Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Başbakanımızın Güzel Sözleri - Herkes bir tane yazsın (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33860)

Demokrat 07-11-2008 02:15

Başbakanımızın Güzel Sözleri - Herkes bir tane yazsın

Anlasildi ciftliktekiler topluca iplerini koparip, firar etmisler ve sürü psikolojisiyle bir konuya daliyorlar!.. siz bizi bosverin, kendinizi kurtarin yeter..
Azinliklara takili kalsaydik isimiz vardi siz her gecen gün eriyen zihniyetinizi kurtarmaya calisin, ortaya cikan pislikleri temizlemeye calisin..
birakin is yapan yapiyor, öyle sizin gibi lafla peynir gemisi yürütmüyoruz biz.. basbaknimizin neyi, ne icin söyledigi bellidir sizin gibi bir dikili agaci olmayanlar konussa kac yazar!

LüGaT 07-11-2008 02:21

Kırmızıyla yazmakta ısrar eden üyelerin yazıları silinecek. Silmek daha keyifli ve kolay, devam edebiliriz :-*

tayyipleyiz 07-11-2008 02:21

Alıntı:

yeşildevrim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
Bu sözü sever misiniz bilmem ama ;

Sayın Öcalan düşüncelerinin değil, şu anda, almış olduğu kellelerin hesabını veriyor. >:(

sehitlik mertebesini ayaklar altına alan sanlı Türk askerine kelle diyen bir zihniyet ve bu sözünü güzel sözler diye nasıl nitelendirirsiniz millet duygularınızın yoklugu her halinizden belli bosa dememişler balık bastan kokar diye yazıklar olsun....

Basbakanimizin sözlerini yanlisa yoranlara yaziklar olsun!..
Sehitlik gibi yüce bir merciyi kendi günlük siyasetlerine alet edenlere yaziklar olsun..
Bu konuda populizm yapip, basbakanim samimiyetini görmeyenlere yaziklar olsun...
Duygu sömürüsü yaparak, demogoji yaparak birseyler elde etmeye calisan acizlere yaziklar olsun...

Basbakanimizin sehide, gaziye ne kadar önem verdigi bellidir söyledigi sözlere baska anlam yüklemeye calisarak, ayni olayi temcit pilavi gibi önümüze koyarak birsey elde edemezsiniz cünkü "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!"

hala gercekleri göremediğiniz için yazıklar olsun.sehit anasının basının acık olmasından kaynaklı ayrım yapıp bas saglığı dilemeyen insanlara yazıklar olsun asıl....
Kırmızı yazamazsın demiştim. Belada okuyamazsın demiştim. Seni de uyarmıştım. (yönetim)

birincisi bela deil senin gibi bende yazıklar olsun diyorum ikinciside burada renk secimi koyduysan kullanırım arkadasım ozaman bu kullanımı kaldırın...

Sen kullan ben de kullandırmama adına, kullanmana izin vermeyecek konuma getirieyim. Kullanıcı ne kullanacağını bilirse, kullanımı kolay olur. Seni kimler kullanıyor onu da söyle ki, rotanı kolay çizeyim.

Demokrat 07-11-2008 02:22

hayrola ne gocunuyorsun o kadar cok biliyorsun cik aday ol, al boyunun ölcüsünü burada bos laflarla zaman öldürme!..
Senin aga baban simdi rodosa yüzüyor.. bu ülke komunist bir ülke degildir satilacak mallar satilir sen kafani ama alimin zikri neyse, fikri odur siz herkesi kendiniz gibi hirsiz sandiginizdan cal, cirp diyorsunuz..
Kanaltürkte yaptiginiz hirsizlik tescillendi hala daha hangi yüzle konusuyorsunuz, suratiniza tükürüyoruz yarabbi sükür diyorsunuz 8)

Duygu'Seli~ 07-11-2008 02:23

Alıntı:

rumeysa Nickli Üyeden Alıntı

Basbakanimizin sehide, gaziye ne kadar önem verdigi bellidir söyledigi sözlere baska anlam yüklemeye calisarak, ayni olayi temcit pilavi gibi önümüze koyarak birsey elde edemezsiniz cünkü "ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz!"

valla ettiği sözlerden ne kadar dğer verdiği belli oluyor haklısınız :D
bunda yüklenecek bir anlam yok
alenen kelle demiş işte :D
öcalan denen serefsizede sayın demişti mesela

bunları kendi diyor
anlam yüklenmiyor yani :D
[/quote]

