Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   pkklılar mecliste,ulusalcı terör yandaşları hapiste! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=34190)

ENGİNEER 07-01-2008 16:18

PKKLILAR MECLISTE,ULUSALCILAR HAPISTE!

İlk dış borcu sizin İsmet İnönü aldı...Üstelik Menderes'e mahvolmuş bir ülke bıraktı..Ha eğer bir hükümetin 3 defa ardarda seçim kazanması senin açından birşey ifade etmiyorsa yapılabilecek birşey yok umutsuz vaka :)

Hasretim 07-01-2008 16:19

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Şu siteye bir tane zeki muhalefet gelsin vallahi çay kahve ikram ederim ama olmuyor böyle hepsi aynı kardeşim..Geliyorlar birkaç şey söylyüyorlar sonra tartışmada yenik çıkınca olayı ''fetullahçılar'' ''şeriatçılar'' söylemlerine getiriyorlar bu kadar basit olunmaz...

Sana bu kadar kişinin cevap vermesi bile senin için büyük nimet aslında..Sen gidip arkadaşlarınada anlatıyosundur ''bana cevap verdiler çok heycanlandım hepsini yendim :P'' diye :)

Aynen katılıyorum sana :) heyecan yaptı şimdi bu kadar cevap geldiya ;D

NetinRuhu 07-01-2008 16:19

Alıntı:

ülkem Nickli Üyeden Alıntı
Tek tehlike sizsiniz Benim gözümde pkk yı bombalarız ama siz saman altından su yürütürsünüz . Düsünceniz bu bu forumda okudum bu yazıları Menderes cok iyimis :) Turkiye cumhuriyeti tarihinde ilk dıs borcu alan bugunlerde ab ve abd ye bizi köle eden birisi :)

Onuda toprak kabul etmedi Mezarı bile imralıdan getirilemiyor :)

Menderes derken bile kusuyorsun kinini
ayrıca bilmiyorum belki biliyorsundur Mezarı imralıda değil Ulubatlıda anıt mezarında senin gibi zevzeklere düşmedi Mendersi azına almak

LoNeLiNeSS 07-01-2008 16:19

Alıntı:

Şu siteye bir tane zeki muhalefet gelsin vallahi çay kahve ikram ederim ama olmuyor böyle hepsi aynı kardeşim..Geliyorlar birkaç şey söylyüyorlar sonra tartışmada yenik çıkınca olayı ''fetullahçılar'' ''şeriatçılar'' söylemlerine getiriyorlar bu kadar basit olunmaz...

Sana bu kadar kişinin cevap vermesi bile senin için büyük nimet aslında..Sen gidip arkadaşlarınada anlatıyosundur ''bana cevap verdiler çok heycanlandım hepsini yendim :P'' diye :)

Cevap vermek değil aslında dikkate almakda ne kelime, sadece parmaklarımızı çalıştırıyoruz ara sıra işe yarıyorlar.. :D :D :D :D :D :D :D :D ;D ;D ;D

ümitli_bekleyis 07-01-2008 16:20

Alıntı:

Anlatmaz olur mu ? Gidip " Sizi toprak bile kabul etmeyecek dedim , hükmü bastım, çok tırstılar (!) " diyecek ... Havası da o biçim olur şimdi onun ... :D

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ 07-01-2008 16:20

Degerli TÜRK aydınlarını gözaltına alanları şiddetle kınıyorum...PKK Liları savunan liberaller 2. cumhuriyetçiler şeriatçıları savunanlar serbest..Bunların hesabı sorulur.Kimse vatanseverleri yıldıramaz.

tayyipleyiz 07-01-2008 16:20

Alıntı:

ülkem Nickli Üyeden Alıntı
Tek tehlike sizsiniz Benim gözümde pkk yı bombalarız ama siz saman altından su yürütürsünüz . Düsünceniz bu bu forumda okudum bu yazıları Menderes cok iyimis :) Turkiye cumhuriyeti tarihinde ilk dıs borcu alan bugunlerde ab ve abd ye bizi köle eden birisi :)

Onuda toprak kabul etmedi Mezarı bile imralıdan getirilemiyor :)

Eyvallah seni de biz kabul edemedik maalesef. Sancağını eline al, postal boyamaya devam. :)

politikaci 07-01-2008 16:21

Alıntı:

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ Nickli Üyeden Alıntı
Degerli TÜRK aydınlarını gözaltına alanları şiddetle kınıyorum...PKK Liları savunan liberaller 2. cumhuriyetçiler şeriatçıları savunanlar serbest..Bunların hesabı sorulur.Kimse vatanseverleri yıldıramaz.

vatansever olduğunumu düşünüyorsun?.. Ülkeyi geriletmekten başka birşey bilmeyen bir partin varken

NetinRuhu 07-01-2008 16:22

Kopar yaygara kopar uyacak belki bulursun topunuzun oyu yüzde 20 olm ne konuşuyorsunuz görende yüzde 60 felan zannederler sonları gelmiş mohikanlar sizi...

