![]() |
(Flaş)Ak Parti genel merkezi Kaçak çıktı!
Ulusalbakış avatarın laikliğe aykırı ;)
Bayrak siyasi simge.,Cami ise dini bir yer.Din ile siyaseti karıştırmayalım lütfen. :-* sonra abdurrahman seni de kapatır :-* Avatarın bir kemaliste hiç yakışmıyor.Tipik bir sağcı avatarı :-* |
şaşırdım :D :D
|
:-[
|
Ulen ulusalcı ne iş avatarda cami falan var :D sizinkilerin mekanı kilise ;)
|
Alıntı:
:D :D + :D :-* |
Alıntı:
|
Alıntı:
buda oyunun bir parçası heralde :D :D |
Öğrenci düşmanı faşist Gökçek genel merkezi yıkamaz yav...Verir ruhsatı ne olacak...Ancak iş ODTÜye gelince yıkar..Bir de araziyi yabancılara satar.
|
ya sizden bi ricam olacak şu Ulusalbakış benim elime verinde kaçak binaları beraber yıkalım olmaz mı :)
|
Bakın bir eğitim kurumu ODTÜ Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birisi..
AK Parti Türkiye'yi yöneten parti... Melih Gökçek Ak Parti üyesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ne AK Parti binasını yıkmalı,Ne ODTÜyü kamuya ait alanların ruhsatını istese paşalar gibi verir.Sorunu başka beyefendinin sorunu ODTÜ'nün yöneticilerinin ve öğrencilerinin kendi zihniyetinde olmaması.. Gençliği karşına alma Faşist Gökçek altından kalkamazsın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
melih gökçekin yeni açıklamasını biraz araştırıpta tarafsızca okusaydın bunları söleyemezdin.Hala sölüyorsa siz yasaları çiğneyemi seviyorsunuz. |
Alıntı:
Birisi seni fena halde kandırmış. Öyle her duyduğuna inanma. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hakkaten banlanması gerekir
forumumuzun terbiye sınırlarını aşmıştır o kişiliksiz kişi :-* |
˙·٠٠•● ulusalcı gezinenlerin ne olduklarını artık anlatmaya gerek yok vatan millet sakarya edebiyatı yaparak ceplerini dolduruyorlar bunun gibi akılsızlar da onların savunuculuğunu yapıyorlar yazık˙·٠٠•●••٠·˙
|
ya banlamadan beim ellime verinde bıraz bına yerine ben onu yıksam nasıl olur :) ridvan sende geleceksen beraber yıkar yenisini yaparız kardeş :))
|
Alıntı:
ADD yaptığı yardımlar pkk`ya yardım yataklık ediyorlar, bununlada kalmıyor pkk terörist örgütü kan kaybettiği gibi bugünde milletin arasına sızıp ben ATATÜRKÇÜYÜM, ben laikçiyim deyip milleti kandırarak müslüman müslümanı çatıştırıp milleti birbirine düşürüyorlar işte pkk yeni yönetmi budur birlik beraberliğimizi yok etme çabasındalar. |
artık kendileri dökülüyo bizim ortaya çıkarmamıza gerek yok .
zaman herşeyi gösterecek işte yavaş yavaş ortaya çıkıyo foyaları |
dersi bitsede gelse şu arkadaşın ha birde pert etmek için demokrat abimiz gelsin :D :D
|
Flaşş Flaşş 8)
az önce aldığımız istihbarata göre Ak Parti binasının lavabosunda MUSLUK bulundu sayın seyirciler evet evet yanlış duymadınız MUSLUK!!! bu susuzlukta parti merkezinde musluğun ne işi var demeyin oluyor işte.... AZ SONRAAA... :-X :-X |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ulusal bakışmısın her neysen kardeşim sizin böyle çamur at iz bıraksın politikalarınız bizi yıldıramaz. Ankara binasına İzmir büyükşehir belediye başkanı ne karışıyor. O gitsin suların zehirlerini nasıl arıtırım diye düşünsün. Şimdi çıkar Melih Gökçek de İzmir e karıştı dersiniz demeden cevap vereyim. bu sağlık başka şeye benzemez.
|
Çekememek böyle bir şey olsa gerek adamlar nasıl iftira atacaklarını şaşırdılar ama artık suyu çıktı >:(Bir de Atatürkçüyüz diye geçiniyorlar böyle Atatürkçülük mü olur hepinizin foyası ortaya çıktı hala konuşuyorsunuz YÜZSÜZLER...
|
>:( >:( >:(
|
Alıntı:
|
Vay be helal olsun ulusalcı gayet memnundur durumdan vala verdiği siteden bile fazla raıtıng almış haber .. :D :D :D
|
All times are GMT +3. The time now is 07:43. |