![]() |
Ak Parti Forum yilin en leri baslamistir!...
demokrat abinin yanina parantez icinde beni yazmissin sanki ben demokrat abiymisim gibi oldu :D
bilgi mudavimi cok tesekkur ederim kardesim, cok mutlu ettin beni :) |
Alıntı:
|
bilgi müdavimi beni enlerinde yer verdiyin için teşekkurler
|
arkadaslar yilin en leri olmasi hasabiyle listeye yeni eklemeler yapilmistir lütfen en lerini daha önce hazirlayan arkadaslar yeni en lerede isim eklesinler!
|
mustafacim ne yapmissin öyle ya heryere beni yazmissin, sagolasin kardesim, sende gelecegin "en" lerinde olacaksin insallah ;).. bu arada tek isim yazilacak kardes, iki isim olanlari düzeltirsin sana zahmet birde yeni eklemeler yapildi onlarida doldurursan güzel olur ;)
|
bilgi müdavimi.. demokrat abim ..hudaverdi.. abrek...ayhan...çok teşekkürler hepinize
|
En İyi Şair Üye:İslam
Teşekkürler.. Bilgimüdavimi... |
listemde bazi degisiklikler olmustur mesela fanatiklik konusunda duygusallik yaptigimi düsündüm özgün trabzonsporlu diye onu yazmistim ama oguz, parantez, ridvan gibi arkadaslar bana göre özgünden daha fanatik ama piyango oguza cikti, diger arkadaslari baska yerlerde yazdigim icin ;)..
birde arkadaslar listeye yeni eklenen yerleride lütfen tamamlayin.. |
Arkadaslar liste yenilenmistir, ilk sayfada listeye yeni eklemeler yapilmistir, daha önce enlerini hazirlayanlar lütfen o yerleri doldursun ;)
|
ben ekledimmm
|
Alıntı:
Bilgi müdavimi ve Ahmet Abi teşekkürler :) |
Teşekkürler Demokrat.. :)
|
˙·٠٠•● Bana Enlerinde yer veren arkadaşlara teşekkür ederim ˙·٠٠•●••٠·˙
|
liste hazirlayanlar eklemeleri yapiniz bu arada diger arkadaslar ay sonunu beklemeneze gerek yok bu yilin en leri, bu ay herkesin az cok yapmasini istirham ediyorum 8)
|
birbaşka ..
politikacı teşekkürler :) |
Koca bir yılı el kadar listeye sığdırmak hiç de kolay olmuyor... :) ???
|
En İyi Aktif Üye:˙·٠٠•● Demokrat˙·٠٠•●••٠·˙
En İyi Yardımsever Üye:˙·٠٠•● Feyza˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Ciddi Üye:˙·٠٠•● Necip Fazıl˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Şair Üye:˙·٠٠•● Nazende ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Çok Rastladığınız Üye:˙·٠٠•●Rdönmezs˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sevdiğiniz Üye:˙·٠٠•● Engineer ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Fanatik Üye:˙·٠٠•● Hüdaverdi ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Tatlı Başbelası üye:˙·٠٠•● Kelebek ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Geveze Üye:˙·٠٠•● duyguseli˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Karizmatik Üye:˙·٠٠•● KaraEşref ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Kibar Üye:˙·٠٠•● Hıfz-ı Lisan ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Komik Üye:˙·٠٠•● Loneliness ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Daimi Üye:˙·٠٠•● selahattin_ay ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Hızlı Paylaşım Üye:˙·٠٠•● Demokrat ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Yavaş Paylaşım Üye:˙·٠٠•● Demokrat ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Paylaşımcı Üye:˙·٠٠•● Dildade ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sevilen Üye:˙·٠٠•● Tayyipleyiz (o niki yazamadım) ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sevimli Üye:˙·٠٠•● politikacı ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sinirli Üye:˙·٠٠•● Engineer˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Kültürlü Üye:˙·٠٠•● Benide_Kapatın ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sabırlı Üye:˙·٠٠•● Dolunay_Kadim ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Sakin Üye:˙·٠٠•● Ravza_Ruveyda˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Bayan Üye:˙·٠٠•● Merve˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Erkek Üye:˙·٠٠•● Ngereklinsan ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi İmza:˙·٠٠•● Access ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Nick:˙·٠٠•● Lügat ˙·٠٠•●••٠·˙ En İyi Efendi Üye:˙·٠٠•● Abrek ˙·٠٠•●••٠·˙ En Muhalefet üye:˙·٠٠•● Kemalist59 ˙·٠٠•●••٠·˙ En Bilimsel üye:˙·٠٠•● Anatolia ˙·٠٠•●••٠·˙ En Tekrarcı üye:˙·٠٠•●Çözemedim ˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi en küçük üye:˙·٠٠•●Akmehmetakif ˙·٠٠•●••٠·˙ En Çok istekte Bulunan Üye:˙·٠٠•● Bir Başka ˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi siyasi yorum yapan üye:˙·٠٠•● KaraEşref ˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi edebi yorum yapan üye:˙·٠٠•● Yalçın˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi dini yorum yapan üye :˙·٠٠•● Sümeyra ˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi spor yorumu yapan üye :˙·٠٠•● Hüdaverdi ˙·٠٠•●••٠·˙ En Demokrati :˙·٠٠•● Demokrat ˙·٠٠•●••٠·˙ En Milliyetcisi :˙·٠٠•● Hun-Yagbu ˙·٠٠•●••٠·˙ En Özgürlükcüsü :˙·٠٠•● erenon ˙·٠٠•●••٠·˙ En iyi Hazir cevap vereni :˙·٠٠•● Lügat ˙·٠٠•●••٠·˙ En aykirisi :˙·٠٠•● Akmetalci˙·٠٠•●••٠·˙ En lafi gedigine koyani :˙·٠٠•● Kusura bakmayın Alemdar ˙·٠٠•●••٠·˙ |
ne tezat adamsin ya kardesim hem en yavasa, en hizliya nasil yaziyorsun beni :)
|
Spor yorumcusu olmuşum :)
+1 :-* |
Alıntı:
|
Birbaşka
Ayhan_42 Bilgi müdavimi Enlerinizde banada yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim :-* |
başka en yapan yokmu ;)
|
En İyi Aktif Üye:dolunay kadim En İyi Yardımsever Üye:bir başka En İyi Ciddi Üye:necip fazıl(yılı baz alarak yazdığımdan yusf abi diyorum ) :'( En İyi Şair Üye:necip fazıl En İyi Çok Rastladığınız Üye:kartaliçe En İyi Sevdiğiniz Üye: ;) En İyi Fanatik Üye:politikacı En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye:LüGat En İyi Kibar Üye:karaeşref En İyi Komik Üye: En İyi Daimi Üye:berika En İyi Hızlı Paylaşım Üye:loneliness En İyi Yavaş Paylaşım Üye:yavaş paylaşımlı nasıl iyi olur anlamam! forumun çoğunluğu diyeyim ;) En İyi Paylaşımcı Üye:hüdaverdi En İyi Sevilen Üye:bir başka En İyi Sevimli Üye: En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye:Lügat En İyi Sabırlı Üye:hıfz-ı lisan En İyi Sakin Üye:lügat En İyi Bayan Üye:ak saliha En İyi Erkek Üye:loneliness En İyi İmza:kendime haksızlık etmek istemem boş kalsın :-X En İyi Nick:demokrat En İyi Efendi Üye:lügat En Muhalefet üye: En Bilimsel üye:lügat En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi siyasi yorum yapan üye: En iyi edebi yorum yapan üye:necip fazıl En iyi dini yorum yapan üye :? En iyi spor yorumu yapan üye :ooo kim olsa? herkes iyi sanırım 8) En Demokrati :lügat En Milliyetcisi :? En Özgürlükcüsü :berika En iyi Hazir cevap vereni :necip fazıl En lafi gedigine koyani :necip fazıl boş olanları zamanla doldururum ;) |
teşekkürler parantez..
|
En İyi Aktif Üye: Ümmü_Seleme En İyi Yardımsever Üye: Dolunay_Kadim En İyi Ciddi Üye: .:Alamet-i_Farika:. En İyi Şair Üye: Bilgimüdavimi En İyi Çok Rastladığınız Üye: Bir Başka En İyi Sevdiğiniz Üye: Murat Emin En İyi Fanatik Üye: Politikacı En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: ayhan42 En İyi Karizmatik Üye: Necip Fazıl En İyi Kibar Üye: KaraEşref En İyi Komik Üye: aksa_34 En İyi Daimi Üye: Ak_Kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye: abrek En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye: Hüdaverdi En İyi Sevilen Üye: Ümmü_Seleme En İyi Sevimli Üye: Gönülden En İyi Sinirli Üye: RDönmezs En İyi Kültürlü Üye: Davasına Sevdalı En İyi Sabırlı Üye: Hıfz-ı_Lisan En İyi Sakin Üye: yalçın En İyi Bayan Üye: milli_mücahide En İyi Erkek Üye: özgürtutsak En İyi İmza: Neşe En İyi Nick: Aşkı-ı ilahi En İyi Efendi Üye: KaraEşref En Muhalefet üye: Nusret En Bilimsel üye: Bostancı En Tekrarcı üye: hipermuhafazakar_sağlıkçı En iyi en küçük üye: politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: Mehmet_Akif En iyi siyasi yorum yapan üye: susmak En iyi edebi yorum yapan üye: .:Alamet-i_Farika:. En iyi dini yorum yapan üye : Aşk-ı ilahi En iyi spor yorumu yapan üye : yavuz_sultanselim En Demokrati : LoNeLiNeSS En Milliyetcisi : cCc-kozenir-cCc En Özgürlükcüsü : Abdullah kaç En iyi Hazir cevap vereni : Ümmü_seleme En aykirisi : hipermuhafazakar_sağlıkçı En lafi gedigine koyani : feyza |
islam teşekkürler..
|
bir başka
islam enlerinizde yer verdiğiniz için teşekkürler. |
enlerinde yer veren arkadaşlar teşekkürler
|
islam enlerin arasında bana yer verdiğin için teşekkür ederim ...