Kelle nin kelime karşılığı nedir sayın ak kardeş.? Kafa da deriz başta deriz ser de deriz kelle de deriz pekala.. Bende derim..Bu vatan için milyonlarca kelle verdik.. Benim dedemde kelle verdi..Bakın dedem içinde söylüyorum.. ;) Ayrıca sayın kelimesi saygın olduğu için kullanılmaz sadece.. Sayın başbakanımız sayın derken parantez içinde sayın(!) demiştir..İyi algılayın.. Böyle ufak şeyleri sorun yapanlar hiç bir yere gelemiyor zaten.. ;) Konumuzdan belli..

oguzdesouza 07-11-2008 02:27

Gözleri var GÖRMEZLER
Kulakları var DUYMAZLAR
Ağızları var GERÇEKLERİ SÖYLEYEMEZLER!

Başbakanın ağzından en fazla sevdiğim sözlerden birisi

Demokrat 07-11-2008 02:27

Tabi tabi kömürle, altinla oy satin aliniyor :).. sizde haklisiniz o kuyruk acisina bir neden bulunmali yoksa chp nin basarisizligindan, basiretsizligindan ak partinin basarisindan alinmadi bu kadar oy..
Yarin bir daha secim olsa degisen yine olmayacak, sen bana onu bunu birakta kac kisi oldugunu söyleyin sizi satin alalim hemde amerikan dolariyla :)..
Senin gibi 10 taneye anadoludaki mehmet amcama degismem cünkü onun icindeki sevgi karsiliksiz, saf, temiz siz ise ruhunuzu satmissiniz, ruhunu satan yarin herseyi satar ;)
siyasetten anlamayan capulcular gelmisler burada papagan gibi ezberledikleri laflari tekrarliyorlar biraz gelistirin kendinizi, yeni argümanlar bulun yada bükemediginiz bilegi öpün!

Duygu'Seli~ 07-11-2008 02:28

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
Gözleri var GÖRMEZLER
Kulakları var DUYMAZLAR

Bu ayettir ablasının güzeli.. :) başbakanımız söyleyince bir çok kişi öğrenmiş oldu..Aferim can, bende çok severim bunu..!! :-*

oguzdesouza 07-11-2008 02:30

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gözleri var GÖRMEZLER
Kulakları var DUYMAZLAR

Bu ayettir ablasının güzeli.. :) başbakanımız söyleyince bir çok kişi öğrenmiş oldu..Aferim can, bende çok severim bunu..!! :-*

Ben de zaten Başbakanın ağzından demiştim :-X

Duygu'Seli~ 07-11-2008 02:34

Alıntı:

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gözleri var GÖRMEZLER
Kulakları var DUYMAZLAR

Ben de zaten Başbakanın ağzından demiştim :-X

;) iyi madem sustuk.. :-\

Demokrat 07-11-2008 02:36

askolsun lügat iki dakka muhabbet ettirmiyorsun elemanlarla, böyle türkceyi iyi kullananlari her zaman gelmiyor, bunlari cerceveletip asacam 8)

AK_Türk 07-11-2008 10:18

Arkadaslar konunun asilina donelim, birakin bir kac tane laf anlamazla zamaninizi harcamayin

hadi arkadaslar DURMAK YOK EKLEMEYE DEVAM

hipermuhafazakar 07-11-2008 18:40

Erdoğan'dan Baykal'a ; :D :D

Şimdi yeni bir yalanı daha var. Bugün gazetelere ilanlar vermiş, devletin borçlanma faizini yüzde 19 küsur reel faiz olarak gösteriyor. Zavallı, reel faizin ne olduğunu da bilmiyor. Reel faiz, şu anda 100'de 10'un altındadır be zavallı, bundan da haberin yok. İki koyun gütmeyenden bu ülkeye başbakan olmaz.

hipermuhafazakar 07-11-2008 18:41

Gene Tayyip Erdoğan'dan Baykal'a ;

