![]() |
Emre Resmen Fenerde
Ölüm fermanını imzalamış :-*
|
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
Ama Servet bir istisna sadece .... ??? |
Emre Resmen Fenerde
sevet fenerde kaba olacak ama bana göre kalas bir futbolcuydu simdi ise klas bir futbolcu oldu :)
|
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
Giydiği formanın asaletindendir o ... 8) |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
artık tüm galatasaraylıların nefretini kazanmış birisi ;)
http://static.guncel.net/pictures/emre_hagi_19.jpg bu ve bunun gibi resimlere lanet olsun |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
:-* :-* :-* :-* ayrıca çok yanlış bir yola giren birisi ;) |
Emre Resmen Fenerde
Emreyi bu kadar kıskanacaklarını zannetmemiştim .
6alatasaraylılar Emreye demediğini bırakmadı yazık size. |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
kıskandığın için nefret duygusu içindesin :-*
|
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
önceleri dinci emre katil emra yakıştırmaları yaptıklarını duymuştum ::) http://img296.imageshack.us/img296/9...artemrear8.jpg |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
Şimdi sölersin fenerbahçeli olduğuun için görmezden geliyosun diye ama ben ilk defe sizden duydum katil dinci laflarını. :-* |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
bende siz sylediniz demedim sadece söyleyenler vardı dedim neyse herkesin tuttuğu takımada düşüncelerinede saygı duymak zorundayız :-* |
Emre Resmen Fenerde
Pol. hedef mi gösteriyorsun emreyi galatasaraylıların nefretini kazandı o zaman gidip dövsünler mi ya da öldürsünler mi Emreyi
İçin rahat edecek mi Artık bu aşırı fanatikliğin beni sıkmaya başladı kardeşim Vazgeç Ya da nefret falan yazma içinde kalsın nefretin Kızmayayım diyorum çileden çıkarıyorsun beni Ne demek lanet olsun yeter artık. |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
evet bi vahimlikte bu fotoda ;D |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
ben genel konuştum zaten her takımda fanatikliğin düşürdüğü vahim durumlar vardır :-* :-* anladım seni merak etme :) neyse ben azda olsa seviniyorum fenerin adına yerli brezilya olmaktan sankim :D :D şaka şaka fazla fanatiklik zarar haklısınızda emra biz ya Galatasaray ya hiç diye bakıyoduk sizde bizi anlayın ama :'( :'( |
Emre Resmen Fenerde
Siz hala işin fanatikliğindesiniz Fenerbahçeli olduğum için mi söyledim ben bunu anlayamamışsınız ve bana işte bak sizden de var diyorsunuz.
Ben fanatikliğin her takımda olanına karşıyım tamam mı. LANET OLSUN,NEFRET bunlar futbolda olmamalı eğer oluyorsa Futbol bitsin.Oynanmasın. |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
neyse futbolda şiddete nefrete hayır ermeyede hayırlı olsun diyelim artık ne diyelim herşey Türk futbolu için herşeyde gerçekçi bir [O]bjektif çilikle yaklaşalım lütfen ama gerçekçi 8) |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
Ama nefret lanet işin içine girince deliriyorum Alt tarafı top tepme oyunu bu Lanete gerek yok ne bu vatan hainimi |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
bunu polide çok görüyorum |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
kızma şaka şaka ::) |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
Nefret lanet olmasın oturup birlikte ağlayalım Emre için:) |
Emre Resmen Fenerde
Pol benim uyarılarımı abisinin uyarısı,kızması gibi görsün
Bana küsmesin ben o zaman üzülürüm kalp kırmak istemem Ama haksız olduğu yanı düşünmeli |
Emre Resmen Fenerde
Emreye bir efendilik,olgunluk gelmiş=)
Hep böyle olsun..gsdeki halleri gibi olmasın büyük büyük laflar etmesin..Sevmiyorum öyle futbolcuyu ben ??? |
Emre Resmen Fenerde
Alıntı:
|
Emre Resmen Fenerde
cok kolay sakatlanıyorr...yerinde transfer ama pek göremicez sahalarda bence... :(
|
All times are GMT +3. The time now is 18:49. |