Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=155)
-   -   Tiyatro Oynayanlar Buraya (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35129)

bilgi müdavimi 08-04-2008 18:35

Tiyatro Oynayanlar Buraya

Yönetmenin;
Ben sabit konulara ayrı bir konu açılarak,tiyatro üyelerimizin ve yeni üye olanların isminin ekleneceği ayrı konu başlatılmasını istiyorum.Fakat buraya bağlı olsun istiyorum.

Gereğini arz ederim. :) (Dilekçe yazar gibi hissettim kendimi)=Aynı zamanda kurallara da ayrı bir bölüm açılmasını öneriyorum.

politikaci 08-04-2008 18:36

Bilgi mudavimi bence buraya bağlı olacaksa,senin mesajında kafes düzenleme yaparak ekler..konu kirliliğine gerek yok bence..ama yönetmenim naısl uygun görürse :)

bilgi müdavimi 08-04-2008 18:37

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
Bilgi mudavimi bence buraya bağlı olacaksa,senin mesajında kafes düzenleme yaparak ekler..konu kirliliğine gerek yok bence..ama yönetmenim naısl uygun görürse :)

Bak öyle de olabilir Hatice.

Kafes 08-04-2008 18:38

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Yönetmenin;
Ben sabit konulara ayrı bir konu açılarak,tiyatro üyelerimizin ve yeni üye olanların isminin ekleneceği ayrı konu başlatılmasını istiyorum.Fakat buraya bağlı olsun istiyorum.

Gereğini arz ederim. :) (Dilekçe yazar gibi hissettim kendimi)

Evet bu cok yerinde bir istek fakat ben tam tersine su andaki basligimizda tum daginik fikirleri ve karakter profillerini barindirmayi dusundum.

Gercekten tiyatroya basladigimizda ise kesinlikle tiyatro disi hic bir konusmanin gecmeyecegi; sadece tiyatro yapilacak yeni bir sabit baslik acacagim insAllah.

Burada ise her hafta tiyatroda oynanmis olan oyunu akici bir bicimde hikayelestirerek yayinlayacagiz.

TRKN 08-04-2008 18:40

bende gelicem bekleyinn..karakter oluşturuyorum :)

TRKN 08-04-2008 18:49

Yas:16

Isim:Mahmut ÇETİN

Fiziksel gorunum:1.75 boylarında esmer, hafiften kilolu, siyah gözlü, sağ kaşının üstünde derin bir yara izi var, sinirli baktığı zaman çok korkutucu..

Okula katilmak kafasina neden yatti: okula aile baskısıyla katılmaktadır.

Kisiligi:fazlaca sinirli, her an kavgaya hazır fakat bir okadar da cömert, insanları anlayan, dertleriyle dertlenip mutluluklarıyla sevinen, ailesi tarafından ezilmiş, horlanmış, aile sevgisinden yoksun bırakılmış ve gençlik yıllarının başında olmasına rağmen olaylara bir yetişkn gibi bakabilmesiyle herkesi şaşırtan bir kişilik...

HüRmEtLeRr.. :) ;)

bilgi müdavimi 08-04-2008 18:50

Alıntı:

TRKN Nickli Üyeden Alıntı
Yas:16

Isim:Mahmut ÇETİN

Fiziksel gorunum:1.75 boylarında esmer, hafiften kilolu, siyah gözlü, sağ kaşının üstünde derin bir yara izi var, sinirli baktığı zaman çok korkutucu..

Okula katilmak kafasina neden yatti: okula aile baskısıyla katılmaktadır.

Kisiligi:fazlaca sinirli, her an kavgaya hazır fakat bir okadar da cömert, insanları anlayan, dertleriyle dertlenip mutluluklarıyla sevinen, ailesi tarafından ezilmiş, horlanmış, aile sevgisinden yoksun bırakılmış ve gençlik yıllarının başında olmasına rağmen olaylara bir yetişkn gibi bakabilmesiyle herkesi şaşırtan bir kişilik...

HüRmEtLeRr.. :) ;)

Delikanlı ve iyi bir karakter.Çok güzel piyes olacak.

