![]() |
Ankara'da Bomba Gözaltılar...
Alıntı:
|
Adamlar suçsuzsa bunu lehlerine kullanır, popülaritelerini de arttırırlar. Suçsuzlarsa gözaltına alındıkları için mutlu olmalılar. İlhan Selçuk da aklanmış paklanmış değil... Bu devam eden bir süreç...
|
Alıntı:
:D :D :D :D :D :D ADD li ise arkadaş emmoğlu olabilir.. Beraber şakşakcılık yapmışlardır.. :-X :-X :-X |
Alıntı:
|
Bu kadar alakasız cevaplar ancak verilir...
Tanımadığın adamların suçsuzluğuna kefil oluyorsun..Soruşturma biter suçlu olan mapus damlarında alır eline sazı Türkü söyler suçsuz olan gider evine bu kadar basit... 28 şubat sürecinde Merve Kavakçının evine gece yarısı yapılan baskından, onlarca öğrencinin uğradığı zulümlerden haberin olmadığı için sana kendi tarafınızda birilerinin göz altına alınması ilginç geliyor ama alışacaksınız merak etme...Bunlar ne ilk nede son ;) |
İlhan Selçuk'un yurt dışına gitmesi yasak! Daha sona ermedi onun işi. ;)
|
Mesaj, forum kurallarına aykırı şekilde tamamı büyük harfle yazıldığı için kaldırılmıştır. (Editör)
|
Benim felsefem bellidir.Ne Şeriat Ne Darbe Demokratik Ülke
|
Demek yüzde 47 lik partiye kapatma davası açmak darbe olmuyorda aşşağılık bir suç örgütünü çökertmeye çalışmak darbe oluyor öyle mi?
Aslında haklısın buda bir darbe ama bizimkisi haklı sizin yaptığınız kalleşçe bir darbe... Kısır döngü olan sizsiniz, asla değişmeyeceksiniz.. Bize düşende sizi temizlemek.. Ya dürüst olacak yaşayacaksınız yada hesap vereceksiniz (-iz ekini ergenekonculara hitaben söylüyorum kendini nimetten sayma 8) ) Suçluysan cezasını çekersin bu kadar basit... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu soruşturmalardan biri dahi haklı çıkardan gözaltındakilerden biri tutuklanırsa eğer (Doğu Perinçek tutuklandı ama siz görmemişsinizdir onu) o zaman buralarda olmayacağını sana garanti ediyorum ;)
|
Gözaltılar Trabzon'a da uzandı
Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bu sabah yapılan gözaltılar Trabzon'a da uzandı. Prof. Dr. Ercüment Ovalı Trabzon'da gözaltına alındı.
Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bu sabah yapılan gözaltılar Trabzon'a da uzandı. Ankara, İstanbul ve Trabzon'da gözaltına alınan lişi sayısı 25'e çıktı. |
Konumuz ergenekon soruşturması ise o soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan adamda konumuzdur..Yani yeni gözaltılardan da bir suçlu çıkabilir...Gözaltıları sizin ne düşündüğünüze göre yapacak değiliz...
Dediğim gib...Bir tanesi bile tutuklansın sizin hiçbiriniz burada olmayacaksınız... |
Gözaltılar Trabzon'a da uzandı
Alıntı:
Ktü de Prof. Dr. Ercüment Ovalı alınmış |
Prof. Ovalı Gözaltına Alındı
Ağır Ceza'nın talimatıyla yürütülen gözaltı zincirinde Ergenekon'un bütün ayakları çökertiliyor. Prof. Dr. Ercüment Ovalı gözaltına alındı.
