![]() |
Ak Parti Forum 1 Yaşında !
Foruma üye olalı daha 3 ay oldu...Çok fazla kişiyle tanışmadım...Ama o kadar çok değerli insanlar var ki yorumlarıyla bana çok şey kattılar...Abdullah Kaç ve Dolunay Kadim başkanlara,forumda emeği olan herkese ve bana bu forumu öneren Ali'ye çok teşekkür ediyorum.. :) Nice ak senelere inşallah...
|
İlk sayfadaki mesajımı düzenledim :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşAllah daha uzun yıllar burada olacağız.. |
Hayırlı olsun arkadaşlar.
|
hayırlara vesile olması dileğiyle 2. bir yıla... :-X
|
1 sene olmuş... Daha dün gibi hatırlıyorum. 15 temmuz büyük istanbul mitinginden önce foruma üye olmışdum.. Yaşadıklarımızı hatırlıyorum bir an da o kadar dolu dolu geçmişki 1 yıl heralde forum en güzel şahidi..
Forumun en eskilerindenimdir 8) mitingden önce 10 Temmuz du sanırım tarihini hatırlamıyorum (şu anki tarihe dikkat etmeyin siz :D).. Çok farklı şeyler öğrendim ( Ak_mavish Ak_saliha parabol only selo akkparti Mavera, Ak_Tunahan Kelebek sümeyra Türk Evladı Feyza anatolia Yavuz abi ümitli bekleyiş, Ayşe berra, ak_zeınebu, Necip Fazıl (vesselam göremiyoruz kendisini)... (Şu isim değişikliklerine alışamadım gitti eskileri tercih ederim).. Hepsinin bende yeri ayrıdır ismini sayamadığım diğer arkadaşlar da tabii Tartışma kültürünü sanal alemde de olsa dostlukları arkadaşlıkları onlardan öğrendim.. Belki kırgınlıklarda olmuş olabilir ancak bu hiç bir zaman arkadaş sevgisinden öte geçemedi denedik ama olmadı... iyiki varsınız arkadaşlar |
Alıntı:
|
sende iyiki varsın Nurullah.... :)
|
İster bu isimle, ister başka isimle ama daima ışık saçarak geçireceğimiz nice yıllar var daha önümüzde. Durmadan büyüyerek, durmadan paylaşarak, durmadan istişare ederek; daha hızlı bir şeklide yürümeye hatta koşmaya devam edeceğiz...
Akpartiforum' un birinci yılı kutlu olsun... :-* |
Allah c.c. hayırlı eylesin ... Eskiyen sadece yıllar, baki kalan ise dostluklar olur inşAllah ;)
Muhabbetle ... |
Başta Abdullah kaç dolunay ve esra başkan olmak üzere bu forumda emeği geçen tüm editörlere yetkililere moderatörlere dj'lere üyelere çok teşekkürler ve tebrikler... böylesine değerli bilgili insanlarla aynı platformda olmak benim için büyük şans 1. yılımız kutlu olsun partimizin bizlere tuttuğu ışık ve umutla daha nice yıllara hepbirlikte elele yürürüz inşallah... |
Alıntı:
|
Şimdi üye oldum ve ilk mesajımı yazıyorum :)
1 sene sizden ayrı kalmışım bu bende bir hicran oluşturdu :( Umarım bundan sonra beraber geçireceğimiz güzel günler olur ;) Selam ve Dua ile... |
http://img385.imageshack.us/img385/5545/11780146wm3.png nice AK yıllara.......
|
Akpartiforum da emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşaallah Hep birlikte daha nice ak yılllara .... http://www.canim.net/e-cards/images/.../yeni_yil5.jpg |
çok duyguluyum yaaa :'( :'( :'(
|
akpartiforum.com forum sitesi birlik ve beraberliğimizi sağlayan tek site ALLAH nice ömürler versin, ayrıca tüm islam alemin şimdiden itibaren regaip kandilini kutluyorum... :-* ;)
|
1. yılımız kutlu olsun. Nice senelere inşallah. Bu yolda birçok zorluklarla karşılaştı forum, dalga dalga gelen provakatorler ile omuz omuza mücadele ettik. Üye sayımıza arttırmak için herkes kendi çapında reklam yaptı. Sıradan üyeler değilde bir aile gibi davrandık.