Kafes 08-04-2008 18:51

Karakter profili Mahmut kabul edilmistir, katilimindan dolayi tesekkur ederim TRKN :)

En kisa zamanda tiyatromuzun baslamasini umuyoruz, bir sure daha bekleyecegim bade esna nin karakter profili icin.

TRKN 08-04-2008 18:54

Alıntı:

Kafes Nickli Üyeden Alıntı
Karakter profili Mahmut kabul edilmistir, katilimindan dolayi tesekkur ederim TRKN :)

En kisa zamanda tiyatromuzun baslamasini umuyoruz, bir sure daha bekleyecegim bade esna nin karakter profili icin.

ben teşekkür ederim beğendiğiniz için Bilgi müdavimine ve size ;)

politikaci 08-04-2008 18:58

Alıntı:

Bade esna daha yapmadımı..okadarda söyledim :)

BaDe_EsNa 08-04-2008 19:49

benim karakterim de aklına geleni pat diye söyleyen içinde iyi kötü hiç birşeyi tutamayan hocalarla her an tartışmaya hazır,sabırsız,deli dolu bi karakter olsun
isim bulamadım henüz
okula da maksat muhabbet olsun diye katılıyor olsun

beklettiğim için kusura bakmayın

karakteri beğenmezseniz siz kafanıza göre bir rol verirsiniz ;)
sanatçılık böyle bişey hangi rol gelirse oynayacaksın artık :D :D

Kafes 08-04-2008 21:55

Bade Esna tesekkurler. Yas ve isim kismini sana onerelim biz o zaman:

Yas:19 Isim: Sude fiziksel gorunum: istersen burayi sen doldur

BaDe_EsNa 08-04-2008 21:57

ismim sude olmasın nolur nolurrrrrrrrr
fiziksel görünüm benim için önemli değil isterseniz çok çirkin de olabilir çok güzelde farketmez orası boş kalsa

politikaci 08-04-2008 21:58

Kafes yönetmenim şimdi tam olarak ne zaman başlayacağız.. eğer herkesin online olmasını beklersek bu çok zor.milyonda bi ihtimal :)

Kafes 08-04-2008 21:59

tamam o zaman isminizi siz bulun Bade esna ;D

fiziksel gorunumun: saclari erkek saci gibi ama kiz modelinde kesilmis :p gozleri kestane boyu 1.78 ve zayif, olur mu?

Kafes 08-04-2008 22:00

Alıntı:

Kafes yönetmenim şimdi tam olarak ne zaman başlayacağız.. eğer herkesin online olmasını beklersek bu çok zor.milyonda bi ihtimal :)

haftada 3 kere oynayacagiz TRKN, politikaci, bade esna, deniz.feneri, karaesref ve bilgi mudavimine uyan bir zaman ayarlanacak. her hafta 3 defa toplam olarak 3 saat oynayacagiz.

BaDe_EsNa 08-04-2008 22:02

olur adım da bade olsun ya da dilefruz olsun ya da akasya kamelya seçin birini işte hıh ya da erva mı olsa ki aman karar veremedim sen seç birini işte

Kafes 08-04-2008 22:03

tamam adin Erva olacak.

bu arada bade esna ve politikaci siz hazir burdayken sizden haftanin uc gununu secmenizi istiyorum. size hangi gunler uyar? ve hangi saat araligi?

politikaci 08-04-2008 22:04

Ben saat veremem biliyorsun benim ne zaman girip ne zaman çıkıcağım belli olmuyor :(

Deniz.Feneri 08-04-2008 22:04

benim için geceler uygun olabilir ;)

Kafes 08-04-2008 22:06

arkadaslar genel bir cevap vermeyin

orn. saat tam 10 - 11 arasi carsamba, cuma, cumartesi ler bana uyar

bu tarz bir cevap verin

politikaci 08-04-2008 22:07

Benim ne zaman giriceğim belli değilki o açıdan saat veremem..abimden ne zaman fırsat bulursam o
buna bi çözüm bulmalıyız

BaDe_EsNa 08-04-2008 22:07

buna hiç cevap veremem ben :( ne zaman girebilirim hiç belli olmuyor bazen hergün giriyorum bazen hiç giremiyorum

Deniz.Feneri 08-04-2008 22:09

bu çok zor olacak ama
pazartesi çarşamba cuma günleri saat
10 ile 11 arası uygun mesela bana

Kafes 08-04-2008 22:10

tamam arkadaslar o zaman her pazar gunu hepiniz bana o hafta ne zaman girebileceginizi detayina kadar ozel mesajla atin

ben de hepinize uygun bir aralik bulmaya calisirim.

