![]() |
***Temmuz Ayı İçin En'ler Başlamıştır..***
murat_emin nur-efşan deniz.feneri çok teşekkür ediyorum sizin enlerinizde bulunmak beni gerçekten çok sevindirdi. RABBİM razı olsun :)
|
Nur Efşan bunu senden duymak güzeldi ;)
Deniz Feneri çok teşekkürler ablacım :) |
En iyi Yakın üye : M-U-R-A-T
teşekkürler deniz_feneri :) foruma yazalı daha bir ay olmamasına rağmen "en"lerde yer bulmak çok sevindirici hepinize teşekkürler :) |
teşekkür ederim deniz feneri :-[
|
Murat Kurt, çok teşekkür ederim kardeşcan sağol.. :-*
Değerli arkadaşlar..İlk sayfada uymanız gereken kurallar yazılıydı ama dikkate alan pek olmuyor.. Konuda sadece teşekkür etmek serbesttir..Teşekkürlere cevap vermenize karşılıklı atışmanıza gerek yok..Bu tür yorumlar silinmiştir ve silinecektir..Bilginize.. :-* |
enlerinde yer verenlere toplu teşekkür ediyim şimdiden.. ben bir daha asla enlerimi yapmamaya karar verdim asla yapmam
|
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkrüler... |
En Iyi Sinirli Uye: murat kurt
teşekkür ederim arkadaş çok memnun oldum ;D |
Teşekkür ederim Birbaşka.. :)
|
teşekkürler bir başka ::)
|
Alıntı:
|
teşekkür ediyorum birbaşka bacım senin enlerinde bulunmak inana bana beni çok mutlu etti :)
|
Teşekkür ederim Bir_başka :)
|
Senin gibi temiz kalpli, yardımsever birinin enlerinde yer almak beni çok sevindiriyor Bir Başka. Allah razı olsun. Teşekkürler.
|
kardeşim tşkr benide enlerine koydun için (bir başka)
|
teşekkürler bir başka
|
Bir başka'cım enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim.. :)
|
Rica ederim arkadaşlar..Saliha nickin çok güzel sana yakışıyor :)
|
enlerinde en tatlı üye olarak banada yer verdiğin için teşekkürler gülsüncümm
|
Kafes, hazırladığın kısacık enlerinde kendime yer bulabilmiş olmak, beni çok sevindirdi. Teşekkür ederim. Allah razı olsun.
|
Bende değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.. :)
|
kafes enlerinde yer verdiyin için tşkr
|
En İyi Aktif Üye:Nazende,dildade,Alamet-i Farika,Yavuz Sultan Selim,abrek,politikacı,hüdaverdi..
En İyi Yardımsever Üye:Abdullah Kaç.. En İyi Ciddi Üye:Abdullah Kaç,Lügat ve Necip Fazıl.. En İyi Şair Üye:Ayşe Berra,Nazende.. En İyi Çok Rastladığınız Üye:Politikacı,leonidas,Deniz.Feneri,dilek,neşe,meçhul .. En İyi Sevdiğiniz Üye:Anatolia,Ümitli Bekleyiş,Ayşe,Berra,Dolunay Kadim,Nusret,Alameti-Farika,Yalçın,Berika,Meftun,Feyza,çilik,Reddiye,Hı fz-ı lisan,Sümeyra,Lügat,aksa_34(BABAM :'( ),ak kelebek,Ravza,rüveyda,aşk-ı ilahi,Yaren,Yavuz Ertürk.. En İyi Fanatik Üye:Gölge,oturan boğa,akk parti,kartaliçe.. En İyi Tatlı Başbelası üye:Yalçın,Yavuz Sultan Selim,anatoliam.. En İyi Geveze Üye:Osman.. :-X En İyi Karizmatik Üye:Dolunay,Abdullah ve Esra başkan.. Sessiz ve sadeler her zaman..Çok çekici buluyorum.. 8) :D En İyi Kibar Üye:Hıfz-ı lisan,gönülden,milli mücahide.. En İyi Komik Üye:aksa_34 (BABAM :'( duygulandım işte agammmm..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gif ) En İyi Daimi Üye:Abdullah Kaç,Alamet-i farika,Dolunay Kadim.. En İyi Hızlı Paylaşım Üye:____ En İyi Yavaş Paylaşım Üye:____ En İyi Paylaşımcı Üye:Özgün genç(trabzon bölümünde gördüğüm kadarıyla),Berika (senai hocanın müdavimi 8) ) Hüdaverdi (haberlerde ) Nusret(köşe yazıları ) Alameti- farika( hemen her konuda :D ) En İyi Sevilen Üye:Herkesi şahsen Allah için çook seviyorum yazarsam sığmaz şimdi..Herkes üstüne alınabilir..