Bu yolda ampuller sönerse Güneşler doğacak.. Bu yolda ismimiz değişecek olsa dahi yine beraber olacağız.. |
Buraya üye olduğumda dalgasına üye olmuştum serkan yücel şuraya gir dedi bende üyelik aldım arada girip bakıyordum ama hiç umrumda değildi...
Sonra bir kaç yorum yaparken Tunahanla felan tartışmaya girince istemende tartışmadan çıkamaz oldun...Ama iyi ki girmişim..Bu forumda hayatımda tanıdığım en dürüst, zeki insanları tanıdım diyebilirim..Büyük şans oldu benim için burası...İnşallah burdan biçok kişiyle uzun zaman görüşücez :) |
Arkadaşlar 1.yılımız kutlu olsun nice güzel yıllara.
|
emeği geçen herkese teşekkür ederim daha nice ve güzel yıllara temennisi ile doğum günümüz kutlu ve mutlu olsun
saygılarla |
Hep Beraber nice Ak Yıllar Akpartiforumla birlikte gireriz inşALLAH
Forumda emeği geçen yorumları ile katkıda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim |
Allah sitemizi hackerların kem gözlerinden korusun,böyle güzel bir ortamı hazırlayan-emeği geçen herkes teşekkür ederim.Daha nice yılara inşaAllah :)
Kandiliniz mübarek olsun. |
bi yaşıma daha girdim iyimi :D ;D
|
:D :D
|
Böylesine güzel bir topluluğun içinde sanal da olsa bulunmak güzel bir duygu. Daha nice müşterek güzel günlerde, müşretek hayırlarda, müşterek dualarda buluşmak, birlikte olmak dileğiyle...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Seviyenin aşağısını görebiliyormusun. Bu takındığın tavır, misyonun gereğimidir. Bize islam dersi veren sen olamazsın. İslam nedir? Hangi üslubu seçer bunu bir google nimetine danış bakalım. Ne sonuçlar bulacaksın. Terbiyeli olmazsan.terbiyene müsamaha gösterecek bir yer seçersin. Bu arada kandilinde mubarek olsun. :) |
Alıntı:
|
Bu güzel aile bana çok şeyler kattı :) Gönül sayarım değerli kişilerle dolup taştı :)
Sanal ortamda olsa da bu kadar sevgi besleyeceğim kişinin olacağı asla aklıma gelmezdi Sizleri tanımaktan ne kadar hoşnut olduğumu anlatamam. Bu ortamdaki karşılıklı muhabbet ölçülemez bir değer. Rabbim muhabbetimizi arttırsın ve daha yakın dostluklar kurabilmemezi nasip etsin. :) Değer verebilmek çok güzel :-[ Hepinize çok teşekkür ederim. Ailemizin 1. yaşı kutlu olsun. :) |
herkese mrb cok gecte olsa aranıza katıldım ak partili olmaktan gurur duyuyorum
|
Tüm gençliğimize hayırlı olsun arkadaşlar. Nice yıllara birlikte ulaşmak dileğiyle..
|
HAYIRLI OLSUN:)
|
Nice mutlu yıllara ;D
|
Kop koca bir yılı devirdik Kahkahasıyla , acısıyla tatlısıyla gideni geleni herşeyi gördük bir yılda. Nice yıllara Akpartiforum
Bu arada Yarın bende 1 yaşıma girecegim sanırım forumda |
nice mutlu yıllara hep beraber inşallah...
|
hayırlı olsun
|
allahu teala yıllar buyu mutlu huzurlu hep beraber ilerlemeyi nasip eder inş. allahu teala bütünlüğümüzü bozmasın dualarım la allah hepinizden razı olsun ak kardeşlerim SAYGILARIMLA.
|
İNŞALLAH uzun yıllar aynı isim ve aynı çatı altında mücadeye devam ederiz .
|
All times are GMT +3. The time now is 14:35. |