![]() |
Sanal alemde aşk olur mu ?
;D ;D ;D AKmetalci'yi eleştirmek haddim değil ;)
|
İyi bir modem ve bağlantıyla neden olmasın. ADSL de keremat vardır hani... Tabi yersen.... ;)
|
Alıntı:
|
allah aşkına normal alemde aşk olmuyor sanal alemde nasıl olsun herkez birbiriyle menfaat için cambazlık ,gösteriş olsun diye çıkıyor sevgi yalana karışmış ,,seviyoruz diyorlar nedense bir hatada silip unutuyorlar
|
Aşk zaten günümüzde acayip yozlaştı..Eski sevdalardan hiçbişey kalmadı.Normal hayatda aşk yaşanamazken netden olması da zor görünüyor ama olmuyor da deil.Net üzerinde insanlar daha rahatlar sürekli konuşma imkanı var.Bazen bu konuşmalar öyle bi boyuta geliyorki insan tanımadığı birine aşık olabiliyor.Ama internet aşkları sağlıklı değil şu ana kadar iyi sonuçlanan görmedim..Kendimde bizzat yaşadım gördüm.Kimse kendini çok kaptırmamalı,acı çeken kendisi olur :(
|
ankete bakıyorum ve evet cevabının önde olduğunu görüyorum inanamıyorum
ama saygı duyuyorum sanalda aşk ta sevgide olmaz arkadaşlık olur aşk ve sevgi o kadar basit değil bence |
kimse olmaz demesin olmaz diyenlerinde hepsi olur aha buraya yazıyorum
|
Ne çekişmeli anket dün 20-19 olur diyenler öndeydi bugün 20-21 olmaz diyenler önde 8)
|
Alıntı:
|
olur da gerçek olurmu orasını bilmem türkiye de son zamanlarda bu muhabbet baya bir arttı gerçeği varken sanalı benim pek memnun etmez...
|
ya int den aşık olup int de evlenmiyo ya canımm tanışıyolar görüşüyolardır herhaldee ama mesela tanışmalarına internet vesile olmustur yani var böyle şeylerr değil mi sanki sanal aşka zaten kim evet der ki ;) ammmaaan cok karısık neyseeee :D
|
evet evleniyorlarda pek uzun ömürlü olmuyor kendi komşumdan biliyorum iki ay bilemedin üç aysonra birbirlerine bye çekiyorlar
sağlıklı bir durum değil umduğun gibi çıkmıyor haa saadetli olan olmuyor mu oluyor fakat onda binde bir... |
dusundumde.aldatmak ısteyen kendı sehrındeykende aldatır.24 saatın onla degil.gecırdıgın zaman harıcınde.eve gıdıyorum dıyıp baskasına gıdebilir?annemle oturmaya gıttık dedıgınde sevgılısıyle eglenıyor olabılır. ya valla ne bılım karmasık işler ya.aşk maşk beni bozar zaten.aşk maşk bana göre degil.benle olan sanaldada olsa reeldede olsa mars tada olsa mutlu olmaz.hıc gerek yok sanala reele.
|
sen darbe felanmı yedin aşktan kardeş... imalı imalı yazyorsun :D ;)
|
Alıntı:
|
peki açmayalım o zaman yaranı deşmek istememiştim....
|
kesinlikle olmaz ya o ne
|
Alıntı:
allah korusun insanın gözüne bakarak yalan sölüyolar sanalda oooooo Alıntı:
|
neden olmasın
|
neden olmasın ki yahu gönül işi bunlar söz geçiremezsin ki...evlilikte olabilir ama gözü kapalı gitmeyeceksin heralde bi araştırırp sorulur ondan sonra ne olacaksa olur...bence mutlu olmak 2 insanın elinde olan bişeydir....
|
SADECE ARAÇ OLARAK KULLANILABİLİR YANİ KENDİNİ
TATMİN AMAÇLI SEVERSİN AMA GÜÜVENMEK İSTEMESSİN ODA ŞÜPHEYE SEBEP OLUR VE İÇİN DIŞINA ÇIKAR |
Kesinlikle olmaz ama dostluk olabilir
|
oluo yaaa
|
flower biz senle hep aynı şeyleri düşünüorus farkında mısın arkadaşım:):):)
|
olur diyenlere saygı duyuyorum
ama ben olmaz diyorum sebep olarakta kobbal arkadaşımızın dediği gibi şüphe olur şüpheyle başlar şüpheyle gider buda aşk veya sevgi değildir kendini tatmindir |
olur olur, olmaz ya ama olur yane olanlarda var :o
|
Alıntı:
sonu yalan aşk |
Alıntı:
|
hıımm
işte aynen onu demek istedim önce sanal aşk sora yalan aşk oluyor çünkü örnekleri var evet senin dediğin gibi başlayan insanlar var hatta tanıdığım iki vakka var o yüzden diyom olmuyor |
Alıntı:
|
aşk olmaya bilir ama arkadaşlık olur........
|
OLMASINA OLURDA.OLMAMASINADA OLMAZ.bu nedemek yaw.bnde anlamadım:)
|
olur olur ben de örnek görüorum...ya olmayanda var ama içlerinde mert olup doğruyu söyleyeni bulursan oluoo :D
|
ya gerçekte aşk mumla aranırken sanalda nasıl oluyo
ollllmmaaaazzzzz |
olur ama sanal olur öteye geçemez
|
Alıntı:
|
Yeni bir bakış açısı geldi aklıma; gerçek aşkını sanal'ada taşırsan oluuur hem gerçek hem sanal ;)
|
neden olmasın ki, bence mantıklı...
|
bence olmamali, gercek askta bile karsi taraf hakkinda bir suru suphen varken sanal ask tamamen tek tarafli bir aldatmaca.
|
aşk bu ne zaman nerde nasıl bulur ne bilelim ;D :D
|
All times are GMT +3. The time now is 10:23. |