![]() |
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
bence bu kadar sinirlenmek gereksiz bu ülkede herkesin siyasi parti kurma hakkı vardır. ha oy vermezsin olur biter ama bu kadar sayıp dökmeye bir anlam veremiyorum açıkcası :-*
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
;D ;D ;D neden gülüyorum kardes biliyor musun bir an ayrilip parti kuran basbakanimiz ve ak partililere demedigini birakmayan milli görüscüler aklime geldide hani sende milli görüscüsün ya bir an onlar aklima gelince gülesim geldim :) |
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
biz parti kapandiktan sorna yolumuzu cizdik hatirlatirim kaldiki bende senerin elestirilmesine yani parti kurmasini elestirilmesine karsiyim yoksa senerin elestirilecek cok ama cok seyi var 8)
|
Abdullatif Şener
yenilikçiler milli görüşten kapatma davası sürerken ayrılmadılar.Dava sonuçlandıktan sonra ayrıldılar.Keşke Şener de öyle yapsaydı :-\
|
Abdullatif Şener
Recep Tayyip ERDOĞAN'LA A.Latif ŞENER'i nasıl kıyaslarsınız yahu.. Başbakanımız Lider'liği yıllar öncesine dayanıyor, Erbakanın yanındaykende O bir Liderdi.. Ama şener, Benim gözümde refah'tada aynıydı, Ak Parti'dede YOH'dada.. Hiç bir değişiklik yok.. Hala Sülükı Sülük yaşadı Sülük gidecek..
|
Abdullatif Şener
Arkadaşlar Sivas ta yaşıyorum Sivasta Abdüllatif Şener`in yaptırdığı torpiller bellidir. Başbakanımızla arasının bu yüzden açıldığı kulağımıza geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
Öyle söyleniyor. Ve ısrarla söyleniyor. Ve dahi görünüyor. Eğer bu yüzden arası açılmışsa çok mübarek bir iş olmuş. |
Abdullatif Şener
Alıntı:
Alıntı:
Parti dava sonuçlandıktan sonra Ak parti kuruldu. Şenerde öyle yapacak ve dava sonuçlandıktan sonra partisini kuracak. Yani aralarında fark yok |
Abdullatif Şener
Bakın AK Parti Sivas temsilciliğini Sayın Başbakan sıfırdan yapılandırdı. Önceki yöneticiler çok kötüydü. Şimdi her çarşamba günü halkın derdi dinlensin diye köylere gidiliyor. Abdüllatif Şeneri atadığı kadrolar ancak kendi çıkarlarını düşündü.
|
Abdullatif Şener
Süleyman Demirel'in yerine , Mesut Yılmaz'ın yerine yeni birini daha buldular galiba
|
Abdullatif Şener
yazık oldu. mutlaka hayırlısı böyledir de... insan, demek ki dostunu değil düşmanını iyi tanıyacaksın demekten de kendini alamıyor.
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
birileri şeneri pohpohlasın dursun.. bu sefer oyuna gelen insanların sayısı az olacaktır bence |
ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
|
ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
Amacin pravakatörlük ama ömrün uzun degil ;) |
Abdullatif Şener
yahu bu tepki niye
etme bulma dünyası a.şener başarılı olur ya da olmaz orası önemli değil nasılki şimdiki cumhurbaşkanımız ve başbakanımız birilerini yarı yolda bırakıp böldüyse onları da birgün gelir bölecek biri çıkar. Adalet er geç yerini bulur bundan gocunmak yersiz bence |
Abdullatif Şener
Alıntı:
buyursun gücü yetiyorsa sayin senerde kursun partisini :) |
Abdullatif Şener
yarıyol mahkeme kararının sonu oluyor herhalde?
neyse şimdilerde şenerin üstüne gitmeyin, kapatılmadı diye yastaymış ;) |
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
abileri ona ak parti kapatilacak demisti ama abilerininde gücü yetmedi partiyi kapatmaya oda anladi isin aslini ama evdeki pirinctende oldu :) |
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
Erkan Mumcu bile ANAP a başkan seçilmeyi başarmıştı.Sanırım Şener onu bile başaramayacak.
|
Abdullatif Şener
Ergenekonun etnik yapisina bakarsas Senerin eylemlerini belki daha iyi anlariz. Ergenekon yapisindaki en ust kademe cerkezdir.
Bunu yazarak etnik milliyetcilik, irkcilik demek istemiyorum. Benim dayimin hanimi cerkezdir ve cok severim. Turkiyede en cok sevdigm yazarin annesi cerkezdir ve cerkezler yurtseverdir. Ama belki Ergenekon Seneri ikna ederek (yani darbe gerceklestirecek diye) AK Partiden uzaklastirdi. |
Abdullatif Şener
Bu şerroya biri söylesin bu millet bir daha demirel - mesut yılmaz gibi goller yemeyecek.
|
Abdullatif Şener
Abdullatif Şener sadece zor gunlerde ortalarda yok
|
Abdullatif Şener
abdüllatif beyi fetullah hocama havale ediyorum.
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
İnşAllah doğru yolu bulur. Bulamaz diye hocamıza havale ettim.
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
Her halde yanlış yazdın.. Başsavcı da aynı dili kullanıyor |
ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
|
ABDULLATİF ŞENER
Alıntı:
bu arada koltuk ugruna Milli görüs gömlegini cikaranlara ne demeliyiz |
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
ABD ile işbirliği yapmak Türkiye'nin kaçınılmaz gerçeğidir en azından bir müddet.. Kardeşim neden 28 şubat'tan ders almıyorsunuz, SP partisi iktidara gelsin yine bir 28 Şubat daha olur, çünkü siyasetlerinde incelik yok. Eğer sizin zannettiğiniz gibi olsaydı. Allah hep iyilere yardım eder hep iyiler üstün olurdu. Öyle doğruyu savunmakla olmuyor, olsaydı doğruyu savunduğu için Allah Refah partisini iktidardan düşürmezdi. Siyaset yapacaksın, ince düşüneceksin, planlı programlı hareket edeceksin. Kahrolsun Amerika diye bağırmayla olmuyo bu işler.
Gül'ün kaçırılan İsrail askerlerinin ailelerini ziyaret edip etmediğini bilmiyorum. Eğer ettiyse bu duruma hem insani hem reel politik açıısndan yaklaşılmalı, misal yukarıda yazdıklarım O TBMM'ye İsrail Başbakanıyla beraber Filsitin Başbakanı da geldi, bu yanlış yönledirme çabası çirkin bir yöntemdir, uzak durulması tavsiye edilir. ABD ve İsrail'e rağmen Hamas Siyasi Kanat Başkanı Halid Meşal'in davet edilmesini neden hiç görmüyorsun. (Allah muhafaza, o malum ayeti hatırlayınca Saadet partililer geliyor aklıma; derhal bu görünümden sıyrılmalısınız!) Sen kaç yaşındasın selamet.. Senin yaşlarındayken Gülen Hoca için ben de aynı şeyleri düşünüyordum.. Şimdi ise ona hakkımızı nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorum. Daha çok şeyler öğreneceksin. |
Abdullatif Şener
Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*
|
Abdullatif Şener
Alıntı:
|
Abdullatif Şener
O sizin hüsn-ü kuruntunuz Selamet.. İşte sizin bunun için kaybediyorsunuz, kendinizle birlikte hareket etmeyenleri karalamak yerine, ortaya birşeyler koymaya çalışsanız daha başarılı olurdunuz.
|
All times are GMT +3. The time now is 15:24. |