![]() |
DİKKAT!!
Alıntı:
Laf ebeliği yapıp insanları üstüme salmaya kalkma, başaramazsın... Bana cevap yazmamanada çok üzüldüm gerçekten... |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
Ya okumadan ya da karalamak adına yorum yapıyorsunuz. Ama amaç ne çözemedim... |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
BEn olayı anladım... ;) |
DİKKAT!!
Seninle ne gibi bir sorunum olabilir ki de seni karalamakla meşgul olayım yeni gelen bir üye var ve siz bunu çok güzel karşılıyorsunuz!!! tepkim bunadır...
Tanımadan insanları yargılamamak gerekir sadece davet eden arkadaşı milli görüçcü diye , yeni üyemizin karşılama başlığının durumuna bakın.. Yanlış değil mi.. |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
Foruma üye olurken duygu sömürüsü yapıyordun... Forumdan duygu sömürüsü yaparak gittin... Foruma tekrar duygu sömürüsü yaparak geri geldin... Forumda hala duygu sömürüsü yapıyorsun... Bıkmadın bıkmayacaksın... BEn sen(izi)in amacını anladım... ;) |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Evet arkadaşlar dnışıklı dövüş nasıl yapılır. Buyrun bu konuda inceleyerek öğrenebilirsiniz... 8)
Milli Mücahide ve Substrat çok komik oluyorsunuz... ;) |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
benim dönmem birilerini o kadar rahatsız etmişki bırakın bana arkadaşıma tahamülleri yok
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Alıntı:
BEnim kişilerle sorunum yok. Benim sorunum bu forumu çocuk parkına ve pembe dizilere çevirenlerle. Sen de onlarsan birisin sadece. Kişilerin önemi yok... |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
neden basligin adi Dikkat? burasi tanisma selamlasma alani degil mi?
|
DİKKAT!!
Güzel kardeşim, öncelikle foruma hoşgeldiniz. Milli Mücahide kardeşimi de tanırım. Çok iyi bir insan. Sizin gibi birini de foruma kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Eminim foruma faydalı bir üye olacaksınız. Yalnız forum içinde "ewt" şeklinde kısaltmalara yer vermeden, yazım kurallarına uyarsan çok sevinirim. Allah'a emanet ol. Görüşürüz.
|
DİKKAT!!
hoşgeldin .. senin için yararlı ve güzel saatler geçirmen dileği ile .. |
DİKKAT!!
Aslında konuda Nusret'in birden bire olaya böyle girmesi anormal karşılanmıştır ama bende daha önce bu konuda çok sıkıntı çektim o yüzden tepksini anlayabiliyorum...
Yinede hoşgeldin demek görevimiz...İnşallah saygılı daimi üyelerden olursun ;) |
DİKKAT!!
Başlığınıza uygun şekilde selamınız alındı.Aleyküm Selam diyelim. Hoşgeldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun ... :)
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Hoşgeldiniz.Biyoloji öğretmenimisiniz?Nickiniz substratta.
|
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
as hos geldiniz sefalar getirdiniz, insallah forumda paylasimlarinizi bekliyoruz
|
DİKKAT!!
Hosgeldiniz.. referansiniz bende negatif intiba uyandirsada insallah fikirlerim menfi olur gerci siyasetle alakali olmadiginizi söylemis yada söylenmis!..
Haddimi asmassam bir soru sormak isterim siyasetten anlamiyorsaniz sizi siyasi bir foruma üye olmaya iten neden nedir?(lütfen avukatlar degil, konunun muhatabi cevaplasin, tabiki uygun görürse ;)) |
DİKKAT!!
gereksiz sahsiyetlerin, gereksiz mesajlari silinmistir!.. burasi dingonun ahiri degildir, coluk, cocuk parki hic degildir, herkes haddini bilsin!..
Bundan sonrada gereksiz kisilerin yazdigi, gereksiz mesajlar sorgusuz, sualsiz silinecektir! |
DİKKAT!!
Alıntı:
|
DİKKAT!!
Hoşgeldiniz. Başlık bayağı dikkatimi çekti ;D
|
DİKKAT!!
Aleyküm selam hoş geldiniz
|
All times are GMT +3. The time now is 02:41. |