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/gul4.gif En İyi Sevimli Üye:Eddie,anatolia,Ümitli Bekleyiş.. En İyi Sinirli Üye:Dolunay Kadim..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/hihh.jpg En İyi Kültürlü Üye:Lügat,Alamet-i Farika,Demokrat,Meftun,Kara Eşref,Parabol.. En İyi Sabırlı Üye:Alamet-i Farika..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/-).gif En İyi Sakin Üye:gönülden,aşk-ı ilahi.. En İyi Bayan Üye:Ümitli bekleyiş,anatolia,Ayşe Berra,Berika,Meftun,Kafes,Hıfz-ı lisan,ha-lee,Ümmü_seleme Kardelen,Ravza-rüveyda,Reddiye,Esra_Özdemir,Sümeyra, Nazende,suskun prenses,bayonet,dildade,nazende,dilek,acizane44,çi lik,gönülden,nar,yeniden,ruh-i zar,politikacı,kamusalmış,efser,elif zeynep.. En İyi Erkek Üye:Yalçın,sadeceali,yavuz sultan selim,yavuz Ertürk,Kara eşref, RdönmezS,Hüdaverdi,murat kurt,Gölge,Ömer faruk,abrek,YAREN,Düş Sokağı Sakini... En İyi İmza:Wantedtürk En İyi Nick:Aslan Mashadow.. En İyi Efendi Üye:Kara eşref,gölge,nusret,öztürks,eddie,Lügat,Maviinsan.. En Muhalefet üye:Özgün genç.. En Bilimsel üye:Parabol,Lenolines,Reddiye( özellikle erkekler konusunda çok bilimsel buluşları var :D ),Özgün genç.. En Tekrarcı üye:Bilgi müdavimi.. En iyi en küçük üye:Oğuzum..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/sev.gif En Çok istekte Bulunan Üye: En iyi ikili:meftun ve Berika.. :D En iyi dj:mau(Ali abim) ve son zamanların en popüler diceyii Ümitli Bekleyiş hanfendi.. 8) :D En sevimli dua kardeşi ikilisi: efser ve idealist.. ::) Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinerek, bu yorumları kaleme alan üyelere uyarıda bulunulacaktır..!! |
Duygu enlerinde yer almak mutluluk verici..Çok teşekkür ederim..Sağol :)
|
duyguseli teşekkürler
|
sağol kuzucan :D :D :D
|
Teşeekkür eden ve edecek olan bütün kardeşcanlara şimdiden teşekkür ediyorum..Sağolun..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/-).gif
|
Duygucum enlerinde banada yer verdiğin için teşekkür ederim.. :)
|
Teşekkürler duyguseli....Kendimi enlerde görmek de nasip oldu :D :D :D :D
|
Alıntı:
enlerinde yer verdiğin için teşekkürLer.. |
En İyi Çok Rastladığınız Üye Deniz.Feneri
teşekkürler duyguseli :) |
Teşekkürler Duygu ... ::)
|
En İyi Erkek Üye:Yalçın,sadeceali,yavuz sultan selim,yavuz Ertürk,Kara eşref, RdönmezS,Hüdaverdi,murat kurt,Gölge,Ömer faruk,abrek,YAREN,Düş Sokağı Sakini...
Teşekkürler .. |
Teşekkürler duygu 8)
Sana artı vericem ama nedenini de açıklayayım...Berika,Meftun şeklinde sıralamayı bozmadığın için ve en iyi ikili seçtiğin için ::) :D :D :D |
Sevginize layık olmaya çalışacağım pek sevgili , saygıdeğer , aynı zamanda biçer döver kapasitesine hayli sahip bacım :D (Yöreye göre bal , kaymak , lokum denildiği rivayet ediliyor )
İnşaAllah hakediyoruzdur Efendim . Teşekkür ederiz tekrardan ... |
teşekkür ederim duygu hanım..... ;) :)
|
teşekkür o zmn >:( :(
|
Teşekkürler Duygu'cum...
|
Teşekkürler Duyguseli. Normalde hemen hemen kimsenin enlerinde yer almayı umut etmem. Ama senin enlerini okurken, böyle bir umut içersindeydim. Çünkü forum içinde aktif birisin ve diğer arkadaşlarım alınmasın ama olabildiğince objektif bir şekilde en listesi hazırladığını düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.
|
All times are GMT +3. The time now is 09:42. |