ENGİNEER 07-01-2008 16:22

Gerçek vatansever biziz..Boşuna çabalamayın çocuklar 8)

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ 07-01-2008 16:23

İnsanlar yargılanmaya başladıgında hepiniz çok utanacaksınız...

BaDe_EsNa 07-01-2008 16:24

Alıntı:

çok doğru söylemişsiniz tebrik ederim sizin gibiler biz gibi vatanseverleri asla yıldıramayacaklar :)

politikaci 07-01-2008 16:24

Alıntı:

İşte o gün utananlar kim görülecek

tayyipleyiz 07-01-2008 16:24

Alıntı:

Hıhı ... Yargılayanların yargılandığı gün mutluluktan yüzümüz kızaracak. :)

LüGaT 07-01-2008 16:25

Alıntı:

Siz her halukârda utanmayacaksınız. Burası kesin

Hasretim 07-01-2008 16:25

Alıntı:

Valla bu güne kadar alınanların hepsinin ne halt oldukları zaten ortada
Bundan sonrakilerde aynı şekilde devam eder. Az kaldı kökten temizlik operasyonu var :-*

HALKINCUMHURİYETSEVGİSİ 07-01-2008 16:26

Laf kalabalıgından başka bir şey söylemiyorsunuz..Şunu gördüm ki ne hukuku nede demokrasiyi savunuyorsunuz.

ENGİNEER 07-01-2008 16:26

Ben şahsen şu darbeci general, savcı, gazeteci ve diğerleri yargılanırken gayet rahat haberleri izliyor olacağım ve ülkeye kazandırdığımız haysiyetin partimize yansımasını hesaplıyor olacağım... 8)

Hüdaverdi 07-01-2008 16:27

Alıntı:

madem ki masumlar mahalle karısı gibi cazgırlık yapmanızın sebebi nedir ?
Masumlarsa sizin işinize daha çok yarar,masum değillerse cazgırlığınıza devam eder edersiniz.
ergenekon terör örgütüdür,terör örgütüne destek vererek terörist durumua düşüyorsun şuan.
yazık etme kendine :-*

politikaci 07-01-2008 16:27

Alıntı:

Laf kalabalıgından başka bir şey söylemiyorsunuz..Şunu gördüm ki ne hukuku nede demokrasiyi savunuyorsunuz.

Yanlızca kişiye göre cevap veriyoruz

tayyipleyiz 07-01-2008 16:31

Alıntı:

Laf kalabalığı söylenmez, yapılır. Ben de gördüm ki anlatım bozukluğu yapıyorsun. Hukuk ??* Hangi hukuk, biz evrensel hukuk a aşığız. Hükmettiğinde zerre şaşmayacak bir hukuk. Demokrasi, liberal mi, laikçi mi? sorosu akla geliyor. Biz demokrat değiliz ancak, demokrasi gemisinin son kaptanıyız. Emin olabilirsin. :)

isimsiz 07-01-2008 16:31

Alıntı:

sizde ahritte ilahi adalet tarafından yargılanırken bu söylediklerinize çok utanacaksınız :-*

Hasretim 07-01-2008 16:32

Alıntı:

Hukuk arama yoluna mı girdin. Ak Parti Kapatılma Davası açıldığında ne kadar Hukuki bir olaydı sence.
Taraflı Siyasi düşünceden ibaretti. Bize gelince Demokrasi işler demekki haketmiş oluyoruz. Bu ULUSALCI diye geçinenler
Niye bu kadar yaygara kopartıyor şu anda zaten suç yoksa bırakılırlar. Yargıya ve Mahkemelere Güvenmiyormusunuz yoksa.
Orası sizin hep gittiginiz kapılardan biri degilmi. Hani her kararımıza muhalefet için başvurdugunuz mahkemeler :)
Geçmiş olsun darısı tutuklanması gereken kişilere

Hüdaverdi 07-01-2008 16:33

pkklılar mecliste,ulusalcı terör yandaşları hapiste!