Deniz.Feneri 08-04-2008 22:11

:-* olabilir aslında bu aralar uygun vakitteyim ben hep sizler seçin vaktinizi ve bana bildirin özelden :)

BaDe_EsNa 08-04-2008 22:11

ya ben hiç bi zaman kesin bişey söyleyemem en iyisi siz toplanınca yapın tiyatroyu ben burda olursam size katılayım ya da en olmadı ben hiç olmayım çünkü benim gerçekten belli olmuyor :(

politikaci 08-04-2008 22:13

Alıntı:

tamam arkadaslar o zaman her pazar gunu hepiniz bana o hafta ne zaman girebileceginizi detayina kadar ozel mesajla atin

ben de hepinize uygun bir aralik bulmaya calisirim.

ben diyorum ya dahademinden beri.hiç bir zaman planım olmaz..ne zaman gireceğim aile fertlerine bağlı.çünkü bu bilgisayar tamamen bana ait değil ortak kullanım.siz belki istediğiniz zaman girebilirsiniz ama benim böyle bi lüksüm yok

Berika 08-04-2008 22:14

neler oluyor burada bakıyım ;D tiyotromu yapıyorsunuz ;D nasıl yapacaksınız merak ettim :o

Kafes 08-04-2008 22:15

neyse bade, politikaci ayarlariz siz uzulmeyin. sizsiz olmaz. buluruz bir caresini

berika tiyatro yapiyoruz ilk sayfadaki formu dolduran arkadaslarimizla. daha baslamadi su an kabul asamasindayiz

Deniz.Feneri 08-04-2008 22:15

giriştik bir işe sonumuz hayır ola :D

politikaci 08-04-2008 22:18

Ya herkesten çok çok özür dilerim çok büyük bi sorun oldum.gerek karakterlerde olsun,gerek saat konusunda olsun..zaten ben her konuda böyle sorun çıkaran kıl bi insanın tekiyim..hiç girmemelimiydim ne :-\

Deniz.Feneri 08-04-2008 22:19

politikacı sanırım ben de senin gibi düşünüyorum acaba sorun olur muyumn ileride okullar açılınca olmaz inşallah :D

Necip Fazil 08-04-2008 22:19

İstesekte istemesekte, sahnesi en geniş olan hayat tiyatrosunun birer figüranlarıyız ... Keşke buradaki gibi rollerimizi kafamıza göre dağıtıp, yanlışlarımızı geriye dönerek silebilsek veyahutta izleyicilerden sürç-ü lisanımıza af dileyebilsek ...

VesseLam

BaDe_EsNa 08-04-2008 22:21

Alıntı:

Ya herkesten çok çok özür dilerim çok büyük bi sorun oldum.gerek karakterlerde olsun,gerek saat konusunda olsun..zaten ben her konuda böyle sorun çıkaran kıl bi insanın tekiyim..hiç girmemelimiydim ne :-\

politikacı bunalım moduna girmişsin hiç yakışıyor mu sana sorun çıkaran kıl insanmışmış heyy Allah'ımm

politikaci 08-04-2008 23:08

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

politikacı bunalım moduna girmişsin hiç yakışıyor mu sana sorun çıkaran kıl insanmışmış heyy Allah'ımm

evet canım doğru şeyler bunlar

Kafes 08-04-2008 23:33

Lutfen arkadaslar kararli olalim. Bu ise girdiniz bir kere yakanizi birakmam. ;)

politikaci 08-04-2008 23:35

Tabiki girdim birdaha çıkmam ama çok sorun yaratıyorum her zaman .. baştan bi bakılırsa.. :'(

Neşe 08-04-2008 23:35

oo tiyatro mu yapıyorsunuz?

politikaci 08-04-2008 23:36

Alıntı:

neşe Nickli Üyeden Alıntı
oo tiyatro mu yapıyorsunuz?

evet canım sende katıl bize

All times are GMT +3. The time now is 06:43.