'Türkiye'nin şu anki borcu 400 milyar doları aşmış'; şeddeli bir yalan. Ayıptır, insaftır senin ne biçim kılavuzların var? Bu kargalardan kurtul ama önce CHP senden kurtulsun. Ben senden memnunum çünkü senin gibi birinin varlığı, AK Parti'nin gücünü arttırıyor. :D :D Yaşı 70'e gelmiş işi gücü iftira. Ben hesapla konuşuyorum, sayın Baykal iftirayla"

islam 07-11-2008 18:42

Bir insan hem laik hem müslüman olmaz ,
ya laiksin yada müslümansın....
R.Tayip ERDOĞAN

tayyiperdogan57 07-11-2008 23:58

Alıntı:

islam Nickli Üyeden Alıntı

R.Tayip ERDOĞAN

bu eski bir soz artik bece dogru degil buraya yazilmis olmasi

islam 07-12-2008 00:00

Alıntı:

tayyiperdogan57 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

R.Tayip ERDOĞAN

bence de yasılması gerekiyordu.. ve yazdım

hipermuhafazakar 07-12-2008 20:11

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

R.Tayip ERDOĞAN

böyle birşey ne zaman söylemiş ?? böyle 15-20 önce malum medya kaynaklı cımbızlanmış cümleler dolaşıyor parazitlerin yoğun bulunduğu yerlerde.. Yalan karakterlernin cesetlerinin parçası olmuş münafıkların iddialarını buraya taşımayınız ! Hepimiz hem laikiz hemde müslüman. Böyle bir şey dememiştir, bunun çarpıtılarak uydurulduğu besbelli..

Lütfen fitne hamallığı yap-ma-yın !

Dengizik 07-13-2008 07:06

Recep Tayyip Erdoğan : Zaten hep öyle olur. Siz benim şahsıma, aile fertlerime varıncaya kadar eleştirir, laf edersiniz. Ama biz sizin geçmişteki karanlık defterlerinizi şöyle bir karıştırınca hemen yerinizden hopluyorsunuz. Niye rahatsız oluyorsun kardeşim! Hemen hoplama, otur oturduğun yerde, rahat ol! (Meclis kürsüsünde, 2008 Bütçe Tasarısı yapılırken, Deniz Baykal'ın yüzüne karşı söylediği söz..)

Duygu'Seli~ 07-13-2008 18:22

Alıntı:

hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

R.Tayip ERDOĞAN

böyle birşey ne zaman söylemiş ?? böyle 15-20 önce malum medya kaynaklı cımbızlanmış cümleler dolaşıyor parazitlerin yoğun bulunduğu yerlerde.. Yalan karakterlernin cesetlerinin parçası olmuş münafıkların iddialarını buraya taşımayınız ! Hepimiz hem laikiz hemde müslüman. Böyle bir şey dememiştir, bunun çarpıtılarak uydurulduğu besbelli..

Lütfen fitne hamallığı yap-ma-yın !

Ben LAİK değilim ama muhterem.. ;) Birey laik olmaz..Devlet laik olur ancak..Başbakanımızın bazı sözlerini çarpıtmaları konusunda haklısınız..! Fakat ben bu sözlerini birebir duydum vede imzamı atarım..! :-* Ben laik değilim müslümanım..Benim devletim laik sadece..Ben yönetim biçimimiyim laik olayım.. :) Laiklik yönetim biçimi değilmidir..? ;)

Necip Fazıl 07-13-2008 18:23

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA

RECEP TAYYİP ERDOĞAN...

tayyiperdogan57 07-13-2008 22:33

ben bir de " in$allah" ve " Hamdolsun" dedigi zamanlari çok seviyorum

hipermuhafazakar 07-14-2008 15:05

Budur iştee olay budur :-*

http://img88.imageshack.us/img88/4102/budurxx9.jpg

siyah gül 07 07-14-2008 15:09

Biz gençlerimizi yedek kulübede değil sahanın içinde görmek istiyoruz..................

güliş 07-14-2008 19:52

Kişi ulaşmak istediği limanı biliyorsa her rüzgar ona uygundur...
Recep Tayyib ERDOĞAN
:-*

mahsunkirmizigul 07-15-2008 14:49

Alıntı:

Sayin basbakanin bir sozu daha vardi , baykal'a

Sayin Baykal bizim seni utandirm gibi bir gayemiz yok, ama bakiyorum sende de hiç sikilma yok be adam !

puhaha bu güzeldi.

ben de başbakınımızın en çok

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

tayyiperdogan57 07-15-2008 22:26

Alıntı:

mahsunkirmizigul Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Sayin basbakanin bir sozu daha vardi , baykal'a

Sayin Baykal bizim seni utandirm gibi bir gayemiz yok, ama bakiyorum sende de hiç sikilma yok be adam !

