![]() |
Tiyatro Oynayanlar Buraya
Yönetmenin;
Ben sabit konulara ayrı bir konu açılarak,tiyatro üyelerimizin ve yeni üye olanların isminin ekleneceği ayrı konu başlatılmasını istiyorum.Fakat buraya bağlı olsun istiyorum. Gereğini arz ederim. :) (Dilekçe yazar gibi hissettim kendimi)=Aynı zamanda kurallara da ayrı bir bölüm açılmasını öneriyorum. |
Bilgi mudavimi bence buraya bağlı olacaksa,senin mesajında kafes düzenleme yaparak ekler..konu kirliliğine gerek yok bence..ama yönetmenim naısl uygun görürse :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Gercekten tiyatroya basladigimizda ise kesinlikle tiyatro disi hic bir konusmanin gecmeyecegi; sadece tiyatro yapilacak yeni bir sabit baslik acacagim insAllah. Burada ise her hafta tiyatroda oynanmis olan oyunu akici bir bicimde hikayelestirerek yayinlayacagiz. |
bende gelicem bekleyinn..karakter oluşturuyorum :)
|
Yas:16
Isim:Mahmut ÇETİN Fiziksel gorunum:1.75 boylarında esmer, hafiften kilolu, siyah gözlü, sağ kaşının üstünde derin bir yara izi var, sinirli baktığı zaman çok korkutucu.. Okula katilmak kafasina neden yatti: okula aile baskısıyla katılmaktadır. Kisiligi:fazlaca sinirli, her an kavgaya hazır fakat bir okadar da cömert, insanları anlayan, dertleriyle dertlenip mutluluklarıyla sevinen, ailesi tarafından ezilmiş, horlanmış, aile sevgisinden yoksun bırakılmış ve gençlik yıllarının başında olmasına rağmen olaylara bir yetişkn gibi bakabilmesiyle herkesi şaşırtan bir kişilik... HüRmEtLeRr.. :) ;) |
Alıntı:
|
Karakter profili Mahmut kabul edilmistir, katilimindan dolayi tesekkur ederim TRKN :)
En kisa zamanda tiyatromuzun baslamasini umuyoruz, bir sure daha bekleyecegim bade esna nin karakter profili icin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
benim karakterim de aklına geleni pat diye söyleyen içinde iyi kötü hiç birşeyi tutamayan hocalarla her an tartışmaya hazır,sabırsız,deli dolu bi karakter olsun
isim bulamadım henüz okula da maksat muhabbet olsun diye katılıyor olsun beklettiğim için kusura bakmayın karakteri beğenmezseniz siz kafanıza göre bir rol verirsiniz ;) sanatçılık böyle bişey hangi rol gelirse oynayacaksın artık :D :D |
Bade Esna tesekkurler. Yas ve isim kismini sana onerelim biz o zaman:
Yas:19 Isim: Sude fiziksel gorunum: istersen burayi sen doldur |
ismim sude olmasın nolur nolurrrrrrrrr
fiziksel görünüm benim için önemli değil isterseniz çok çirkin de olabilir çok güzelde farketmez orası boş kalsa |
Kafes yönetmenim şimdi tam olarak ne zaman başlayacağız.. eğer herkesin online olmasını beklersek bu çok zor.milyonda bi ihtimal :)
|
tamam o zaman isminizi siz bulun Bade esna ;D
fiziksel gorunumun: saclari erkek saci gibi ama kiz modelinde kesilmis :p gozleri kestane boyu 1.78 ve zayif, olur mu? |
Alıntı:
|
olur adım da bade olsun ya da dilefruz olsun ya da akasya kamelya seçin birini işte hıh ya da erva mı olsa ki aman karar veremedim sen seç birini işte
|
tamam adin Erva olacak.
bu arada bade esna ve politikaci siz hazir burdayken sizden haftanin uc gununu secmenizi istiyorum. size hangi gunler uyar? ve hangi saat araligi? |
Ben saat veremem biliyorsun benim ne zaman girip ne zaman çıkıcağım belli olmuyor :(
|
benim için geceler uygun olabilir ;)
|
arkadaslar genel bir cevap vermeyin
orn. saat tam 10 - 11 arasi carsamba, cuma, cumartesi ler bana uyar bu tarz bir cevap verin |
Benim ne zaman giriceğim belli değilki o açıdan saat veremem..abimden ne zaman fırsat bulursam o
buna bi çözüm bulmalıyız |
buna hiç cevap veremem ben :( ne zaman girebilirim hiç belli olmuyor bazen hergün giriyorum bazen hiç giremiyorum
|
bu çok zor olacak ama
pazartesi çarşamba cuma günleri saat 10 ile 11 arası uygun mesela bana |
tamam arkadaslar o zaman her pazar gunu hepiniz bana o hafta ne zaman girebileceginizi detayina kadar ozel mesajla atin
ben de hepinize uygun bir aralik bulmaya calisirim. |
:-* olabilir aslında bu aralar uygun vakitteyim ben hep sizler seçin vaktinizi ve bana bildirin özelden :)
|
ya ben hiç bi zaman kesin bişey söyleyemem en iyisi siz toplanınca yapın tiyatroyu ben burda olursam size katılayım ya da en olmadı ben hiç olmayım çünkü benim gerçekten belli olmuyor :(
|
Alıntı:
|
neler oluyor burada bakıyım ;D tiyotromu yapıyorsunuz ;D nasıl yapacaksınız merak ettim :o
|
neyse bade, politikaci ayarlariz siz uzulmeyin. sizsiz olmaz. buluruz bir caresini
berika tiyatro yapiyoruz ilk sayfadaki formu dolduran arkadaslarimizla. daha baslamadi su an kabul asamasindayiz |
giriştik bir işe sonumuz hayır ola :D
|
Ya herkesten çok çok özür dilerim çok büyük bi sorun oldum.gerek karakterlerde olsun,gerek saat konusunda olsun..zaten ben her konuda böyle sorun çıkaran kıl bi insanın tekiyim..hiç girmemelimiydim ne :-\
|
politikacı sanırım ben de senin gibi düşünüyorum acaba sorun olur muyumn ileride okullar açılınca olmaz inşallah :D
|
İstesekte istemesekte, sahnesi en geniş olan hayat tiyatrosunun birer figüranlarıyız ... Keşke buradaki gibi rollerimizi kafamıza göre dağıtıp, yanlışlarımızı geriye dönerek silebilsek veyahutta izleyicilerden sürç-ü lisanımıza af dileyebilsek ...
VesseLam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Lutfen arkadaslar kararli olalim. Bu ise girdiniz bir kere yakanizi birakmam. ;)
|
Tabiki girdim birdaha çıkmam ama çok sorun yaratıyorum her zaman .. baştan bi bakılırsa.. :'(
|
oo tiyatro mu yapıyorsunuz?
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 06:43. |