çok hangi kesimden geliyor diye bir konu ne biçim sorumlusun
|
bayonet burdaki konuyu biliyorsan cevap ver onun için her taraf kokuyor
|
Alıntı:
Şu anda burada beni kınayacak ve eleştirecek en son insansınız.. Benim saygım hak edenedir.. Hak edene hak ettiği yerde hak ettiği gibi hak ettiği lafı veririm.. |
kardesim ben burdaki konuyuda senin düşünceni ve yapmak istedigininde cok iyi farkındayım bi kere sen bilmeden konusma ne 2003 ecevit hükümetinden bahsedion ilk önce bilgi edin öle tartısmaya gir sizin gibi bilgisizler yüzünden ne geldiyse geldi basımıza
|
bu yönetim ecevit hükümetinden devir almadımı hükümeti
|
Koku çıkartan sizin kara düşüncelerinizdir..Sıyrılın ve kendinize gelin..Ak görüşlü olmak her insana vesile olmaz..:kiss:
|
kardesim o zaman senin anltma kabiliyetinde bi problem var senin kabiliyetin degil bilgin yok 2002 yılında ak parti geldi basa sen ne 2003 ecevit hükümetinden bahsediyorsun anlamıs degilim kaliteni belli ettin saygımız hakedene vesselam........
|
Alıntı:
HODRİ MEYDAN.. Bana Ak Partiden daha fazla icraat rekoru kıran ve ilklere giren bir parti adı söyleyin.. Var mı..? Varsa kanıtlarıyla beraber..Buyurun..:cool: |
sen bir kere hiç bir konuyu bilmiyorsun ama cevap vermiş oluyorsun
|
Alıntı:
|
ha ben 2002 deyeceğime 2003 demişim sen esas konuya gel yukardaki aydın doğan işi doğrumu
|
birde kalite nfalan yazmışsın çok kalitesiz bir laf etmişin daha seviyeli olursa sevinirim
|
yav niye bazı arkadaşlar eleştirilere tahammülsüzler yapılana yapıldı yapılmayana yapılmadı diyecek kadar cesur değiller
|
bayonet konuya geliyormusun
|
aydın dogan grubunun attıgı camurdan baska bişey degil bu dedigim gibi camur at izi kalsın bu hükümet yolsuzluk yapmadı yapanların elinde belgeli ispatlı..ama nedense onların üstüne gidilmiyor... eger yapılan birsey varsa cezasını görür...o zaman neden üstüne gidiliyr ama belge buluanmıyor sadece yapılanlar agızda kalıyorr..buarada sende yanlıs dedim yazmıssın ben nerden bileyim senin bilgi seviyeni kendini ölç tart öle gel....vesselam
|
bak ben orakamı yazmışım neyse ben sana aydın doğanın 2002 deki avrupadaki tv açılışındaki toplantıda kimlerin olduğunu yazmıştım gerci sana yazmamıştım ama sen geldin ozaman sana soruyorum
|
güle güleeee :):):) allah yolunuzu acık etsin
|
ha insanları ancak böyle susturursunuz cowboyu niye kestiniz sizin bilginliğiniz bu kadar
|
allah ta sizi bir gün yolcu eder inşallah
|
ben bilmiyorum covboyun yazdıkları doğrumu
|
Alıntı:
Arkadaşın gibi gereksiz muhalefetlik etmeye ve saygını bozmaya devam edersen senide şutlamak zorunda kalacağız kardeşcan..Bu bir tehdit değil uyarıdır ayrıca lütfen tırsma..:shades: |
yahu beni tehdit etme yiğitsen ben le konuş birşeyler biliyorsan beni banlamakla tehdit etme
|
Alıntı:
Kim tehdit mi..? :lipsrsealed: Cık Cık Cık.. Çok ayıp..Bizim kapımız herkese açık..Gerekliside gelir gereksiz insanıda..Lakin bazı gereksizler haddini aşarsa o zaman tehdit etmek gbi bir gaflete düşmem..Direk şutlarım dostum..:shades: |
tamamda senin gerkli dediğin gibi yazalım ozaman bana listeyi gönder
|
Alıntı:
|
yahu senin gereksiz dediğin şeyler covboy sana yukarda bir şey sordu avrupadaki toplantıdan cevap vermedin geçiştirdin
|
Alıntı:
İkinizin ıp adresi nedense aynı ama.. üzgünüm dostum buraya kadarmış..;) |
All times are GMT +3. The time now is 22:11. |