![]() |
NECMETTİN ERBAKAN'IN AFFEDİLMEZ SUÇU
ben bizim için neler dedi hiç bilmiyorum o yüzden sevilmeyebilir o yüzden öğrenmeliyim bizim için neler dediğini bazen yanlış konuşmalarını duydum ama :-X
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o zaman daha iyi tanırım işte :)
|
Alıntı:
demokrat partide, adalet partiside muhafazakardi diyenleri duyar gibiyim bende onlara o partinin basinda nurlu süleyman vardi buyrun onlarin muhafazakarligini siz ölcün diyebilirim.. yani benim muhafazakarliktan kastim birileri tarafindan öcü gösterilen, devamli irana gönderilmek istenilmek istenen kesim erbakanla beraber sesini yükseltmeye baslamistir ancak erbakan rp nin o büyük basarisindan sonra büyük bir firsati kacirmistir eger erbakan o zaman acilim yapsaydi su anda ne ak parti olurdu, ne ergenekon o rp nin secim zaferinden sonra milli görüs devamli kan kaybetmeye basladi ve sonunda ak parti kanadinin ayrilmasiyla bir aile partisi durumuna geldi.. |
Alıntı:
|
en çok hoşuma giden de saygının göstergesi
|
ben R.T.erdoğan'ıda N.erbakan hocamıda seviyorum. ve her ikiside TÜRK MİLLLETİNİN gönlünde taht kurmuş halk adamlarıdır.yasakçı ve darbeci olmadılar.hep halk için milli ve manevi değerlere sahip çıktılar ülke ikisi zamanında en iyi dönemlerini yaşadı.her ikiside millet tarafından sevildiği için sandıktan birinci parti olarak çıktılar.yasakçılar ve millet düşmanlarının ayak oyunlarıyla devre dışı bırakılmak istendiler.erbakan hocayı bıraktılar ama başbakanımızı devre dışı bırakamadılar.ve her ikisininde arkasındayım.
|
All times are GMT +3. The time now is 23:55. |