''Ergenekon soruşturması''nı yürüten İstanbul Cumhuriyet savcılarının talimatı doğrultusunda Trabzon'da, Ati Teknoloji Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Prof. Dr. Ovalı, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde evinde gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Yetkililer, Ovalı'nın halen Emniyet Müdürlüğünde tutulduğunu belirttiler. Türkiye'nin tek bağışıklık tedavi merkezi olan Ati Teknoloji'nin genel müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Ovalı, daha önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı Başkanlığı yapmıştı. Ovalı ile birlikte Ankara, İstanbul ve Trabzon'da toplam 25 kişi gözaltına alınmış oldu. 8) |
Alıntı:
|
Slogan atmak için kendi sitenizi kullanabilisiniz :-*
Yorum kurallara aykırı olduğu için silinmiştir. Hüdaverdi |
Atatürk köşesi ayrı bir bölümde :-*
Yorum gereksiz,konuyla alakasız bulunduğu için silinmiştir. Hüdaverdi |
Başsavcı konuştu: Operasyondan haberdarım
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Ergenekon soruşturması kapsamında bu sabah yapılan operasyonlardan bilgisinin olmadığı yönündeki haberleri yalanladı.
Konuya ilişkin CİHAN muhabirine açıklama yapan Aykut Cengiz Engin, "Ben operasyonun başsavcılığın talimatı ile yapıldığı yönündeki bilgileri düzelttim. Operasyon, benim talimatımla değil, soruşturmayı yürüten savcıların talimatıyla gerçekleşmiştir. Basın mensupları benden operasyonla ilgili bilgi istediler. Ben de şu anda detaylı bilgi olmadığını, ama araştırıp gerekirse açıklama yapabileceğimi söyledim." dedi. Bilgisi olmadığı ve konuyla ilgili araştırma başlatacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Başsavcı Engin, soruşturmayı yürüten savcıların yoğun bir mesaide çalıştığını, bu nedenle bugün herhangi bir açıklama yapmayacağını ifade etti. |
Haah bir ulusalcımız eksikti o da gelmiş tam olduk ;)
Hala faşizm faşizm...faşizm mi kaldı allah aşkına...Hem eğer ki akparti de faşistse artık söyleyecek söz bulamıyorum siyasi terimlerin anlamlarından yoksunsunuz demektir... |
Ergenekon operasyonu kapsamında bu sabah Ankara'da gözaltına alınan ATO Başkanı Sinan Aygün ATO'ya getirilirken konuştu. İşte Aygün'ü sözleri:
Ankara'da düzenlenen Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alınan Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, gözaltınıa alınması ile ilgili açıklamasında "Atatük'ü sevmekle suçlanıyorum" diye konuştu... Öte yandan gözaltında bulunan Sinan Aygün polis nezaretinde ATO'ya getirildi. |
İlk kelimeleri yine Atatürk ağızlarına anmak yine Atatürk ün arkasına sığınmak. Korkaklar...
|
Alıntı:
[/b] |
Alıntı:
Pardonda arkadaşım ülkenin yarısından kurtulman gerekçek bu durumda...afedersinde nereye sokcaksın bu %47 yi... |
TGB Başkanı da gözaltında
Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kurucu Başkanı Adnan Türkkan da, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
|
Alıntı:
|
kim kan ter içinde hesap verecek kim yanacak ozaman görüceksiniz siz
|
Biri bu arkadaşa yolu göstersin.Saçma sapan şeyler yazıp duruyor.Ne sanıyorsa kendini zavallı.. :)
|
Gereksiz "yobaz" gerekli görülen yere iadesiz fakat taahütlü olarak gönderildi arkadaşalar. Devam edebiliriz. :)
|
birilerinin canı yanmaya başladı ki sesleri çıkmaya başladı.