|
RAhman razı olsun islam kardeş :-*
|
En Özgürlükcüsü :berika
teşekkürler sümeyye öyleyim galiba :D |
En İyi Aktif Üye: Ak_Kelebek
En İyi Yardımsever Üye: Dolunay_kadim.. En İyi Ciddi Üye: Lügat... En İyi Şair Üye: Nazende ... En İyi Çok Rastladığınız Üye: Nur_Efsan ... En İyi Sevdiğiniz Üye: Nazende... En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: :-\ En İyi Geveze Üye: ümmü_seleme... En İyi Karizmatik Üye: Lügat ... En İyi Kibar Üye: Yalçın ... En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Dildade ... En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Yavuz Sultan Selim ... En İyi Yavaş Paylaşım Üye: :-\ En İyi Paylaşımcı Üye: Acizane44... En İyi Sevilen Üye: Duyguseli... En İyi Sevimli Üye: Neşe... En İyi Sinirli Üye: Alemdar ... En İyi Kültürlü Üye: Alamet-i Farika En İyi Sabırlı Üye: Dolunay_Kadim... En İyi Sakin Üye: Nar ... En İyi Bayan Üye: Birbaşka.. En İyi Erkek Üye: Hüdaverdi.. En İyi İmza: Parantez... En İyi Nick: Alamet-i Farika... En İyi Efendi Üye: Kayısıkentli-44 En Muhalefet üye: Kemalist 59 En Bilimsel üye: Lügat ... En Tekrarcı üye: Meçhul ... :-X En iyi en küçük üye: Politikacı... En Çok istekte Bulunan Üye: :-\ En iyi siyasi yorum yapan üye: Engineer... En iyi edebi yorum yapan üye: Necip Fazıl ... En iyi dini yorum yapan üye : Acizane44 En iyi spor yorumu yapan üye : İbrahim44 En Demokrati : Lügat ... En Milliyetcisi : gece_gezgini89 ... En Özgürlükcüsü : Düş sokağı sakini ... :-\ En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat.. En aykirisi : Kırık çocuk ... En lafi gedigine koyani : Demokrat... |
ha_le sağolasın :)
|
teşekkürler halecim ;) |
teşekkürler ha_lee :) ama tekrarcı olduğumu yeni öğrandim valla :o :o
|
haleciğim teşekkür ederim canım
|
En İyi Aktif Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Günde ortalama 15 saat :o )
En İyi Yardımsever Üye: Dolunay.KAdim En İyi Ciddi Üye: Lügat En İyi Şair Üye: Ayşe_Berra En İyi Çok Rastladığınız Üye: Demokrat En İyi Sevdiğiniz Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Karar vermekte çok zorlandım, çünkü çok fazla sevdiğim insan var ama sanki Levent Abi biraz daha ağır basıyor... ) En İyi Fanatik Üye: Parantez En İyi Tatlı Başbelası üye: Duyguseli En İyi Geveze Üye: Yorumsuz... En İyi Karizmatik Üye: Berika En İyi Kibar Üye: Ümitli_Bekleyiş En İyi Komik Üye: Aksa-34 En İyi Daimi Üye: Ak_Kelebek En İyi Hızlı Paylaşım Üye: Hüdaverdi En İyi Paylaşımcı Üye: Buraya sözlü oyunlardan çıkmak bilmeyen arkadaşların hepsini yazabiliriz. Çünkü hiç paylaşımda bulunmuyorlar... :-* En İyi Sevilen Üye: ..::Alamet-i Farika::.. ( Forumda muhalifler dahil olmak üzere, herkes tarafından çok sevildiğini düşünüyorum... ) En İyi Sevimli Üye: Politikacı En İyi Sinirli Üye: Necip Fazıl En İyi Kültürlü Üye: Kara Eşref En İyi Sabırlı Üye: Dolunay.Kadim En İyi Sakin Üye: Yalçın En İyi Bayan Üye: Meftun En İyi Erkek Üye: Demokrat En İyi Nick: Benide_Kapatın En İyi Efendi Üye: Murat Kurt En İyi Muhalefet üye: Kemalist59 En Bilimsel üye: Özgün Genç En Tekrarcı üye: AkMehmet_Akif En iyi en küçük üye: Oğuzdesouza ( Kocaman adam oldu ama idare edin... :-X ) En Çok istekte Bulunan Üye: ;D En iyi siyasi yorum yapan üye: Şehremini En iyi edebi yorum yapan üye: ..::Alamet-i Farika::.. En iyi dini yorum yapan üye : Semm En Demokrati : ..::Alamet-i Farika::.. En Milliyetcisi : Hun YAbgu En Özgürlükcüsü : Parabol En iyi Hazir cevap vereni : Demokrat En aykirisi : Erenon Birkaç tanesini es geçtim. Yazmadıklarım darılmasınlar artık. Sadece içimden geldiği gibi oluşturdum listeyi... :-* |
Hale çok sağol canım kardeşim.. Nusrettttttttt...Sensin bela.. ;D Teşekkür ettim sağolun.. ::) |
Alıntı:
|
çok teşekkürler nusret 8)
|
All times are GMT +3. The time now is 07:39. |