Konu depoluk oldu :-*

Hasretim 07-01-2008 16:35

işte siz bu şekilde sıkışınca küfürlere saldıran zavallı mahluklarsınız. Sizede bu yakışır kişilik ve karakterinizi temsil ediyor bunlar

LüGaT 07-01-2008 16:36

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaş kanalizasyonluk oldu :-* Konuya devam. ;)

Hasretim 07-01-2008 16:37

Alıntı:

LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaş kanalizasyonluk oldu :-* Konuya devam. ;)

tebrik ederim anında müdahele diye buna derim. :-*

Gönülden 07-01-2008 16:38

Arkadaşlar iş çığrığından çıkmış...konuşulmaya muhatap almaya değer biri değil...bırakın kendi mecrasında oyalansın...bu ülkede kim kimin nesi gayet iyi biliniyor...ulusalcı diye geçinenlerin esas fikir babalarından haberi olmayanlar böyle edepsizce konuşurlar....afedersiniz ama bırakın havlasın..

oguzdesouza 07-01-2008 16:38

Hüdaverdi konunun başlığını değiştir istersem..

Konuyu açan arkadaş başlığı atarken çok üzgündü galiba.. :)

Hüdaverdi 07-01-2008 16:42

Konunuş başlığı böyle uygun bence,neden değiştireyim ki :-\
ilk başlık PKKLILAR MECLISTE,ULUSALCILAR HAPISTE! buydu,bende şuankini yazdım :-*

düsünen_genc 07-02-2008 04:40

Alıntı:

İlk dış borcu sizin İsmet İnönü aldı...Üstelik Menderes'e mahvolmuş bir ülke bıraktı..Ha eğer bir hükümetin 3 defa ardarda seçim kazanması senin açından birşey ifade etmiyorsa yapılabilecek birşey yok umutsuz vaka :)

Dış borçlar, Osmanlı Devleti çöktükten sonra, Osmanlı topraklarında kurulan devletler arasında paylaştırıldmış ve en büyük borç yükü Türkiye'ye verilmiştir. 1925 yılında Osmanlı borçlarının %67’sinin Türkiye tarafından ödenmesi kararlaştırılmıştır. Türkiye’nin payına düşen 107,5 milyon altın Osmanlı Lirası tutarındaki borcun ödenmesi için Düyun-u Umumiye İdaresi ile 13 Haziran 1928 tarihinde Paris’te bir anlaşma imzalanmıştır.

Türkiye Düyun-u Umumiye' ye olan borcunun son taksitini, ilk dış borcun alınmasından tam bir yüzyıl sonra, 25 Mayıs 1954' te ödemiştir.

buda menderes dönemi

2.4.2. Dış Borç Ertelemesi

Dış borç miktarının bilinmemesi ve alacakların çok olması sebebiyle ancak alacaklı ülke hükümetlerinin gazetelere ilan vererek alacaklıları başvurmaya çağırması yoluyla borç miktarı ve alacaklılar belirlenmiş. 1959 ilkbaharında Avrupa Ekonomik İşbirliği Örgütü ülkelerine olan borçların ödenmesi 1959’dan 1970’e kadar yayılan bir takvime bağlanmıştı. Anlaşma 5 Ağustos tarihine kadar geri ödenmesi gereken borçları (422 milyon dolar) kapsıyordu. Bu şekilde bir yandan normal ticari işlemlerin çalışmaya başlanması sağlanmış, diğer yandan Türkiye’nin bundan böyle yalnız Hazine kanalıyla borç alabileceği ve Hazine’nin borçları bir düzen içinde kayda almaktan ve borç yönetiminden sorumlu olacağı konusunda anlaşmaya varılmıştır.

2.4.3. Dış Krediler

Borç ertelemesine ek olarak, Türkiye’ye 359 milyon dolar değerinde kredi açılıyordu. 25 milyon IMF’den, 250 milyon ABD’den, 75 milyon diğer OEEC ülkelerinden. Bu krediler, devalüasyon öncesi hüküm süren kaos durumunun bir an önce düzelmesi, normal ticari ilişkilerin yeniden canlanması, sanayideki atıl kapasitenin bir an evvel harekete geçirilip büyümenin yeniden başlaması ve nihayet enflasyonun kontrol altına alınmasında önemli bir rol oynadılar.

baska yerde söyleme gülerler :)

http://www.mevzuatdergisi.com/2004/04a/02.htm

All times are GMT +3. The time now is 18:31.