puhaha bu güzeldi.

ben de başbakınımızın en çok

Allah YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

evet bende çok severim bu lafi

eh bu baykal'a soyledigi laf ak parti grup toplantisinda soyledi ve çoooooook guzeldi

hipermuhafazakar 07-16-2008 18:28

'CHP'nin çakılı çivisi yok ! Yahu gidin araştırın yok'

tayyiperdogan57 07-16-2008 22:49

Minderden çekmek istiyorlar, çekilmeye niyetimiz yok

Dağdakiçoban 07-17-2008 16:27

Bu ülke babalardan çok şey çekti.

dursun42 07-20-2008 04:13

ananıda al git ( bu söz bir başbakana yakışmadı.türkiyenin başbakaı değil abd nin başbakaı abnin başbakanı) satılmış medaya satılmış iktidar.abd nin maşası olmuş bir iktidar.bölücü bir iktidar,öcalana sayın diyen şehitlere kelle diyen abdnin ıraktaki masum halkı vurması için incirlik izinni veren bir iktidar.sonrada ben müsümanım diyen bir iktidar.bence müslüman değil olmaz bu iktdar)

Umut ZORLU 07-20-2008 05:41

Alıntı:

dursun42 Nickli Üyeden Alıntı
ananıda al git ( bu söz bir başbakana yakışmadı.türkiyenin başbakaı değil abd nin başbakaı abnin başbakanı) satılmış medaya satılmış iktidar.abd nin maşası olmuş bir iktidar.bölücü bir iktidar,öcalana sayın diyen şehitlere kelle diyen abdnin ıraktaki masum halkı vurması için incirlik izinni veren bir iktidar.sonrada ben müsümanım diyen bir iktidar.bence müslüman değil olmaz bu iktdar)

Size Buralarda yem yok koçum hadi başka kapıya, Biz Allah'ın c.c izni keremiyle %60 la geliyoruz,, %2lerde sürüneceğinize doğru yolun bulun artık..

dursun42 07-21-2008 18:39

yüzde 60 ları göreceğiz.silzer ülkeyi parsel parsel satan yobazlarsınız.yobazlar tarafındadan yönetiliyorsunuz.ancak birgün bizlertarafından aydınlanacaksınız.köylüyü çiftçiyi esnafı emakliyi ezen sizsiniz.ölen şehitlere hakaret eden sizsiniz, ülkenin tüm değerlerini ve millikuruluşlarını yabancılara pşkeş çeken sizisiniz.yazıklar olsun yaızklar olsun.sizin gibi gencim diyen zihniyete yazıklar olsun.türk köylüsünün elinden herşeyi aldınız israil tohumları ekiyorsunuz.yazıklarolsun.vatanın sancağın namusun nedemek olduğunu bilmiğyorsunuz yazıklar olsun.şeriat devleti istiyorsunuz yazıklar olsun,abd ye ab ye kölelik yapıyorsunuz yazıklar olsun.ancak herşeye rağmen şunu unutmayın '' egemenlik kaytısız şartsız milletindir'' ve şunu da unutmayaın: ulu önder büyük şef MUSTAFA KEMAL ATATÜRK '' türkiye cumhuriyeti şeyhler,dervişler,mürüitler memleketi olamaz'' demiş bunamüsade etmeyeceğiz.sizlerin yulaları bilerin elinde bunu unutmayın yobaztakımı

Necip Fazıl 07-21-2008 18:40

al bi hayvan daha >:( >:(

hipermuhafazakar 07-21-2008 20:12

Ergenekoncuların zehirlediği bir mahluk daha yazdıklarına bakıyorumda gülmeden edemeyeceğim :D

Umut ZORLU 07-21-2008 20:23

Alıntı:

yüzde 60 ları göreceğiz.silzer ülkeyi parsel parsel satan yobazlarsınız.yobazlar tarafındadan yönetiliyorsunuz.ancak birgün bizlertarafından aydınlanacaksınız.köylüyü çiftçiyi esnafı emakliyi ezen sizsiniz.ölen şehitlere hakaret eden sizsiniz, ülkenin tüm değerlerini ve millikuruluşlarını yabancılara pşkeş çeken sizisiniz.yazıklar olsun yaızklar olsun.sizin gibi gencim diyen zihniyete yazıklar olsun.Türk köylüsünün elinden herşeyi aldınız israil tohumları ekiyorsunuz.yazıklarolsun.vatanın sancağın namusun nedemek olduğunu bilmiğyorsunuz yazıklar olsun.şeriat devleti istiyorsunuz yazıklar olsun,abd ye ab ye kölelik yapıyorsunuz yazıklar olsun.ancak herşeye rağmen şunu unutmayın '' egemenlik kaytısız şartsız milletindir'' ve şunu da unutmayaın: ulu önder büyük şef MUSTAFA KEMAL ATATÜRK '' Türkiye cumhuriyeti şeyhler,dervişler,mürüitler memleketi olamaz'' demiş bunamüsade etmeyeceğiz.sizlerin yulaları bilerin elinde bunu unutmayın yobaztakımı

Adamım siz 22 Temmuzdan önce'de böyle Havlıyordunuz.. Ama Oylarını hemen hemen sizin oyunuz kadar artırarak gelen Yine PAK PARTİ aldı.. ''Egemenlik Kayıtsız şartsız milletindir'' diyorsun.. Hadi ordan Halktan Kaçan sizin gibi korkak varmı?

TRKN 07-22-2008 16:46

Alıntı:

yüzde 60 ları göreceğiz.silzer ülkeyi parsel parsel satan yobazlarsınız.yobazlar tarafındadan yönetiliyorsunuz.ancak birgün bizlertarafından aydınlanacaksınız.köylüyü çiftçiyi esnafı emakliyi ezen sizsiniz.ölen şehitlere hakaret eden sizsiniz, ülkenin tüm değerlerini ve millikuruluşlarını yabancılara pşkeş çeken sizisiniz.yazıklar olsun yaızklar olsun.sizin gibi gencim diyen zihniyete yazıklar olsun.Türk köylüsünün elinden herşeyi aldınız israil tohumları ekiyorsunuz.yazıklarolsun.vatanın sancağın namusun nedemek olduğunu bilmiğyorsunuz yazıklar olsun.şeriat devleti istiyorsunuz yazıklar olsun,abd ye ab ye kölelik yapıyorsunuz yazıklar olsun.ancak herşeye rağmen şunu unutmayın '' egemenlik kaytısız şartsız milletindir'' ve şunu da unutmayaın: ulu önder büyük şef MUSTAFA KEMAL ATATÜRK '' Türkiye cumhuriyeti şeyhler,dervişler,mürüitler memleketi olamaz'' demiş bunamüsade etmeyeceğiz.sizlerin yulaları bilerin elinde bunu unutmayın yobaztakımı

:D
hiç gülüceğim yoktu...Aldırmayın arkadaşlar...İt ürür kervan yürür...YÜRÜYECEK DE!! :-* :-* :-*

güliş 07-23-2008 17:17

Dostlarım,dün bitti geçti gitti! Bugün yeni bir gündür! Ne geçmişin karanlığına ağıtlar yakacağız,ne bugünki başarılarımıza destanlar yazacağız...

kanahmet 07-24-2008 01:37

Atatürk`ün ifade ettiği muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak lafla değil koşmakla oluyor özde oluyor.
Bizler tek bir milletiz tek bir Türkiye`yiz buna kimse gölge düşürmesin.
Gelmişiz dünya ya millet milliyet nedir öğretmişiz.
Yola çıkarken Aşık Veysel gibi uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece demiştik, gideceğiz gündüz gece. Daha yolumuz var. Bu uzun soluklu bir yolculuk demiştik. Çünkü ülkemizde yapacağımız çok şeyler var. Millete vaadimiz var. Atatürk`ün ifade ettiği muassır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak lafla değil koşmakla oluyor özde oluyor.
kişi başına düşen milli gelir 10 bin dolar olunca soruyorum size Türkiye tutulur mu Türk milleti tutulur mu?
Milleti hizmeti HAKKA hizmet sayan bir anlayışın sahibiyiz.
[size=10pt]Mevki makam gibi gelip geçici heveslerin peşinde hiç olmadık olmayacağız. Dünya zevkleri namına bildiğimiz en büyük zevk milletimizin gönlünde yer edinmek oldu.[/size]
en çok beğendiğim söz bir üstteki.

Hüdaverdi 07-26-2008 22:01

“Ben ne Şiiyim ne Sünniyim, ben Müslümanım!”

All times are GMT +3. The time now is 07:12.