daha durun bu birşey değil ;) |
TGB Başkanı da gözaltında
Alıntı:
CUMHURİYET/ATATÜRKÇÜ TAKİYYELİLERİN ANKARAYI TEKRAR WASHİNGTON'A TESLİM ETME HAYALLERİ SUYA DÜŞÜYOR YAZIK :D :D |
'Hukukun dışına çıkılacak günler geliyor' diyen Başaran da gözaltında
"Hukuk dışına çıkılacak günler geliyor diye düşünüyorum." diyen Atatürkçü Düşünce Derneği Kadıköy şubesi eski başkanlarından Birol Başaran'ın da gözaltına alındığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan ADD de Kadıköy şube başkanı Coşkun Gürel olayı basından öğrendiğini söyleyerek 'Şu anda eski başkanlarımızdan Birol Başaran'ın gözaltında olduğunu biliyoruz başka gözaltı yok' dedi. Birol Başaran, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kadıköy Şubesi tarafından 04-13 Şubat 2008 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen 'Hukuk ve Siyaset Okulu' başlıklı konferansta demokratik düzeni hedef alan korkunç açıklamalar yapmıştı. Gözaltına alınan Birol'un konferansta "Hukuk dışına çıkılacak günler geliyor diye düşünüyorum. hukukun bazı durumlarda askıya alınabileceğini" ifade etmişti. Ulusal Sanayici ve İşadamları Derneği (USİAD) Genel Sekreteri Birol Başaran'ın aynı zamanda 2001 yılında CHP Genel Başkanlığı'na da aday olduğu biliniyordu. |
Zararlı Bu Add çocukları uzak tutmak lazım
|
Ankara'da Bomba Gözaltılar... -TGB Başkanı Da Gözaltında!-
http://www.habereditor.com/images/news/13627.jpg
Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kurucu Başkanı Adnan Türkkan da, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Kurucu Başkanı Adnan Türkkan da, Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Ayrıntılar birazdan... |
Hüdaverdi senden önce davrandım.Bu haberleri koymuştum. ;D
|
Ergenekon Operasyonu.... Erol Mütercimler de gözaltına alındı
Erol Mütercimler de gözaltına alındı
Yazar Erol Mütercimler'in de Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı. Gözaltılarla ilgili son bilgiyi Başbakan verdi: ''20 kişi gözaltında 4 kişi aranıyor'' Yazar Erol Mütercimler'in de Ergenekon operasyonu kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan'ın verdiği son dakika bilgisine göre 20 kişi gözaltına alındı 4 kişi aranıyor. Dr. Erol Mütercimler kimdir? http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/20370.jpg (d. 1954, Kars), Türk yazar, araştırmacı ve televizyon programcısıdır. Erol Mütercimler, 1954 yılında Kars'ta doğdu, tüm öğrenim yaşamı İstanbul'da geçti.TC.MEB İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA PLEVNE LİSESİ mezunudur.İ.Ü. Fen Fakültesi Fizik Bölümü'nden mezun oldu. Deniz Kuvvetleri'nde bir süre Fizik öğretim üyeliği, Beşiktaş Deniz Müzesi Müdürlüğü yaptı ve bunun ardından Avustralya'ya gitti. SBS devlet radyosunda programcılık yaptı, "Çokkültürlülük" konusundaki doktora alan çalışmasını Avustralya'da yapıp, akademik çalışmasını İ.Ü. Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde tamamladı. Deniz tarihi çalışmalarıyla tanınan Mütercimler, Türkiye'ye dönüşünde çeşitli gazete ve dergilerde köşe yazarlığı yaptı. TRT Radyosu ve çeşitli TV kanallarında programcı ve yönetici olarak çalıştı. Belgeseller hazırladı. Halen üç ayrı üniversitede (Yeditepe, İstanbul Ticaret, Doğuş,İstanbul Aydın) Strateji ve Devrim Tarihi dersleri vermektedir. Şu anda Habertürk kanalında Aynanın Arkası ve Komplo Teorileri adlı haber programını yapmaktadır. Bugüne kadar kısa radyo oyunları, çeşitli dergilerde yazıları ve belgesel senaryolarının yanı sıra on kitaba imza atmıştır. Son olarak Suna adlı sinema filminde 68 kuşağından bir karakteri canlandırmıştır. şu anda Ontvhaber.com isimle web televizyonunda program yapmaktadır Haber7 |
daha çok alınacak şahsiyet var desenenize
|
Alıntı:
bunlar bittiginizin isaretirdir gecmis olsun |
Bittik,geçmiş olsun arkadaşlar :)
|
All times are GMT +3. The time now is 06:21. |